سلام بردلی!
ببخشید بابت تاخیر. حقیقتش حقوق وزارتخونه کفاف نمیده و وزیر باید توی یک شرکت ماگلی هم کار کنه تا بتونه از پس مخارج بربیاد. همش به خودم میگم طاقت بیار نئو. یک روز از ماتریکس ماگلی کامل خارج میشی و به حقیقت خالص جادویی میپیوندی. ولی خب من مثل پسرخواندهم شانس پسر برگزیده بودن رو ندارم و صرفا توهم نئو بودن رو میزنم.
البته به مورفیوس یا ترینیتی بودن هم راضیم. اصلا ناشکری چرا، آقا به سیریوس بودنم راضیم، فقط یکی بیاد منو از ماتریکس خارج کنه و حس پرواز بهم بده.
بگذریم، کلا داستان تغییر کرد.
نقل قول:
بنظر من میشه در حالت کلی از کتاب الهام بگیریم اما نه در جزییات دست و پا گیر. منظورم اینه اصلا خودمونو محدود به این نکنیم که کی جانورنما بوده کی نبوده. اگه الان مثل زمان جوانی ما بود و ایفا ساعتی شصت تا پست میخورد میشد از این ادا اطفارها برا اعضا درآورد ولی الان ظرفیت محدود کردن وجود نداره.
کاملا موافقم. ما باید یک کلیتی ارائه بدیم و انتخاب جزئیات در جهان جادویی رو به خود جادوگران و ساحرگان بسپاریم. ایده من این هستش که یک فیلدی تحت عنوان «ویژگی جادویی» به صفحه پروفایل ها اضافه بشه که هر ویژگی جادویی رو بتونیم در این فیلد قرار بدیم. از انیماگوس بودن تا خون آشام و گرگینه بودن. اینطوری بنظرم خیلی های دیگه میتونن از این قابلیت استفاده کنن، حتی اگه مایل به انیماگوس بدن نباشن. نظرت چیه؟
نقل قول:
نه حقیقتش من منظورم همون جانورنماها بود. من گفتم که اگه این ایده عملی بشه میشه روی موج این سوار بشیم و از ایده خیلی خوب و جالب گالیون و گرینگوتز هم که در سایت راه افتاده استفاده کنیم. بدین صورت که طبیعتا وقتی، وقت انتخاب جانورنما برسه بعضی ها پرطرفدارترن دیگه.
مثلا عقاب یا گریفین یا اژدها یا شیردال یا دُلفین یا ... حالا هر کس بخواد جانورنمای بهتری بگیره میتونید مزایده بذارید و هر کی گرونتر خرید بهش بدید.
زیبا فرمودی. خیلی دوست دارم این اتفاق بیوفته چون به هرحال طرح گالیون ظرفیتی هستش که از زمان آغازش یعنی مهرماه، وزارتخونه ازش استفاده خاصی نکرده. واقعا علاقه شخصیم هستش که وزارتخونه هم بتونه به چرخش گالیون کمک کنه. حالا یا واسطه باشه، یا مستقیما چیزی برای عرضه داشته باشه. اما روی این قسمت هم باید بیشتر فکر کنیم. حالا در ادامه بازم یکمی بیشتر توضیح میدم تا بتونیم بیشتر روش بارش فکری کنیم.
نقل قول:
اینجوری از ایده گالیون هم استفاده کردید و اعضایی که زحمت بیشتری کشیدن و گالیون بیشتری جمع کردن اینجا نتیجه زحمتشونو میبینن و همینطور برای وزارتخانه هم درآمدزایی کنید. اما اگر بنا به هر دلیلی از این ایده خوشتون نیومد میشه مسابقه رول نویسی گذاشت و هر کی در قالب اون جانور نما بهتر ظاهر شد اونو بهش بدید.
اما خرید و فروش جانور هم ایده جالبیه که شما مطرح کردی و بحث جدایی میطلبه.
یک نکته مهم برای من شخصا اینه که محتوا همیشه در جهان جادویی ما ارزشمند باقی بمونه. به همین خاطر رول نویسی رو با ارزش تر از گالیون میدونم. اما خب در عین حال باید فکری هم به حال چرخش گالیون کرد. چون وزارتخونه میتونه نقش خیلی موثری داشته باشه.
اینکه فرد میتونه چه انیماگوسی باشه، بنظرم میتونه اولش به انتخاب خود فرد نباشه. چیزی باشه که به مرور بتونه تکمیلش کنه. صرفا یک بهایی میده و یک مراحلی رو طی میکنه تا در نهایت به انیماگوس بودن دست پیدا کنه. برای مثلا ادامش باید رقابت بیشتری انجام بده. یعنی طرحی که گالیون و رول رو توامان باهم داشته باشه. نظر شما چیه؟
نقل قول:
کاملا موافقم. منم عاشق جلوه های بصری و گرافیکی هستم. اون ایده تاپیک "رمزتازها" هم دقیقا بر همین مبنا بود. خود کتاب ها هم از یه جلدی به بعد اول هر فصل یه طراحی جالب گذاشته بود. اینجوری ارتباطمون با داستان تقویت میشه.
من تشنه این قضیه هستم. هرکاری که میدونی خودت میتونی بکنی یا من و وزارتخونه بکنیم بگو تا انجام بدیم. رمزتازهارو هم گفتم دیگه. استارتشو بزن، ولی خب با یک عنوان دیگه که با اون یکی تاپیک اشتباه گرفته نشه. ولی کلیتش همینی باشه که خودت در نظر داری.
نقل قول:
در بالا اشاره کردم که منظورم دقیقا چرخه اقتصادی و گالیونی است اما ممکنه کاربردهای دیگه هم داشته باشه. بالاخره هر کاری رو با یه ایده اولیه ای شروع میکنن و وقتی واردش میشن کلی چیز دیگه هم به ذهنشون میرسه و خود بخود ایده های جدید ظاهر میشن.
موافقم. باید شروع کرد تا در ادامه کامل تر بشه و بهتر.
نقل قول:
درسته. ممنونم. سعی میکنم به زودی تاپیک رو بزنم و طبیعتا اگه موردی باشه با هم هماهنگ میکنیم و کم و زیاد میکنیم.
عالی. درجه یک. بینظیر.
برو تو کارش، هر هماهنگی هم لازم بود من هستنم.
نقل قول:
حقیقتش من از قدیم عادت کردم تا جایی که میشه تاپیک جدید نزنم اما حرف شما هم درسته. میشه اون تاپیک رو گذاشت کارکرد خودشو داشته باشه و من یه تاپیک دیگه بزنم. اینم به زودی بصورت دقیقتر باهاتون هماهنگ میکنم.
اخه وزارتخونه تاپیک خوب کم داره. مطمئنم تو میتونی یکی به تاپیکای خوبش اضافه کنی. و با تاپیک قبلی، میشه 2 تا تازه!
دمت گرم.
بازم ببخشید بابت تاخیر.
هرکاری رو صحبتش رو تموم کردیم و اگه دیگه صلاح میدونی، اجرایی کن.
هرکاری هم که هنوز مونده بازم بیا صحبت کنیم.
در عین حال از بقیه جادوگران و ساحرگان هم دعوت میکنم به گفتگوی ما بپیوندن تا طرح هایی که داریم روش کار میکنیم، خفن تر به مرحله اجرا برسه.همچنان مخلصم بردلی.
پانمدی.