ایگور عزیز ...
نظر شخصی من اینه که شما چه به عنوان یک عضو، چه به عنوان ناظر و چه به عنوان مدیریت هاگوارتز دارید از حد خودتون خارج میشید و این ترم در برخی ابعاد واقعا سناریوی بی معنی و مسخره ای رو راه انداختید...
چیزی که مشخصه اون پستی که در اون تاپیک زدید چه از لحاظ لحن و چه از لحاظ مکان کلا نامناسب بود (بگذریم از اینکه این وسط متوجه یک چیز دیگم نمیشم)
اما حرفاتونم در مورد فعال سازی جالبه!!!
در جادوگران بارها و بارها ثابت شده که اینجور اختلالات که در روند طبیعی تاپیک ها ایجاد میشه نه تنها باعث فعال سازی تاپیک ها نمیشه ... بلکه مثالهای زیادی هم در خود جادوگران وجود داره که به ما نشون میده وقتی به این شکل ناشیانه فعالیت اون تاپیک از روند طبیعی خودش خارج بشه به ضرر اون تاپیک تموم میشه ... به علت اینکه همه سردرگم میشند ...
بالاخره ناظر هم که تو سایت نقش گلدون نداره ... اگر قرار باشه از نظر ناظر تمام رول های بی ناموسی طرفداران خاص خودشو داشته باشه ... آزادی فروم و رول یعنی اینکه هر کی هرجور میخواد بنویسه ... هر کی هر جور دوست داره توی هر تاپیک فعالیت کنه و شما هرجور دوست دارید از جادوگران لذت ببرید (!) ...پس دیگه برای چی ناظر گذاشتن؟
اصولا وقتی ناظر میبینه بی نظمی ای در یک تاپیک رخ داده که برای اون تاپیک مفید نیست وظیفه داره تذکر بده ... تذکر لردم یک تذکر ملایم بود ... در صورتی که میتونست همه اون پستهایی که زده شده رو به اضافه پست خود شما رو پاک کنه (بخاطر نامربوط بودن) ...
از طرفی عقیده شما محترمه و میتونید اصلا صحبت های منو یا لرد رو یا هر کس دیگه ای رو قبول نکنید و بگید این روش کاملا صحیحه ... اما چیزی که در رفتارتون خیلی به چشم میاد اینه که بدون هیچ دلیل منطقی ای اقدام به جبهه گیری و مبارزه طلبی بیخودی میکنید!
شخصا برای من نه برنامه های هاگوارتزتون مهمه ... نه رول هات ... و نه عقایدت در مورد رولپلینگ و ...
اما من هیچ دلیل منطقی ای نمیبینم که هر کی از راه رسید گفت سلام چطوری؟ من بگم فلان مسائل اصلا برای من مهم نیست و ببین من چقدر کار انجام میدم پس چرا تشکر نمیکنی؟ ... چون به طرز خنده داری این حرف بی ربطه ... معکوسشم کاملا درسته و من انتظار ندارم کسی منو یک فوق بشر تصور کنه که تا خمیازه کشیدم همه ازم تشکر کنن....
از همه اینا میخوام این نتیجه رو بگیرم که صحبت های شما و دلایل شما نامعقوله ...
میخوای توی هر انجمنی برنامه بریز میخوای نریز ... کسی براش مهم نیست ... میخوای هر نظری در مورد فعالیت دیگران داشته باش بازم برای کسی مهم نیست ... حتی برای دیگرانم مهم نیست که بخوان بدونن چه چیزهایی برای تو مهم نیست.
پس حالا که هیچ کدوم از اینا برای کسی مهم نیست ... بهترین کار اینه که بحث رو به بیراهه و صحبتهای بی ربط مثل این مسائل نکشونی:
نقل قول:
اين ترم كه تموم شد.ترم بعد اگر خودم مدير بودم(كه احتمال زياد ميدر نميمونم)نميذارم انجمن شما رو فعال كنن.چون مالكيت اونجا براي شماس و حرفم حرف شماست!
نقل قول:
حالا اينكه به كمك يكي از درس هاي هاگوارتز دوباره اين تاپيك رونق گرفت و توش رول خورد مثل اينكه يكي چيزي هم طلب كار شديد.
نقل قول:
برامم مهم نيست رول چقد پيشرفت ميكنه.چون تجربه كار با مديران اين انجمن رو دارم كه هيچ فايده اي نداره فعاليت به نفع سايت..چون هر كاري كرديم براي خودمون كرديم از نظر مديران و خب همكاري هاي لازم نميشه و آخرم يه چيزي طلبكار ميشن ازمون).
همه اینا در حالیست که هیچ کدوم از این حرفا و حرفهای دیگه ای که من دیگه نقل قول نکردم نه ارتباطی با بحث داره و نه با اون تاپیک. متاسفانه چند روز پیشم که در اینجا پست زدم باز شاهد همین برخورد از سوی شما بودم ... به عنوان مثال دارم در مورد اشتباهتون در مورد نحوه دیدتون نسبت به عملکرد مشاورین در هاگوارتز حرف میزنم ... بعد شما به جای جواب مستقیم میگید اگر فکر میکنید حقی ازتون خورده شده برید به مدیر گروهتون بگید ...
در صورتی که نه تنها من، بلکه فکر نکنم هیچ عضوی از جادوگران چنین ادعایی رو داشته باشه که اصلا مشاورین حقی در هاگوارتز داشته باشن که حالا بخواد ضایع بشه و از اون عجیب تر اینکه اگرم برفرض محال چنین حقی هم باشه چه ارتباطی به آنیتا داره.. قاعدتا چنین حقی رو یا اساتید میخورن یا مدیر دیگه ... چون مهره های هاگوارتز همینا هستن!!!
بله ... از دید من شما با مدیریت مشکل دارید، شما با رول نویسی فعلی مشکل دارید و شما با هزاران مسئله دیگم مشکل دارید و ظاهرا احساس میکنید در جادوگران حقتون به دفعات خورده شده... اما دوست من اعضای فعلی سایت و دوستای سابق شما طرف بحث شما نیستن و من هم اگر پستی در اینجا میزنم انتظار برخورد منطقی و مرتبط با بحث خودم دارم نه یک سری صحبتایی که خودمونم باید بشینیم رمز یابی کنیم!
...
خطاب به پست بعدی: خواهش میکنم .. اگر صحبت های منم تند بود معذرت میخوام.