اسلیترینی ها از رفتار رودولف ناراضین. با کسب موافق لرد سیاه تصمیم می گیرن رودولف رو از تالار اخراج کنن و چمدونشو می دن دستش که بره!
صدای "عااااااااا" ی بلندی به گوش می رسه و ورونیکا در حالی که با یک دست پرده سبز رنگ تالار را گرفته و با دست دیگرش یار همیشگیش اره را نگه داشته تارزان وار وارد صحنه شده و آرسینوس و نقابش را از وسط به دونیم می کند که به همگان ثابت شود که اینجا تالار ماست و مدیر مدیر هم نمی شناسیم. دلیل تکرار کلمه مدیر وجود حرف "م " در ابتدای آن بود که اجازه نداد این کلمه را مثل کلمات دیگر( ناظر ماظر... ارشد مرشد...لرد مرد...) بی ارزش کنیم.
پس از نصف شدن مدیر نفوذی، آرسینوس خائن، ملت اسلی دوباره به سمت رودولف برگشتند.
-چی چیو نمی رم. باید بری. اگه با پای خودت نری لرد میاد با اردنگی...
-ما اردنگی نمی زنیم!
لرد سیاه پاپیون دستمال گردن نجینی را مرتب کرد.
-رودولف...شما مایه آزار و اذیت اعضای تالار هستی. جوراباتو انداختی رو تخت خواب ورونیکا...تو کلاس ها شرکت نمی کنی.تکالیفتو انجام نمی دی. به دلیل چهره کریهت بیخودی از اسلیترین امتیاز کم می کنن. صداتم که ناهنجار و ...
-نکره اس ارباب؟
-بله هکتور...ولی وای به حالت اگه یک بار دیگه جمله ما رو کامل کنی. خودمون بلدیم....و رودولف... شما مزاحم نوامیس مردمی.
رودولف به نوامیس مردم نگاهی انداخت. چشم پوشی از آنها کار ساده ای نبود.
-ارباب جورابامو می شورم. چهره مو هم درست می کنم. حنجره مم تمرین می دم تا صدام خوب شه. می شه بمونم؟
-مورد آخر چی شد رودولف؟
-اوممم...فراموش نکردین؟ خب...ارباب من خودم که ناموس ندارم. یعنی دارما...ولی نیست...به نوامیس کسی هم نگاه نمی کنم. سر به زیر می شم. خوبه؟
لرد سیاه سری تکان داد.
-خوبه رودولف...فعلا می تونی بمونی. اگه کسی تخلفی از رودولف مشاهده کرد به ما گزارش بده.
لرد سیاه به اتاقش رفت و متوجه برق شیطنت آمیز چشمان اسلیترینی های فرصت طلب نشد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اصلا خودت بگو، روونا توی تالارما چیکار داری؟
.
) وارد تالار شد و همراه خودش همه نگرانی ها را از بین برد!