آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
میدانم که تو ذهنم را میخوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامدهام که یکی از خیلیها باشم. من نیامدهام که در سایهی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شدهاند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.
در زندگی یاد گرفتهام که دنیا به کسانی که منتظر میمانند، چیزی نمیدهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بیفایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بیارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهمترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.
من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون میدانم که تو از قبل پاسخ را میدانی. همیشه میدانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص میدهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.
_رابرت هیلیارد💚
درود بر تو فرزندم!
در ذهنت جاهطلبی بسیار زیادی میبینم. اشتیاق تو به قدرت تمام نشدنیست. بدون شک برو به...
میدانم که تو ذهنم را میخوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامدهام که یکی از خیلیها باشم. من نیامدهام که در سایهی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شدهاند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.
در زندگی یاد گرفتهام که دنیا به کسانی که منتظر میمانند، چیزی نمیدهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بیفایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بیارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهمترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.
من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون میدانم که تو از قبل پاسخ را میدانی. همیشه میدانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص میدهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.
سلام کلاه گروه بندی.نمیدونم چطور شروع کنم.خب.... من عاشق رنگ بنفش و مشکی ام.بسکبال کار میکنم و از کوییدیچ متنفرم متاسفانه همیشه در هر حالتی از دوستام دفاع میکنم حتی اگر به ضرر خودم تموم شه ادم به شدت پر انرژی و فعالی هستم و همیشه عاشق کنجکاوی بودم.و حتی ممنکه دردسر های زیادی درست کنم تو مدرسه.ادم شجاعی هستم اما ترسو نشون میدم خودمو تا بقیه ازم سواستفاده نکنن.فوبیای ارتفاع دارم اما همیشه هم توی ارتفاع هستم و مامانم رو جون به لب میکنم.از دیوار راست هم بالا میرم
سلام.
اگه میخوای وارد ایفاینقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر میکنی جادوگری؟" رو از دست نده.
قبل از این که به گروهبندی برسی، چند مرحلهی دیگه هست که باید انجام بدی و اینطور که میبینم خودت دو قدمشو جلو رفتی! کافیه دو مرحله دیگه رو هم طی کنی تا بتونی برای گروهبندی برگردی. پس منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی! بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام. احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره... قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته با شم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟) حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
درود بر تو فرزندم!
بیشتر از خودت در تو شجاعت میبینم. این کار رو برای من خیلی راحت میکنه. بدون شک برو به...
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی! بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام. احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره... قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟) حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
سلامم بر کلاه گروهبندی! بنده میانا لیلی پاتر هستم احتمالا باید با خانواده ی ما آشنا باشی ، فقط میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره... قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟) حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
سلام.
اگه میخوای وارد ایفاینقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر میکنی جادوگری؟" رو از دست نده.
قبل از این که به گروهبندی برسی، در مرحله اول برای این که ثابت کنی جادوگری باید براساس یکی از تصاویر کارگاه، داستانی در تاپیک کارگاه داستاننویسی ارسال کنی. از اونجا مرحله به مرحله راهنماییت میکنیم که در ادامه چه کاری باید انجام بدی.
منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.
لطفا منو گروهبندی کن میخوام دوباره درس بخونم پایهم قویتر شه با نمره ۲۰ قبول شم برم کارآگاه مبارزه با مواد مخدر جادویی وژارت شم. هر گروهی هم دوست داری منو بنداز. من اصلا دخالت نمیکنم. فقط تو گروه گریفندور ننداز چون دامبل گریفندوری بوده و موقع فصل گرم همیشه ریشهاش میریخته و اونجا پر موی دامبله و من از اینکه وقتی دارم سوپ میخورم از توش موی دامبل دربیاد چندشم میشه. توی هافلپاف هم ننداز. چون اسپراوت اونجا بود و دختر خیلی چرکی بود و همیشه زیر ناخناش پر از خاک و گل و کرم و کخ بود و من دوست ندارم وقتی تو رختخوابهای خوابگاه میخوابم شته و کک بره تو جونم. توی ریونکلاو هم ننداز. فلیتفیک دانشآموز اونجا بود و همیشه مریض بود و عطسه میکرد. الان کل ریونکلا پر از ویروس و میکربهای فلیتویک کوتوله است. دیگه غیر از اینا هر گروهی خواستی منو بنداز. من تو انتخابت دخالت نمیکنم کلاه پیر گودریک گریفندور. راستی تو که دیدی راسته میگن کله گودریک شپش داشته؟!
درود بر تو فرزندم.
خوشحالم که از ذهنیتت نسبت به گروه ها بهم گفتی. این کار من رو برای انتخاب گروهت بسیار راحت میکنه. تو بدون شک باید بری به...
اسلیترین!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
لطفا منو گروهبندی کن میخوام دوباره درس بخونم پایهم قویتر شه با نمره ۲۰ قبول شم برم کارآگاه مبارزه با مواد مخدر جادویی وژارت شم. هر گروهی هم دوست داری منو بنداز. من اصلا دخالت نمیکنم. فقط تو گروه گریفندور ننداز چون دامبل گریفندوری بوده و موقع فصل گرم همیشه ریشهاش میریخته و اونجا پر موی دامبله و من از اینکه وقتی دارم سوپ میخورم از توش موی دامبل دربیاد چندشم میشه. توی هافلپاف هم ننداز. چون اسپراوت اونجا بود و دختر خیلی چرکی بود و همیشه زیر ناخناش پر از خاک و گل و کرم و کخ بود و من دوست ندارم وقتی تو رختخوابهای خوابگاه میخوابم شته و کک بره تو جونم. توی ریونکلاو هم ننداز. فلیتفیک دانشآموز اونجا بود و همیشه مریض بود و عطسه میکرد. الان کل ریونکلا پر از ویروس و میکربهای فلیتویک کوتوله است. دیگه غیر از اینا هر گروهی خواستی منو بنداز. من تو انتخابت دخالت نمیکنم کلاه پیر گودریک گریفندور. راستی تو که دیدی راسته میگن کله گودریک شپش داشته؟!
فیلیوس فلیتویک نوشته: خب کلاه دوست داشتنی ( البته به نظر من یکمم عبوصی ) من فیلیوس فیلت ویک هستم بنظر خودم آدم ترسویی نیستم ، نه اینکه شجاع باشما نه فقط ترسو نیستم . از لحاظ هوش و استعداد هم یکی از دوستای جدیدم میگفت بنظرش میتونم توی دوئل آدم موفقی بشم ، البته خودمم همین فکر رو میکنم و خب نسبتا آدم باهوشی هستم . همچنین به نجوم ، ستاره شناسی و صد البته به جادو علاقه دارم اما نه از نوع سیاهش . اون دوستم که میگقت توی دوئل خوبم یچزه دیگه هم بهم گفته بود که شاید کمکت کنه اون بهم گفت « بخاطر قد کوتاه و جثه کوچولوم با نمکم » آدم منظم و مرتبی هستم و هیچ جوره نمی تونم شلختگی رو تحمل کنم .
و در آخر هم خودم دوست دارم که توی گریفندور یا ریونکلاو باشم . ممنون کلاه عبوص مهربون ♥
درود بر تو فرزندم!
توانایی تو در اجرای انواع و اقسام طلسمها که در دوئل هم به کمکت خواهد اومد، منو سوق میده به این سمت که ازت بخوام بری به...
خب کلاه دوست داشتنی ( البته به نظر من یکمم عبوصی ) من فیلیوس فیلت ویک هستم بنظر خودم آدم ترسویی نیستم ، نه اینکه شجاع باشما نه فقط ترسو نیستم . از لحاظ هوش و استعداد هم یکی از دوستای جدیدم میگفت بنظرش میتونم توی دوئل آدم موفقی بشم ، البته خودمم همین فکر رو میکنم و خب نسبتا آدم باهوشی هستم . همچنین به نجوم ، ستاره شناسی و صد البته به جادو علاقه دارم اما نه از نوع سیاهش . اون دوستم که میگقت توی دوئل خوبم یچزه دیگه هم بهم گفته بود که شاید کمکت کنه اون بهم گفت « بخاطر قد کوتاه و جثه کوچولوم با نمکم » آدم منظم و مرتبی هستم و هیچ جوره نمی تونم شلختگی رو تحمل کنم .
و در آخر هم خودم دوست دارم که توی گریفندور یا ریونکلاو باشم . ممنون کلاه عبوص مهربون ♥