جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

52 کاربر(ها) آنلاین هستند (38 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
47 مهمانان 5 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

آخرین گروه‌بندی‌ها

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

کلاس آموزش تقلبات سیاه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: ملانی استانفورد 2 کاربر مهمان
پاسخ: کلاس آموزش تقلبات سیاه
ارسال شده در: امروز ساعت 20:00
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
اول از همه باید بهتون بگم که اُلِ چه گویی؟ ما خودمون الگوی یک جامعه هستیم! نیستیم؟(به روم نیارین ترجیحاً! )
در کل ما رفتیم چندتا الگوی متقلب براتون آوردیم که بهتون معرفی کنیم‌شون!

۱.
۱. الگوی خیاطی!
درست شنیدین! الگوهای خیاطی یکی از بهترین الگوهای تقلب هستن. به هر حال وقتی شما میاین الگو رو می‌ذارین رو پارچه و بعد از روش برش می‌زنین و می‌دوزین دارین به نوعی تقلب می‌کنین دیگه! وقتی قرار باشه تقلب رو نوعی استفاده از دست‌رنج دیگران حساب کنیم، در اصل همه‌ی کسایی که از الگوی خیاطی استفاده می‌کنن متقلبن و به این صورت، می‌تونیم بگیم الگوهای خیاطی یکی از موفق‌ترین الگوها و پر استفاده‌ترین‌ الگوهای تقلب به حساب میان.

۲. هلنا ریونکلاو!
اگه با خودتون می‌گین چرا باید هلنا ریونکلاو جوون‌مرگ رو به عنوان الگوی خودمون استفاده کنیم، باید بگم چقدر ساده دلین!
این خانوم یکی از متقلب‌ترین‌های ممکنه! اگه خبر داشته باشین که چندی پیش قرار بود یک عقدی میان این بانو و جناب مرلین صورت بگیره، می‌دونین که چجوری متقلبانه از قلب پاک این پیرمرد سو استفاده کرده و به خواسته‌هاش رسیده. حتی با نازهای تقلبی، کاری کرد که مرلین جسم انسانیش رو بهش برگردونه! باور می‌کنین؟

۳. ارباب بزرگ و کبیر و غیور و جسور و نمور!
چرا؟ همونطور که می‌دونین ارباب به شدت باهوش و عاقل هستن. ایشون دیدن که نیازی به زحمت کشیدن برای شکست جامعه‌ای که پر از اندیشه‌های محفلیون شده، نیازی به زحمت نیست! بلکه کافیه از همون کوچکی، بهشون چیزهای درست تدریس بشه. بنابراین رفتن و استاد دفاع در برابر جادوی سیاه هاگوارتز شدن تا بتونن به بقیه یادآوری کنن که جادوی‌سیاه چقدر خوب و باشکوهه. اینجوری به‌صورت قاچاقی بهشون جادوی‌سیاه هم یاد بدن و باشکوهانه تقلب کنن!

۲.
اولش ازمون خوستین سه‌تا الگو نام ببریم و الان می‌خواین یکیش رو انتخاب کنیم؟ متقلب اصلی خودتونین پروفسور که ما رو بین سه‌راهی گذاشتین!

البته من به عنوان یک مرگخوار وفادار و از اون جهت که به جز ارباب، به یه مشت الگوی دیگه اعتماد ندارم و مطمئنم پاتیلی زیر نیم‌پاتیل‌شون هست، لرد ولدمورت بزرگ رو به‌عنوان الگوی شخصیم انتخاب می‌کنم.
آیا بازم دلیل می‌خواین؟ چی بگم؟ خب دلم خواست!
البته چون شما پروفسورین و نمره و قدرت دست شماست، یکم بیشتر بهتون توضیح میدم...
اگه از اولش بگیم، لرد بزرگ همون اولش به‌صورت تقلبی نقش شکست خوردن رو بازی کردن و عمدی باعث شدن که هری پاتر بشه پسر برگزیده! بعدم با قدرت و این بار واقعی برگشتن تا نشون بدن برگزیده‌ی اصلی خودشونن!
تازه همیشه ادای گردن‌نگیرهای تقلبی رو در میارن و هیچوقت دخترشون رو گردن نمی‌گیرن؛ ولی در عین حال، همیشه از خواستگارهای دلفی پیتزا درست می‌کنن و بین مرگخوارا پخش می‌کنن.
حتی گاهی‌اوقات به منم می‌گن که چرت و پرت می‌گم و اینکه باد از جنوب می‌وزه، دلیل نمیشه که محفلی‌ها قراره به ما حمله می‌کنن و کاری جز الکی شک کردن ازم برنمیاد؛ حتی چندبار هم به زور کاتانای آکی، من رو فرستادن پیش جراپیست(تراپیست! ) تا شاید مشکلات روانیم برطرف بشه. ولی من می‌دونم که اینا همه‌‌اش تقلبیه و ارباب دارن باهام شوخی می‌کنن.

افرادی که لایک کردند

Certainty is a delightful illusion
ارسال شده در: امروز ساعت 19:06
نمایش جزئیات
آنلاین
بخش اول

۱. پیتر پتیگرو:
چرا پیترپتیگرو؟ به این خاطر که در قالب پیترپتیگرو، شما میتوانید وقتی اوضاع خراب شد( یعنی خراب تر از چیزی که بتوان با یک تقلب ساده آن را جمع کرد) سریعا چیز باور نکردنی ای از خود به جا بگذارید و تقصیر را گردن شخص دیگری انداخته و فرار کنید.
منظور از چیز باور نکردنی چیست؟ چیزی که شمارا مظلوم عالم نشان دهد! چیزی که بر علیه شخص دیگر استفاده شود!

۲. پیوز: چرا پیوز؟ زیرا در قالب پیوز شما میتوانید آنقدر بریزید و بپاشید تا دیگران حتی یک درصد هم متوجه تقلب شما نشوند! برای مثال: قبل از شروع تقلب مقداری سس چسبنده و یک عدد آدامس ( هرنوعی میتواند باشد) را درون یک بادکنک بریزید و آن را کاملااا اتفاقی بالای سر شخص مقابل بترکانید، سپس بگذارید آدامس و سس هردو روی موهای شخص کار خودشان را بکنند و هنگامی که شخص درگیر جدا کردن آنها از موهایش بود تقلبتان را به سادگی انجام دهید.

۳. ریتا اسکیتر: چه کسی بهتر از ریتا اسکیتر؟ او حقیقت را آنقدر تزئین و گوگولیزه میکند تا نه تنها خودش هم باورش میشود بلکه شما نیز باور میکنید که هیچ تقلبی در کار نبوده است و این داستان ها همگی از بدبختی ها و فلاکت های زندگی ریتا است.

بخش دوم
انتخاب الگوی من: پیترپتیگرو

روش جذب دیگران به روش پیترپتیگرو:
مسابقه ای برگزار میکنیم که در آن هر شخص سعی کند طوری تقلب کند که در آن، فرد دیگر متقلب به نظر برسد. و در آخر هر مسابقه نیز پاداشی به شخصی که بهترین مظلوم نمایی تاریخ را انجام داده است داده میشود.

افرادی که لایک کردند

𝐿𝒾𝓁𝓎 𝑜𝒻 𝓉𝒽𝑒 𝒱𝒶𝓁𝓁𝑒𝓎
ارسال شده در: امروز ساعت 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
بخش اول

الگوی اول: گیلدروی لاکهارت!
اگه قرار باشه بدونِ انجام دادن کار، همه فکر کنن جادوگر موفقی هستی، فکر نمی کنم بتونم از لاکهارت، فردِ بهتری رو پیدا کنم. ایشون سال ها به کمکِ طلسمِ حافظه زدا، رسماً قهــــرمــانِ زندگی دیگران بود!(مخصوصاً مالی ویزلی) حکایتِ گیلدوری همینه که میگن: «تسترال نشده تک شاخ گشتی، احسنت!»

الگوی دوم: فرد و جرج ویزلی
اصلا کی بهتر از فرد و جرج؟ این دو ویزلی اگه بخوان فردی رو فریب بدهند، قربانی معمولاً تا چند روز بعدش هم نمیفهمه چی شده! خلاصه اینکه این دو نفر خودشون استادِ تقلبِ خلاق و بامزه هستن؛ طوری که طرفِ مقابل آخرش ازشون تشکر هم میکنه!

الگوی سوم: گابلین حسابدار گرینگوتز
والا ما یه بار رفتیم گالیونامونو از بانک برداریم، که ایشون اونقدر اعداد رو جابه جا کرد که بیشتر از هفت هشت گالیون تهِ حسابمون نموند! اعتراض کردیم تا گالیونمون رو پس بده، که همون هفت هشت گالیونِ مون رو هم به عنوانِ مالیات گرفت!

بخش دوم

الگوی انتخابی من، همون گیلدوری لاکهارت هست. نقشه ام هم اینه که کتابی بنویسم با عنوانِ «چگونه هرگز متقلب نباشیم؟» و داخلش دقیقاً روش های الگوبرداری از لاکهارت رو قرار بدم. روی جلد هم با خطِ درشت می نویسم: «مطالعه این کتاب برای افراد درستکار اکیداً ممنوع!»؛ چون تجربه ثابت کرده هرجا چیزی ممنوع باشه، صفِ مشتریان تا دم در هاگوارتز کشیده میشه.
از تقلبام لذت بردید پروفسور مرگ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
✨ 𝓓𝓮𝓶𝓮𝓵𝔃𝓪 𝓡𝓸𝓫𝓫𝓲𝓷𝓼 ✨
ارسال شده در: دیروز ساعت 20:02
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تکلیف جلسه اول تقلبات سیاه

دانش آموز: نیمفادورا تانکس

الگوی اول: فروشنده ی متروی ماگلی

وی با لهجه ی ای عجیب تعریف می کنه که از شهر مرزی برامون پوست کن آورده. بعد هویج و خیار در میاره جوری رنده می کنه و پوست می کنه که انگار مثل آب خوردنه ولی قضیه اینه که خودش ماهر و گولاخه فقط یه جنس می فروشه و اون جنس خیلی ساده ست.

الگوی دوم: سیبل تریلانی

قدرتی در مبهم صحبت کردن هست که در واضح صحبت کردن نیست‌. یک عالم می شناسم که تو صحبت می گن پیشگویی اینا همش خرافاته ولی هنوز پول میدن. چون هیچ کس نمی تونه نقضش کنه.

الگوی سوم:اسنیچ

چون خیلی سریع فرار می کنه و دست نیافتنیه این توهم رو ایجاد می کنه که خیلی کوه خاصیه.

الگویی که من انتخاب می کنم همون فروشنده ی مترو هست. به نظرم تا زمانی که یه نفر بلد نباشه تبلیغ کنه هر قدر هم خدمات یا محصولی که ارائه می کنه محشر باشه می بازه.

افرادی که لایک کردند

شاد و آروم و امیدوار باش.

به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.

ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.

ارسال شده در: دیروز ساعت 17:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
1.
مرگ!
مرگ با جان‌گیر بودن، از گرفته شدن جان خودش نجات پیدا کرده! چه تقلبی بالاتر از این که از حتمی‌ترین اتفاق زندگی برای هر موجود زنده‌ای بتونی فرار کنی؟ اینجا یاد می‌گیریم اگه می‌خوایم جایی از چیزی فرار کنیم، کافیه خودمون مسئولیت انجام اون کار رو برعهده بگیریم! تقلب سیاه در اونجاس که مهارتی در اون مسئولیت نداشته باشی.

گلرت گریندل‌والد!
احتمالا به کرّات دیدین گلرت چطور سعی می‌کنه برای بدست آوردن سنگ جادو به نیکلاس فلامل نزدیک بشه که هیچ‌کس جز خودش جاشو نمی‌دونه. نه با تهدید و زور، بلکه با ادعای دوستی! تقلبی برای بی‌نیاز شدن از تسلط بر چفت‌شدگی، زور، شکنجه و... برای یافتن مکان سنگ. جلب اعتمادی که با رسیدن به خواسته‌ها، تهش با خیانت، تقلبی سیاهه.

میرتل گریان!
میرتل خودش بی‌گناهه، اما با دیدن این که گریه‌هاش چطور دل ملتو نرم می‌کنه تا خواسته‌هاش برآورده بشه، فهمیدم اشک ریختن می‌تونه الگوی خوبی برای تقلب باشه و به مظلوم‌نمایی بسطش دادم. شما با بی‌گناه و مظلوم نشون دادن خودتون با رفتارهایی که بقیه رو تحت‌تاثیر قرار می‌ده، دارین تقلبی سیاه می‌کنین تا حقایق رو به نفع خودتون تغییر بدین.

2.
میرتل گریان!
کافیه بازیکن کوییدیچ بشین و با کوچک‌ترین لمسی خودتونو از روی جارو پرت کنین پایین یا طوری به خودتون بپیچین که انگار خیلی خطای بدی روتون انجام شده و دارین درد می‌کشین، در حالی که می‌دونین واقعا اتفاق خاصی نیفتاده و خطایی نشده. بعدش داور شما رو باور می‌کنه و به نفع تیمتون خطا می‌گیره تا تقلب سیاه شما با موفقیت به انجام برسه. اما یه بخشش مونده، اونم این که چطور باعث رواج پیدا کردن این تقلب بشین. دو کار باید انجام بدین. یکی این که در حینی که داشتین فیلم میومدین چه خطای بدی روتون انجام شده، زیر زیرکی چشماتونو باز کنین و نگاهتون به داور باشه تا بعدا که تماشاگرا ویدئو چک می‌کنن با دیدن نگاه شما، کاملا متوجه بشن که شما در اصل داشتین وانمود می‌کردین و واقعا چیزیتون نشده بوده، اما چون قشنگ فیلم بازی کردین داور باور کرد و به نفع تیمتون اقدامی انجام شد. دوم، مطمئن بشین همه می‌بینن در انتهای بازی به سمت داور می‌رین و بهش چشمک می‌زنین.

همه‌ی اینا باعث می‌شه بقیه هم وقتی می‌بینن این مظلوم‌نمایی شما نتیجه می‌ده، به انجام دادن چنین تقلبی رو بیارن. این تقلب خیلی دارکه چون می‌تونه سرنوشت تیمی رو تغییر بده!

افرادی که لایک کردند

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 12 تیر 1405 22:45
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
جلسه اول تدریس تقلبات سیاه

الگو

سلام سلام! صدتا سلام... هزار و سیصد چهارصدتا سلام! اصلا یه گونی سلام... هم سلاما مال خودتون و هم گونیش. چرا؟ چراشو بعدا می‌گم. یه مدرس خب باید هیچوقت همه کارتاشو رو نکنه دیگه... چرا؟ چرای اینو هم بعدا می‌گم.

خب...
به اولین جلسه از سری جلسات تدریس تقلبات سیاه خوش اومدین. اینجا قراره درمورد چگونگی انجام یک تقلب سیاه استاندارد و آبدیده با هم صحبت کنیم و در ادامه توضیح بدیم که چرا و چگونه...

اولین موضوع اینه که اصلا چرا تقلب؟ مگه انجام دادن کار درست به روش درست و به صورت احسن و مناسب و متناسب چه اشکالی داره؟ جواب سوال اول اینه که چون بعضی اوقات نمی‌شه کار درست رو به روش درست انجام داد و جواب سوال دوم هم همین جواب قبلیه. بلی! ایراد داره و ایرادش هم اینه که بعضی اوقات نمی‌شه...

و حالا بعضیا شاید بیان و بگن که آقا کار نشد نداره... ما باید تلاش کنیم کار درست رو انجام بدیم... کار درست رو انجام دادن خوبه ولی خوب بودن کار درست تریه و از این دسته جوابای سوبر و حال‌گیرنده که باید خدمت اون دسته از دوستان عرض کنم که اگه به قسمت تقلبات و قسمت سیاه در اسم این کلاس توجه کنین، متوجه می‌شین که کلاس رو کاملا اشتباه اومدین. پس می‌تونیم با یه خداحافظی که نه، با یه به امید دیدار در یه مکان بهتر همدیگه رو خوشحال کنیم.

پس...
متوجه شدیم چرا تقلب! چون انجام کار درست به شیوه درست، همیشه قابل انجام نیست.

دومین موضوع، که موضوع اصلی این جلسه هم هست، الگوئه. الگو برداری توی مقوله تقلب، قسمت بسیار مهمیه. به صورتی که بدون داشتن یه الگوی درست، یه تقلب حرفه‌ای قابل انجام نیست. خیلی یا درواقع بهتره بگم همه‌ی متقلبان حرفه‌ای و کاربلد یه الگوی حرفه‌ای و کاربلد برای خودشون انتخاب کردن. چرا؟ چون تقلب کار سختیه و همیشه توی کارای سخت، یه استاد حرفه‌ای و کاربلد مثل من نیازه که عمل شایسته‌ی باگ‌یابی رو براتون انجام بده.

الان تایم اینه که براتون مثال‌هایی از الگوهای مناسب برای الگو برداری توی تقلب بهتون بدم که بفهمین الگوی مناسب چطور الگوئیه. ولی اگه فکر کردین من این کارو می‌کنم، سخت در اشتباهین! چرا نمی‌کنم؟
یک: چون من خودم متقلب متقلبام. و اگه مثلا زمانی که الگویی به ذهنم نرسه، طبعا میام می‌شینم که شما بگین و منم ایده بگیرم و بگم. یه تقلب خوب و حرفه‌ای!

دو: بهترین روش برای یادگیری، قرار گرفتن در تنگناست. محدودیتا در ستاره آدم می‌شن. پس شما باید در محدودیت ستاره بشین و خودتون برین بگردین و در بیارین و بیاین بگین و داستان...

حالا...

تکلیف: تکلیفتون راحته. تکلیف شما در دو بخش ارائه می‌شه...

بخش اول: شما باید نهایتا توی سه پاراگراف که هر پاراگراف نهایتا ۶۰ کلمه خواهد بود، سه الگوی برتر و مناسب تقلب معرفی کنین و توضیح بدین چرا برای تقلب باید این فرد رو الگو گرفت و چرا برتر و مناسبه. (تقلب: هرچی الگوی معرفی شده تقلبی‌تر و خلاقانه‌تر و خلق شده‌تر باشه، نمره‌ای که به تکلیفتون اختصاص پیدا می‌کنه بیشتره.)

بخش دوم: شما باید از بین سه الگویی که دادین، یه الگو رو برای خودتون انتخاب کنین. همچنین یه راه متقلبانه شرح بدین که چطوری الگوبرداری از الگوی خودتون رو بین ملت پخش کنین و مردم جذب بشن و از الگوی شما استفاده بکنن. (تقلب: بهتره راهی که شرح می‌دین خیلی سیاه و گول زنک باشه. اگه یه‌ذره اذیت هم توش باشه بد نیست. بالاخره فقط تقلب ملاک نیست و سیاه و دارک بودن هم نمره داره دیگه...)

همینا...
متقلب و موفق باشین!
MAYBE YOU ARE NEXT

Re: امتحان تقلبات جادویی
ارسال شده در: جمعه 27 شهریور 1388 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
گريفيندور :0
اسليترين:0
راونكلاو:0
هافلپاف:0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
Re: کلاس آموزش تقلبات سیاه
ارسال شده در: جمعه 13 شهریور 1388 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به نظر پرفسور گابریل :

عمه مارج : 30
ترورس : 30

ارنی مک میلان هم چون بعد از روز ِ کلاس پست زده پستش در نظر گرفته نمیشه .

با تشکر از تدریس پرفسور گابریل دلاکور و شرکت دانش آموزان در این کلاس ، تاپیک امتحانات بعدا با این تاپیک ادغام خواهد شد ! کلاس قفل شد !

پایان ترم هشتم هاگوارتز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
امتحان تقلبات جادویی
ارسال شده در: پنجشنبه 12 شهریور 1388 22:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

رولي بنويسيد كه در آن شما مشغول امتحان سمج هستيد.اقدامات امنيتي بالايي براي تقلب نكردن برقرار شده ولي شما چون جواب خيلي از سوال ها رو نميدونيد نياز داريد كه تقلب كنيد.پس مجبوريد از تقلب هاي سياه استفاده كنيد.

* دانش آموزان پاسخ امتحانات را در همینجا ارسال کنند !
* امتحانات تا 20 شهریور ادامه خواهند داشت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
Re: کلاس آموزش تقلبات سیاه
ارسال شده در: چهارشنبه 11 شهریور 1388 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
تکلیف اول
ارنی صورتش را به قدح اندیشه نزدیک کرد و لحظه ای بعد با سرعت پایین می آمد و ناگهان وسط صفحه ی اصلی سایت جادوگران زاااااااااارت پخش زمین شد.
همینطور که داشت خودش را جمع و جور میکرد چشمش به یک بَنر بزرگ خورد:
بیست و پنجمین دوره از ترینهای سایت جادوگران (انتخاب کنید)

مرحله ی دوم انتخاب بهترین های سایت برای ماه های تیر و مرداد 88 آغاز شد.
شما میتوانید برای انتخاب كانديداي خود از تاریخ 8 تا 14 شهریور به تاپیک های زیر مراجعه کنید:

ناظر ماه
کاندیداها:
1.آبرفورث دامبلدور
2.پرسی ویزلی
3.دراکو مالفوی
4.پیوز
ارنی بلند شد و چند ثانیه به این تابلو نگاه کرد.صدای بلند آهنگ را از پشت سرش شنید.رویش را برگنداند و دید که چندتا ماشین صدای آهنگ را بلند کردند و ملت هم دارند میرقصند.
ارنی،ترورس را دید که اون کنار وایساده بود و داشت ملتو دید میزد.
رفت کنارش و ازش پرسید:اینجا چه خبره؟؟دیسکوی سیاره؟؟
ترورس گفت:نه بابا اینا طرفدارای پیوز هستند که دارن تبلیغ میکنند.
ارنی:
صحنه عوض شد و ارنی جلوی یک تلوزیون نشسته بود که آبرفورث داشت توش حرف میزد:
ای مردم عزیز...ای بلوغ سیاسی...ای مثل رگ در خون....ما با کمک ملت عزیز سایت جادوگران درصد پست های ارزشی را به زیر 16% رسوندیم....همکاران به من اطلاع دادند که میزان پست های ارزشی هم اکنون به 14%رسید
ارنی:
صحنه عوض شد و ارنی ملتو دید که دارن میرن رأی بدن.همه با دستبند های زردی که بسته بودند خودکار بدست به سمت عنوان ناظر ماه میرفتن و رأی های خودشونو به صندوق می انداختند.
مردم در حال رِأی دادن بودند و صف طویلی ایجاد شده بود که ناگهان تلوزیون داخل حوزه ی رأی گیری اعلام کرد:
نتیجه ی نهایی انتخابات اعلام شد.
نفر اول:آبرفورث دامبلدور با 240 رأی.
نفر دوم:پیوز با 130 رأی.
نفر سوم:پرسی ویزلی با 6 رأی.
نفر چهارم:آرای باطله با 5 رأی.
نفر پنجم:دراکو مالفوی با 4 رأی.
ملتی که هنوز رأی نداده بودند و تو صف بودند:
ملتی که رأی داده بودند:
آبرفورث:
پیوز:
پرسی:
دراکو:
دوباره صحنه عوض شد و ارنی وسط حیاط هاگوارتز بود و 300 تا از دانش آموزها در حال اعتراض و شعار دادن بودند:
پیوز...پیوز...پرچم هافل منو پس بگیر....
آبرفورث....آبرفورث....رأی منو پس بده.
مرگ بر دیکتاتور.
در همین حال برو بچز گریف ریختند توی حیاط و بعد از*****به ملت اونا رو به این حال در آوردند: و 150 نفر رو هم دستگیر کردند بردند.
پ.ن:این یه انتخابات کاملاً خیالی بوده و هیچ مصداقی ندارد.
تکلیف دوم
من اولین باری بود که تو این کلاس شرکت میکردم و لی خیلی باحال بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ارنی مک میلان در 1388/6/11 14:40:22
ویرایش شده توسط ارنی مک میلان در 1388/6/11 14:41:48