جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1393 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
Guten Abend meine Damen

با این که شدت امتحانات و دوتا دوتا بودنش بعد از هشت ترم امونم رو بریده بازم لازم دیدم که از یک جوجه کلاغ چن تا سوال بپرسم

1- جوج ... چرا شخصیت بانو؟؟؟ چرا آقا نه؟؟؟ چرا آقایون بانو میشن و بانوان آقا؟؟؟ دیدم که میگما ... حتی تو سایت صهیونیستی ضدآسلامی فیسبوق ... جریانش چیه؟؟؟

2- چرا خاندان بلک؟ چرا خاندان من نه؟ اصن تو همون خاندان بلک چرا الادورا؟؟؟ مثلا میخوای بگی من مخوفم و اینا؟؟؟ گردن میزنم و فلان؟؟؟

3- طرفدار تیم ملی آلمانی؟ یا آلمان؟ یا آل مان ؟ یا آلما ن ؟ کی قهرمانه امسال؟ آلمان؟

4- اما به عنوان یه سوال روانشناختی .... اگر بخوای کسی رو جذب خودت بکنی چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی از چه المان هایی استفاده می کنی؟؟ شده المان خاصی رو بهش گرایش داشته باشی ولی در وجودت نباشه و به هر زحمتی سعی کنی کسبش کنی؟

5- تو چه پدرکشتگی ای با پسر ارشد من داری؟من پدرشما! زیاد کششش ندی

6- چرا میتینگ بهاری رو شرکت نکردی درش؟ ( جمله بندی رو عشقه)

7- به نهنگ چقدر علاقه داری؟ چرا؟ به گرگ چطور؟؟ --- این دو کاراکتر رو اگر بخوای یک جمله در مورد هر کدومشون بگی چی میگی؟ از روی مغزت نگو! از اعماق قلبت بگو

8-چقدر با قدیمی های جادوگران آشنایی داری؟

9- یه سوال هری پاتری : از بین تمام طلسم هایی که در کتاب ها خوندی کدوم رو از همه بیشتر دوست داری؟ دلیلت چیه؟

10 - یک مشکل حاد ... به نظر تو باد کردن رگ غیرت و قهر و تهر و دلخوری چرا داخل فضای مجازی اینقدر حاد تر از بیرون میشه؟نمونه های بزرگیش رو توی همین سایت بسیار شاهدش بودیم ... مث ریگول مرحوم

11 - یه چند جمله در مدح و منقبت لرد بگو ... به نثر مرسل و متکلف

12- من یه وقت هایی سر اتفاقاتی خدا رو شکر کردم بابت این که کاری انجام دادم که مدت کوتاهی بعد اون فکر می کردم به شدت اشتباه بوده اما بعد ها متوجه شدم مقدر این بوده که من این کار رو انجام بدم و برای من تبدیل به یک خیر بزرگ شده ... در زندگیت همچین حسی نداشتی تا حالا؟

13- صفحه ت رو باز می کنی و می بینی زده 1 پیام شخصی ... به ترتیب اهمیت اسم سه نفر رو بگو که تمایل داری اونها باشن که پخ داده باشن بهت

14- به چه قیمتی حاضری از جادوگران که هیچی ... از کل دنیای فانتزی هری پاتر جدا شی و برای همیشه از خاطرت محوش کنی؟؟؟

خلاصه این که:
جوج ... وجودت خیلی عزیزه ... هم اینجا و هم بیرون

Viel Glück immer

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1393 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون مرلین از جوابهای کامل و به موقعت.

نقل قول:
اگه سید بودن رو مثلا بذاریم به حساب اصیل بودن، چون از هر دو طرف سید حساب میشیم، خب با کله میرفتم اسلی! اگه این کلاه ِ فعلی منو گروه بندی میکرد، میفرستادم هافل :همر! اگه به انتخاب خودم بود، گریف و اگه کلاه اصلی تصمیم میگرفت، احتمالا ریون!

خوشم میاد هیچ گروهیو از قلم ننداختی، باریکلا.. راضیم ازت

نقل قول:
مرز که مطمئنا هست، وقتی یه شخصیتی خشنه ولی در فرد پشت اون اینطوری نیست و دقیقا برعکسه، نشون میده مرز هایی هست که این دو طرز تفکر رو از هم جدا کنه. و باید هم باشه به نظرم، role playing game یک بازیه، بازی و حقیقت باید مرزی داشته باشن!

هووووم.... ولی همه یادمون میره گاهی این بازیه.. بازیش زیادی واقعیه!

نقل قول:
جادوکاران فوق العاده ن، همین! فقط ای کاش یه مرگخواری هم بود در کنارشون، من به شدت در این مورد داره حساسیتم میزنه بالا! این مورد یکی از بزرگترین معایب جادوکارانه و بعد از مدتی، حس میکنم خودشو نشون خواهد داد!

خب وقتی ویزن دوباره جون گرفت، ویولت هنوز مروپی بود و همکارشم لینی بود. فکر میکنم ولدمورت هم یه بار (به شوخی) گفت که ویزنگاموت زیادی سفیده. اگه دوستان ایده‌ای دارن که چرا این میتونه بهش ضربه بزنه و پیشنهادی دارن من واقعا دوست دارم بشنوم

نقل قول:
روزگاری خرس قطبی بود، ولی الان عقاب شده. احتمالا منم بیام اونورا، با یه درخواست نقد گنده از شخص تدی! حالا بازم میتونی شکلک اویل بزنی؟ :D

بنده دیگه حرفی ندارم

نقل قول:
پایان نارنیا، بهترین پایان ممکن بود

هفت جلدو خوندی؟

نقل قول:
هنوز؟! از چه نظر میگی هنوز؟! :دی

حالا دیگه

نقل قول:
من خودم به نوعی میشه گفت جانور شناسی رو بیشتر از خیلی چیزای دیگه میدونم

جانور شناسی میخونی پس

بازم ممنون مرلین عزیز... به خاطر وقتی که گذاشتی

,و اما تو مورفین گانت:

نقل قول:
آقا چرا اسم میذارین رو بچه ی مردم؟!
من کی گفتم خصوصی سازی؟! ایجاد قطب سوم کجاش خصوصی سازیه؟! تحریف تاریخ نکنید ملت!

شوخی کردم آقا... شوخی بود حرف انجمن خصوصی بود دیگه... براش خصوصی بسازن میشه خصوصی سازی!

و آما الادورای سیاه:

نقل قول:
با خود تدی ریموس هم مصاحبه شه! من پیدا نکردم مصاحبه ش رو تو لیست( با کنترل اِف:-")!

با من مصاحبه شده، دوره‌ی اول میتونی پیداش کنی.. تابستون ۸۷. هنوزم همون بوقیم که اون موقع بودم

و مهمان بعدی قلم‌پر

از قدیم الایام گفتن" چاه مکن بهر کسی، اول خودت.. دوم تدی! ". دوستمون دنبال مصاحبه‌ی من بودن، خبر نداره خودش کت بسته رو صندلی نشسته... دوستان... خانم‌ها... آقایان.. حضار محترم.. این شما و این بانوی سیاه تبر به دست، کله اجنه خانگی زن فعال ایفای نقش... الادورا بلک.. احترام بگذارید... سوال بپرسید (احترام هم بگذارید البته )

فرصت فرستادن سوال‌ها تا جمعه است. بجنبید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1393 04:07
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی از همگی که خوندین

نقل قول:
الِکی میگه!

متن چت ها که هست، نذار رو کنم!
البته راست میگه ها، بیشتر کارا رو بقیه انجام دادن ولی خب طبق روال چرخه ی قدرت و اینا، اونی که بالاتر از همه ست دیده میشه! :دی

نقل قول:
خودت تشریف ببر از سوپرمارکت برای ما بستنی و نوشابه بخر که ما درباره تفاوتشون فکر کنیم.

ارباب، بستنی؛ بستنی، ارباب!
ارباب، نوشابه؛ نوشابه، ارباب!
به جوونیم رحم کن ارباب!

نقل قول:
خیلی از حرفات حرف های دل ما هم بود.

مشعوفیم ارباب

نقل قول:
من عصبانیت و خشونتی از دلورس ندیدم!!البته این موضوع رو هم نباید فراموش کرد که شما پتانسیلشو داری که جون آدمو به لبش برسونی!

اونکه از خصوصیات ماست، ولی دلوروس هم بعضی وقتا حرصش در میاد و قهر میکنه اینا!

نقل قول:
بنابراین دعوت نامه بی دعوت نامه!

نخواستیم اصن!

شروع کردم اون کار رو، تحکم، مورد خیلی خوبی برای یه آدمه، مخصوصا از نوع پیامبرش!

نقل قول:
این کلاهی که من می بینم کافی بود شال سبز سیدی ببینه رو دوشت داداش

الان که من اون حرف رو گفتم، کلاه بلیت زده به دلو اینا که اینو باید ببرین اسلی

نقل قول:
همچنان از ردای ما آویزان بمان!

هستیم ارباب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1393 03:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اگه سید بودن رو مثلا بذاریم به حساب اصیل بودن، چون از هر دو طرف سید حساب میشیم، خب با کله میرفتم اسلی!

این کلاهی که من می بینم کافی بود شال سبز سیدی ببینه رو دوشت داداش
اسلیترین رو شاخت بود بعله

راضی بودیم آقا.
خسته نباشی. دمت گرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1393 01:54
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلینمان

علاقه بسیار کمی به شما داریم و شما را دوست خود می دانیم....و این بسیار عجیب است زیرا که در گذشته چشم دیدن شما را نداشتیم!

خودت تشریف ببر از سوپرمارکت برای ما بستنی و نوشابه بخر که ما درباره تفاوتشون فکر کنیم.

خیلی از حرفات حرف های دل ما هم بود.

من عصبانیت و خشونتی از دلورس ندیدم!!البته این موضوع رو هم نباید فراموش کرد که شما پتانسیلشو داری که جون آدمو به لبش برسونی!

شخصیت مرلینی که ساختی به نظر منم خیلی جالب و دوست داشتنیه.مرلینت سیاه خشن نیست...سیاه تاریک نیست...یه سیاه طنز آمیز دوست داشتنیه.

نقل قول:
دوست مجازی ای دارم که به خیلی از آدمای دنیای واقعیم می ارزه، مثل یه دوست واقعی، همیشه کنارم بوده و از صفر شروع کردیم، از منفی، به من اعتماد کرد و من ذره ذره تو قلبش جا باز کردم، همچین دوستی رو من هرگز نمیخوام از دست بدم، و نمیذارم هم از دستم بره، مگه اینکه بخواد بره آفریقای جنوبی! :دی اونوخ باید برام دعوت نامه بفرسته که بیام :دی

هوم...ما رو میگی دیگه!
اصلا بعید نیست بریم آفریقای جنوبی...ولی برمی گردیم...مثل همیشه.
بنابراین دعوت نامه بی دعوت نامه!
شما واقعا از منفی شروع کردی.خودمو می شناسم.نوبت"بخشیدن" که می رسه زیاد نمیشه روم حساب کرد .ولی شما صبر کردی.مقاومت کردی.وفاداریتو کم کم ثابت کردی و الان جزو کسایی هستی که می تونم روشون حساب کنم.مقاومت و صداقت و وفاداری شما دیوار دفاعی ما رو در هم شکست.
یکی از ساده ترین آدمایی هستی که شناختم.این سادگی به معنی ساده لوح بودن نیست...از اون ساده هایی که ته دلشون هیچی نیست.همین سادگی گاهی تبدیل به نقطه ضعفت می شه.باعث میشه ازت سوء استفاده کنن.باعث میشه یه اشتباه رو دوباره و سه باره تکرار کنی.چون دلت می خواد باور کنی که این بار یه چیزی فرق کرده...این بار فلانی که شاید چندین بار در حقت بدی کرده بود عوض شده...به نظر من گاهی زیادی کوتاه میای!
اگه مواظب باشی که این موردی که گفتم، آسیبی بهت نزنه، همین سادگی دوست داشتنی ترین ویژگی شماست.

همچنان از ردای ما آویزان بمان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1393 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
درخواست فایل پی دی اف دارم ملت!
پلاس...
با خود تدی ریموس هم مصاحبه شه! من پیدا نکردم مصاحبه ش رو تو لیست( با کنترل اِف:-")!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 خرداد 1393 23:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بار اصلی که رو دوش هر دوتامونه و با توجه به غیب شدنا و این امتحانای من، بیشتر خود مورف داره کارارو میکنه و منم با شدت پر رویی تمام هی میام ازش ایراد میگیرم و سرکوفت بهش میزنم و حس ریاست موزه بودن رو در خودم به وجود میارم

الِکی میگه!
پست های جمع بندی تاپیک لابلای ریش مرلین رو ببینین تا با زحمات رییس موزه آشنا بشین.
در کل شاید هدایت کاری که تو موزه شده با من و مرلین بوده ولی یه بخش زیادیش همکاری ملتی بود که اومدن کمک کردن واقعا و گزارش دادن و خلاصه یه کار جمعیه و ممنون از همه.

نقل قول:
حرف مورفین شد.. دوست دارم نظرت رو در مورد طرحش برای خصوصی سازی! وزارت بدونم.

آقا چرا اسم میذارین رو بچه ی مردم؟!
من کی گفتم خصوصی سازی؟! ایجاد قطب سوم کجاش خصوصی سازیه؟! تحریف تاریخ نکنید ملت! برگردید به تابستان! برگردید به آزادی و پرو... ای بابا... هنوز به سر بی کلاه مونده م عادت نکردم.... خلاصه که هر جا دلتون میخواد برگردید ولی به تحریف برنگردید.

زنده باد تابس... هیععع...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
از همه دوستانی که در این بخش تلاش کردند، ممنونم. الان با خوندن مصاحبه ها یک حس خوبی دارم!

خوشحال میشم نفر بعدی الادورا باشه. ناظر خوب و پر تلاش گروهمون! :)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریونا بونز در 1393/3/24 17:27:44
only Hufflepuff

ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خب در این صورت، الادورا بلک گزینه خوبی است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
ما نیز با الا موافق می باشیم

افرادی که لایک کردند