- اش- اسمتون لطفا؟
- سیگنس بلک
ـ خیلی هم عالی! مشکلتون چیه ژناب بلک؟
ـ خب ببین... من شنیدم اینجا گواهی سلامت میدن درسته؟ اگه میشه به این آسونی گواهی سلامت گرفت، پس حتما به همین اسونی هم میشه گواهی بیماری گرفت درسته؟
ـ گواهی بیمالی برای خودتون میخواین؟
ـ نه! معلومه که من در سلامت کاملِ عقلی و جسمانی هستم جناب... و صبر کن ببینم، تو واقعا دکتری؟ قیافهت به دکترا نمیخوره
ـ شما به اونش کاری نداشته باش! فقط کافیه یه گواهی بیماری بنویسم دیگه؟ گرون درمیادا
سیگنس با غرور کیسهای پر از طلا را روی میز قرار میدهد و درحالی که دستانش را روی میز میکوبد، با چهرهای تهدید آمیز به دکتر نگاه میکند.
- هرچقدر پول بخوای میدم، اما وای به حال کسی که سر من کلاه گذاشته باشه، میفهمی که؟ حالا یجور گواهی بنویس که بشه باهاش حکم بستری شدن یکیو برای تیمارستان گرفت.
- تیمارستان؟ برای چ-
سوال دکتر با بالا آمدن چوبدستی سیگنس که به شکل تهدید امیزی، گلوی کوین را هدف قرار داده بود، نصفه ماند. او با لبخند ترسیدهای سرش را تکان میدهد و شروع به نوشتن گواهی میکند.
- به اسم کی بنویسم؟
- آلفرد- نه صبر کن! تو اسمشو خالی بزار، خودم پر میکنم.
دکتر به سرعت گواهی را نوشته و به سمت سیگنس گرفت، بیخبر از اینکه شهرداری لندن متوجهِ جعلی بودنِ گواهی خواهند شد، و به سرعت برای پلمپ کردن آنجا اقدام خواهند کرد. وقتی رزالین برگردد، چه اقدامی انجام میدهد؟ آیا پایانِ بیمارستان سنت مانگو، واقعا نزدیک است؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

بوق بوق
اروم باشید !