سلام بانو مروپ!
1. چی شد که شخصیت مروپ گانت رو انتخاب کردید؟
2. فکر می کردید بتونین این هم تو سایت پیشرفت کنید به طوری که پست هاتون به شدت مورد توجه بزرگان سایت قرار بگیره؟
3. چه طور شد که به فکر سوژه میوه دادن به لرد افتادین؟ریسکش بالا نبود؟
4.اگه مادر بشین به بچه تون زیاد میوه می دین؟
5. میوه مورد علاقتون چیه؟ اصلا میوه دوست دارین؟
6. داستان یا رمان طنز زیاد می خونین که به خوبی طنز می نویسین؟
7. بزرگترین ترس تون تو زندگی چیه؟
8. سبک جدی بهتره یا طنز؟ با کدوم راحت ترین؟
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/21
آخرین ورود: چهارشنبه 21 خرداد 1404 15:28
از: خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
پستها:
172

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/08/22
آخرین ورود: دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 16:12
از: بارگاه ملکوتی
پستها:
116

ما خودمان همه چیز را درباره بانو مروپ میدانیم، ناسلامتی پیامبر هستیم و عالم به غیب!
منتهای مراتب جهت اینکه عوام نیز از فضائل ایشان مطلع شوند سوالاتی را مطرح خواهیم کرد:
1- شخصیت مروپ گانت چقدر در زندگی واقعی شما دخیل شده؟ خصوصیتی از مروپ هست که بهتون منتقل شده باشه؟
2- قاطعیت شما در برخورد با مسائل بسیار بجا و خوب هستش. این قاطعیت از کجا نشات میگیره؟ به علت همنشینی با لرد و مابقی مرگخوار هاست یا از قبل هم بوده؟
3- همونقدر که قاطع هستید به نظرم همونقدر هم اعتماد بنفس کمی دارید. چرا؟( مرتبط با سوال 4 جناب وزیر)
4- بانویی داریم در وزارت که از حضور ایشون خرسند هستیم؛ و همچنین در سایت. این فعالیت تا کی قراره مثمرِ ثمر باشه؟ خب هممون میدونیم یه تایمی میاد که فقط میتونیم بیایم پست بزنیم و بریم که البته بد نیست و ثمر هم داره قطعاً. ولی فعالیتی که در روند سایت تاثیر بذاره (مثلاً همین کاری که الان داره توی وزرات یا هاگوارتز انجام میشه یا مسئولیت های اینطوری) قراره تا کی باشه؟
منتهای مراتب جهت اینکه عوام نیز از فضائل ایشان مطلع شوند سوالاتی را مطرح خواهیم کرد:
1- شخصیت مروپ گانت چقدر در زندگی واقعی شما دخیل شده؟ خصوصیتی از مروپ هست که بهتون منتقل شده باشه؟
2- قاطعیت شما در برخورد با مسائل بسیار بجا و خوب هستش. این قاطعیت از کجا نشات میگیره؟ به علت همنشینی با لرد و مابقی مرگخوار هاست یا از قبل هم بوده؟
3- همونقدر که قاطع هستید به نظرم همونقدر هم اعتماد بنفس کمی دارید. چرا؟( مرتبط با سوال 4 جناب وزیر)
4- بانویی داریم در وزارت که از حضور ایشون خرسند هستیم؛ و همچنین در سایت. این فعالیت تا کی قراره مثمرِ ثمر باشه؟ خب هممون میدونیم یه تایمی میاد که فقط میتونیم بیایم پست بزنیم و بریم که البته بد نیست و ثمر هم داره قطعاً. ولی فعالیتی که در روند سایت تاثیر بذاره (مثلاً همین کاری که الان داره توی وزرات یا هاگوارتز انجام میشه یا مسئولیت های اینطوری) قراره تا کی باشه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شروع و پایان با ماست!
جزئیات کاربر

به به، بانوی قشنگِ ما!
از اونجایی که من برام خیلی مهمه که چه سوالاتی بپرسم، اینا رو با دقتِ فراوون انتخاب کردم.
۱. شخصیتِ مروپ رو چقدر دوست داری؟ بیشتر از سلستینا؟
۲. فعالیت با مروپ سخته نه؟ از سختیهاش بگو.
۳. حالا که خطر از سرم گذشته، شنیدم تیپ شخصیتیت شبیه هرمیونه. چه احساسی داری از اینکه تیپ شخصیتیت شبیه دوست کلهزخمیه؟
۴. چرا پستاتو دوست نداری؟
... اونم وقتی اننننقددددر عالیان؟
۵. اسمِ یه شخصیتِ موردعلاقهت. میتونه هرکی باشه. تو یه کتاب، تو یه فیلم یا توی دنیا.
۶. سه تا چیز که خیلی خوشحالت میکنن. می تونن هر چی باشن.
۷. امکان داره روزی از سایت بری؟
۸. خیلی با وزارت اذیتت میکنم؟

فعلا اینا رو گلچین کردم. به ذهنم رسید بازم میام.
از اونجایی که من برام خیلی مهمه که چه سوالاتی بپرسم، اینا رو با دقتِ فراوون انتخاب کردم.
۱. شخصیتِ مروپ رو چقدر دوست داری؟ بیشتر از سلستینا؟
۲. فعالیت با مروپ سخته نه؟ از سختیهاش بگو.
۳. حالا که خطر از سرم گذشته، شنیدم تیپ شخصیتیت شبیه هرمیونه. چه احساسی داری از اینکه تیپ شخصیتیت شبیه دوست کلهزخمیه؟

۴. چرا پستاتو دوست نداری؟
... اونم وقتی اننننقددددر عالیان؟۵. اسمِ یه شخصیتِ موردعلاقهت. میتونه هرکی باشه. تو یه کتاب، تو یه فیلم یا توی دنیا.
۶. سه تا چیز که خیلی خوشحالت میکنن. می تونن هر چی باشن.
۷. امکان داره روزی از سایت بری؟
۸. خیلی با وزارت اذیتت میکنم؟

فعلا اینا رو گلچین کردم. به ذهنم رسید بازم میام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گب دراکولا!
جزئیات کاربر

درود بانو مروپ میخواستم بدونم با اینکه برادرتون مورفینیه و پدرتون هم که اذیت و آزارتون میکرده و پسرتون هم که اسمشو نمیبریم.
1-وضع خودتون رو در میان این همه بدبختی چطور توصیف میکنید؟
متری شیش و نیم اُسکار باید بدن بهتون با توجه به سختی هایی که کشیدین.
این از توضیحات ویکی پدیا در مورد شما. عذرخواهی بنده رو پیشاپیش بپذیرید.
Merope Gaunt is the mother of Tom Marvolo Riddle, the sister of Morfin Gaunt, and the daughter of Marvolo Gaunt. She is not a pretty woman at all: 'Her hair was lank and dull and she had a plain, pale, rather heavy face. Her eyes stared in opposite directions.' She wears ragged clothing and is always abused by her father, because of the relative weakness of her magical powers.
2-آیا دلیل اینکه نمیتونستید به خوبی از قدرت جادویی استفاده کنید به خاطر انحراف چشم هاتون بوده؟
سوال دیگری ندارم.
1-وضع خودتون رو در میان این همه بدبختی چطور توصیف میکنید؟
متری شیش و نیم اُسکار باید بدن بهتون با توجه به سختی هایی که کشیدین.
این از توضیحات ویکی پدیا در مورد شما. عذرخواهی بنده رو پیشاپیش بپذیرید.
Merope Gaunt is the mother of Tom Marvolo Riddle, the sister of Morfin Gaunt, and the daughter of Marvolo Gaunt. She is not a pretty woman at all: 'Her hair was lank and dull and she had a plain, pale, rather heavy face. Her eyes stared in opposite directions.' She wears ragged clothing and is always abused by her father, because of the relative weakness of her magical powers.
2-آیا دلیل اینکه نمیتونستید به خوبی از قدرت جادویی استفاده کنید به خاطر انحراف چشم هاتون بوده؟
سوال دیگری ندارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/03
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:15
از: می عشق تو چنان مستم، که ندانم که نیست یا هستم
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

قدح به سر کنید ... قدح به سر کنید ... غم دنیا از سر به در کنید!
سلام به شما بینندههای گلم! ایام به کامه؟ چرخ روزگار بر وفق مراد میچرخه؟ تاسایی که تقدیر واستون میریزه، جفت شیشه؟ اگر یک درصد جوابتون آره نیست، اصلا نگران نباشید! دایی هوری این جاست تا کیفتون برای چند ساعتی کوک باشه.
مهمان آوردم چه مهمانی! چه مامانی! اگرچه مهمان امروز توی کتگوری مورد علاقه خودم قرار نمیگیره اما میدونم که تو اعضا و جوارح خیلیاتون بابت حضور یک مامان پارتی گرفتن! اونم نه هر مامانی ... این شما و این مادر گرامی لرد سیاه و مادرخوانده کل ارتش تاریکی، بانو مروپ گانت! اجازه میخوام پیش از رسیدن مهمون برنامه و در مدت زمانی که شما دارین سوالهاتون رو برای ما ارسال میکنید، چند بطری از این نوشیدنیها بنوشم. فکر میکنم ترکیب نوشیدنی کرهای با شیر و آب پرتقال بهم نسازه.
به سلامتی مادر بخاطر اینکه هیچوقت نگفت من، همیشه گفت بچه هام!
سلام به شما بینندههای گلم! ایام به کامه؟ چرخ روزگار بر وفق مراد میچرخه؟ تاسایی که تقدیر واستون میریزه، جفت شیشه؟ اگر یک درصد جوابتون آره نیست، اصلا نگران نباشید! دایی هوری این جاست تا کیفتون برای چند ساعتی کوک باشه.
مهمان آوردم چه مهمانی! چه مامانی! اگرچه مهمان امروز توی کتگوری مورد علاقه خودم قرار نمیگیره اما میدونم که تو اعضا و جوارح خیلیاتون بابت حضور یک مامان پارتی گرفتن! اونم نه هر مامانی ... این شما و این مادر گرامی لرد سیاه و مادرخوانده کل ارتش تاریکی، بانو مروپ گانت! اجازه میخوام پیش از رسیدن مهمون برنامه و در مدت زمانی که شما دارین سوالهاتون رو برای ما ارسال میکنید، چند بطری از این نوشیدنیها بنوشم. فکر میکنم ترکیب نوشیدنی کرهای با شیر و آب پرتقال بهم نسازه.
به سلامتی مادر بخاطر اینکه هیچوقت نگفت من، همیشه گفت بچه هام!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید!
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

مست مستم لیک مستی دیگرم، امشب از هر شب به تو عاشق ترم!
راست گویم یک رگم هشیار نیست، مستم اما جام و می در کار نیست ...
سلام! پس از مدتی وقفه، دست تقدیر این طور تاس ریخته که باز هم با یک شب شیشهای دیگه در خدمتتون باشیم.
تشکر میکنم از نگاه شما عزیزان که همراهیتون باعث رونق این برنامه میشه.
و تشکر میکنم از مهمانهای پرتعدادی که دعوت ما رو رد کردن و باعث پنچری برنامه میشن.
منتظر نمیذارمتون، این شما و این پاسخهای گرگینهی وگن به سوالات دایی هوری!
مستی ما مستی انگور نیست. لحظه ای در خود شدن منظور نیست.
مستی ما بی خود از خود گشتن است؛ شوق جنت رفتن و یا حور نیست.
راست گویم یک رگم هشیار نیست، مستم اما جام و می در کار نیست ...
سلام! پس از مدتی وقفه، دست تقدیر این طور تاس ریخته که باز هم با یک شب شیشهای دیگه در خدمتتون باشیم.
تشکر میکنم از نگاه شما عزیزان که همراهیتون باعث رونق این برنامه میشه.
و تشکر میکنم از مهمانهای پرتعدادی که دعوت ما رو رد کردن و باعث پنچری برنامه میشن.
منتظر نمیذارمتون، این شما و این پاسخهای گرگینهی وگن به سوالات دایی هوری!
مستی ما مستی انگور نیست. لحظه ای در خود شدن منظور نیست.
مستی ما بی خود از خود گشتن است؛ شوق جنت رفتن و یا حور نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

سلام به بیننده ها ... سلام به مهمون ... خیلی خیلی عذر میخوام از بیننده ها ... خیلی خیلی عذر میخوام از مهمون ... چند روز نبودم و تا آخر دی ماه هم نیستم. اون موقع که بیام تازه میتونم سوالات رو آماده کنم. گفتم تصور نکنید همینجوری رها شده این جا و مصاخبه رو هواست. در این فاصله میتونید هی سوال کنید.
خدانگهدار بیننده ها ... خدانگهدار مهمون.
خدانگهدار بیننده ها ... خدانگهدار مهمون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/21
آخرین ورود: چهارشنبه 21 خرداد 1404 15:28
از: خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
پستها:
172

سلام پالی.
خوبی؟
1- تا حالا شده با کسی تو سایت به مشکل بخوری؟
2- صمیمی ترین دوستت تو سایت کیه؟
3- چرا اینقدر به گریفیندور وفا داری؟
4- رنگ مورد علاقه ت چیه؟ ( اگه خواستی بگو )
5- تا اونجایی که من فهمیدم ( البته امکان این که اشتباه فهمیده باشم زیاده ) تو شرایطی نیستی که بتونی زیاد فعالیت کنی، ولی می کنی! دلیلش چیه؟
سوالام تموم شد.
بازخورد:
سلام هوریس!
برنامه تون خیلی عالی و جذابه ولی یه مشکل داره که امیدوارم حل بشه. اونم این که بیشر وقتا آنتن نمی ده و ما مجبوریم برای تماشای برنامه بریم مزاحم همسایه هامون بشیم.
خوبی؟
1- تا حالا شده با کسی تو سایت به مشکل بخوری؟
2- صمیمی ترین دوستت تو سایت کیه؟
3- چرا اینقدر به گریفیندور وفا داری؟
4- رنگ مورد علاقه ت چیه؟ ( اگه خواستی بگو )
5- تا اونجایی که من فهمیدم ( البته امکان این که اشتباه فهمیده باشم زیاده ) تو شرایطی نیستی که بتونی زیاد فعالیت کنی، ولی می کنی! دلیلش چیه؟
سوالام تموم شد.
بازخورد:
سلام هوریس!
برنامه تون خیلی عالی و جذابه ولی یه مشکل داره که امیدوارم حل بشه. اونم این که بیشر وقتا آنتن نمی ده و ما مجبوریم برای تماشای برنامه بریم مزاحم همسایه هامون بشیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مزه خونه به همینه... همیشه می دونی درش به روت بازه... می تونی سر تو بندازی پایین و بیای تو و لازم نباشه توضیح بدی به کسی که چیکاره ای اونجا... چون جوابش معلومه... خونت اونجاست... حتی اگه فقط گهگداری بهش سر بزنی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/07/25
آخرین ورود: شنبه 4 شهریور 1402 13:31
از: از تاریکترین نقطهی زیر سایهی ارباب!
پستها:
326

سلام!: )
خوبی؟
یه سوال دارم... فقط یکی...
اگه میتونستی یه قدرتی داشته باشی که مرده ها رو برگردونه... کیا رو برمیگردوندی؟...: )
فقط همین!=)
خوبی؟
یه سوال دارم... فقط یکی...
اگه میتونستی یه قدرتی داشته باشی که مرده ها رو برگردونه... کیا رو برمیگردوندی؟...: )
فقط همین!=)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/19
آخرین ورود: پنجشنبه 10 آبان 1403 15:26
از: زير سايه لرد سياه
پستها:
828

چی دیدی تو این رودولف؟
پات رو بکش بیرون از زندگی ما دیگه. نمیخوام یه قلم پا بمونه رو دستم!
سوال دیگهای ندارم.
پات رو بکش بیرون از زندگی ما دیگه. نمیخوام یه قلم پا بمونه رو دستم!
سوال دیگهای ندارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج