آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
اسم و نام(؟؟ ) فامیل: فاطمه شکرالهی جنسیت : محض رضای خدا :/ سن :18 شهر محل تولد : اصفهان محل زندگی : اصفهان شغل: کنکوری تحصیلات: #_# فعالیت های جنبی: گرافیست، نویسنده، مترجم، منتقد و زبان ژاپنی بلدم. دارم برنامه نویسی هم یاد میگیرم نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری): اهم. من سه سالگی مامان و بابام میرفتن هردو سر کار. برای منم یه کامپیوتر گرفتن و یه بازی هری پاتر :/ حالا اینکه با اون سن چی از بازی میفهمیدم رو خدا میدونه اما خودمم یادمه بازی میکردم. بعد یه کوچولو ک بزرگ شدم فیلمای هری پاتر و ارباب حلقه ها رو روی همون کامپیوتر ریختن برام و شد خوراک من. صد بار دیدمشون کل دیالوگا رو حفظ بودم. و درنهایت باسواد ک شدم کتاباشو خوندم و الانم درخدمت شمام علاقه های شخصی خودتون : زبان انگلیسی و ژاپنی، کامپیوتر، زیست، فانتزی و ماوراء و اینا کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید): سهگانه برف چون خاکستر، مجموعه آکادمی خون آشام، مجموعه ابزار فانی، کتابچه مرگبار، دوجلدی ظهور فرانکنشتاین، احضارگر، مطلقا هری پاتر و سایر چیزا
خوشوقتم
همیشه و در هر زمانی امید هست فقط باید بهش ایمان داشته باشید تا تاریکی رو کنار بزنید.
نام : ریحانه نام خانوادگی : ... (دوستام تو مدرسه بخاطر فامیلیم حقی صدام میکنن ) جنسیت : ینی چی میتونه باشه این وقت روز؟؟؟ تاریخ تولد : فروردین 1385 محل تولد : تهران محل زندگی : تهران تحصیلات : راهنمایی (پایه نهم) علایق : فیلم، کتاب، موزیک، سریال، فوتبال، داستان و نمایشنامه نویسی، شماره دوزی! نحوه اشنایی با هری پاتر : یه مدت که تلویزیون همش هری پاتر و جام اتش رو میذاشت همیشه هم از وسط میذاشت. دقیق یادم نیس ولی فکر کنم اصل ماجرا اینجوری بود که سال پنجم شیشم بودم که رفته بودیم شهر کتاب و منم کتابای هری پاترو دیدم و جلد اولو گرفتم. یادش بخیر بعضی شبا که زود میخوابیدم بابام برام یه تیکه از کتابو میخوند بعدم خودم نشستم تند تند خوندم که بقیه جلدا رو بگیرم و زودتر بخونم
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
فعالیت های مورد علاقه:نوشتن کتاب،حرف زدن .. خوندن کتاب، فیلم،هرچی که سرگرم کننده باشه ..
تحصیلات: راهنمایی
شغل: ؟!
علایق شخصی: نقاشی، کتاب(بی نهایت)
نحوه آشنا شدن با هر پاتر: یه روز تصمیم داشتم زبان انگلیسیم رو تقویت کنم رفتم تو نت اسم بهترین فیلم برا تقویت زبان انگلیسی گشتمو اینطور شد هری پاتر دیدمو با آقای پاتر جوان آشنا شدم !! کتاب هایی که خوندم:
خیلی خیلی زیادن نمیشه نام برد ولی حالا دوتایی رو میگم: هری پاتر جاناتان استرنج و آقای نورل..
ویرایش شده توسط رز وکس در 1399/8/24 21:01:01
Quand je te regarde et la lune, je sens ...la lune diminuer face à ta beauté
اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل):سارینا جنسیت ( در صورت تمایل ):دختر سن( درصورت تمایل) :13 شهر محل تولد ( در صورت تمایل):اصفهان محل زندگی ( در صورت تمایل):اصفهان نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری):توسط دوستان علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل): کتاب خوندن و کارتون دیدن کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید):خوب های بد بدهای خوب هری پاتر و غیره.. ترس از هیچی
اسم :باران فامیلی : حالا دیه سن :14 جنسیت : ب نظر خودت چیه ؟ شهر تولد و محل زندگی:تهران نحوه اشننایی با هری پاتر :ی بار خونه دوستم ی قسمتشو دیدم و دیه شروع کردم به دیدن میزان علاقه هم 120 درصد علایق شخصی :کتاب - انیمه -ریاضی شغل : تحصیل کتابایی ک خوندم : ی سری رمانه مث سه بار خوش شانسیو عروس دریایی و ی سریم مث بابا لنگ دراز و هری پاترو اینا
میبینم ان شکفتن شادی را ان روز بزرگ ازادی را .... سایه
اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل):نسا جنسیت ( در صورت تمایل ):دختر سن( درصورت تمایل) :14 شهر محل تولد ( در صورت تمایل):تبریز محل زندگی ( در صورت تمایل):تبریز نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری):یه روزی تلوزیون رو باز کردم دیدم داره هری پاتر رو میده نشستم نگاه کردم علاقه مند شدم میزان علاقم هم زیااااااااد علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل):اممممم. کتاب و انیمه دیدن و غیره کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید): خب... ترس از مه کتیبه جادویی مدرسه مردودی ها اخرین تک شاخ ایرانی پرنسس دریای اتشین شاهزاده های کاغذی و خیلی های دیگه کلا کتاب زیاد میخونم و عاشق کتاب خوندنم(همچنین کتاب نوشتن رو هم دوست دارم ولی تا به حال کتابام رو به ثبت نرسوندم)
سن : اههههوم. سعی میکنم با هرکس نسبت به سنش صحبت کنم برا همین سنمو نمیگم .
متولد: ها چی کجا؟ آها آذری ام!
محل تولد مشهدی ام
اومممم خب بیشتر خودم تولید میکنم ! یعنی ذهنمو رو کاغذ خالی میکنم و چند هفته بعد میخونمشون بعد عرضم به حضورتون که یا میخندم یا غمگین میشم چون آدما تو لحظه کار هایی انجام میدن که شاید بعداً از دور بهشون نگاه کنند یا یادشون بیاد یا میخندند بهش یا غمگین میشن. کتاب خوندن باید قویش کنم البته خودم درحال نوشتنم یک کتاب به اسم وارث که در رابطه با دنیای جادوگریه مدرسه ایی به نام ویچ آرتس که نامش رو آزمایشی گذاشتم شاید تغییرش دادم.و برنامه های بزرگی درباره این کتاب دارم.و ایده بعدی که تو ذهنمه برای نوشتنش اسمش "زاده ی مرگ" ژانرش ترسناکه و به نظرم خیلی توپ دربیاید آخه ایدشو در هیچ کجای دنیا ندیدم . کتاب فرزند نفرین شده رو دوست ندارم چون به نظرم فقط رولینگ خواسته یک ادامه ایی بده به داستاناش تا هری پاتر از یاد کسی نره چون خلاقیتی به نظرم تو کتابش مثل کتابای قبل به کار نبرده .مگر اینکه تو فیلم چیز دیگه ایی رو نشون بدن.
چه قلب ها که شکسته نشد از زبان های بریده ! و چه حرف ها زده نشد از ذهن های پریده! و چه چشم ها که پر از کشتی های در اشک بود . و چه دل ها گرفته نشد از کشتی های غرق شده.