به جناب قاضی جادوگران.
از طرف: آنابل انتویسل
با نقل قول:
سلام خدمت جناب قاضی.
اینجانب طی مشاهداتی که انجام داده ام و طی اعتراضات برخی مردم، متوجه شدم تعدادی سوسک به گروه های چهارگانه و به قلعه بزرگ هاگوارتز حمله کرده و موجب رعب و وحشت مردم شده اند. این گروهک های سیاه و کثیف، از گروه ریونکلاو شروع کرده و دونه دونه با گروه های دیگر هم دستبرد زده اند. طی تحقیقات میدانی و اعتراف خود مجرم، نام متهم را بدست اوردیم. ان هم کسی نیست جز پرنتیس گاتو
مجرمی که در بسیاری از شهر ها برای سرش جایزه گذاشته شده. اگر در شرایط عادی بود از شما میخواستم ایشون رو محاکمه کنید اما متهم همچنان فراری است و از شما و ملت جادو میخوام که تعقیب و گریزی انجام بشه تا سرانجام این گربه را به چنگ بگیریم.
پ.ن: عذرخواهی میکنم بابت خیس بودن برگه، نوشتن لب ساحل یکم سخته.
توضیحات: پستی باید زده بشه تا 24 ساعت اینده توسط ملت جادو و خود متهم که یک تعقیب و گریز رو نشون بده. پست اخر اگر توسط مجرم زده بشه یعنی مردم تونستن اون رو قایم کنند و مجرم از دست جرم یاب فرار کرده اما اگر پست اخر توسط یکی از جرم یابان زده بشه یعنی مجرم گرفتار شده و باید محاکمه بشه.
بازی شروع شد!
درود بر بانو آنابل، جرم یاب گرامی!
لطفا نتیجه ی تعقیب و گریز رو اعلام کنید تا ببینیم چه تصمیمی باید برای پرنتیس گاتو بگیریم.
(قاضی دراکو به آرامی لای در را باز میکند و با جمعیتی از شاکیان پشت در مواجه میشود.)
*اگر این پست هم توهم توهم اومد تقصیر من نیست، تقصیر کد های سایته. سعی میکنم ادیت بزنم درست شه، نشد باید برم بخش فنی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

جیمز سیریوس پاتر J.S.P
متهم هم حق دفاع از خودش رو داره، پس هر دوتون توی دادگاه میتونید حاضر بشید.
عمدی بود اقای قاضی! عمدی بود! مرگ میدونست من یه رباتم و چایی داغ خرابم میکنه و با اطلاع از این موضوع، چایی هل داغشو ریخت رو من!
من دیه میخوام اقای قاضی! کلی پول خرج کردم تا پیچ و دنده ها و سیستم خرابمو تعمیر کنم. تازشم، این یه اقدام به قتل در روز روشن بود اقای قاضی. در روز روشن!
راستی اقای قاضی شما زنی همدمی چیزی ندارین؟ اگه سینگلید که بعد از دادگاه برسم خدمتتون برای شماره دادن.