فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ببین بد نیست...ولی اصلا شبیه بازی های هری ÷اتر نیست!! بیشتر مثل ارباب حلقه ها ساختن..بعد هم خیلی چیزا هست که آدم اصلا نمیفهمه باید چی کارشون کرد نه فقط شیلدها!! مثلا توی جنگل ممنوع هم یه شیلد هست بالای سر آدم ثابته! معلوم نیست باید چی کارش کرد! یا توی همون جنگل جایی که توی قفس ازدها هستش اصلا معلوم نیست چی کار باید کرد!! من که لا اینکه الان توی مرحله ولدمورتم ولی هنوز از خیلی چیزا سر در نیاوردم!!!
وینکی جان برو جلو یه سکو می بینی (سمت چپ نه ها ) اونو با سی (وینگاردیوم .....) جادو کن بذار زیر
او شیلده
اژدها برو سکو یی که همون جاست دو قفسش رو جادو کن بذار جلوش بعد می تونی شیلداش رو جم
کنی البته اگر مرحله ی گل خونه رو نرفته باشی بعضی شیلدا رو نمی تونی بر داری چون بالای درختن
من هم ۳۳ شیلد دارم و هر ۱۰ تا مینی شیلد هر مرحله (بجز سه جادو گر ) به ت یه شیلد می ده
اصلا كاري نداره فلور جان!!! برو كنار ديوار واستا...به يكيشون طلسم با دكمه c ((هموني كه وينگارديوم له ويوسارا اجرا ميكنه))پرتاب كن!!!...طرف عصباني ميشه عين گاو!!بهت حمله ميكنه!!...تو جا خالي بده تا طرف بخوره به ديوار سرش گيج بره!!...بعد برو پشتش!!!بهش طلسم بزن با دكمه x((jinx))....عين بارون بارتي باتز ميباره و طرف از بين ميره!!!
سر دومي هم همين بلا رو بيار!!! با ولدي هم اصلا كاري نداره!! اول به اسكلتها هي شليك كن!! تا ولدي عصبي بشه
بعد كه اسكلتها از بين رفتن با طلسم كه متصل شده سعي كن اسكلتهاي جديدو از بين ببري!!!
اونا هم از بين بردي..ولدي باز عصبي ميشه و با اون يكي دستش سعي ميكنه مجسمه رو بكوبونه تو فرق سرت!!! تو هي جا خالي بده و سعي كن با طلسم همه سنگ قبرا رو از بين ببري!!!
بازي تموم شد!! خوش باشي!! -------------------- حيف نيست پدنس فارس رو ول كرديد هري پاتر بازي ميكنيد؟ توضيح:پرنس فارس هم در حال اتمام است!!
سلام به همه بچه هایی که بازی رو تا آخرش رفتن من بازی رو تا مرحله 1000 تو رفتم ولی اونجا که سدریک رو بستن به درخت منه بیچاره توسط اون دوتا موجود من در اوردی همش کشته می شم لطفا بگین چجوری میشه از دست اون دوتا نمی دونم چی!راحت شد من می خوام برم مرحله آخر پیش ولدمورت
گرافيك بازي نسبت به بازي هاي قبلي هري پاتر خيلي بهتر شده اما اگه اين بازي رو با بازي هاي ديگه اي كه اومدن يا دارن مي آن (مثل:نييد فور اسپيد/كال آف ديوتي 2/godfather/و...)مقايسه كنيم توي چند كلمه ميشه گفت كه بازي مزخرف و خسته كننده اي هستش
ببین بد نیست...ولی اصلا شبیه بازی های هری ÷اتر نیست!! بیشتر مثل ارباب حلقه ها ساختن..بعد هم خیلی چیزا هست که آدم اصلا نمیفهمه باید چی کارشون کرد نه فقط شیلدها!! مثلا توی جنگل ممنوع هم یه شیلد هست بالای سر آدم ثابته! معلوم نیست باید چی کارش کرد! یا توی همون جنگل جایی که توی قفس ازدها هستش اصلا معلوم نیست چی کار باید کرد!! من که لا اینکه الان توی مرحله ولدمورتم ولی هنوز از خیلی چیزا سر در نیاوردم!!!
از اين بازي هاي اعصاب خورد كنه شصت تا حشره يه دفعه ميريزن سرت هر كدوم كه ميكشي يكي ديگه ظاهر ميشه راستي كسي نميدونه بعضي از شيلدارو كه هيچ راه دسترسي ندارن بايد چطوري خورد؟ مثلا شيلدي كه توي مرحله ي گلخانه ست يكي پشت قارچاست يكي هم تو برجي كه كتاب رو بر ميداري
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
من بدبخت كه بازي رو گرفتم اماا از شانس بدم كامپيوترم ويروس گرفته اما با وجود اين حرفها به جرات ميگم كه از بازي هاي قبلي بهتر خواهد بود من كه بازي سوم رو در 3 يا 4 ساعت تموم كردم
اصل حال بازي به همين گشتن توي هاگوارتزش بود خيلي مسخره ش كردن. والا اين چند روزه من هر بازي جديدي ميگرم ميبينم نسبت به قبليش بدتر شده. خود همين فيفا 2006 تنها كشور آسياييش چينه . نصف تيماش حذف شدن مگر اينكه يخواي يه جا ديگه بازشون كني؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
پروفسور كوييرل نوشته: آقا این همه اومدین در مورد بازی توضیح دادین یکیتون قیمت بازی رو نگفت.اگه ارزونه مام بریم بخرین راستی اگه کسی میدونه پلی استیشنشم اومده بگه
كوييرل جان! شما هم گدا بازي!؟
حالا از شوخي گذشته اگر بازي رو از ميدان انقلاب و اون طرفا كه بازي هارو ارزون ميدن بخري 1500 تومان بيشتر نيست!
بازي در 3 سي دي عرضه شده و ميدان انقلاب سي دي اي 500 تومان...ميشه 1500 تومان!
ولي اگر بخواي از پايتخت و اون جاهاي گرون مرون بخري فكر كنم در حدود 4000 تا 5000 هزار تومان در بياد!
توماس جانسون نوشته: اما يه سوال:من توي مرحله جنگل گير كردم و مرحله شاخدم باز نمي شه. لطفا بگين چي كار كنم؟؟
بايد مرحله جنگل رو سه بار بازي كني . هر سه بار شيلد نهايي رو پيدا كني و بدست بياري براي پيدا كردن شيلد براي بار دوم و سوم...همون مسيري رو كه رفتي برگرد!!!!!
بنده بازي رو چهار روز پيش خريدم اسم شركت بازيش جيرجيركه!!!((براي اونا كه از نصب درايو مجازي عاجزن!!)) حداقل كام هم بايد 1700MHZ پنتيوم4 كارت گرافيكي با بعضي 64 يا 128
بنده زياد وقت بازي ندارم مرحله دومو هر كي رفته توضيح بده!!((آهاي تويي كه تموم كردي با توام!!))