هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

لیگالیون کوییدیچ

فراخوان اقلیت‌های جامعه جادویی!

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
پیام زده شده در: ۲۳:۱۹:۴۱ شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۳۰:۵۱
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 370
آفلاین
درود مجدد بردلی جان.

نقل قول:
آقا من یه پیشنهاد کاری دارم براتون، فیفتی فیفتی! قبوله؟
مگه خونه گریمولد شیش دونگش مال شما نیست؟ بعدم مگه قدیمی و زِهواردَررفته نیست؟ بیاین اینو بکوبیم شیش طبقه بریم بالا! بعدش دیگه اصلا خودتون میتونید شرکت مشنگی بزنید، منم میام. شرکت بلندمرتبه سازی پانمدی و بردلی.

مشکل اینه که از دوطرف به صورت تنگاتنگ چسیبده به دوتا ساختمون دیگه. تازه اگه خرابش کنم بچه های محفل کجا برن؟ ولی پایه زدن شرکت هستم. حتی اگه شرکت کوتاه مرتبه سازی هم باشه، با شما صفا داره آقا.

نقل قول:
ایده خوبیه بنظرم. فقط اینکه شما از دید وزیر سحر و جادو و کلی میبینید قضیه رو و قشنگ بسط میدید که جای تقدیر داره منتها من ترجیح میدم فعلا به همون یه دونه ایده بچسبم و اگه بشه اجراییش کنیم. در آینده شما میتونید اینو تعمیم بدید به چیزای دیگه که به زیبایی به ذهنتون رسیده.

پس آنچه میشه متصور شد اینه که این فیلد «ویژگی جادویی» اضافه بشه، اما صرفا برای مدتی روی ویژگی انیماگوس بودن تمرکز بشه تا این ایده جا بیوفته و بعدا بتونه بسط بیشتری پیدا کنه. موافقم. در لیست کارهایی که باید در موردشون مذاکره بشه نوشتم و خودمم خیلی بهش علاقه دارم. گواهی ثبت اختراعشم با نام «بردلی کبیر» خواهد بود.

نقل قول:
در نهایت من پیشنهاد دهنده هستم و شما تصمیم میگیرید که چه اتفاقی بیفته البته اگه بخواین منم همراهی میکنم و در صورت لزوم کمک میکنم به ادامه راه. در این مورد، نظر شما معقوله. تعادل را رعایت میکنید. اما اگه به من باشه مثل یه جنس فروشی و جذاب میام راحت با گالیون میفروشمش و شرط دیگه نمیذارم چون اینجوری گالیون نقش اصلیشو اینجا ایفا میکنه. بالاخره اون اعضایی که زحمت کشیدن و گالیون درآوردن باید یه جایی به دردشون بخوره تا انگیزه برای ادامه فعالیت داشته باشن. چه جایی بهتر از اینجا و این کار؟

درست میگید. بنظر شخصی منم کاربرد گالیون صرفا توی انجمن مرداب نباید باشه و بتونن باهاش همه جا عشق و حال کنن. البته باید دید مدیران نظرشون چیه. حالا فرض کنیم وزارتخونه قراره رابطه خیلی نزدیکی با انجمن مرداب برقرار کنه و یکی از مراکزی بشه که داخلش اتفاقات گالیونی میوفته. چندتا پرسش دارم بازم. یک تاپیک توی وزارتخونه زده میشه که بتونن ازش آیتم های منحصربفرد وزارتخونه رو بخرن دیگه؟ درسته؟ و اینکه هر آیتم جدای از جذابیت بصری که در پروفایلشون داره، چه قابلیت هایی بهشون اضافه میکنه؟ به طور مثال چوب جاروها که فروخته میشد هرکدوم قابلتی داشتن. بعد از قابلیت ها دائمه یا محدودیت زمانی و مکانی داره؟

نقل قول:
چشم، حتما. ممنونم از همراهیتون.

دستت درد نکنه. همچنان چشم انتظارت هستم دوست عزیزم.

نقل قول:
خیلی ممنون

شما کارت قرن هاست که درسته آقا.

به جاهای خوبی داریم می‌رسیم. راستی ایده‌های زیاد دیگه ای هم خودم شخصا روشون کار کردم که بزودی و البته به مرور ازشون رونمایی میشه و گفتم پیشاپیش یه خبری به خاطر گل روی ماه شما بدم.

همچنان مخلصم.
پانمدی.

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۱۹:۱۱:۰۴ دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۵۹ شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۱۶:۲۸:۱۵
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 181
آفلاین
سلام مجدد خدمت جناب وزیر

نقل قول:

ببخشید بابت تاخیر. حقیقتش حقوق وزارتخونه کفاف نمیده و وزیر باید توی یک شرکت ماگلی هم کار کنه تا بتونه از پس مخارج بربیاد. همش به خودم میگم طاقت بیار نئو. یک روز از ماتریکس ماگلی کامل خارج میشی و به حقیقت خالص جادویی می‌پیوندی. ولی خب من مثل پسرخوانده‌م شانس پسر برگزیده بودن رو ندارم و صرفا توهم نئو بودن رو میزنم. البته به مورفیوس یا ترینیتی بودن هم راضیم. اصلا ناشکری چرا، آقا به سیریوس بودنم راضیم، فقط یکی بیاد منو از ماتریکس خارج کنه و حس پرواز بهم بده.

خواهش میکنم
یادش بخیر ماتریکس
پیش بینی جالبی بود. به هوش مصنوعی و ربات ها اشاره کرده بود که واقعا هم داره اتفاق میفته البته ماتریکس دید بدبینانه ای داشت.

آقا من یه پیشنهاد کاری دارم براتون، فیفتی فیفتی! قبوله؟
مگه خونه گریمولد شیش دونگش مال شما نیست؟ بعدم مگه قدیمی و زِهواردَررفته نیست؟ بیاین اینو بکوبیم شیش طبقه بریم بالا! بعدش دیگه اصلا خودتون میتونید شرکت مشنگی بزنید، منم میام. شرکت بلندمرتبه سازی پانمدی و بردلی.

نقل قول:

بگذریم، کلا داستان تغییر کرد.

نقل قول:

ایده من این هستش که یک فیلدی تحت عنوان «ویژگی جادویی» به صفحه پروفایل ها اضافه بشه که هر ویژگی جادویی رو بتونیم در این فیلد قرار بدیم. از انیماگوس بودن تا خون آشام و گرگینه بودن.

ایده خوبیه بنظرم. فقط اینکه شما از دید وزیر سحر و جادو و کلی میبینید قضیه رو و قشنگ بسط میدید که جای تقدیر داره منتها من ترجیح میدم فعلا به همون یه دونه ایده بچسبم و اگه بشه اجراییش کنیم. در آینده شما میتونید اینو تعمیم بدید به چیزای دیگه که به زیبایی به ذهنتون رسیده.

نقل قول:
واقعا علاقه شخصیم هستش که وزارتخونه هم بتونه به چرخش گالیون کمک کنه.

عالی

نقل قول:

یعنی طرحی که گالیون و رول رو توامان باهم داشته باشه. نظر شما چیه؟

در نهایت من پیشنهاد دهنده هستم و شما تصمیم میگیرید که چه اتفاقی بیفته البته اگه بخواین منم همراهی میکنم و در صورت لزوم کمک میکنم به ادامه راه. در این مورد، نظر شما معقوله. تعادل را رعایت میکنید. اما اگه به من باشه مثل یه جنس فروشی و جذاب میام راحت با گالیون میفروشمش و شرط دیگه نمیذارم چون اینجوری گالیون نقش اصلیشو اینجا ایفا میکنه. بالاخره اون اعضایی که زحمت کشیدن و گالیون درآوردن باید یه جایی به دردشون بخوره تا انگیزه برای ادامه فعالیت داشته باشن. چه جایی بهتر از اینجا و این کار؟

نقل قول:
رمزتازهارو هم گفتم دیگه. استارتشو بزن، ولی خب با یک عنوان دیگه که با اون یکی تاپیک اشتباه گرفته نشه. ولی کلیتش همینی باشه که خودت در نظر داری.

چشم، حتما. ممنونم از همراهیتون.

نقل قول:
عالی. درجه یک. بی‌نظیر.
برو تو کارش، هر هماهنگی هم لازم بود من هستنم.

خیلی ممنون

نقل قول:

دمت گرم.
بازم ببخشید بابت تاخیر.
هرکاری رو صحبتش رو تموم کردیم و اگه دیگه صلاح میدونی، اجرایی کن.
هرکاری هم که هنوز مونده بازم بیا صحبت کنیم.

قربان شما
چشم، سعیمو میکنم
حتما اگه نیاز بود باهاتون هماهنگ میکنم

نقل قول:

همچنان مخلصم بردلی.
پانمدی.

چاکرم قربان

پیام زده شده در: ۲۲:۱۴:۰۷ شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
آفلاین
سلام بردلی!
ببخشید بابت تاخیر. حقیقتش حقوق وزارتخونه کفاف نمیده و وزیر باید توی یک شرکت ماگلی هم کار کنه تا بتونه از پس مخارج بربیاد. همش به خودم میگم طاقت بیار نئو. یک روز از ماتریکس ماگلی کامل خارج میشی و به حقیقت خالص جادویی می‌پیوندی. ولی خب من مثل پسرخوانده‌م شانس پسر برگزیده بودن رو ندارم و صرفا توهم نئو بودن رو میزنم. البته به مورفیوس یا ترینیتی بودن هم راضیم. اصلا ناشکری چرا، آقا به سیریوس بودنم راضیم، فقط یکی بیاد منو از ماتریکس خارج کنه و حس پرواز بهم بده.

بگذریم، کلا داستان تغییر کرد.

نقل قول:
بنظر من میشه در حالت کلی از کتاب الهام بگیریم اما نه در جزییات دست و پا گیر. منظورم اینه اصلا خودمونو محدود به این نکنیم که کی جانورنما بوده کی نبوده. اگه الان مثل زمان جوانی ما بود و ایفا ساعتی شصت تا پست میخورد میشد از این ادا اطفارها برا اعضا درآورد ولی الان ظرفیت محدود کردن وجود نداره.

کاملا موافقم. ما باید یک کلیتی ارائه بدیم و انتخاب جزئیات در جهان جادویی رو به خود جادوگران و ساحرگان بسپاریم. ایده من این هستش که یک فیلدی تحت عنوان «ویژگی جادویی» به صفحه پروفایل ها اضافه بشه که هر ویژگی جادویی رو بتونیم در این فیلد قرار بدیم. از انیماگوس بودن تا خون آشام و گرگینه بودن. اینطوری بنظرم خیلی های دیگه میتونن از این قابلیت استفاده کنن، حتی اگه مایل به انیماگوس بدن نباشن. نظرت چیه؟

نقل قول:
نه حقیقتش من منظورم همون جانورنماها بود. من گفتم که اگه این ایده عملی بشه میشه روی موج این سوار بشیم و از ایده خیلی خوب و جالب گالیون و گرینگوتز هم که در سایت راه افتاده استفاده کنیم. بدین صورت که طبیعتا وقتی، وقت انتخاب جانورنما برسه بعضی ها پرطرفدارترن دیگه.
مثلا عقاب یا گریفین یا اژدها یا شیردال یا دُلفین یا ... حالا هر کس بخواد جانورنمای بهتری بگیره میتونید مزایده بذارید و هر کی گرونتر خرید بهش بدید.

زیبا فرمودی. خیلی دوست دارم این اتفاق بیوفته چون به هرحال طرح گالیون ظرفیتی هستش که از زمان آغازش یعنی مهرماه، وزارتخونه ازش استفاده خاصی نکرده. واقعا علاقه شخصیم هستش که وزارتخونه هم بتونه به چرخش گالیون کمک کنه. حالا یا واسطه باشه، یا مستقیما چیزی برای عرضه داشته باشه. اما روی این قسمت هم باید بیشتر فکر کنیم. حالا در ادامه بازم یکمی بیشتر توضیح میدم تا بتونیم بیشتر روش بارش فکری کنیم.

نقل قول:
اینجوری از ایده گالیون هم استفاده کردید و اعضایی که زحمت بیشتری کشیدن و گالیون بیشتری جمع کردن اینجا نتیجه زحمتشونو میبینن و همینطور برای وزارتخانه هم درآمدزایی کنید. اما اگر بنا به هر دلیلی از این ایده خوشتون نیومد میشه مسابقه رول نویسی گذاشت و هر کی در قالب اون جانور نما بهتر ظاهر شد اونو بهش بدید.

اما خرید و فروش جانور هم ایده جالبیه که شما مطرح کردی و بحث جدایی میطلبه.

یک نکته مهم برای من شخصا اینه که محتوا همیشه در جهان جادویی ما ارزشمند باقی بمونه. به همین خاطر رول نویسی رو با ارزش تر از گالیون میدونم. اما خب در عین حال باید فکری هم به حال چرخش گالیون کرد. چون وزارتخونه میتونه نقش خیلی موثری داشته باشه.

اینکه فرد میتونه چه انیماگوسی باشه، بنظرم میتونه اولش به انتخاب خود فرد نباشه. چیزی باشه که به مرور بتونه تکمیلش کنه. صرفا یک بهایی میده و یک مراحلی رو طی میکنه تا در نهایت به انیماگوس بودن دست پیدا کنه. برای مثلا ادامش باید رقابت بیشتری انجام بده. یعنی طرحی که گالیون و رول رو توامان باهم داشته باشه. نظر شما چیه؟

نقل قول:
کاملا موافقم. منم عاشق جلوه های بصری و گرافیکی هستم. اون ایده تاپیک "رمزتازها" هم دقیقا بر همین مبنا بود. خود کتاب ها هم از یه جلدی به بعد اول هر فصل یه طراحی جالب گذاشته بود. اینجوری ارتباطمون با داستان تقویت میشه.

من تشنه این قضیه هستم. هرکاری که میدونی خودت میتونی بکنی یا من و وزارتخونه بکنیم بگو تا انجام بدیم. رمزتازهارو هم گفتم دیگه. استارتشو بزن، ولی خب با یک عنوان دیگه که با اون یکی تاپیک اشتباه گرفته نشه. ولی کلیتش همینی باشه که خودت در نظر داری.

نقل قول:
در بالا اشاره کردم که منظورم دقیقا چرخه اقتصادی و گالیونی است اما ممکنه کاربردهای دیگه هم داشته باشه. بالاخره هر کاری رو با یه ایده اولیه ای شروع میکنن و وقتی واردش میشن کلی چیز دیگه هم به ذهنشون میرسه و خود بخود ایده های جدید ظاهر میشن.

موافقم. باید شروع کرد تا در ادامه کامل تر بشه و بهتر.

نقل قول:
درسته. ممنونم. سعی میکنم به زودی تاپیک رو بزنم و طبیعتا اگه موردی باشه با هم هماهنگ میکنیم و کم و زیاد میکنیم.

عالی. درجه یک. بی‌نظیر.
برو تو کارش، هر هماهنگی هم لازم بود من هستنم.

نقل قول:
حقیقتش من از قدیم عادت کردم تا جایی که میشه تاپیک جدید نزنم اما حرف شما هم درسته. میشه اون تاپیک رو گذاشت کارکرد خودشو داشته باشه و من یه تاپیک دیگه بزنم. اینم به زودی بصورت دقیقتر باهاتون هماهنگ میکنم.

اخه وزارتخونه تاپیک خوب کم داره. مطمئنم تو میتونی یکی به تاپیکای خوبش اضافه کنی. و با تاپیک قبلی، میشه 2 تا تازه!

دمت گرم.
بازم ببخشید بابت تاخیر.
هرکاری رو صحبتش رو تموم کردیم و اگه دیگه صلاح میدونی، اجرایی کن.
هرکاری هم که هنوز مونده بازم بیا صحبت کنیم.

در عین حال از بقیه جادوگران و ساحرگان هم دعوت میکنم به گفتگوی ما بپیوندن تا طرح هایی که داریم روش کار میکنیم، خفن تر به مرحله اجرا برسه.

همچنان مخلصم بردلی.
پانمدی.

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۱۲:۲۹:۵۰ جمعه ۷ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
آفلاین
سلام مجدد خدمت شما جناب وزیر

نقل قول:
سلام بر استعدادیاب quidditch got talent!

مرسی از دقت نظرتون

نقل قول:

بفرمایید داخل... دم در بده آقا... بیایید یه چایی بخوریم.

چه پیشنهادی بهتر از این در هوای سرد؟ با کمال میل.

---

نقل قول:

درمورد ایده اول،
در مورد شخصیت هایی که جانورنما بودن طبق کتاب همیشه اینکارو کرد. همینطور شخصیت هایی که دقیقا مشخص نشده جانورما بودن یا نه. اما در مورد کاراکترهایی که انیماگوس نبودن باید چکار کنیم؟ در این مورد ایده ای داری؟

بنظر من میشه در حالت کلی از کتاب الهام بگیریم اما نه در جزییات دست و پا گیر. منظورم اینه اصلا خودمونو محدود به این نکنیم که کی جانورنما بوده کی نبوده. اگه الان مثل زمان جوانی ما بود () و ایفا ساعتی شصت تا پست میخورد میشد از این ادا اطفارها برا اعضا درآورد ولی الان ظرفیت محدود کردن وجود نداره.

نقل قول:

توی بخش دوم ایده اولت که مطرح کردی، به خرید و فروش جانور اشاره کردی. اگر اشتباه نکنم این با جانورنما تفاوت داره دیگه؟ درسته؟

نه حقیقتش من منظورم همون جانورنماها بود. من گفتم که اگه این ایده عملی بشه میشه روی موج این سوار بشیم و از ایده خیلی خوب و جالب گالیون و گرینگوتز هم که در سایت راه افتاده استفاده کنیم. بدین صورت که طبیعتا وقتی، وقت انتخاب جانورنما برسه بعضی ها پرطرفدارترن دیگه.
مثلا عقاب یا گریفین یا اژدها یا شیردال یا دُلفین یا ... حالا هر کس بخواد جانورنمای بهتری بگیره میتونید مزایده بذارید و هر کی گرونتر خرید بهش بدید.

اینجوری از ایده گالیون هم استفاده کردید و اعضایی که زحمت بیشتری کشیدن و گالیون بیشتری جمع کردن اینجا نتیجه زحمتشونو میبینن و همینطور برای وزارتخانه هم درآمدزایی کنید. اما اگر بنا به هر دلیلی از این ایده خوشتون نیومد میشه مسابقه رول نویسی گذاشت و هر کی در قالب اون جانور نما بهتر ظاهر شد اونو بهش بدید.

اما خرید و فروش جانور هم ایده جالبیه که شما مطرح کردی و بحث جدایی میطلبه.

نقل قول:

این موضوع جذابیت بصری خیلی خوبی داره. اینکه بری توی پروفایل یک نفر ببینی یک جانور داره که تصویر و مشخصاتش داخلش اومده. من خودم عاشق جذابیت های بصری هستم و کاملا این عقیده رو دارم که در کنار متن، تصاویر و مسائل بصری باید وجود داشته باشه که اشتیاق آدم رو بیشتر بکنه. همینطور در شخصیت پردازی ایفای نقشی هم خیلی جذاب میتونه باشه.

کاملا موافقم. منم عاشق جلوه های بصری و گرافیکی هستم. اون ایده تاپیک "رمزتازها" هم دقیقا بر همین مبنا بود. خود کتاب ها هم از یه جلدی به بعد اول هر فصل یه طراحی جالب گذاشته بود. اینجوری ارتباطمون با داستان تقویت میشه.

نقل قول:

اما دقیقا کاربردهای عملیش چی میتونه باشه؟ بخشی از چرخه اقتصادی و گالیونی سایت میشه؟ یا کاربردهای دیگه ای هم داره؟

در بالا اشاره کردم که منظورم دقیقا چرخه اقتصادی و گالیونی است اما ممکنه کاربردهای دیگه هم داشته باشه. بالاخره هر کاری رو با یه ایده اولیه ای شروع میکنن و وقتی واردش میشن کلی چیز دیگه هم به ذهنشون میرسه و خود بخود ایده های جدید ظاهر میشن.

نقل قول:

پس سوء تفاهم نشه و فقط میخوام ایده پخته تر بشه و بدونیم دقیقا میخوایم چکار کنیم.

بهیچ وجه. متوجهم.

نقل قول:

همچنین امیدوارم برای مدیران هم مانعی در اجرایی کردن این مسائل وجود نداشته باشه و خودشون هم مایل به این تغییرات باشند.

امیدوارم

نقل قول:

درمورد ایده دوم،
وزارتخونه از نظر تاپیک‌های رول که ایده های خوبی هم داشته باشند، خیلی خیلی عقبه. به همین دلیل هم هست که چندین ساله تاپیک های وزارتخونه (تاپیک های رول) خیلی مورد استقبال اعضا قرار نمیگیره. البته تاپیک هایی که نقش سازمانی دارند و افراد توش به عنوان گروه فعالیت میکنن همیشه اوضاعش خوب بوده. اما تاپیک های رول ادامه دار یا تک پستی جذاب کمی وجود داره. با این ایده کاملا موافقم و عالی میشه که با یک عنوان جذاب و بیان نحوه کارکرد ایجادش کنی. دیگه ریش و قیچیش دست خودته.

درسته. ممنونم. سعی میکنم به زودی تاپیک رو بزنم و طبیعتا اگه موردی باشه با هم هماهنگ میکنیم و کم و زیاد میکنیم.

نقل قول:

در مورد ایده سوم،
یعنی منظورت اینه که تاپیک تک پستی بشه؟ کلیت ایده خیلی قشنگه، ولی نمیشه توی یک تاپیک جدید اجراش کرد؟ مثلا الان ما ایونت اقلیت های جادویی رو فعلا متوقف کردیم ولی وقتی دوباره ادامه پیدا کرد، قراره در تاپیک تالار رمزتازها و یک تاپیک دیگه ادامه پیدا کنه. بعد از اینکه ایونت تموم شد، میتونیم اینکارو انجام بدیم، ولی باز نظر خودم اینه که کارکرد تاپیک همون رول ادامه دار ساده باقی بمونه و در یک تاپیک جدید دیگه این ایده اجرایی بشه. یا حداقل اینکه کارکردش از رول ادامه دار تغییر پیدا نکنه و تک پستی نشه.

حقیقتش من از قدیم عادت کردم تا جایی که میشه تاپیک جدید نزنم اما حرف شما هم درسته. میشه اون تاپیک رو گذاشت کارکرد خودشو داشته باشه و من یه تاپیک دیگه بزنم. اینم به زودی بصورت دقیقتر باهاتون هماهنگ میکنم.

نقل قول:

لطفا باز بیا و پاسخ بده تا هرآنچه لازم هستش رو پخته تر کنیم و اجراییش کنیم.

بله حتما. خیلی هم عالی.

نقل قول:

مخلصم.
پانمدی.

چاکرم
بردلی

پیام زده شده در: ۲۱:۲۴:۱۰ سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
آفلاین
سلام بر کیمیاگر نمونه
سلام بر استعدادیاب quidditch got talent!

بفرمایید داخل... دم در بده آقا... بیایید یه چایی بخوریم.

درمورد ایده اول،
در مورد شخصیت هایی که جانورنما بودن طبق کتاب همیشه اینکارو کرد. همینطور شخصیت هایی که دقیقا مشخص نشده جانورما بودن یا نه. اما در مورد کاراکترهایی که انیماگوس نبودن باید چکار کنیم؟ در این مورد ایده ای داری؟ توی بخش دوم ایده اولت که مطرح کردی، به خرید و فروش جانور اشاره کردی. اگر اشتباه نکنم این با جانورنما تفاوت داره دیگه؟ درسته؟ این موضوع جذابیت بصری خیلی خوبی داره. اینکه بری توی پروفایل یک نفر ببینی یک جانور داره که تصویر و مشخصاتش داخلش اومده. من خودم عاشق جذابیت های بصری هستم و کاملا این عقیده رو دارم که در کنار متن، تصاویر و مسائل بصری باید وجود داشته باشه که اشتیاق آدم رو بیشتر بکنه. همینطور در شخصیت پردازی ایفای نقشی هم خیلی جذاب میتونه باشه. اما دقیقا کاربردهای عملیش چی میتونه باشه؟ بخشی از چرخه اقتصادی و گالیونی سایت میشه؟ یا کاربردهای دیگه ای هم داره؟ من شخصا خودم به اضافه شدن فیلدهای دیگه به شناسه اشخاص و همینطور کلا بصری‌تر شدن پروفایل به خلاقانه ترین روش ها خیلی علاقه دارم و باهاش موافقم. پس سوء تفاهم نشه و فقط میخوام ایده پخته تر بشه و بدونیم دقیقا میخوایم چکار کنیم. همچنین امیدوارم برای مدیران هم مانعی در اجرایی کردن این مسائل وجود نداشته باشه و خودشون هم مایل به این تغییرات باشند.

درمورد ایده دوم،
وزارتخونه از نظر تاپیک‌های رول که ایده های خوبی هم داشته باشند، خیلی خیلی عقبه. به همین دلیل هم هست که چندین ساله تاپیک های وزارتخونه (تاپیک های رول) خیلی مورد استقبال اعضا قرار نمیگیره. البته تاپیک هایی که نقش سازمانی دارند و افراد توش به عنوان گروه فعالیت میکنن همیشه اوضاعش خوب بوده. اما تاپیک های رول ادامه دار یا تک پستی جذاب کمی وجود داره. با این ایده کاملا موافقم و عالی میشه که با یک عنوان جذاب و بیان نحوه کارکرد ایجادش کنی. دیگه ریش و قیچیش دست خودته.

در مورد ایده سوم،
یعنی منظورت اینه که تاپیک تک پستی بشه؟ کلیت ایده خیلی قشنگه، ولی نمیشه توی یک تاپیک جدید اجراش کرد؟ مثلا الان ما ایونت اقلیت های جادویی رو فعلا متوقف کردیم ولی وقتی دوباره ادامه پیدا کرد، قراره در تاپیک تالار رمزتازها و یک تاپیک دیگه ادامه پیدا کنه. بعد از اینکه ایونت تموم شد، میتونیم اینکارو انجام بدیم، ولی باز نظر خودم اینه که کارکرد تاپیک همون رول ادامه دار ساده باقی بمونه و در یک تاپیک جدید دیگه این ایده اجرایی بشه. یا حداقل اینکه کارکردش از رول ادامه دار تغییر پیدا نکنه و تک پستی نشه.

لطفا باز بیا و پاسخ بده تا هرآنچه لازم هستش رو پخته تر کنیم و اجراییش کنیم.

مخلصم.
پانمدی.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲۳:۱۶:۱۵ شنبه ۱ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
آفلاین
سلام بر جناب وزیر هنرمند و خلاق
سلام بر با ارزش ترین مهره صفحه

من از اول وزارت شما سه تا ایده مد نظرم بود که تا الان فرصت نشد مطرح کنم و طبق هماهنگی انجام شده قرار شد الان بیان کنم. اگه خوب بودن که عالیه و باعث مسرت و خوشحالی، اگرم خوب نبودن که ضرری نداره مطرح کردنشون.

اول، همین ایده جانورنماهاست که شما استارتشو زدید و حقیقتش من دقیق در جریان نیستم که چی شد. فقط یه چیزی تو ذهن من بود اونم اینکه میشه در پروفایل اعضای ایفای نقش یه فیلدی به نام جانورنما یا انیماگوس اضافه کرد و به هر شخص یک جانور خاص، اختصاص داد.
چیزی که در کتاب ها هم مطرح شده بود. یعنی جانورنماها زیر نظر وزارت سحر و جادو ساماندهی میشن. حالا بر فرض اگر این فیلد در این نسخه سایت یا نسخه آینده اضافه شد وزارتخونه میتونه جانورها را با گالیون به اعضا بفروشه و برای خودش کسب درآمد کنه یا اینکه مسابقه رول نویسی بذاره و هر کی بهتر در مورد جانور مد نظر نوشت، اون برنده بشه و صاحب آن بشه. طبیعتا اولویت بندی و جزییات این قضیه زیر نظر وزیر و همکارانشه. مثلا گریفین بهتره و گرونتره یا اژدها و یا ...

دوم
میشه یه تاپیک زد به اسم برمودا. و اینطور توضیح داد که این جزیره برمودا که اینقدر برای مشنگ ها مرموزه در واقع یک جزیره جادویی باستانیه و جزو قلمرو وزارت سحر و جادو محسوب میشه. حالا اتفاقی که در جزیره و ماجراهای تاپیک میفته اینه که هر جادوگری وارد اینجا بشه قدرت جادوگریش یا ناقص میشه یا کاملا از بین میره و سوژه هایی در دنباله این قضیه ایجاد میشه.

سوم
یه تاپیک در وزارتخونه داریم به اسم تالار رمزتازها. پیشنهاد من اینه که کارکردشو به این صورت تغییر بدید که هر کس پست میزنه آخر پستش یه عکس واضح از یه مکان جادویی اونجا قرار بده و نفر بعدی در مورد اون تصویر بنویسه. منظور اینه که حس انتقال و استفاده از رمزتاز در تاپیک جریان داشته باشه و اعضا هم با گذاشتن عکس، حس مشارکت در تاپیک بهشون القا بشه. حالا یا تک تک پست ها آخرشون عکس داشته باشن یا اینکه یه عکس داده بشه و در موردش رول ادامه دار نوشته بشه تا جایی که اشباع بشه و ناظر و در واقع وزیر تصمیم بگیره عکس جدید گذاشته بشه.

مرسی

پیام زده شده در: ۵:۲۰ دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
آفلاین
نقل قول:

تلما هلمز نوشته:
سلااااام سیریوس!
وزارت خوش ‌میگذره؟

راستش خیلی وقته که منتظرم، اما وقتی دیدم حرکتی زده نمیشه، بیام و آمار بگیرم.
چرا دیگه معجون نمیخورونین به ملت؟ کلی کاربر هستن که باهاشون آشنایی نداریم!
منتظر جوابت هستما!

سلااااام تلما!
خوب اومدی. قدم رنجه کردی. اول بیا داخل با هم یک چایی، قهوه‌ای چیزی بخوریم. نوشیدنی کره‌ای چی اونم نمیخوری؟ ای بابا اینطوری که زشته. اجازه بده در مورد سوالی که پرسیدی خدمتت توضیح بدم.

در دولت برادر زاموژسلی معجون های زیاد و قابل توجهی به ملت خورانده شد. بابت زحماتشون ازشون تشکر میکنیم و این دستاورد ایشون رو قدر میدونیم. من امیدوار بودم و هنوزم هستم که تاپیک قلم پر تندنویس مجددا فعال بشه. چون اونجا هم سوالات ایفای نقشی و هم سوالات خارج از ایفای نقش رو میشه پرسید و مصاحبه های جامع تری رو میشه انجام داد. درسته که مصاحبه های تاپیک خورندگان معجون راستی صرفا ماهیت ایفای نقشی دارند و شاید این ویژگی خاص و متمایزی باشه. اما در این مرحله تمرکز وزارتخونه فعلا روی موضوعات دیگری هستش. موضوعاتی مثل فعال شدن احزاب و سازمان ها، ایونت ها و رویداد های جدید و یکسری تحولات بنیادین که ظرفیت فعالیت در قالب رول نویسی و توسعه شخصیت پردازی رو در این انجمن بیشتر کنه.

اما هیچکدوم از حرفهایی که گفتم باعث نمیشه که این تاپیک فعالیت نداشته باشه. در واقع اگر خودت و یا هرکس دیگه ای مایل هستش که این تاپیک فعال بشه، من مایلم مسئولیت تاپیک رو واگذار کنم و فعالیت تاپیک مجددا آغاز بشه. اگر میخوای به ملت معجون بخورونی، فقط کافیه بهم اطلاع بدی!

مخلصم.
وزیر پانمدی.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۴:۳۲ یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

تلما هلمز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ جمعه ۱۴ مهر ۱۴۰۲
آخرین ورود:
۱۵:۰۶:۰۰ جمعه ۷ دی ۱۴۰۳
از من دور شو! تو خیلی مشکوکی!
گروه:
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
گریفیندور
مرگخوار
پیام: 193
آفلاین
سلااااام سیریوس!
وزارت خوش ‌میگذره؟

راستش خیلی وقته که منتظرم، اما وقتی دیدم حرکتی زده نمیشه، بیام و آمار بگیرم.
چرا دیگه معجون نمیخورونین به ملت؟ کلی کاربر هستن که باهاشون آشنایی نداریم!
منتظر جوابت هستما!

پیام زده شده در: ۲۳:۳۳ چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
آفلاین
سلام گب!

با تمام قدرت، حکمت، لذت، حشمت، شوکت، صولت، صحت، ارادت، سعادت و با کسب رخصت، دولت پیشنهاد به حق و زیبنده شما رو قبول میکنه. دولت دوستی و دوپامین برای اولیــن بار در طول تاریخ جادوگری و با افتـخــار ، 28 خرداد رو روز سـاحــره در سرتاسر دنیای جادویی نام‌گذاری میکنه.

زنده باد Saheregan.org!

با احترام.
وزیر پانمدی.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۹:۵۳ چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۰ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۶:۴۷:۱۹
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 574
آفلاین
سلام وزیر پانمدی.

با توجه به این که شما در اینجا، روز 12 تیر ماه رو روز جادوگر نامیدین، منم اومدم روزی رو برای روز ساحره پیشنهاد بدم!

به نظرم اولین باری که ساحرگان به ذهنشون خطور کرد تا به جای سایت جادوگران، سایت ساحرگان داشته باشیم، می‌تونه پیشنهاد خوبی برای این روز باشه.

28 خرداد!

نهایتا بعدا پیشنهاد بهتری رو میز اومد می‌تونیم تقویم ملی جادویی رو آپدیت کنیم ولی فعلا حقوق ما ساحرگان رو هم در نظر بگیرین. ببینین چه سبیلی گذاشتیم براتون.

من چون اعتراضی نداشتم به سازمان بین‌المللی حمایت از ساحرگان نرفتم. اما شاید بهتر باشه انجمن دفاع از حقوق ساحره‌ها رو هم زیر پر و بالتون بگیرین.

🦅 Only Raven 🦅

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.