جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

پایگاه بسیج دانش‌آموزی هاگوارتز

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: انـجــمـن اســـــلاگ
ارسال شده در: جمعه 1 تیر 1397 16:05
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بسیار خرسندم که در جمع شما دانش‌آموزان کوشا و مستعد هاگوارتز قرار دارم و از این موضوع شادمانم! خواهشمندم از خودتون پذیرایی کنید. فقط سال اولی‌ها حواسشون باشه تو نوشیدنی کره‌ای زیاده‌روی نکنن! تعارف که نداریم.

مایلم اعلام کنم در این ترم من و معاونم هاگرید عزیز به زمین خاکی کوییدیچ نظارت داریم. به مدد تلاش‌های رییس سازمان ورز‌ها و تفرحات جادویی یعنی دوست عزیزم لودو بگمن، «قراره مسابقه‌ی دوستانه‌ای بین منتخب هاگوارتز و تیم ملی بلغارستان برگزار بشه. می‌تونید توی این زمین تمرین کنید و تیمتون رو تشکیل بدید و توی این رویداد ورزشی بزرگ، به جنگ قوی ترین تیم دنیا برید.» البته اینم بگم! «زمین خاکی بین همه گروه‌ها مشترکه و کنار اومدن با بقیه شاید دردسر داشته باشه. این که چطور با هم کنار می‌آین به عهده خودتونه» و ما دخالتی نداریم. دنبال دردسر که نیستیم! غیر اینه؟

حالا بهتره وقت رو بیشتر نکنیم و برای ضیافت آغاز سال به سرسرای عمومی بریم. شام لذیذی در انتظارمونه!

تصویر تغییر اندازه داده شده

جا داره چون این اولین فعالیت این تاپیکه، یه توضیحی بدم تا کاملا مشخص باشه.

شما نیازی به عضویت در این انجمن ندارید! همه دانش آموزان اعم از تازه وارد و ارشد، می‌تونن توی تاپیک‌هایی که لینکش در متن اومده پست بفرستن و با قرار دادن لینکش توی این تاپیک، برای گروهشون امتیاز کسب کنن. شما می‌تونید توی هر تاپیک هر چند بار پست بزنید اما به ازای هر تاپیک فقط یک بار لینک یکی از پست‌هاتون رو برای امتیازدهی قرار می‌دید. با عوض شدن تاپیک‌ها شما دوباره می‌تونید پست جدیدی رو این‌جا قرار بدید. ضمنا برای تاپیک اول که تک پستیه، با یکی از سوژه‌های داخل گیومه پست بنویسید. در تاپیک دوم هم باید سوژه رو ادامه بدید. تذکر این که لطفا کسی سوژه رو تموم نکنه!

ضمنا دانش‌آموزان سال اولی طبق توضیحات داده شده در اطلاعیه اول ترم، می‌تونن در باشگاه دوئل-که به زودی بازگشایی می‌شه- با هم دوئل کنن. برای ثبت شدن امتیاز دوئل هم باید پست اعلام نتیجه دوئلتون رو توی همین تاپیک قرار بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید! تصویر تغییر اندازه داده شده
پایگاه بسیج دانش‌آموزی هاگوارتز
ارسال شده در: دوشنبه 14 خرداد 1397 16:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آیا به دنبال تجربیات جدید و فعالیت‌های فوق برنامه آموزنده هستید؟
آیا از فضای خشک و جدی کلاس‌ها خسته شده‌اید؟
آیا کلاس‌های هاگوارتز برای بروز استعدادهایتان کافی نیست؟
همین امروز به انجمن اسلاگ بپیوندید! با نوشیدنی کره‌ای اضافی برای آقازاده‌ها و ساحره‌های جذّاب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مودی در 1399/4/24 23:28:27
ویرایش شده توسط مودی در 1399/4/24 23:28:55
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/22 20:22:55
ویرایش شده توسط دابی در 1405/3/3 1:40:55
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید! تصویر تغییر اندازه داده شده