هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
پیام زده شده در: ۵:۱۴:۰۲ شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳

Jeyran

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۴:۱۸:۵۱ شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۳:۰۳:۱۲ پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳
از در دنیای جادوگران
گروه:
مـاگـل
پیام: 2
آفلاین
سلام کلاه گروه‌بندی
من اگه بخوام بگم چه جوری هستم(که فکر میکنم باید بگم)
من عاشق تنهاییم ولی تنها نیستم با نزدیکانم صمیمی و اونارو دوست دارم ولی از بقیه متنفرم اگر کسی بخواد بهم زور بگه سریع جواب میدم یا میزنمش
عاشق کتاب خوندنم و عاشق گربه هام
اخلاق تندی دارم . بعضی وقتا خیلی شیطون میشم . درونگرام . خیلی قدرت و دوست دارم . جاه‌طلب هستم . مغرورم . و در ضاهر خیلی دوست دارم ولی عمیقا تنهام
لطفا من رو تو گروه اسلیترین بنداز چون من اون جارو دوست دارم و میخوام اونجا باشم
اگه بزاری خیلی ممنونم
ولی اگه نزاری خودت میدونی و خودت

برات یه نامه فرستادم لطفا اون رو بخون!

ویرایش شده توسط Jeyran در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۷ ۵:۲۱:۰۵
ویرایش شده توسط Jeyran در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۷ ۵:۳۷:۴۱
ویرایش شده توسط هری پاتر در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۷ ۱۲:۵۹:۳۷

پیام زده شده در: ۰:۰۵:۴۳ شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

کلاه گروهبندی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۵:۴۷ دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲
آخرین ورود:
۱۵:۳۷:۲۹ پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
پیام: 824
آفلاین
نقل قول:

سیگنس بلک نوشته:
سلام کلاه عزیز.
چیزی باید درمورد خودم بگم؟ اصلا چرا باید یه کلاه گروه منو انتخاب کنه؟ ما نسل اندر نسل اسلیترین بودیم، دیگه نیازی به کلاه نداریم.
با اینحال، چندتا چیز درمورد خودم میگم.
اهمیت زیادی برای خانواده و اصالتم قائلم، از آدما بدم میاد! ترجیح میدم وقتمو به تنهایی و با کتاب خوندن بگذرونم. بخصوص کتاب های جنایی و معمایی، نظرت چیه چندتاشونو معرفی کنم؟
از پرحرفی هم خوشم نمیاد، از اینکه دیگران سعی کنن شخصیتمو بشناسن و بهم نزدیک بشن هم متنفرم. از چشمایی که مدام بهم خیره میشن متنفرم. از همه چیز متنفرم
در هر حال، منو بزار اسلیترین. وقتمو تلف نکن

درود بر تو فرزندم.

در ذهنت چیزی جز جاه‌طلبی و تمایل به رشد و قدرت نمی‌بینم. خیلی خوب می‌دونم متعلق به کدوم گروه هستی. بدون شک و تردید برو به...

اسلیترین!

مرحله بعد: شرکت در کلاس‌های هاگوارتز!
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی اسلیترین هم فعالیت کنی.

بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

پیام زده شده در: ۲۱:۳۴:۰۶ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سیگنس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۲:۴۴ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۵۷:۳۰
از عمارت بیچارگان بلک
گروه:
اسلیترین
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 62
آفلاین
سلام کلاه عزیز.
چیزی باید درمورد خودم بگم؟ اصلا چرا باید یه کلاه گروه منو انتخاب کنه؟ ما نسل اندر نسل اسلیترین بودیم، دیگه نیازی به کلاه نداریم.
با اینحال، چندتا چیز درمورد خودم میگم.
اهمیت زیادی برای خانواده و اصالتم قائلم، از آدما بدم میاد! ترجیح میدم وقتمو به تنهایی و با کتاب خوندن بگذرونم. بخصوص کتاب های جنایی و معمایی، نظرت چیه چندتاشونو معرفی کنم؟
از پرحرفی هم خوشم نمیاد، از اینکه دیگران سعی کنن شخصیتمو بشناسن و بهم نزدیک بشن هم متنفرم. از چشمایی که مدام بهم خیره میشن متنفرم. از همه چیز متنفرم
در هر حال، منو بزار اسلیترین. وقتمو تلف نکن

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۷:۱۳:۵۴ شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

کلاه گروهبندی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
آفلاین
نقل قول:

آلیس لانگ‌باتم نوشته:
بالاخره زمان گروهبندی فرا رسیده است. بابت گروهبندی بسیار هیجان زده اما در عین نگران نیز هستم، شگفت انگیز است که یک کلاه بتواند سرنوشت و راه ادامه زندگی مرا تعیین کند. امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش برود.

کلاه گروهبندی عزیز، سلام.
من یک آدم کنجکاو و مسئولیت پذیر هستم. عاشق اتفاقات اسرار آمیز و حل معما ام. فعال و ساعی، هوشیار و قدرت طلب هستم. رفتار و منش رئیس مابانه ای دارم و گاهی برای رسیدن به اهدافم مجبور میشوم به کسی نارو بزنم. در سر خود روهای بسیاری پروارنده ام و امیدوارم روزی به ان ها برسم.

کلاه عزیز، با توجه به اینکه نظر خودِ دانش اموز هم در نظر گرفته می شود، خواهشمندم مرا در گروه اسلیترین قرار دهی.
متشکرم.

درود بر تو فرزندم.

همیشه لزوما چیزی که در مورد خودمون فکر می‌کنیم درست نیست، یا چیزی که می‌خوایم بهترین انتخاب برامون نیست. امیدوارم به این کلاه پیر اعتماد کنی، چون چیزی که من درون تو می‌بینم یه دختر شجاعه که در آینده کارهای بزرگی برای جامعه جادوییش انجام می‌ده. پس ازت می‌خوام بری به...

گریفیندور!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی گریفیندور هم فعالیت کنی.

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

پیام زده شده در: ۱۴:۵۴:۲۷ شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

آلیس لانگ‌باتم

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۲:۵۴ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۲۲:۴۳:۰۰ یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳
گروه:
جادوآموز سال‌پایینی
گریفیندور
جـادوگـر
پیام: 5
آفلاین
بالاخره زمان گروهبندی فرا رسیده است. بابت گروهبندی بسیار هیجان زده اما در عین نگران نیز هستم، شگفت انگیز است که یک کلاه بتواند سرنوشت و راه ادامه زندگی مرا تعیین کند. امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش برود.

کلاه گروهبندی عزیز، سلام.
من یک آدم کنجکاو و مسئولیت پذیر هستم. عاشق اتفاقات اسرار آمیز و حل معما ام. فعال و ساعی، هوشیار و قدرت طلب هستم. رفتار و منش رئیس مابانه ای دارم و گاهی برای رسیدن به اهدافم مجبور میشوم به کسی نارو بزنم. در سر خود روهای بسیاری پروارنده ام و امیدوارم روزی به ان ها برسم.

کلاه عزیز، با توجه به اینکه نظر خودِ دانش اموز هم در نظر گرفته می شود، خواهشمندم مرا در گروه اسلیترین قرار دهی.
متشکرم.

پیام زده شده در: ۲۳:۱۸:۰۲ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

کلاه گروهبندی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
آفلاین
نقل قول:

رکسان ویزلی نوشته:
کلاه گرامی
من درونگرا،منطقی و خیالپردازم.
اینجوریم که هرکاری بخوام بکنم سه ساعت قبلش فکر میکنم.
یه ویزلیم ولی همیشه متفاوت بودم.
یک وقتایی گیج میزنم و یچیزیو هرچقدر توضیح بدی نمی فهمم!
بنظرم اگه انسان ها بجای احساس به عقلشون توجه میکردن دنیا جای بهتری بود. از آدمایی که خودشونو قهرمان نشون میدن بیزارم!
بنظرم هیچ شخصیتی کاملا سفید یا سیاه نیست و تمام شخصیت ها خاکستری هستن. معمولا به حوصلم و مغرور. زود عصبی میشم ولی عصبانیتم کوتاهه. از رایج بودن بدم میاد. آرمانگرا نیستم ولی به شدت خیالپردازم. خسیسم!
گاهی دلسوز میشم ولی بعدش دیگه انگار اون آدم دلسوزی نبودم که دیدی.
عاشق متفاوت بودنم...
اصلااااا شجاع نیستم🗿
نمی تونم موضوعات کش بدم!
از افراد عاقل و باتجربه خوش میاد.
صادقانه بگم بنظرم اسلیترین بهم میخوره ولی تصمیم با تو می باشد.

درود بر تو فرزندم.

ممنونم که به این کلاه پیر و باتجربه اعتماد میکنی که بهترین گروه رو برات انتخاب کنه. در وجودت سختکوشی خیلی زیادی میبینم و به همین دلیل به نظرم بهتره بری به...
هافلپاف!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی هافلپاف هم فعالیت کنی.

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

پیام زده شده در: ۲۱:۲۳:۵۶ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

هافلپاف

رکسان ویزلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۲۶:۰۷ یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۱۱:۱۲:۳۷ پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳
از میو میو
گروه:
جـادوگـر
جادوآموز سال‌پایینی
هافلپاف
پیام: 10
آفلاین
کلاه گرامی
من درونگرا،منطقی و خیالپردازم.
اینجوریم که هرکاری بخوام بکنم سه ساعت قبلش فکر میکنم.
یه ویزلیم ولی همیشه متفاوت بودم.
یک وقتایی گیج میزنم و یچیزیو هرچقدر توضیح بدی نمی فهمم!
بنظرم اگه انسان ها بجای احساس به عقلشون توجه میکردن دنیا جای بهتری بود. از آدمایی که خودشونو قهرمان نشون میدن بیزارم!
بنظرم هیچ شخصیتی کاملا سفید یا سیاه نیست و تمام شخصیت ها خاکستری هستن. معمولا به حوصلم و مغرور. زود عصبی میشم ولی عصبانیتم کوتاهه. از رایج بودن بدم میاد. آرمانگرا نیستم ولی به شدت خیالپردازم. خسیسم!
گاهی دلسوز میشم ولی بعدش دیگه انگار اون آدم دلسوزی نبودم که دیدی.
عاشق متفاوت بودنم...
اصلااااا شجاع نیستم🗿
نمی تونم موضوعات کش بدم!
از افراد عاقل و باتجربه خوش میاد.
صادقانه بگم بنظرم اسلیترین بهم میخوره ولی تصمیم با تو می باشد.

ویرایش شده توسط رکسان ویزلی در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱۵ ۲۱:۲۶:۵۷

جادوگر روباه نما

پیام زده شده در: ۱۹:۲۹:۲۵ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

کلاه گروهبندی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
آفلاین
نقل قول:

نارسیسا بلک نوشته:
سلام کلاه گروه بندی
درس خونم ودرونگرام عاشق کارای هیجانی ام و میشه گفت که غرورم هیچ وقت نمیذاره از مسئولیتی که بهم دادن شونه خالی کنم قدرت طلبم .
سعی میکنم بقیه رو ناراحت نکنم علاقه زیادی به خوندن کتاب های جادوگری و هر نوع دیگری که علمم رو زیاد کنه دارم ،فداکارم و میشه گفت شجاع هم هستم تنهایی رو ترجیح میدم و فکر میکنم وقتی تنهام بهتر عمل میکنم اخلاقم با همه سرده به کم راضی نمیشم ترجیحم بهترین بودنه بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم

از اونجایی که از خاندان بلک هستم من رو در اسلیترین قرار بده

درود بر تو فرزندم!

اصالت رو به وضوح در وجودت می‌بینم و بنابراین بدون تردید ازت می‌خوام بری به...

اسلیترین!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی اسلیترین هم فعالیت کنی.

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

پیام زده شده در: ۱۸:۵۵:۴۳ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین

نارسیسا بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۵۰:۳۵ شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۱۲:۲۱:۱۶ یکشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۳
از عمارت بلک
گروه:
جـادوگـر
اسلیترین
جادوآموز سال‌پایینی
پیام: 16
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی
درس خونم ودرونگرام عاشق کارای هیجانی ام و میشه گفت که غرورم هیچ وقت نمیذاره از مسئولیتی که بهم دادن شونه خالی کنم قدرت طلبم .
سعی میکنم بقیه رو ناراحت نکنم علاقه زیادی به خوندن کتاب های جادوگری و هر نوع دیگری که علمم رو زیاد کنه دارم ،فداکارم و میشه گفت شجاع هم هستم تنهایی رو ترجیح میدم و فکر میکنم وقتی تنهام بهتر عمل میکنم اخلاقم با همه سرده به کم راضی نمیشم ترجیحم بهترین بودنه بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم

از اونجایی که از خاندان بلک هستم من رو در اسلیترین قرار بده

°نارسیسا°
° ° °
° °° ♡ °
° °
° ° °بلک°
° °

پیام زده شده در: ۱۲:۵۳:۲۹ سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳

کلاه گروهبندی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
گروه:
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
آفلاین
نقل قول:

هوریس اسلاگهورن نوشته:
وقتی که به کلاه گروه‌بندی نگاه می‌کنم، احساسات متناقضی توی من شکل میگیره. این کلاه نماد شگفتی و جادوی باستانیه. تصور اینکه یه کلاه بتونه منو به گروه خاصی بفرسته، حس هیجان‌انگیزی داره. اما از طرف دیگه، این احساس بلاتکلیفی و عدم کنترل بر سرنوشتم به شدت آزارم میده. ولی شاید کلاه ویژگی هامو بهتر از من بشناسه و بدونه که تو کدوم گروه میتونم بهتر باشم.

کلاه عزیز!
امروز به تو نیاز دارم. احساس می‌کنم در تقاطع‌های مختلفی قرار گرفتم و نمی‌دونم کدوم مسیر رو باید انتخاب کنم. هر کدوم از گروه‌ها ویژگی‌های خاص خودشونو دارن و من نمی‌خوام انتخاب نادرستی داشته باشم.

کلاه عزیز، تو می‌دونی که من چه کسی هستم. من عاشق یادگیری ام و همیشه دوست دارم با دیگران همکاری کنم. اما گاهی اوقات احساس می‌کنم که نمی‌تونم خودم رو تو گروه خاص جا کنم. مطمئنم تو می‌تونی به من بگی کدوم گروه برای من مناسب‌تره.

شاید بهتر باشه که به ویژگی‌های خودم فکر کنم. من یه آدم خلاقم که به هنر علاقه داره؟ یا شاید بیشتر به علم و تحقیق علاقه‌مندم؟ یا حتی ممکنه من یه آدم اجتماعی باشم که دوست داره با دیگران ارتباط برقرار کنه.

کلاه جادویی، لطفاً به من کمک کن این ویژگی‌ها رو شناسایی کنم و بگو کدوم گروه می‌تونه بهترین مکان برای من باشه.

من می‌خوام تو محیطی باشم که بتونم رشد کنم، یاد بگیرم و با افرادی هم‌فکر ارتباط برقرار کنم. همچنین می‌خوهم از تجربیات دیگران بهره‌مند بشم و در عین حال توانایی‌های خودمو به نمایش بزارم.

پس بی‌صبرانه منتظر پاسخت هستم، کلاه جادویی! امیدوارم بتونی منو تو این مسیر یاری کنی.

درود بر تو فرزندم.

خوش‌حالم تا جای ممکن از خودت و ویژگی‌هات برام گفتی تا بتونم انتخاب بهتری برات داشته باشم. الان دیگه می‌تونم با اطمینان بگم که بهتره بری به...

اسلیترین!

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.