جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

458 کاربر(ها) آنلاین هستند (356 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
457
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  253 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین تازه‌وارد فصل بهار
ارسال شده در: پنجشنبه 28 خرداد 1405 00:27
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پایان76امین دوره ترین‌ها؛ بهار1405

رأی‌گیری‌ این دوره از ترین‌ها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخش‌های مختلف سایت داشته‌اند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیت‌های گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همه‌ی جادوگران، ساحرگان، جن‌ها، شبح‌ها، ماگل‌زاده‌ها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأی‌گیری‌ترین‌ها تشکر می‌کنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام می‌شوند.

و این هم نتایج:
فلور دلاکور:۳ رای
نیمفادورا تانکس: ۹ رای
مارلین لایف:۴ رای

بهترین عضو تازه وارد فصل بهار:
نیمفادورا تانکس

Only Raven

ارسال شده در: چهارشنبه 27 خرداد 1405 04:09
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
رای من برای بهترین تازه‌وارد، عجوزه پیر و پر فریب، ماریلین لایف خواهد بود.
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: سه‌شنبه 26 خرداد 1405 23:15
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بدون هیچ شکی خودمان نیمفادورا تانکس!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 خرداد 1405 22:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تازه‌واردهای امسال هم از نظر تعداد هم از نظر کیفیت فعالیتی که داشتن واقعاً شگفت‌زده کردن. در بین اون‌ها، خانم تانکس و ماریلین لایف رو شایسته‌ی این عنوان می‌دونم.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: سه‌شنبه 26 خرداد 1405 21:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
کرنلیوس فاج واقعا خیلی سریع رشد کرد. تا اومد وزارتخونه رو به دست گرفت، هیچی نشده مدیر سایت شد و بعدشم زرتی دوتا ماژول ساخت! من فکر کنم از ابتدای تاریخ سایت تا به امروز چنین تازه واردی نداشتیم و نخواهیم داشت. من که کلا پیشنهاد ساختن کارت قورباغه رو براش دارم. چی؟ تازه وارد نیست؟ اگه نیست پس چرا تاریخ عضویتش مال همین یکی دوماه پیشه؟

پس کرنلیوس رو که وله لش!

فلور و نیمفا هردو خوبن واقعا. دل کوچیک سیاهم نمیتونه به یکیشون راه بده و به یکیشون رای نده!

فلور دلاکور و نیمفادورا تانکس

فقط چرا فامیل نیمفادورا بعد ازدواج با ریموس، لوپین نشد؟
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: سه‌شنبه 26 خرداد 1405 14:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
چقدر خوش‌حالم که انتخاب تو این عنوان اینقد سخته! این یعنی چقدر این فصل (و زمستون) تازه‌واردای خوب زیادی داشتیم که انتخاب بینشون راحت نیست. با این حال چون یه رای بیشتر ندارم، اونو به نیمفادورا تانکس می‌دم که حضور بسیار فعال و با کیفیتی در سطح ایفای نقش داشت.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 خرداد 1405 01:05
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اونقدر تازه وارد معرکه داشتیم این فصل انتخاب بینشون سخته. امیدوارم مدیران این دفعه دست و دلبازی به خرج بدن و مدال مرلین‌های زیادی بین اعضا پخش کنن.

رای منم می‌رسه به خاله نیمفادورا که پست‌های خوبی می‌نویسه، فعاله، به همه انرژی میده و شور و شوق آدم رو بیدار میکنه.
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 23:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
این فصل واقعا پر از تازه وارد خوب بوده و خیلی خوشحالم که سایت داره جون تازه ای میگیره.
دوران ما تازه وارد تو در و دیوار بود تا مدتی، این نسل جدید نمیدونم چرا انقدر زود شبیه کهنه وارد میشن.
من رای بهترین تازه وارد کهنه نما رو به فلور میدم. چون به نظرم خیلی خیلی خوب پیشرفت کرد و هم توی ایفا و دوئل، هم توی جوتیوب خیلی فعال و خفن ظاهر شد و تونست شخصیتش رو کاملا جا بندازه.

⚠️خطر برخورد⚠️
ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 20:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
فلور دلاکور

ضمن تقدیر از نیمفا بخاطر فعالیت و دقتش، من به فلور رای میدم به دو دلیل. اول، همین دقت. ایشون یه بار به درستی از یکی از پست های من اشکال ایفای نقشی گرفت موردی که تا حالا در جادوگران برام پیش نیومده بود. و البته در پیام شخصی گفته بود.
دوم، سطح و کیفیت پست هاش.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 11:29
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود

منم به نیمفادورا تانکس رای میدم. از وقتی اومده فعالیت چشمگیری هم توی چت باکس هم توی سایت داشته. از طرفی هم حس مسئولیت پذیری بالایی داره که برای یه تازه وارد خیلی قابل تحسینه.

افرادی که لایک کردند

Let them play the hero
I will be the truth this world desperately needs