به یاد شهدای مرگخوار یک شبانه روز حمله ی مقدس به هاگوارتز انشای خودم رو آغاز میکنم.
آقا وقتی یکی بهتون بگه هاکونا ماتاتا چه ریاکشنی دارین؟ خب معلومه. هنگ میکنین! چون تا حالا همچین چیزی نشنیدین...نبایدم شنیده باشین چون این یه کلمه ی سیرازوییه! اونم از نوع قدیمیش!
تو بری توی سیرازو به یکی بگی هاکونا ماتاتا، میره رستگار میشه! چرا؟ خب چون هاکونا ماتاتا نام یه روز توی تقویم سیرازوئه که به روز رستگاری هم معروفه! ینی توی این روز یه مشت سیرازویی میرن رستگار میشن. حتما میپرسین چطوری؟ نمیپرسین؟ اصلا مهم نیست من برای اینکه فرهنگ سیرازو رو گسترش بدم میگم!
آقا اینجوری انجام میشه:
۱. یه مشت سیرازویی دور هم جمع میشن!
۲.به سمت کوه "بریم هاکونا ماتاتا بشیم" حرکت میکنن.
۳.تو راه به یه مشت سیرازویی دیگه که اونا هم دادن میرن سمت کوه مواجه میشن.
۴.باهاشون حال و احوال میکنن.
۵.مقصد همدیگه رو میپرسن و از اینکه مقصداشون یکیه تعجب میکنن.
۶.به هم پیشنهاد میدن که با هم برن چون یه مشت درد نداره!
۷. دو مشت قبول میکنن!
۸. دو مشت با هم به راهشون ادامه میدن!
۹.به نوک قله میرسن!
۱۰. خودشونو از رو کوه میندازن پایین و میمیرند!
۱۱.رستگار میشن!
مطمئنم که از این فرهنگ سیرازویی ها لذت بردین.
در کل میخوام بگم که تو هاکونا ماتاتا همه ی سیرازویی ها خوشحالن...همه به جز رابستن!
رابستن هیچوقت نتونسته هاکونا ماتاتا بشه! اونم فقط بخاطر مرحله ی یکه! سیرازویی ها خیلی سحر خیزن و زود جمع میشن و میرن تا هاکونا ماتاتا بشن ولی رابستن خیلی میخوابه و هر سال جا میمونه! تا این سال آخری که سیرازویی ها خواستن بزرگترین روز هاکونا ماتاتا رو برگزار کنن و کل جماعت سیرازویی به جز یک بچه و رابستن رفتن و خودشونو انداختن پایین و رستگار شدن! از اون به بعد تو سیرازو کلمه ی "نسل کشی" مد شد. ولی خب چون رابستن و بچه نتونستن نسل کشی کنن سریع خز شد و از بین رفت! بعد اون روز رابستن و بچه اومدن زمین و دیگه روز هاکونا ماتاتایی در کار نبود.
نتیجه گیری: یک رهبر باید مدیر، مدبر و عادل باشد.
استاد بخدا مامانمون پاش شکسته بود و بابامونم توان اینو نداشت که ازش نگهداری کنه برای همین من باید ازش پرستاری میکردم! توروخدا نمره بدین استاد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

( نوشته فنریر گری بک)
موضوع: هاکونا ماتاتا
دقیقا! هاکونا ماتاتا! چون که نیچس و یه نیچه هر کاری میتونه بکنه! سعی کنید همیشه یه نیچه باشید. چون اگه دو تا باشید، دعواتون میشه و سیبیلاتون به هم گره میخوره.
جریان ملکه و گل و محافظین و ساطور عالیجناب و پارگی ها رو به پاچه راست شلوارتون که بگیرید، میرسید به این مسئله که این جمله از کجا ریشه اش یافته شده. هر وقت فهمیدید که چرا پدر مادرا متوجه نمیشن که بازی آنلاین رو نمیشه استپ کرد، ریشه این جمله رو هم پیدا میکنید.