جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
تولد 22 سالگی
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

54 کاربر(ها) آنلاین هستند (44 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
54
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه پرواز

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بازي هري پاتر و جام آتش
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 آذر 1384 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین بد نیست...ولی اصلا شبیه بازی های هری ÷اتر نیست!! بیشتر مثل ارباب حلقه ها ساختن..بعد هم خیلی چیزا هست که آدم اصلا نمیفهمه باید چی کارشون کرد نه فقط شیلدها!! مثلا توی جنگل ممنوع هم یه شیلد هست بالای سر آدم ثابته! معلوم نیست باید چی کارش کرد! یا توی همون جنگل جایی که توی قفس ازدها هستش اصلا معلوم نیست چی کار باید کرد!! من که لا اینکه الان توی مرحله ولدمورتم ولی هنوز از خیلی چیزا سر در نیاوردم!!!

وینکی جان برو جلو یه سکو می بینی (سمت چپ نه ها ) اونو با سی (وینگاردیوم .....) جادو کن بذار زیر

او شیلده

اژدها برو سکو یی که همون جاست دو قفسش رو جادو کن بذار جلوش بعد می تونی شیلداش رو جم

کنی البته اگر مرحله ی گل خونه رو نرفته باشی بعضی شیلدا رو نمی تونی بر داری چون بالای درختن

من هم ۳۳ شیلد دارم و هر ۱۰ تا مینی شیلد هر مرحله (بجز سه جادو گر ) به ت یه شیلد می ده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 آذر 1384 09:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اصلا كاري نداره فلور جان!!!
برو كنار ديوار واستا...به يكيشون طلسم با دكمه c ((هموني كه وينگارديوم له ويوسارا اجرا ميكنه))پرتاب كن!!!...طرف عصباني ميشه عين گاو!!بهت حمله ميكنه!!...تو جا خالي بده تا طرف بخوره به ديوار سرش گيج بره!!...بعد برو پشتش!!!بهش طلسم بزن با دكمه x((jinx))....عين بارون بارتي باتز ميباره و طرف از بين ميره!!!

سر دومي هم همين بلا رو بيار!!!
با ولدي هم اصلا كاري نداره!!
اول به اسكلتها هي شليك كن!! تا ولدي عصبي بشه

بعد كه اسكلتها از بين رفتن با طلسم كه متصل شده سعي كن اسكلتهاي جديدو از بين ببري!!!

اونا هم از بين بردي..ولدي باز عصبي ميشه و با اون يكي دستش سعي ميكنه مجسمه رو بكوبونه تو فرق سرت!!!
تو هي جا خالي بده و سعي كن با طلسم همه سنگ قبرا رو از بين ببري!!!

بازي تموم شد!!
خوش باشي!!
--------------------
حيف نيست پدنس فارس رو ول كرديد هري پاتر بازي ميكنيد؟
توضيح:پرنس فارس هم در حال اتمام است!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: دوشنبه 21 آذر 1384 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه بچه هایی که بازی رو تا آخرش رفتن من بازی رو تا مرحله 1000 تو رفتم ولی اونجا که سدریک رو بستن به درخت منه بیچاره توسط اون دوتا موجود من در اوردی همش کشته می شم لطفا بگین چجوری میشه از دست اون دوتا نمی دونم چی!راحت شد من می خوام برم مرحله آخر پیش ولدمورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
گرافيك بازي نسبت به بازي هاي قبلي هري پاتر خيلي بهتر شده اما اگه اين بازي رو با بازي هاي ديگه اي كه اومدن يا دارن مي آن (مثل:نييد فور اسپيد/كال آف ديوتي 2/godfather/و...)مقايسه كنيم توي چند كلمه ميشه گفت كه بازي مزخرف و خسته كننده اي هستش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین بد نیست...ولی اصلا شبیه بازی های هری ÷اتر نیست!! بیشتر مثل ارباب حلقه ها ساختن..بعد هم خیلی چیزا هست که آدم اصلا نمیفهمه باید چی کارشون کرد نه فقط شیلدها!! مثلا توی جنگل ممنوع هم یه شیلد هست بالای سر آدم ثابته! معلوم نیست باید چی کارش کرد! یا توی همون جنگل جایی که توی قفس ازدها هستش اصلا معلوم نیست چی کار باید کرد!! من که لا اینکه الان توی مرحله ولدمورتم ولی هنوز از خیلی چیزا سر در نیاوردم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:ylash: یلدا کوچولو...
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
از اين بازي هاي اعصاب خورد كنه
شصت تا حشره يه دفعه ميريزن سرت هر كدوم كه ميكشي يكي ديگه ظاهر ميشه
راستي كسي نميدونه بعضي از شيلدارو كه هيچ راه دسترسي ندارن بايد چطوري خورد؟
مثلا شيلدي كه توي مرحله ي گلخانه ست
يكي پشت قارچاست يكي هم تو برجي كه كتاب رو بر ميداري

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من بدبخت كه بازي رو گرفتم اماا از شانس بدم كامپيوترم ويروس گرفته اما با وجود اين حرفها به جرات ميگم كه از بازي هاي قبلي بهتر خواهد بود من كه بازي سوم رو در 3 يا 4 ساعت تموم كردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
اصل حال بازي به همين گشتن توي هاگوارتزش بود خيلي مسخره ش كردن. والا اين چند روزه من هر بازي جديدي ميگرم ميبينم نسبت به قبليش بدتر شده.
خود همين فيفا 2006 تنها كشور آسياييش چينه . نصف تيماش حذف شدن مگر اينكه يخواي يه جا ديگه بازشون كني؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
قيمت!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 آذر 1384 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پروفسور كوييرل نوشته:
آقا این همه اومدین در مورد بازی توضیح دادین یکیتون قیمت بازی رو نگفت.اگه ارزونه مام بریم بخرین راستی اگه کسی میدونه پلی استیشنشم اومده بگه

كوييرل جان!
شما هم گدا بازي!؟

حالا از شوخي گذشته اگر بازي رو از ميدان انقلاب و اون طرفا كه بازي هارو ارزون ميدن بخري 1500 تومان بيشتر نيست!

بازي در 3 سي دي عرضه شده و ميدان انقلاب سي دي اي 500 تومان...ميشه 1500 تومان!

ولي اگر بخواي از پايتخت و اون جاهاي گرون مرون بخري فكر كنم در حدود 4000 تا 5000 هزار تومان در بياد!

دومبول!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: چهارشنبه 2 آذر 1384 09:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

توماس جانسون نوشته:
اما يه سوال:من توي مرحله جنگل گير كردم و مرحله شاخدم باز نمي شه.
لطفا بگين چي كار كنم؟؟

بايد مرحله جنگل رو سه بار بازي كني . هر سه بار شيلد نهايي رو پيدا كني و بدست بياري
براي پيدا كردن شيلد براي بار دوم و سوم...همون مسيري رو كه رفتي برگرد!!!!!

بنده بازي رو چهار روز پيش خريدم
اسم شركت بازيش جيرجيركه!!!((براي اونا كه از نصب درايو مجازي عاجزن!!))
حداقل كام هم بايد 1700MHZ پنتيوم4
كارت گرافيكي با بعضي 64 يا 128

بنده زياد وقت بازي ندارم
مرحله دومو هر كي رفته توضيح بده!!((آهاي تويي كه تموم كردي با توام!!))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!