جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  52 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  135 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  249 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  242 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  325 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  229 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران)
ارسال شده در: امروز ساعت 12:15
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
نقل قول:

به جناب قاضی جادوگران.
از طرف: آنابل انتویسل

با نقل قول:
سلام خدمت جناب قاضی.
اینجانب طی مشاهداتی که انجام داده ام و طی اعتراضات برخی مردم، متوجه شدم تعدادی سوسک به گروه های چهارگانه و به قلعه بزرگ هاگوارتز حمله کرده و موجب رعب و وحشت مردم شده اند. این گروهک های سیاه و کثیف، از گروه ریونکلاو شروع کرده و دونه دونه با گروه های دیگر هم دستبرد زده اند. طی تحقیقات میدانی و اعتراف خود مجرم، نام متهم را بدست اوردیم. ان هم کسی نیست جز پرنتیس گاتو
مجرمی که در بسیاری از شهر ها برای سرش جایزه گذاشته شده. اگر در شرایط عادی بود از شما میخواستم ایشون رو محاکمه کنید اما متهم همچنان فراری است و از شما و ملت جادو میخوام که تعقیب و گریزی انجام بشه تا سرانجام این گربه را به چنگ بگیریم.

پ.ن: عذرخواهی میکنم بابت خیس بودن برگه، نوشتن لب ساحل یکم سخته.

توضیحات: پستی باید زده بشه تا 24 ساعت اینده توسط ملت جادو و خود متهم که یک تعقیب و گریز رو نشون بده. پست اخر اگر توسط مجرم زده بشه یعنی مردم تونستن اون رو قایم کنند و مجرم از دست جرم یاب فرار کرده اما اگر پست اخر توسط یکی از جرم یابان زده بشه یعنی مجرم گرفتار شده و باید محاکمه بشه.

بازی شروع شد!

درود بر بانو آنابل، جرم یاب گرامی!

لطفا نتیجه ی تعقیب و گریز رو اعلام کنید تا ببینیم چه تصمیمی باید برای پرنتیس گاتو بگیریم.

(قاضی دراکو به آرامی لای در را باز می‌کند و با جمعیتی از شاکیان پشت در مواجه می‌شود.)

*اگر این پست هم توهم توهم اومد تقصیر من نیست، تقصیر کد های سایته. سعی میکنم ادیت بزنم درست شه، نشد باید برم بخش فنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Let them play the hero
I will be the truth this world desperately needs
ارسال شده در: امروز ساعت 12:04
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
قاضی محترم

اینجانب در ماه اخیر قربانی نادیده گرفتن شدید از طرف همسرم شدم. ایشون جغد های من رو جواب نمی دن و فعالیت دنیای ماگلی خودشون رو بهونه می کنن.

ولی ایشون هر دو هفته حتی یه ایموجی برای من نمی فرستن. به قول خانوم لیلا حاتمی « یه کاری واسه من بکن, چمیدونم ساعتت رو در بیار بذار رو میز بگو واسه تو کردم.»

من با همه ی اینها کنار اومده بودم آخه ایشون شوهر منه ، سهم منه، زندگی منه. و اصلا ایشون یادش نیست من زنشم من که یادمه ایشون شوهرمه. ولی طی اعترافاتی که تحت تاثیر معجون راستگویی از ایشون گرفتم به قضایایی مشکوک شدم.

ایشون علاقه ی شدیدی به سیریوس بلک نشون دادن و متن اعترافشون به عنوان مدرک موجوده و در دادگاه ارائه خواهد شد.

مورد قبلی رو هم می خواستم نادیده بگیرم تا اینکه این پست رو دیدم.

و بعد یادم افتاد که در تنها رویاروییم با سیریوس بلک با لحنی بسیار بد به من گفت:« نیمفودارا پرپکانی نکن!»

از اینکه پرپکانی فحش هست یا نه می گذرم؛ اما پس از مدتی فکر از خودم پرسیدم من چه چیزی دارم که مدیر فنی جادوگران به زندگیم حسادت می کنه و جلوی همه اسممو مسخره می کنه بهم می گه "دارا". و تنها جوابی که به ذهنم رسید رابطه ی رسمی با ریموس بود.

با نظر به مدارکی که ارائه دادم شما فکر می کنید اگر سیریوس بلک هم به ریموس جغد بفرسته نادیده گرفته می شه؟

و از کجا معلوم که همین حالا هم در حال رد و بدل کردن حغد نیستن؟

تکلیف من توی این زندگی باید مشخص بشه.

اینجانب نیمفادورا تانکس درخواست تعهد کتبی از ریموس برای فرستادن هفته ای یک ایموجی گل به جغددانیم رو دارم؛ در صورت قابل الاجرا نبودن مورد قبل، درخواست طلاق میدم و مهریم که هزار و نهصد و هفتاد و سه گالیون عندالاستطاعه و هفتاد ایموجی گل رز هست رو به اجرا می ذارم. همچنین حضانت کامل تد رو هم می خوام.

با تشکر از توجه و پیشاپیش عدالتتون
@ریموس لوپین
شاد و آروم و امیدوار باش.

به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.

ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.

ارسال شده در: امروز ساعت 11:59
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
درود به...ببینم تو پسر اون پاتـــه ای؟...برو ته صف... اهم اهم ...ای بابا از پشت صحنه میگن به اجبار باید به دادگاهت رسیدگی کنم انگار. تو را چه شده پسر پاتـــه؟ نقل قول:
جیمز سیریوس پاتر نوشت: از: محافظ جادو، جیمز سیریوس پاتر. به: قضات محترم با سلام و عرض ادب احتراما با عنایت به استفاده از لقب بنده توسط @ماریلین لایف اینجانب از شخص نامبرده شکایت دارم، زیرا نامه ای مهر شده از خود جناب مرلین دارم که بنده تنها فرزند عزیز و دردانه موردعلاقه ایشان هستم. به امید دنیایی بدون دزدی ادبی جیمز سیریوس پاتر J.S.P
هووم...که اینطور...پدر و پسری عین هم دنبال دردسرین. حالا مرلین یه نامه فدایت شوم داده به ماریلین، مشکلش کجاست؟ از اونجایی که دلايلت واضح و قانع کننده نبود پرونده رو میفرستم به دادگاه، اگر نتونی مجرم بودنش رو اثبات کنی حکم به برائت (بی گناهی) ماریلین لایف می‌دم. متهم هم حق دفاع از خودش رو داره، پس هر دوتون توی دادگاه میتونید حاضر بشید. نقل قول:
لیلیث بم نوشت: سلام. من از مرگ شکایت دارم چون چایی هلشو ریخت رو من! عمدی بود اقای قاضی! عمدی بود! مرگ میدونست من یه رباتم و چایی داغ خرابم می‌کنه و با اطلاع از این موضوع، چایی هل داغشو ریخت رو من! اقای قاضی ببینید پرونده‌ی منو، عکس پیچ های زنگ زده‌ی من بینشون هست. من دیه میخوام اقای قاضی! کلی پول خرج کردم تا پیچ و دنده ها و سیستم خرابمو تعمیر کنم. تازشم، این یه اقدام به قتل در روز روشن بود اقای قاضی. در روز روشن! راستی اقای قاضی شما زنی همدمی چیزی ندارین؟ اگه سینگلید که بعد از دادگاه برسم خدمتتون برای شماره دادن.
درود بانو لیلیث. چای هل اونم روی یه بانوی متشخص؟ (حتی اگر ربات باشن بازم خانوما متشخصن) عکس های ضميمه پرونده رو که نمی‌بینم ولی برای جلسه استماع از شما و جناب مرگ میخوام که روز برگزاری جلسه دادگاه حاضر باشین تا اظهارات خودتون رو ارائه بدین. من؟ (با نهایت سرعت عکس خانوادگی اش با آستوریا و اسکورپیوس را روی میزش میگذارد.) ممنون ولی بنده متأهل و متعدم. (گلویش را صاف میکند و در جایگاه قضاوت می‌نشیند) بسیار خب بعد از مطالعه پرونده های ارائه شده تصمیم بنده بدین شرح است: جلسه بین طرفین جیمز سیریوس پاتر و ماریلین لایف و لیلیث بم و مرگ هردو دادگاه در یک هفته برگزار خواهد شد اما رسیدگی به آنها به صورت جداگانه خواهد بود. تاریخ برگزاری جلسه دادگاه: از روز جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ تا جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ طرفین مهلت حضور و ارائه ادله و دفاعیات خود را در دادگاه علنی دارند. با احترام، قاضی دراکو مالفوی.

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1405/3/25 12:02:29
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1405/3/25 12:22:36

Let them play the hero
ارسال شده در: دیروز ساعت 21:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام. من از مرگ شکایت دارم چون چایی هلشو ریخت رو من!

عمدی بود اقای قاضی! عمدی بود! مرگ میدونست من یه رباتم و چایی داغ خرابم می‌کنه و با اطلاع از این موضوع، چایی هل داغشو ریخت رو من!
اقای قاضی ببینید پرونده‌ی منو، عکس پیچ های زنگ زده‌ی من بینشون هست.
من دیه میخوام اقای قاضی! کلی پول خرج کردم تا پیچ و دنده ها و سیستم خرابمو تعمیر کنم. تازشم، این یه اقدام به قتل در روز روشن بود اقای قاضی. در روز روشن!
راستی اقای قاضی شما زنی همدمی چیزی ندارین؟ اگه سینگلید که بعد از دادگاه برسم خدمتتون برای شماره دادن.
کی گفته که رباتا نمی‌تونن یه جادوگر باشن؟
ارسال شده در: دیروز ساعت 00:15
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
به جناب قاضی جادوگران.
از طرف: آنابل انتویسل

با نقل قول:
سلام خدمت جناب قاضی.
اینجانب طی مشاهداتی که انجام داده ام و طی اعتراضات برخی مردم، متوجه شدم تعدادی سوسک به گروه های چهارگانه و به قلعه بزرگ هاگوارتز حمله کرده و موجب رعب و وحشت مردم شده اند. این گروهک های سیاه و کثیف، از گروه ریونکلاو شروع کرده و دونه دونه با گروه های دیگر هم دستبرد زده اند. طی تحقیقات میدانی و اعتراف خود مجرم، نام متهم را بدست اوردیم. ان هم کسی نیست جز پرنتیس گاتو
مجرمی که در بسیاری از شهر ها برای سرش جایزه گذاشته شده. اگر در شرایط عادی بود از شما میخواستم ایشون رو محاکمه کنید اما متهم همچنان فراری است و از شما و ملت جادو میخوام که تعقیب و گریزی انجام بشه تا سرانجام این گربه را به چنگ بگیریم.

پ.ن: عذرخواهی میکنم بابت خیس بودن برگه، نوشتن لب ساحل یکم سخته.

توضیحات: پستی باید زده بشه تا 24 ساعت اینده توسط ملت جادو و خود متهم که یک تعقیب و گریز رو نشون بده. پست اخر اگر توسط مجرم زده بشه یعنی مردم تونستن اون رو قایم کنند و مجرم از دست جرم یاب فرار کرده اما اگر پست اخر توسط یکی از جرم یابان زده بشه یعنی مجرم گرفتار شده و باید محاکمه بشه.

بازی شروع شد!
ارسال شده در: شنبه 23 خرداد 1405 11:54
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
از: محافظ جادو، جیمز سیریوس پاتر.
به: قضات محترم

با سلام و عرض ادب
احتراما با عنایت به استفاده از لقب بنده توسط @ماریلین لایف اینجانب از شخص نامبرده شکایت دارم، زیرا نامه ای مهر شده از خود جناب مرلین دارم که بنده تنها فرزند عزیز و دردانه موردعلاقه ایشان هستم.

به امید دنیایی بدون دزدی ادبی
جیمز سیریوس پاتر J.S.P
برو جلو یک قهرمان بشو فقط بجنگ و نا امید نشو
ارسال شده در: پنجشنبه 21 خرداد 1405 12:40
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
سلام بر خانوم تورپین، جرم یاب گرامی!

دادخواست شما بررسی شد و بر طبق آن بنده اقدام به صدور کیفر خواست برای متهمان گلرت گریندل‌والد و بلاتریکس لسترنج میکنم.

اتهام وارده: عدم شرکت در دوئل جدی نویسی.

طرفین دادخواست

خواهان: لیسا تورپین. (جرم یاب)
خوانده: @گلرت گریندلوالد، @بلاتریکس لسترنج

دادگاه بدوی برای استماع دفاعیه‌ی متهمین، در روز اول جلسه دادگاه برگزار میشود. بدین وسیله با احترام از خوانده های پرونده تقاضا می‌شود که تا روز شنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۵، اقدام به یافتن وکیل و آماده سازی دفاعیه‌‌ی خود کنند.

مدت زمان شرکت در دادگاه و ارائه دفاعیه‌ی شما از روز شنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ تا روز جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۰۰ شب، یعنی به مدت یک هفته خواهد بود.

در صورت عدم حضور خود یا وکیلتان در دادگاه، شما مجرم شناخته شده، و به همراه دیوانه سازها به آزکابان فرستاده خواهید شد.

با احترام، قاضی دراکو مالفوی.

Let them play the hero
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 خرداد 1405 15:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با سلام خدمت ملت جادوگر و جناب قاضی.
اینجانب لیسا تورپین، خون اشام جرم یاب محافظ جادو، متوجه شدم خانوم بلاتریکس لسترنج و اقای گلرت گریندلوالد، درحالی که توی دوئل دیاگون شرکت کرده بودند اما به وعده خود عمل نکرده و رقیب خود را بدون رقابت به مرحله بعد فرستادند. از شما خواهشمندم برای اونها تنبیه ای در نظر بگیرید تا دیگر وعده بدون عمل ندهند.

با تچکر!
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه

ارسال شده در: پنجشنبه 15 آبان 1404 00:29
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مردم عزیز جامعه‌ی جادوگری!

بعد از بررسی‌های شبانه‌روزی فعالیت‌های اخیر جناب آقا‌ی الستور مودی، اعم از تشویش اذهان عمومی، تهمت‌های بی‌پایه و اساس به شخص وزیر سحر و جادو و تهدید ایشان، آقای الستور مودی برای ارائه‌ی پاره‌ای از توضیحات به آزکابان احضار می‌شوند.

لازم به ذکر می‌باشد که این حکم دستگیری ایشان نیست و سوالاتی که پرسیده خواهند شد صرفا برای شفافیت اتفاقات چند هفته‌ی اخیر است.

بدیهی‌ست که بی‌اعتنایی ایشان در عمل به این درخواست، ما را ناگزیر می‌کند که خود وارد عمل شویم. کاری که از سمت شخص وزیر منع شده ولی در صورت لزوم و برای پیشبرد پرونده، دست به انجام آن خواهیم زد.
پاسخ به: اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران)
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1403 20:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اهممم... اهممم... یک... دو.. سه!

صدور نخستین کیفرخواست دولت مردمی دوستی و دوپامین

وزیر جامعه جادوگری، امروز در قامت یک قاضی عادل و فروتن و با نام «پانمدی الرعایا» حاضر شده است تا ضمن صدور کیفرخواست متهمان نخستین پرونده در دوران دولت نوزدهم به دادگاه صالح جادوگری، متهمان پرونده را فرا بخواند و طی ابلاغیه‌ای، موارد اتهام، تاریخ و مکان دادگاه را به آنان اعلام نماید:

متن کیفرخواست خطاب به دادگاه صالح جادوگری

نقل قول:
رياست محترم دادگاه آزکابان،
با سلام و عرض ارادت قلبی

حسب محتویات پرونده پیوست شده، تقاضا می‌گردد با نهایت دقت و عدالت و به صورت علنی به اتهامات وارده به متهمان که شاکی آنان عموم جامعه جادوگری و ریاست فدراسیون کوییدیچ می‌باشند، رسیدگی شود و رای نهایی دادگاه طی نامه‌ای به اطلاع وزارتخانه سحر و جادو رسانده شود. ضمنا اعلام می‌گردد که تمامی متهمان فاقد هرگونه سابقه کیفری می‌باشند.

با احترام.
مااااچ!

متن ابلاغیه متهمان پرونده اول

نقل قول:
آقایان/بانوان:
زاخاریاس اسمیت،
ریگولوس بلک،
فلیسیتی ایستچرچ،
هیزل استیکنی،

به اطلاع می‌رساند که پرونده حضرات عالی که با شکایت عموم جامعه جادوگری + ریاست فدراسیون کوییدیچ جریان پیدا کرده است، در دادگاه علنی آزکابان از ساعت 12 ظهر 28 آذرماه آغاز می‌‌گردد و تا 72 ساعت بعد (ساعت 12 ظهر 1 دی‌ماه) ادامه خواهد داشت. موارد اتهام به ترتیب ایجاد شورش و اغتشاش در لیگالیون کوییدیچ و کلاهبرداری از ریاست فدراسیون کوییدیچ می‌باشد. هر یک از متهمان می‌توانند خودشان شخصا یا به همراه یک وکیل مدافع در دادگاه علنی آزکابان حضور پیدا کنند.

با احترام.

همچنین پانمدی الرعایا اعلام می‌دارد که آحاد شهروندان جامعه جادوگری می‌توانند شکایات خود را از سایر شهروندان (حتی وزیر سحر و جادو!) با ذکر دلیل در این مکان ارسال نمایند. وزیر یا مسئولین زندان شخصا به شکایات شما رسیدگی خواهند کرد.

پی نوشت: متهمان و وکلا توجه داشته باشند که حضورشان در دادگاه بایستی به صورت رول‌های تک پستی جهت ارائه دفاعیات و شرح وقایع باشد.

با احترام.
وزیر پانمدی.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are