گزارش تولد به قلم شیوا و صدای زیبای رز زلر
ساعت 6 سرور جادوگران طبق قرار قبلی روی بچه ها باز شد و جمع شدیم. اول قرار بود هاگرید مجری باشه که خب مشکلاتی پیش اومد و صندلی رو به تام جاگسن داد ولی از اونجایی که جاگسن مجری بیکفایتی بود، من، رز زلر، ازش میکروفون و صندلی رو گرفتم.
برنامه با معرفی شروع شد. در ابتدا من خودم رو معرفی کردم و بعد از اعضایی که بیشتر میشناختم شروع کردم. اول با ریتا اسکیتر شروع کردم و بعد به جاگسن رسیدم. اینجا جرمی استرتون عزیز بهمون پیوست و بر عقیدهی من مبنی بر بیکفایتی آقای جاگسن مهر تایید زد. بعد از هاگرید خدا، ویلبرت اسلینکرد که برای مدتی رفته بود، بازگشت و معرفی شد. و بعد پروفسور اسنیپ به حضار سلام کردن. و از اینجا به بعد ممکنه به ترتیب یادم نباشه ولی لینی هکتور دگورث گرنجر، بلاتریکس بلک و سو لی معرفی شدن. که هرچهار تا دسترسی به میکروفون نداشتن. در اینجا بود که حسن مصطفی به ما پیوست و تولد هفده سالگی جادوگران رو به ایشون تبریک گفتیم.
پاتریشیا وینتربورن نفر بعدی در لیست معرفی بود و بعد ازمعرفی پیوز و مرلین فعلی ، لرد رو دیدم. طبیعتا لحظهی اول و تا مدتی بعد فکر میکردم شوخیه. که کاملا منطقیه، تو این چند سال عدهی زیادی سعی کردن خودشونو لرد جا بزنن که همین باعث شد من جدی نگیرم ولی خب جدا لرد بود. و برای اولین و احتمالا آخرین بار لرد در تولد حضور داشت و ما شاهد این اتفاق بودیم.
کاربر انیمهطور، لونا لاوگود هم اینجا بهمون پیوست ولیکن هری عزیز عذرخواهی کرد و نیومد. که همونطور که گفتم، به همه سلام رسوند، به بعضیا دوبار و به ویلبرت اصلا.
تیم آیلین پرنس، کتی بل و پِلاکس با تصویر و خیلی قوی ظاهر شدن. با معرفی آلنیس، افلیا، شیلا و لیسا لیست پایان یافت. گرچه بعضیها مثل آموس، سدریک و مادام ماکسیم وسط جشن بهمون سر زدن و رفتن. پروفسور دامبلدور هم با لباس مبدل لادیسلاو حضور کوتاهی داشتن.
بعد از معرفیها جرات حقیقت بازی شد. شخصا اینکه کی از کی بپرسه رو تعیین کردم و در غیاب این ناظر بیکفایت، از باکفایتیهاش گفتیم که پررو نشه. بعد از چندین دور جرات حقیقت صندلی مجری رو به خدا قرض دادم و خداحافظی کردم. فکر کنم ساعت 8 بود که خدا میزبان شد و تا ده گویا جمع جمع بوده. و اون اواخر لرد و خدا تنها شدن.
در این تولد فهمیدیم که جرمی سابقهی گویندگی داره و به گفتهی لرد منم صدام خوبه. به امید هلگا در سالهای پس از کرونا گوینده میشم.
به من که خوش گذشت، امیدوارم به شما هم خوش گذشته باشه. مرسی که اومدین و اگه کسی رو از قلم انداختم به بزرگیش ببخشه و تذکر بده.
برای دیدن عکسهای مراسم و لرد، به
گالری مراجعه کنین.