wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: <== ستاد مرکزی آسلام و منکرات جادو ==>
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 17:47
آخرین ورود: جمعه 2 فروردین 1392 14:33
از: جنگل ممنوعه
پست‌ها: 112
آفلاین
همانا گراوپ از روزی که چشم باز کرد آرشام را در آغوش خود ، خود را در اغوش کالین و کالین را در اغوش آسلام دید ، آسلامی که سایه ی رحمتش را به روی آن سه و بقیه آسلام دوستان افکنده بود.

پس برادر تو همواره در آغوش منی و من همواره در آغوش تو و هر دو با هم در اغوش کالین و جملگی در زیر سایه آسلام.

پس به حرف های -رز گل من- گوش نده و از زیر سایه آسلام خارج نشو زیرا که در پشت این سایه ی رحمت ، شهرام منتظر توست.(الیاس خز شد به خود گفتم یکی از اسمهای دیگرش را بیاورم همی)

و در انتهای هدایت نامه این خجسته رحمت مرلینی ، که نامی جز رحمت نمیتوان بر ان نهاد یعنی منصوب شدن کالین بن کریوی، مرد آسلام ، به سمت وزیر سحر و جادوی جامعه ی جادوگران را به همه آسلامیان و آسلام دوستان تبریک میگویم.

باشد که آسلام همواره حکم راند.

یک شعر نیز به منظور هدایت آرشام و بازگشت او به اغوش من سروده ام که در زیر میگذارم.

نام شعر:آرشام بیا
سبک:جواتی

شهرام جون حیا کن|||داداش آرشام رو رها کن

آغوش گراوپ که بازه|||پس آرشام بدو بیا بغلم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/8/1 17:49:03
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/8/1 17:52:57
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/8/1 17:55:41
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/8/1 17:55:44
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/8/1 17:56:03
آستكبار + رفيق بازي + قوانين مغيير ِ من درآوردي = كادر مديريت جادوگرن
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 16:30
آخرین ورود: یکشنبه 13 اسفند 1402 01:18
از: دهکده ی هاگزمید
پست‌ها: 418
آفلاین
همانا این آسلام در نظر من،ره به فنا میجوید...آسلامی که موجب گشت، اتشفشان اغوش گراوپ ،مذاب عشق مرا به برون پرتاب کند.آسلامی که آغوش گراوپ را از من ربود.
ای کالین که همینک آغوش خود به روی گراوپ باز میکنی،بدون که این قزوینی بازی ها،ره به جایی نخواهد بردپس فردا رولینگ افشا سازی میکند و آن وقت است که سنگ بر سنگ بند نخواهد ماند.

وزارت را نیز تحریم میکنیم.باشد که وزیر بدون منتقد باقی نماند

همانا نمي خواهي که در پيشبرد اهداف مملکت ما را ياري کني ما وزيرت کرده بوديم ولي اگر خود نميخواهي در همينجا اعلام دار که عضويت در کابينه ما را قبول نمي نمايي...و باشد که بداني که آغوش من گراپ و آسلام يکي مي باشد و از هم جدا نيست...به حرف الياس(اوني که تو فيلم بود نه الياس خودمون که بسي گرامي است(دنيس)) گوش نکن و بازگردد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/1 16:47:59
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/1 16:48:19
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/1 16:50:35
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 16:18
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پست‌ها: 704
آفلاین
همي آغوش آسلام به روي همه باز است و هر کس دلش پاک باشد مي تواند به آغوش آسلام بيايد...و مهم آن است که اسلام را دوست داشته باش... و فرم پر کردن مهم نيست
مهم آن است که ماموريتهاي آُسلامي خود را انجام دهيد که يک نمونه آن در صفحه قبل در پست من آمده...مرلين حفظتان کندي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
همانا اي مرد بزرگ آسلام ما نيز همي مي‌خواهيم به مردان آسلام بپيونديم!
ايا بايد ذكري يا ولدري را تكرار نماييم!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 14:11
آخرین ورود: دوشنبه 7 مرداد 1387 00:40
از: یک مکان مخوف
پست‌ها: 349
آفلاین
درود بر ريش مرلين و بر فرستاده آسلامي وي!!!
اي كالين،اي آيت المرلين،اي باعث آسلاميوس...همي وزارت را بر شما مرد آسلام تبريك و تهنيت گفته اميدواريم رئيس جمهور بشويد همي تا مملكت در آسلام مغروق گردد!!!

همانا پروردگار مرلين ياري و حفظت نمايدي...بسي سپاسگزاريم ولي اينجا ستاد آسلام است و بايد بحث هاي آسلامي گردد زين پس در تاپيک وزراتخانه پستهاي وزرارتي بزنيد همي...با تشکر کالين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/1 16:07:54
بزودی در این مکان یک امضایی بگذاریم که ملت کف کنند!!!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 13:51
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پست‌ها: 704
آفلاین
السلام عليک علي الريش المرلين همي
همي من نمرده ام و زنده مي باشم اي لي جردن...آغوشت را هميشه بباز که اين جزو رسوم آسلام است
....
اي سرژ همانا ما مجوز به شما نمي دهيم...و بنده به عنوان يکي از بنيانگزاران حذب مي گويم گريندلواد را شايد ولي دامبلدور هرگز...زير دابل از همشهريان خودمان و اهل قزوين است و ما بسي وي را پير باباي قزوين صدا مي نموديم ...و گويند گر روزي قبرش نبش شود ديگر سرزمين قزوين آرامش نخواهد ديد...
همانا خودم پاتر را بارها با عکسهايي که از وي مي گرفتم بررسي نموده ام وهر گونه زخم ديگري را تکذيب مي نمايم...و بايد بگويم که پاتر کاملا پاک است
--------
يا مش ميرزا دالاهوف
همانا ستاد آسلام تمام شايعات بد را نسبت به دامبلدور رد نموده...و آعلام مي نمايد که او پير باباي قزوين بود....و خيلي پاک زندگي کرد و از دنيا رفت...و همه بدانيد که دامبلدور هفت جد آبادش اهل قزوين نبوده است ولي خودش بزرگ شده قزوين مي باشد که اين بسيار خوب بود
---------------
اي بارتي کراوچ
همانا به آعلاميه من در صفحه قبل براي جواب به اين شايعات مراجعه نماييد و همانا بايد بدانيد که دامبل بزرگ شده قزوين بود ولي در اصل قزويني نبود و چيزهايي که رولينگ گفته اصلا شامل حال دانش آموزان مدرسه نمي گردد و فقط براي جاسم ها مي باشد
همانا اين مکان از قبل هم در تصرف قزوينيان بود...و بر منکرش لعنت مرلين باد
هووووم خوب همه دل دارند فرزند حال يکي با بز ها دوست ميشود يکي با انسانها و بر آنها خرده اي نيست...سايه پدر بالاي سرشان نبوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 13:31
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پست‌ها: 1540
آفلاین
اسلام عليك خدمت حاجلايي الكبلايي جناب آيت المرلين بن الكريوي !!!

ضمن عرض تبريك نباشيد خدمت شما وزير و دوست گرامي , مي خواستيم همي سؤال كنيم كه آيا اين شايعات يا واقعياتي كه درباره ي برايان وفلينگ البوس دامبلدور يا هر چي اسمش هست درست است يا خير همي بالاتر ؟ چي ؟ تصویر تغییر اندازه داده شده

اقاي وزير ! حالا كه شما وزير شدين همي تكليف اينجا چه مي شود ؟ آيا بدست افغانيان ... نه قزوينان مي افتاد همچون خودتان يا خير ؟

بعد اينكه نظر شما درباره ي اينكاراي آلبوس پرسيوال وفلينگ برايان دامبلدور + آبرفورث و هر چي هست و اينا چيست ؟

تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 آبان 1386 00:39
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پست‌ها: 2608
آفلاین
السلام علیک یا حاجلائی کالین.
همی دلمان برای شما بسی تنگیده بود گفتیم ضمن عرض ادب سوالی نیز خدمتتان عارض بداریم تا پرده های ابهام کنار رود و ما برای قبول شدن در قزوین از چپ و راست در مظان اتهام قرار نگیریم و بر ملت عیان گردد که قزوین(زین پس بگوئید قطب العالم) چه شهر مهمی است و در واقع محل تولد اصل و ریشه و نیاکان دامبلدور بوده است.

سوال:با توجه به صحبتهای حاچ خانم مکرمه رولینگ میشود استنباط کرد که دامبلدور در اصل قزوینی بوده است یا خیر؟

و من المرلین التوفیق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 مهر 1386 19:39
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: یکشنبه 24 دی 1396 00:09
پست‌ها: 526
آفلاین
حذب ليبرال دموكرات جادوگرياليستي خواستار نبش قبر و كالبد شكافي دامبلدور و گريندوالد است! اگر مجوز داديد كه داديد اگر نداديد ما براي احترام گذاشتم به ارزش ها و آرمان هاي حذب و هرچه خش خشي تر كردن چهره منحرف دامبلدور طي حركتي انتحاري دست به اين عمل ميزنيم! از الان گفته باشيم!

و اما يك سوال!
براي كودكان ما سوال پيش آمد كه آيا هر مدير مدرسه اي اينگونه است؟!
آيا رئيس دانشگاه هم ممكن است.....؟

سوال بعدي:
چرا وقتي كه هري پاتر و دامبلدور ميخواستند وارد قدح انديشه شوند ، دامبلدور هميشه پشت هري وارد مي‌شد! آيا اين ربطي به آن قضيه دارد؟!

شايعه شده است كه هري پاتر يك زخم ديگر هم دارد كه بعد از زخمي كه دست پخت ولدمورت بود ، بوجود آمد، زماني كه هري نوزادي بيش نبود را به دست دامبلد سپردند تا به درسلي ها بسپرد؟! حكم چيست؟ ايا اجازه كالبد شكافي پاتر را مي‌دهيد؟!

نويل فرزند دامبلدور است؟!

!!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 مهر 1386 03:41
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: پنجشنبه 23 شهریور 1396 00:17
از: fozool sanj
پست‌ها: 280
آفلاین
اسلام و 2رود 3رود و.....
آقا ما کجا باید بگیم آقامون رو دوست داریم؟ نابغه ی علم و عرفان دنیای جادوگری.
نه ولی از شوخی گذشته پستم ضایع بید ولی شعرش قشنگ بود. فی البداهه بود آخه.
بهریم رسمی شیم. از طرف رییس ستار آسلام گرایان. جناب حضرت کالین ابن میلاد(غده تو سرش بور مرد) عرض مینماییم به مناسبت سالروز ارتحال جانگداز و آتشفشانی آلبوس دامبلی. همه یاران در ستاد مرکزی آسلام گرایان و منکرات جادو تحصن کرده تا ضعیفه رولینگ را به آغوش باز و گرم و نرم پشمالو و (پتوی نرمینه) و اینا دعوت مینماییم تا دگر عبرتی برای نسل جادوگر کش ها باشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟