سلام پروفسور!
۱.چند مورد از عوارض عوارض دیگه معجون رو نام ببرید.(۳ نمره)۱. توهم!

پروفسور، من به صورت عادی هم خیلی توهم می زدم، الانم توهمم صد برابر شده! تنها فرقش اینه که کلا یا دارم می بینم مَردُم خونن یا خفاشن! از پایان جلسه تا پایان ۲۴ ساعت تعداد نفرات زیادی رو به رحمت مرلین فرستادم!

۲. کثیف شدن!

در طی عملیات های زیادی که روی مَردُم پیاده کردم، کل سر و هیکلم خونی شده! از بعد از اون روز یکسره تو دستشویی در حال شست و شو هستم!

(لعنتی لباس قشنگام بودن!)
۳. همه چی رو دیدن و شنیدن!

پروفسور هر چی رو فکر کنی دیدم، از زیر بغل نجینی جان تا مو های سوراخ های دماغ پیوز!

۴. خلاصه بگم، عاشق شدن!

پروفسور از اون روز به بعد یک عشق جاودانه پیدا کردم! یدونه "گ" داره، یدونه "و" داره، خوبه که "ت" داره! (#گوشت_خام!)
۲. شما به عنوان نیمه خون آشام موقت یک طلسم اختراع کنید و اسم و ویژگی های طلسمتون رو هم ذکر کنید. طلسم حتما باید سیاه باشه. (۲ نمره)نام طلسم: مرگ خیلی خاموش مسری!
ورد طلسم: آرآرآرگلو! (لعنتی خیلی پر معناست!)

کارکرد طلسم: پروفسور، اول با چوبدستی تون پادساعتگرد یه دایره درست می کنین! بعدش ورد طلسم و اسم فرد مورد نظر رو میگین (آرآرآرگلو ارکوارت راکاروٍ! (البته دور از شما!)

) و بعد کلی غبار و باد سیاه بیرون میاد و بعد یکی از اندام هاش از درون شروع به نابود شدن می کنه، بعد نزدیک ترین اندام بعدی، بعد بعدی و همینطور ادامه میده تا دیگه اندامی تو بدنش نمونده باشه! لعنتی خیلی خوبه!
۳. توهم هایی که می بینید رو شرح بدین.(غیر رول و خلاقانه) (5 نمره)این قسمت برای افرادی که شب ادراری دارن اصلا مناسب نیست!

عه... چی شد؟ لعنتی از عوارض پس از مصرفه، آخه بعد از اون وعده ۵ وعده دیگه از اونا خوردم!

(#موتادا_نمیگیرن!

)
پروفسور...

من شما رو دیدم که خیلی مهربونید! به همه خونتون رو می دادید بنوشن! تازه خونتون هم خیلی غلیظ بود! (#موتادا_نمیگیرن!

)

ارباب رو دیدم...

نمی دونید تو چه وضعی بود!

دو سه متر ریش سبز رنگ بزرگ پر از شپش گذاشته بود!

و یکسره دم از عشق و عاشقی می زد! حتی یک دماغ گنده هم گذاشته بود و ایوا رو هم روی دوشش گذاشته بود!

(#موتادا_نمیگیرن!

)
اووو، یه چیز خیلی باحال تر یادم رفت!

بلاتریکس موهاش شونه کرده بود!

آرایش کرده بود و اون وسط قر دختر بندری می داد!

پ. ن: راستی پروفسور یکم از اون خونت رو بده به ما، مستفیض بشیم!

(#موتادا_نمیگیرن!

)
#موتادا_نمیگیرن!