چقدر انتخاب بین جاروها سخته... بذار یه کم فکر کنم... اونی که به نظرم سبکوزن و کوچیک باشه و بهراحتی بشه با ذهن کنترلش کرد...
آقا یه جاروی شهاب ۱۸۰ بپیچ برم. از مجموع گالیونهای شخصی و
وامم کم بشود.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
21 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[shop]] هفت دسته جارو
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: شنبه 31 مرداد 1405 17:22
از: برزخ
پستها:
1688
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1404 20:57
از: گور برخاسته.
پستها:
338

آیا چیزی در دنیا هست که توانایی به دوش کشیدن ابهت و شرارت و قدرت ما را داشته باشد؟
فکر نمیکنیم که هیچ کوه و یا هیچ دریایی توانایی همراهی با وجود مبارک ما را داشته باشد بدون آنکه از هم بپاشد یا خشک شود و احتیاج به ابرجارویی است که همسان روح بزرگ ما باشد.
همچنین با این وجود که ما زمین را که فتح نموده ایم و جایی نیست که ترس حضور ما را حس نکرده باشد، تصمیم گرفته ایم جارویی انتخاب کرده و آسمان بازی ها را از آن خود کنیم.
ما بر «پاک جاروی ۷» منت نهاده و آن را برای خود و از سرمایه خودمان میخریم.
باشد از خوف وجود ما در هم نشکند و توانایی حمل ابرجادوگری مثل ما را داشته باشد….
فکر نمیکنیم که هیچ کوه و یا هیچ دریایی توانایی همراهی با وجود مبارک ما را داشته باشد بدون آنکه از هم بپاشد یا خشک شود و احتیاج به ابرجارویی است که همسان روح بزرگ ما باشد.
همچنین با این وجود که ما زمین را که فتح نموده ایم و جایی نیست که ترس حضور ما را حس نکرده باشد، تصمیم گرفته ایم جارویی انتخاب کرده و آسمان بازی ها را از آن خود کنیم.
ما بر «پاک جاروی ۷» منت نهاده و آن را برای خود و از سرمایه خودمان میخریم.
باشد از خوف وجود ما در هم نشکند و توانایی حمل ابرجادوگری مثل ما را داشته باشد….
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1401/10/30
آخرین ورود: یکشنبه 31 خرداد 1405 09:45
از: حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
پستها:
260

درود.
جاروی شهاب ۲۶۰ رو میخواستم. با استناد به این وام به علاوهی گالیون های داخل حسابم هزینه پرداخت میشه.
جاروی شهاب ۲۶۰ رو میخواستم. با استناد به این وام به علاوهی گالیون های داخل حسابم هزینه پرداخت میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own path

جزئیات کاربر

سلام بر تو!
میخواهم با تو در مورد چیزی صحبت کنم که پیروزی ما را در میدان کوییدیچ تضمین میکند، چیزی که فراتر از یک جارو ساده است. شنیدم که پاک جاروی 11 را داری، و ویژگیاش برای من و تیمم جذابیت خاصی دارد. این جارو... با آن قدرت پنهانی که دارد، میتواند یکی از بازیکنان حریف را از میدان به دور کند، و این دقیقاً همان چیزی است که ما نیاز داریم. چرا که در دنیای جادو، تنها قدرت اهمیت دارد و این جارو قرار است قدرت ما را به رخ همه بکشد.
بیا واضحتر بگویم؛ وقتی که یکی از اعضای تیم حریف بهطور ناگهانی از میدان بیرون برود، بقیهشان درهم میشکنند، و ما با آنها بازی میکنیم... درست مثل عروسکهایی که در دستهای ما اسیر شدهاند. 200 گالیون؟ این مبلغ برای چنین سلاحی خُرد است. چه کسی میتواند در برابر این قدرت مقاومت کند؟ وقتی که میدانیم با یک قرعهکشی ساده میتوانیم بازی را به نفع خودمان رقم بزنیم، به چیزی کمتر از این راضی نمیشوم.
پس، به من بگو، آیا این جارو برای من آماده است؟ مطمئن باش که وقتی این جارو در دست من باشد، پیروزی برایم حتمی است، و زمین کوییدیچ صحنه سقوط کسانی خواهد شد که خیال کردهاند میتوانند در برابر من و تیمم بایستند.
میخواهم با تو در مورد چیزی صحبت کنم که پیروزی ما را در میدان کوییدیچ تضمین میکند، چیزی که فراتر از یک جارو ساده است. شنیدم که پاک جاروی 11 را داری، و ویژگیاش برای من و تیمم جذابیت خاصی دارد. این جارو... با آن قدرت پنهانی که دارد، میتواند یکی از بازیکنان حریف را از میدان به دور کند، و این دقیقاً همان چیزی است که ما نیاز داریم. چرا که در دنیای جادو، تنها قدرت اهمیت دارد و این جارو قرار است قدرت ما را به رخ همه بکشد.
بیا واضحتر بگویم؛ وقتی که یکی از اعضای تیم حریف بهطور ناگهانی از میدان بیرون برود، بقیهشان درهم میشکنند، و ما با آنها بازی میکنیم... درست مثل عروسکهایی که در دستهای ما اسیر شدهاند. 200 گالیون؟ این مبلغ برای چنین سلاحی خُرد است. چه کسی میتواند در برابر این قدرت مقاومت کند؟ وقتی که میدانیم با یک قرعهکشی ساده میتوانیم بازی را به نفع خودمان رقم بزنیم، به چیزی کمتر از این راضی نمیشوم.
پس، به من بگو، آیا این جارو برای من آماده است؟ مطمئن باش که وقتی این جارو در دست من باشد، پیروزی برایم حتمی است، و زمین کوییدیچ صحنه سقوط کسانی خواهد شد که خیال کردهاند میتوانند در برابر من و تیمم بایستند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/07/21
آخرین ورود: یکشنبه 11 مرداد 1405 18:17
از: مصرف شکلاتهای تقلبی بپرهیزید!
پستها:
113
شغل
مشاور دیوان جادوگران

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/09/28
آخرین ورود: سهشنبه 9 تیر 1405 23:27
از: دست این آدما!
پستها:
380
شغل
قاضی آزکابان

سلام!
درخواست خرید جاروی پیکان نقرهای رو دارم. هزینهاش از حساب خودم پرداخت بشه.
به عنوان کاپیتان تیم اوزما کاپا، پرداخت هزینه جاروی ستاره دنبالهدار کجول هات از سرمایه تیم رو تایید میکنم.
ممنون.
درخواست خرید جاروی پیکان نقرهای رو دارم. هزینهاش از حساب خودم پرداخت بشه.
به عنوان کاپیتان تیم اوزما کاپا، پرداخت هزینه جاروی ستاره دنبالهدار کجول هات از سرمایه تیم رو تایید میکنم.
ممنون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!
Hell is empty
And all the devils are here
William Shakespeare
And all the devils are here
William Shakespeare
جزئیات کاربر
شغل
معاون مدرسه هاگوارتز، سردبیر پیام امروز

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:57
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پستها:
392
افتخارات

درود!
کاپیتان تیم برتوانا صحبت میکنه و البته که کسی زهره نترکونه! فعلا جون همه در امانه ولی قول من، قول مرگه دیگه...
دست خودتونه روش حساب کنید یا نه!
من یه جاروی پاک۱۱ میخواستم. که باهاش هرچی ته مونده از آدمایی که جونشون رو میگیرم جارو کنم!
۳۰ گالیونش از سرمایه تیم برتوانا، ۸۰ گالیونش از وامی که گرفتم و مابقی ۹۰ گالیونش از حساب شخص خودم کسر بشه.
زود باشید تا جارو نشدید.
پ.ن اضافه شده در ساعت ۲۳:۲۲ : برداشت ۲۰ گالیونی ترزا مک کینز از سرمایه تیم برتوانا رو به عنوان کاپیتان تایید میکنم.
کاپیتان تیم برتوانا صحبت میکنه و البته که کسی زهره نترکونه! فعلا جون همه در امانه ولی قول من، قول مرگه دیگه...
دست خودتونه روش حساب کنید یا نه!
من یه جاروی پاک۱۱ میخواستم. که باهاش هرچی ته مونده از آدمایی که جونشون رو میگیرم جارو کنم!
۳۰ گالیونش از سرمایه تیم برتوانا، ۸۰ گالیونش از وامی که گرفتم و مابقی ۹۰ گالیونش از حساب شخص خودم کسر بشه.
زود باشید تا جارو نشدید.

پ.ن اضافه شده در ساعت ۲۳:۲۲ : برداشت ۲۰ گالیونی ترزا مک کینز از سرمایه تیم برتوانا رو به عنوان کاپیتان تایید میکنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرگ در 1403/7/17 23:22:50
MAYBE YOU ARE NEXT
جزئیات کاربر

سلااااام من اومدم جارو بخرم!
از اون جاروهایی میخوام اونجاس!
اون نه بالاییش!
آره آره همون!
شهاب ۲۶۰ عه؟ چه اسم قشنگی هم داره!
پولش؟ یه لحظه بذار کیف پولمو چک کنم!
ای بابا این که تار عنکبوت بسته! خب پس ۸۰ اش رو از وامم بردارین. ۲۰ تاشم از سرمایه تیممون!
لطفا زود ارسالش کنین شنبه مسابقه دارم!
ممنون!
از اون جاروهایی میخوام اونجاس!
اون نه بالاییش!
آره آره همون!
شهاب ۲۶۰ عه؟ چه اسم قشنگی هم داره!
پولش؟ یه لحظه بذار کیف پولمو چک کنم!
ای بابا این که تار عنکبوت بسته! خب پس ۸۰ اش رو از وامم بردارین. ۲۰ تاشم از سرمایه تیممون!
لطفا زود ارسالش کنین شنبه مسابقه دارم!
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه