راستش می خواستم بیام و یه تبریک ساده بگم و برم... ولی وقتی می خواستم ارسالو بزنم فهمیدم چیزی که می خواستم بگم خیلی بیشتر از یه تبریک خشک و خالیه.
خب شاید من با فقط شش ماه سابقه فعالیت تو سایت عضو قدیمی به حساب نیام ولی توی همین شش ماه دوستای زیادی پیدا کردم حتی شاید بیشتر از تعداد دوستام تو دنیای واقعی.
جادوگران فقط یه سایت طرفداری معمولی نیست... جادوگران یه جامعه بزرگه. جامعه ای که تونسته ده ها نفرو با هر سلیقه ای تو خودش جا بده. جامعه ای که تونسته محفلی و مرگخوار و سفیدی و سیاهی رو همزمان داشته باشه و بینشون دوستی بر قرار کنه.
چندین بار برام پیش اومده که بخوام سایتو برای همیشه ول کنم و برم. ولی هیچ وقت غیبتم از یک هفته یا نهایتا دو هفته بیشتر نشده و هربار برگشتم.
یادمه یک بار داشتم یکی از مصاحبه های قدیمی لینی رو می خوندم که دیدم در جواب یکی از سوالا گفته که این سایت یه جادویی داره که هر چقدر هم برای رفتن جدی و مصمم باشی بازم برت می گردونه.
واقعا به نظرم این موضوع درسته. یا حداقل برای من که جواب داد.
البته دیگه از این به بعد من غلط بکنم یه روز لاگین نکنم. اونم این آخرین باری که تو لاگین کردن تاخیر داشتم تنبیه شدم. مجازاتشم یه نیش ناقابل دردناک بود. خود نیش زننده می دونه جریان چه بود.
البته اگه چت باکسم نگاه کنین می فهمین.
جادوکران و اعضاش اون قدر محکم تو ذهنم جا گرفته که ناخودآگاه با خوندن اسم هر کدوم از اعضا تو کتابا یادش می افتم.(مسخره ترینشم اون جاییه که تو کتاب هری پاتر و شاهزاده دورگه توی هاگزمید کتی داره همراه دوستش لینی به مدرسه بر می گرده. من تو اون لحظه کتی میاد تو ذهنم که یه حشره آبی رنگ کوچولو در حالی که داره به جونش غر می زنه پشتش پرواز می کنه.)
به نظرم یکی از چیزایی که باعث شده جادوگران این قدر عضو داشته باشه اینه که دنیایی ساخته که هر کس می تونه توش هر جور دلش بخواد باشه می تونه سنش رو خودش انتخاب کنه اخلاقش رو خودش انتخاب کنه و برای خودش کلی خصوصیات جالب بسازه.
هرکسی تو جادوگران می تونه هر جور دلش می خواد باشه و هیچ محدودیتی نداره.
به نظرم همینه که جادوگرانو انقدر جذاب کرده.
راستی می خواستم از مدیرای سایت یه تشکر جانانه بکنم که با وجود همه مشکلات خودشون بازم به فکر سایت هستن و سر پا نگهش داشتن.
در آخر هم چیزی نمی مونه جز این که:
جادوگران عزیزم تولدت مبارک
آقا می دونم رفتین تو حس و یهویی با این جمله در اومدین ولی دیگه ببخشید.
یه سوال امسال میتینگ داریم؟
اگه آره میشه یگین چجوریه؟
چون من پارسال نبودم.