- بانک بزنیم...!
- ایده ات به درد خودت میخوره! من، لرد سیاه با این ابهت مثل خرده خلافکارهای معمولی بانک بزنم؟ به نظرم بهتره روی کلیه های تو کار کنیم!
کتی با اینکه هنوز نمیدانست کلیه چیست ولی سعی کرد بحث را از آنها دور کند. برای همین به مغزش فشار اورد و گفت:
- موسسه شرط بندی بزنیم!
لرد کتی را بلند کرد و صورتش را روبروی او گرفت و گفت:
- بچه زبون نفهم، میگم من مثل خلافکارهای دو گالیونی دزدی...هوم؟...هووووووم! موسسه شرط بندی تاسیس کنیم! عجب فکر بکری به سرم زد! دیدی بچه بدرد نخور؟ باید مثل ارباب ایدههای طلایی بدی!
کتی میخواست با لرد مخالفت کند و بگوید که این ایده خودش بوده اما از انجاییکه لرد او را وسط زمین و هوا رها کرد تا به تاسیس سریع موسسه شرط بندی بپردازد با صورت به زمین خورد و از مخالفت کردن هم چشم پوشی کرد!
کمی بعد:
در گوشه ای از انتهای خیابان پنجم لندن دکه ای سبز رنگ به چشم میخورد که افراد زیادی روبروی آن صف کشیده بودند. کتی در حالی که پلاکاردی دو برابر هیکل خودش را به گردنش اویزان کرده بود تلو تلو میخورد و با لحن کودکانهاش میگفت:
- برنامههای امشب ما از هم اکنون شروع شد! شرط بندی، امشب و همه شب، بشتابید، بشتابید!
- من میخوام شرط ببندم.
لرد چشم هایش را تنگ کرد و به مردی که روبرویش ایستاده بود خیره شد:
- غیب گفتی؟ همه میخوان شرط ببندن!
- خب روی چی میتونم شرط ببندم؟
لرد مشت هایش را به روی فرم های شرط بندی کوبید و گفت:
- تو میخوای شرط ببندی! از من میپرسی تسترال؟ این کاغذ رو پر کن و روی هرچی که دوست داری شرط ببند. هزینه شرط بندی ۱۰۰ تاست، دوبرابر شرطی که میبندی هم باید الان نقدا پردخت کنی، وقتی برنده شدی (جون عمه ات) ده برابر رقم شرط رو بهت پرداخت میکنیم (جون عمه ام).
وقتی مرد با وسوسه پولدار شدن بدون توجه به شرایط عجیب شرط بندی مشغول پر کردن فرم شد لرد نگاهی به زیر پیشخوان انداخت که تا ساعاتی دیگر تبدیل به کوهی از پول نقد میشد. لبخند رضایت شومی بر روی صورت لرد نقش بست!
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
پیام امروز
[[continious]] زمانبرگردان مرگخواران
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: زمان برگردان مرگخواران
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

چیزای بیشتری هم میتونید بگید؟ میشه از آیندمون بگید؟ خواهش میکنم ادامه بدید!
منظورمان...
چطوری فهمیدی کسی که دوستش دارم سرش توی تصادف شکسته؟!