نقل قول:
melika2000 نوشته:
سلام فن واقعا زیبایی بود حتما ادامه اش رو بنویسید :)
راستی فن فیکیشنی میشناسید که در رابطه با هری و هرمیون باشه ؟؟؟
بیشتر فن ها درباره ی هری و جینی هستند :(
ممنون دوست عزیز.
راستش من فن فیکشنهای زیادی رو نخوندم و متاسفانه نمیتونم کمکی بکنم. ولی آخه فن فیکشن هری و هرمیون؟ چرا میخوای ملتو خونه خراب کنی؟
نقل قول:
بعد وقفه ای که داشتم دوباره برگشتم و ادامشو خوندم. همچنان عالی. به فکر چاپ کردنشم باشید. حیفه، بعضی فن فیکشن های چاپ شده به حدی مسخره هستند که آدم به عقل نویسنده شک میکنه. برید چاپ کنید.
کنت الاف عزیز:
ما هم بعد یه وقفهی طولانی برگشتیم و مرسی که همچنان محبت دارین. در مورد چاپ کردن فن فیکشن چیزیه که وقتی کار تموم شد باید بهش فکر کرد. اما این تعریفها خیلی برامون قوت قلبه, مرسی.
نقل قول:
خب... من اولین بارمه دارم میام نظر میدم. و میدونم میدونم... شیم آن می! :| اما بالاخره کتاب هشت عزیز نذاشت نیام نظر بدم. من امروز باز نشستم فن فیکشن شمارو خوندم و یه مقایسه ای انجام دادم با این کتاب هشت و زدم بر فرق سرم که رولینگ چه کردی با ما؟ اونقد که انتظار فصل 9 فن فیکشن شمارو میکشم، انتظار رسما به فارسی ترجمه شدن کتاب هشتو نمیکشم. به هر حال خواستم بگم که فن فیکشتون واقعا عالیه و بی صبرانه منتظرم بقیهش بیاد و... بیاد دیگه! گناه داریم. منتظریم.
لینی..لینی.. لینی!
شیم آن آس که انقدر لفتش میدیم و شماها که انقدر همیشه لطف دارین رو منتظر میذاریم. انقدر با نمایشنامه مقایسه نکنید.. دیگه در اون حد نیستیم که سیگنچر رولینگ پاش بیاد.
ولی همین محبت و لطف بچه های سایت بیشتر از هر مهر تائیدی برای ما ارزش داره که داریم راه دستو میریم. مرسی!
و اینک... دیری دیریم! این شما و هم این هم فصل ۹ در دو فرمت Word و PDF.
مثل همیشه نظر, پیشنهاد و انتقاد یادتون نره.. ما هم قراره سریعتر از سالی دو فصل بنویسیم از این به بعد!
پیوست:
pdf-فصل ۹.zip اندازه: 272.74 KB; تعداد دانلود: 271
word-فصل ۹.zip اندازه: 65.22 KB; تعداد دانلود: 191