جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 13:41
تولد نقش: 1396/03/06
آخرین ورود: یکشنبه 24 فروردین 1404 19:08
پست‌ها: 837
آفلاین
نقل قول:
می‌دانم که تو ذهنم را می‌خوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامده‌ام که یکی از خیلی‌ها باشم. من نیامده‌ام که در سایه‌ی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شده‌اند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.

در زندگی یاد گرفته‌ام که دنیا به کسانی که منتظر می‌مانند، چیزی نمی‌دهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بی‌فایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بی‌ارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهم‌ترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.

من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون می‌دانم که تو از قبل پاسخ را می‌دانی. همیشه می‌دانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص می‌دهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.

_رابرت هیلیارد💚

درود بر تو فرزندم!

در ذهنت جاه‌طلبی بسیار زیادی می‌بینم. اشتیاق تو به قدرت تمام نشدنی‌ست. بدون شک برو به...

اسلیترین!

مرحله بعد: شرکت در کلاس‌های هاگوارتز!
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی اسلیترین هم فعالیت کنی.
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 09:09
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: یکشنبه 31 فروردین 1404 22:46
پست‌ها: 16
آفلاین

می‌دانم که تو ذهنم را می‌خوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامده‌ام که یکی از خیلی‌ها باشم. من نیامده‌ام که در سایه‌ی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شده‌اند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.

در زندگی یاد گرفته‌ام که دنیا به کسانی که منتظر می‌مانند، چیزی نمی‌دهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بی‌فایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بی‌ارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهم‌ترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.

من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون می‌دانم که تو از قبل پاسخ را می‌دانی. همیشه می‌دانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص می‌دهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.

_رابرت هیلیارد💚
ارسال شده در: پنجشنبه 16 اسفند 1403 19:07
تولد نقش: 1403/12/17
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:49
پست‌ها: 22
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی.نمیدونم چطور شروع کنم.خب....
من عاشق رنگ بنفش و مشکی ام.بسکبال کار میکنم و از کوییدیچ متنفرم متاسفانه
همیشه در هر حالتی از دوستام دفاع میکنم حتی اگر به ضرر خودم تموم شه
ادم به شدت پر انرژی و فعالی هستم و همیشه عاشق کنجکاوی بودم.و حتی ممنکه دردسر های زیادی درست کنم تو مدرسه.ادم شجاعی هستم اما ترسو نشون میدم خودمو تا بقیه ازم سواستفاده نکنن.فوبیای ارتفاع دارم اما همیشه هم توی ارتفاع هستم و مامانم رو جون به لب میکنم.از دیوار راست هم بالا میرم

سلام.

اگه می‌خوای وارد ایفای‌نقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر می‌کنی جادوگری؟" رو از دست نده.

قبل از این که به گروهبندی برسی، چند مرحله‌ی دیگه هست که باید انجام بدی و اینطور که می‌بینم خودت دو قدمشو جلو رفتی! کافیه دو مرحله دیگه رو هم طی کنی تا بتونی برای گروهبندی برگردی. پس منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/12/17 12:53:09
ارسال شده در: پنجشنبه 9 اسفند 1403 19:19
آفلاین
نقل قول:
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی!
بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام.
احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته با شم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)
حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره
خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!

درود بر تو فرزندم!

بیشتر از خودت در تو شجاعت می‌بینم. این کار رو برای من خیلی راحت می‌کنه. بدون شک برو به...

گریفیندور!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی گریفیندور هم فعالیت کنی.
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 اسفند 1403 01:07
تولد نقش: 1403/12/08
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اسفند 1403 21:45
پست‌ها: 6
آفلاین
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی!
بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام.
احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)
حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره
خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 اسفند 1403 17:52
تولد نقش: 1403/12/08
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اسفند 1403 21:45
پست‌ها: 6
آفلاین
سلامم بر کلاه گروهبندی!
بنده میانا لیلی پاتر هستم
احتمالا باید با خانواده ی ما آشنا باشی ، فقط میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)

سلام.

اگه می‌خوای وارد ایفای‌نقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر می‌کنی جادوگری؟" رو از دست نده.

قبل از این که به گروهبندی برسی، در مرحله اول برای این که ثابت کنی جادوگری باید براساس یکی از تصاویر کارگاه، داستانی در تاپیک کارگاه داستان‌نویسی ارسال کنی. از اونجا مرحله به مرحله راهنماییت می‌کنیم که در ادامه چه کاری باید انجام بدی.

منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/12/8 18:10:55
ارسال شده در: دوشنبه 6 اسفند 1403 17:19
آفلاین
نقل قول:
شلام بر کلاه پیر و کهنه و پوسیده و مفلوک و بیچاره

لطفا منو گروهبندی کن میخوام دوباره درس بخونم پایه‌م قوی‌تر شه با نمره ۲۰ قبول شم برم کارآگاه مبارزه با مواد مخدر جادویی وژارت شم.
هر گروهی هم دوست داری منو بنداز. من اصلا دخالت نمی‌کنم. فقط تو گروه گریفندور ننداز چون دامبل گریفندوری بوده و موقع فصل گرم همیشه ریش‌هاش می‌ریخته و اونجا پر موی دامبله و من از اینکه وقتی دارم سوپ می‌خورم از توش موی دامبل دربیاد چندشم میشه.
توی هافلپاف هم ننداز. چون اسپراوت اونجا بود و دختر خیلی چرکی بود و همیشه زیر ناخناش پر از خاک و گل و کرم و کخ بود و من دوست ندارم وقتی تو رختخواب‌های خوابگاه می‌خوابم شته و کک بره تو جونم.
توی ریونکلاو هم ننداز. فلیت‌فیک دانش‌آموز اونجا بود و همیشه مریض بود و عطسه می‌کرد. الان کل ریونکلا پر از ویروس و میکرب‌های فلیت‌ویک کوتوله است.
دیگه غیر از اینا هر گروهی خواستی منو بنداز. من تو انتخابت دخالت نمی‌کنم کلاه پیر گودریک گریفندور.
راستی تو که دیدی راسته میگن کله گودریک شپش داشته؟!

درود بر تو فرزندم.

خوشحالم که از ذهنیتت نسبت به گروه ها بهم گفتی. این کار من رو برای انتخاب گروهت بسیار راحت می‌کنه. تو بدون شک باید بری به...

اسلیترین!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 6 اسفند 1403 15:37
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: شنبه 23 فروردین 1404 22:37
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پست‌ها: 825
آفلاین
شلام بر کلاه پیر و کهنه و پوسیده و مفلوک و بیچاره

لطفا منو گروهبندی کن میخوام دوباره درس بخونم پایه‌م قوی‌تر شه با نمره ۲۰ قبول شم برم کارآگاه مبارزه با مواد مخدر جادویی وژارت شم.
هر گروهی هم دوست داری منو بنداز. من اصلا دخالت نمی‌کنم. فقط تو گروه گریفندور ننداز چون دامبل گریفندوری بوده و موقع فصل گرم همیشه ریش‌هاش می‌ریخته و اونجا پر موی دامبله و من از اینکه وقتی دارم سوپ می‌خورم از توش موی دامبل دربیاد چندشم میشه.
توی هافلپاف هم ننداز. چون اسپراوت اونجا بود و دختر خیلی چرکی بود و همیشه زیر ناخناش پر از خاک و گل و کرم و کخ بود و من دوست ندارم وقتی تو رختخواب‌های خوابگاه می‌خوابم شته و کک بره تو جونم.
توی ریونکلاو هم ننداز. فلیت‌فیک دانش‌آموز اونجا بود و همیشه مریض بود و عطسه می‌کرد. الان کل ریونکلا پر از ویروس و میکرب‌های فلیت‌ویک کوتوله است.
دیگه غیر از اینا هر گروهی خواستی منو بنداز. من تو انتخابت دخالت نمی‌کنم کلاه پیر گودریک گریفندور.
راستی تو که دیدی راسته میگن کله گودریک شپش داشته؟!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 28 بهمن 1403 17:17
آفلاین
نقل قول:

فیلیوس فلیت‌ویک نوشته:
خب کلاه دوست داشتنی ( البته به نظر من یکمم عبوصی )
من فیلیوس فیلت ویک هستم
بنظر خودم آدم ترسویی نیستم ، نه اینکه شجاع باشما نه فقط ترسو نیستم .
از لحاظ هوش و استعداد هم یکی از دوستای جدیدم میگفت بنظرش میتونم توی دوئل آدم موفقی بشم ، البته خودمم همین فکر رو میکنم و خب نسبتا آدم باهوشی هستم .
همچنین به نجوم ، ستاره شناسی و صد البته به جادو علاقه دارم اما نه از نوع سیاهش .
اون دوستم که میگقت توی دوئل خوبم یچزه دیگه هم بهم گفته بود که شاید کمکت کنه اون بهم گفت « بخاطر قد کوتاه و جثه کوچولوم با نمکم »
آدم منظم و مرتبی هستم و هیچ جوره نمی تونم شلختگی رو تحمل کنم .

و در آخر هم خودم دوست دارم که توی گریفندور یا ریونکلاو باشم .
ممنون کلاه عبوص مهربون ♥

درود بر تو فرزندم!

توانایی تو در اجرای انواع و اقسام طلسم‌ها که در دوئل هم به کمکت خواهد اومد، منو سوق می‌ده به این سمت که ازت بخوام بری به...

ریونکلاو!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی ریونکلاو هم فعالیت کنی.
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 28 بهمن 1403 13:51
تولد نقش: 1403/11/28
آخرین ورود: دوشنبه 29 بهمن 1403 22:09
از: بالا شهر لندن
پست‌ها: 5
آفلاین
خب کلاه دوست داشتنی ( البته به نظر من یکمم عبوصی )
من فیلیوس فیلت ویک هستم
بنظر خودم آدم ترسویی نیستم ، نه اینکه شجاع باشما نه فقط ترسو نیستم .
از لحاظ هوش و استعداد هم یکی از دوستای جدیدم میگفت بنظرش میتونم توی دوئل آدم موفقی بشم ، البته خودمم همین فکر رو میکنم و خب نسبتا آدم باهوشی هستم .
همچنین به نجوم ، ستاره شناسی و صد البته به جادو علاقه دارم اما نه از نوع سیاهش .
اون دوستم که میگقت توی دوئل خوبم یچزه دیگه هم بهم گفته بود که شاید کمکت کنه اون بهم گفت « بخاطر قد کوتاه و جثه کوچولوم با نمکم »
آدم منظم و مرتبی هستم و هیچ جوره نمی تونم شلختگی رو تحمل کنم .

و در آخر هم خودم دوست دارم که توی گریفندور یا ریونکلاو باشم .
ممنون کلاه عبوص مهربون ♥
شروع یه زندگی مخفیانه 🕵🏼‍♂️