جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  116 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  160 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: شورای جادوآموزان (رأی‌گیری‌های هاگوارتز)
ارسال شده در: دوشنبه 25 فروردین 1404 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج نهایی رأی‌گیری پرطرفدارترین ولاگر جوتیوب هاگوارتز

مسابقه رول‌نویسی فصل زمستان قلعه هاگوارتز به ایستگاه پایانی خودش رسید و حالا یکی از مهم‌ترین بخش‌های این رقابت به پایان رسیده: انتخاب پرطرفدارترین ولاگر از نگاه شما جادوآموزان!

شما با رأی‌هاتون نشون دادین که کدوم کانال‌ها تونستن نظر مخاطبین بیشتری رو جلب کنن و جای خودشون رو در قلب بیننده‌های جوتیوب باز کنن. حالا وقت اعلام نتایجه:

* رابگل (رابستن لسترنج) : ۳ رأی
* گِل‌تیوب (گلرت گریندلوالد) : ۳ رأی
* چنل تِز (ترزا مک‌کینز) : ۱ رأی
* چنل فلی (فلیسیتی ایستچرچ) : ۱ رأی
* کتابخوانی با ریگولوس بلک (ریگولوس بلک) : ۱ رأی
* عام و ادب (هیبرنیوس مالکولم) : ۱ رأی
* مشکلاتتان را بدهید، تا ما آنها را با هاتی خودمان بسوزانیم (کجول هات) : ۲ رأی

بنابراین کانال‌های رابگل و گِل‌تیوب با ۳ رأی مساوی، به عنوان محبوب‌ترین ولاگرهای این دوره از دید جادوآموزان انتخاب می‌شن و هر دو برنده جایزه‌ی 25 گالیونی (مجموع 50 گالیون) پرطرفدارترین ولاگر خواهند بود!

اما این پایان کار نیست...

در چند روز آینده، سالازار اسلیترین کبیر خودش به شخصه برنده نهایی عنوان بهترین ولاگ زمستانی رو انتخاب خواهد کرد و این ولاگر علاوه بر افتخار دریافت این عنوان ویژه، جایزه مالی ۵۰ گالیون دیگه هم از هاگوارتز دریافت خواهد کرد!

منتظر اعلام نهایی بهترین ولاگ زمستانی باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: چهارشنبه 20 فروردین 1404 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آقای مدیر هاگوارتز!
منم اومدم بالاخره رای بدم!

۱. مشکلاتتان را بدهید تا ما آنها را با هاتی خودمان بسوزانیم
۲. عام و ادب
۳. رابگل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: چهارشنبه 20 فروردین 1404 14:12
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام به جد بزرگوارم و بقیه‌ی خواستگاران.

۱. رابگل
۲. گل‌تیوب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حالا که این پستو تا آخر خوندی، پس یعنی خیلی درگیرمی!

ارسال شده در: سه‌شنبه 19 فروردین 1404 23:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کردن می‌شم!

آقا خیلی سخت بودن می‌شه. خیلی چنل خفن داشتن می‌شیم. مرلین رو شکر که سالازار گفتن شد 3 چنل! وگرنه واقعا نشدن می‌شد که بین این همه انتخاب خفن یکی رو انتخاب کردن شد. من نیم ساعت داشتن می‌شدم که چنل‌ها رو بالا پایین کردن بشم. 3 رای من این بودن می‌شه:

1- چنل فلی
2- مشکلاتتان را بدهید و غیره
3- کتابخوانی با ریگولوس بلک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 16 فروردین 1404 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!با اجازه همگی، چقدر چالش خوبی بود و چقدر که این جوتیوب تاپیک قشنگیه. بازم از این چالش ها بذارین به نظر من.. فقط این چه تبعیض ناعادلانه‌ایه؟ چطوریه که توی یوتیوب ماگلی با هر بازدیدی که میگیرن، کلی پول به جیب میزنن اما ما توی این جوتیوبمون یه دسته گِل هم تف نمی‌کنیم رو جادوگرامون؟
اینم از سه تا رای من؛

1_ رابگل
2_ چنل تز
3_ گِل‌تیوب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 16 فروردین 1404 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام به شورای رای گیری و جناب اسلیترین!

با اینکه ما خیلی از پست های جوتیوب را دوست داشتیم ولی حقیقتا تنها یک نام است که به عنوان بهترین نویسنده و بهترین کانال در جوتیوب می درخشد!

و آن هم کسی نیست به جز....

گِل تیوب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: جمعه 15 فروردین 1404 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
تصویر تغییر اندازه داده شده

نظرسنجی: پرطرفدارترین ولاگر زمستانی هاگوارتز (جایزه مالی 50 گالیون)

برای توضیحات بیشتر در مورد مسابقه به این پست مراجعه کنید.

مسابقه رول‌نویسی فصل زمستان قلعه هاگوارتز به ایستگاه پایانی خودش رسید و حالا وقتشه که یکی از مهم‌ترین جوایز این مسابقه اهدا بشه: جایزه پرطرفدارترین ولاگر جوتیوب!

شما جادوآموزان عزیز می‌تونین با رأی دادن به ولاگرهای مورد علاقه‌تون مشخص کنین که کدوم کانال بیشترین محبوبیت رو بین بیننده‌های جوتیوب داشته و لایق دریافت جایزه ۵۰ گالیون از طرف هاگوارتزه.

نکات مهم:

+ هر جادوآموز مجازه تا به حداکثر سه کانال رأی بده.
+ رأی دادن فقط به ولاگرهایی مجازه که پست مسابقه‌ای در تاپیک جوتیوب ارسال کرده‌ باشن.
+ محبوب‌ترین ولاگر با جمع بیشترین آرا انتخاب خواهد شد و برنده جایزه نقدی خواهد بود.

برای رأی دادن، کافی‌ست در همین تاپیک، نام حداکثر سه کانالی که بیشتر از بقیه دوست داشتین رو بنویسین. اگر کمتر از سه تا هم رأی بدین، ایرادی نداره.

شرکت‌کنندگان:

* رابگل (رابستن لسترنج) : پست اول، پست دوم

* چنل تِز (ترزا مک‌کینز) : پست اول، پست دوم ، پست سوم

* چنل فلی (فلیسیتی ایستچرچ): پست اول، پست دوم

* گِل‌تیوب (گلرت گریندلوالد) : پست اول ،پست دوم ، پست سوم ، پست چهارم، پست پنجم

* لردتیوب (لرد ولدمورت) : پست اول

* کتابخوانی با ریگولوس بلک (ریگولوس بلک) : پست اول، پست دوم

* سینیور ریدل (تام ریدل) : پست اول

* چنل لورا و مارا (لورا مدلی) : پست اول

* Joutube Shorts (وینکی) : پست اول، پست دوم ، پست سوم، پست چهارم، پست پنجم

* عام و ادب (هیبرنیوس مالکولم) : پست اول، پست دوم

* بدون اسم (ساکورا آکاجی) : پست اول

* شاید این یه ایده‌ی بد باشه (آریانا دامبلدور ) : پست اول

* مشکلاتتان را بدهید، تا ما آنها را با هاتی خودمان بسوزانیم (کجول هات ) : پست اول، پست دوم

مهلت رأی‌گیری: تا پایان روز ۲۲ فروردین (به مدت ۷ روز)

حالا نوبت شماست که تعیین کنین کدوم ولاگر تونسته دل جادویی‌ترین بیننده‌های هاگوارتز رو به دست بیاره! هر رأی شما سرنوشت این رقابت هیجان‌انگیز رو تغییر می‌ده، پس با دقت بخونین، با دل انتخاب کنین، و در انتخاب پرطرفدارترین ولاگر زمستانی هاگوارتز شریک باشین. جوتیوب منتظر رأی شماست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/1/16 10:14:30
شورای جادوآموزان (رأی‌گیری‌های هاگوارتز)
ارسال شده در: جمعه 15 فروردین 1404 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
در این تاپیک، تمامی رأی‌گیری‌های رسمی هاگوارتز برگزار خواهد شد. از انتخاب پرطرفدارترین ولاگر در جوتیوب، تا تصمیم‌گیری درباره پروژه‌های گروهی و نظرسنجی‌های میان گروه‌ها، تمامی روندهای مشارکتی از طریق شورای جادوآموزی پیگیری و اجرا خواهد شد.

رأی شما صرفاً یک نظر فردی نیست، بلکه سهمی مؤثر در شکل‌دادن به مسیر آینده‌ی هاگوارتز محسوب می‌شود. بنابراین، در هر مرحله‌ای که نیاز به مشارکت جمعی باشد، با مراجعه به این بخش، نظرات خود را ثبت کرده و در فرآیند تصمیم‌سازی مشارکت داشته باشید.

با رأی خود، در ساخت آینده‌ی هاگوارتز سهیم باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: نظرسنجی ها
ارسال شده در: یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 00:42
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آقا! یدونه سیمپل کوئزشن:
کدام واژگان زیر را میپسنید؟
1- خر تو خر
2- هرج و مرج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: نظرسنجی ها
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1401 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم... با اجازه بنده هم یه خورده نظر می دم.

قبل از هرچیزی از مدیریت این ترم هاگوارتز تشکر می کنم که من رو هم به کادر تدریسشون اضافه کردن. تجربه لذت بخشی بود و امیدوارم که ناامیدشون نکرده باشم.
ولی در خصوص این که چرا این ترم تا این حد میزان استقبال دانش آموزان از هاگوارتز پایین بود، بی تعارف می گم که دلیلش سیستم رقابتی غیرمنصفانه بوده از نظر من. مسئله ظرفیت ها شاید در ظاهر روشی برای برقراری عدالت باشه ولی در حقیقت نقطه مقابلش بوده. مرحله اوّل گروهی بیشترین حضور رو توی هاگوارتز داشته و در عوضش از لحاظ امتیازی دوّم یا سوّم شدن. در هفته های بعدی این موضوع به سمت تعادل رفت ولی بازم اثر اصلی خودش که همون دلسردی بود رو بر جا گذاشت.

یک مورد دیگه از این موارد که به نظر من باعث دلسردی بود - با احترام به لینی - وجود کلاس هایی بود که تکالیف غیر رولی داشتند. در ظاهر خب می گیم اوکیه و چه قدر خوب که می شه اومد سریع توی کلاس ها شرکت کرد. ولی به نظرم اینجور تکالیف برای تازه واردها دشوارتر باشه. خصوصا اگر کسی اونقدر احساس راحتی توی سایت نکنه و نتونه هرچیزی در اون جواب بنویسه و سردرگم بشه. به این قضیه این رو هم اضافه کنید که تنبلی تنبلی میاره و به مرور اون نمره کامل که با دوتا سوال تقریبا به همه رسیده ارزشش رو از دست می ده.

دو مورد فوق نظرات من راجع به این ترم بود و برای موفقیت کلی در ترم های بعدی معتقدم اوّل باید مشخص کنیم که هدف برگزاری اون ترم ها چیه؟ صرفا یه رویداده که می خوایم باهاش سایت رو فعال کنیم. دوره آموزشی آشنایی با رول نویسی و قسمت های مختلف سایته و اینکه کلا دنبال چی هستیم؟ می دونم که تقریبا هر سه این موارد رو شامل می شه ولی با مشخص کردن یک کدوم به عنوان هدف راحت تر می شه برای فعالیت های مختلف جهت دهی کرد.به علاوه یه دوره توجیهی برای اساتید هم به نظرم خوبه. حداقل خودم استقبال می کردم. :)

اممم... اضافه کنم که با ترم های پاییز و زمستون و بهار هم مخالفم و به نظرم وجود فعالیت های مختلف در طول سال جذابیت بیشتری داره تا تکرار مداوم یه حرکت که اتفاقا انرژی زیادی می طلبه و نیاز به وقت گذاشتن داره که برای خیلی از اعضا که دانشجو یا محصل هستن غیر از تابستون چندان مجالی براش ندارن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!