-اهم اهم...صدای بنده رو همگی دارید؟
-بلهههههه.
-بسیار هم عالی. نوادگان سالازار، لشکر تاریکی، اعضایی که در خانه ی ریدلیمان میخورید و میاشامید. همانا آگاه باشید.
سپس تام ریدل کاغذ طومار مانند خود را از جیبش در میاورد و قبل از قرائت مروری میکند.
کمی آن طرف تر میان جمعیت...-چه خبر شده باز پیامبر جدید اومده؟
-نه جناب مرلین، شوهر بانو یهو صبح روز جمعه بهشون الهام شده باید رسالتی رو که بهشون محول شده اداءکنن.
-پس چرا فرشته های وحی به ما چیزی نگفتن؟
-آخه ظاهرا از طرف اونا نبوده.
-
-اهم دوستان گرامی، همراهان عزیز از تاخیر به وجود اومده...عذر خواهی...نه نه نه! ما تو کارمون عذر خواهی نداریم. اومدم چند تا نکته بگم. پس فردا خودتون سودشو میبینین تازه ازم تشکر هم میکنین.
شاید اسمشو بذارید نصیحت ولی خب بیشتر مثل وصیت میمونه. مروپ از سفر برگرده اینو بفهمه خودش حکم مرگمو صادر میکنه.
-جناب تام قصد شورش دارید؟
-خیانت به بانو تو روز روشن؟
-حیف عشق و محبت و جوونی بانو که پای شما رفت.
-بابا من که هنوز حرفی نزدم بذارین کلامم منعقد بشه بعد منو شرحه شرحه کنید. این زن رفته وکیل وصیاشو برا من گذاشته. خب دو دقیقه به من گوش بدین. دق کردم انقدر تو خودم ریختم.
جماعت حاضر که از دست و پا زدن تام متاثر شدن تصمیم گرفتن مهلتی بدهند حرفش را بزند. اگر او قبل آمدن بانو دق مرگ میشد نمیدانستند چگونه دیگر تو روی او نگاه کنند.
-بگو تام میشنویم.
-مرلیینااااا.
-حالا نمیخواد آبغوره بگیری. کائنات منتظرمونه، نمیگی بریم؟
-نه نه میگم. آی ملت، آی جماعت...هوشیار باشید و خوب گوش هاتونو به من بسپارید. باشد که اگر فردایی اومد که من نبودم نگید نگفتی! پس اومدم این رسالتو تا وقت هست به انجام برسونم. از طرف کی؟ البته که رسالتی از طرف خودم.
۱.قبل غذا دادن به نجینی دستکش بپوشید! گشنش باشه خودتونم میخوره. من که همیشه تا جای ممکن نزدیکش نمیشم.
۲.هرگز وارد تجمع سبزی پاک کنی خانوما نشید یهو دیدین پشتتون یه چیزایی میگن که خودتونم درباره خودتون نمیدونین. مثلا یه بار مروپو دیدم داشت پشت سرم میگفت منو با موتور دیده که تک چرخ میزدم جلو در خونه...آها از پشت صحنه میگن برم سراغ بعدی.
۳.قبل خواب هندونه، چایی، آب زیاد نخورین! دیگه خود دانید. میخواید جلو در دستشویی تالارتون رختخواب پهن نکنین جدی بگیرین حرفمو!
۴.فلافل و خوراک لوبیا و نخود پلو های مرپو هیچ وقت امتحان نکنین خصوصا قبل رفتن به مهمونی!
۵. یک عدد شامپو، دو کیلو مرغ، دو عدد شیر، یک عدد هندونه، باتری قلمی...ها؟
آها عذر خواهی میکنم بقیش با لیست خریدم که مروپ داده بود قاطی شده فعلا تا درودی دیگر بدرود منم برم پی خریدام تا خانوم از سفر بر نگشته ببینه یخچال و خونه خالیه.