درود
اینجانب هاگرید، معاونت وزارت ناچیز و دو روز دنیای سحر و جادو خودم رو بر آن دیدم که بیام اینجا دو کلام حرف با یک سری شخصیت های سیاه سی و همچنین شوما! شوما مردم فهیم دنیای جادویی بزنم.
شروع به کار وزارت شیر و کیک رو همه به خاطر داریم... این رو برای شخصیت های تازه آمده و یا بعضا تازه از خواب بلند شده عرض می کنم.
همزمان شدن این واقعه ی عظیم (وزارت شیر و کیک) با کناره روی مدیران ناکارآمد قبلی و روی کار آمدن مدیران ناکارآمد جدید و همچنین فاجعه ی هاگوارتز از سویی و قدرتمند شدن کاندیدا های رقیب که عوامل خارجی و عاملین مخرب بودند از سوی دیگر، باعث شد تا بر آن شویم که اقدام به کسب چیزی نماییم که اصلن نمیخواستیمش! و آن هم قدرت بود.
به یاد دارم روزی رو که تک تک اعضا درب کلبه ی من که محل سکونت جناب روستایی در اون ایام بود جمع می شدند و خواستار تحرکی از کلبه بودند... اما روستایی اهل قدرت طلبی نبود... روستایی پاک بود و ساده! از جنس مردم بود و محبوب مردم.
و همین از جنس مردم بودن روستایی بود که باعث شد ناله ی مردم درش اثر کند و به ستاد ثبت نام بیاید...
شاهد بودیم مناظراتی را که به پشتوانه ی مردم انجام داد.
شاهد بودیم که حریف مکار و چغر را به هم کوفت در اون مناظرات...
و در نهایت؟
در نهایت انتخابات برگزار شد و وزارت سابق آخرین زهر خود را نیز ریخت...
در حالی که آمار های غیر رسمی از پیروزی جناب باروفیو با بیش از 100% آرا خبر می داد، ستاد برگزاری انتخابات با مدیریت
فردی که درباره اش حرف ها خواهیم داشت تعداد آرای شوما مردم را به
تقلب 57% خواند.
رای شوما مردم را...
من بودم دوستان... من آن روز بودم و دیدم ک تعداد هواداران متجمع درب کلبه ی حقیر بنده که افتخار داشت اتاق فکر ستاد باشد به واقع بیشتر از 100% بود... خیلی بیشتر از 100%... من با این اندک سواد خود توانستم تا 105% درصد هوادار بشمارم...
بگذریم...
وزارتی که
فرد قبلی به ما تحویل داد از جنس وزارت ائتلافی قبلی خودش بود. پر از وعده و پر از برگزاری مسابقاتی که جنبه ی تشریفاتی داشت و برنده ی مسابقه از قبل مشخص بود...
وزارتی که ساده ترین وظایف از قبیل به روز رسانی تاریخچه ی انتخابات و کارت قورباغه شکلاتی را مانند وزارت قبل از خود نادیده گرفت و با کوله باری از بدهی، کابینه را به دست وزارت شیر و کیک داد.
دوستان مفتخرم که عرض کنم ما در این دوره ی وزارت تمامی کاستی ها را جبران کردیم...
ما در یک سال - که هنوز هم تمام نشده- کار سه سال را کردیم...
و ما نکردیم! که شوما بودید که با حمایت ها و شرکت کردن هایتان ما را به این اهداف رساندید...
این جنبش ها در تاریخ ثبت شد و آیندگان به شوما فخر می ورزند... فخر می ورزند که شرکت کردنتان در مسابقات پرشور و هیجان انگیز وزارت روحی بر تن مرده ی سایت دمید...
این وزارت بوی وزارت مورفین را می داد... بوی چیژ میداد چون دوباره چرخ لابراتوار های چیژ به گردش در آمد...
به یاد دارم
فردی میگفت: پودر کیک می ریزیم توی حلق شوما... شوما را همراه با همان لابراتوار ها زیر گل می بریم...
این بود ادبیات خادمین جادوگران؟
فرد اصلح؟ شوما در جایگاه انتخاب فرد اصلح هستید؟ شوما از ترس رد صلاحیت شدنتان خود را به پشت سنگر می برید...
به دروغ نامه ای منتشر می کنید که در آن جناب لرد ولدمورت به شوما گفته: "شرکت شوما در انتخابات را صلاح نمی بینم"؟
چرا لرد مظلوم را سنگر ترس خود می کنید؟ از دست بی کفایت شوما کچل شد این لرد... ببینید ما چطور پروفسور دامبلدور را سرزنده و پرپشت نگاه داشتیم! هیچ ایده دارید بنده از کجاهام مایه گذاشتم که پروفسور به رضایت قلبی برسند؟
شوما که سنگ لرد را به سینه می زنید به یاد ندارید که چطور با برگزاری مسابقات نمادین و استفاده ی تبلیغاتی از اسم لرد، ایشان را از داوری در این ننگین زار پشیمان کردید؟
جناب
آرسینوس جیگر! حال که اینطور شد، بنده شوما را رسما به شرکت در انتخابات پیش رو دعوت می کنم. در صورتی که شورای محترم و ناکارآمد بررسی صلاحیت، به اشتباه شوما را تایید صلاحیت کرد، این مردم هستند که پیام را به گوش شوما خواهند رساند...
مردم هستند که با رایشان به شوما می گویند چه کسی اصلح است.
آقای فنگ... فراموش نمی کنند این مردم روزی را که سایت بسته شد... تدی از دست شوما دق کرد رفت...
مردم فهیم... برای اینکه حقی از شوما ضایع نشود و نه بخاطر اینکه خودم گوشنه هستم، میخواهم صحبت هایم را با آخرین موضوع به پایان ببرم...
اهداف وزارت دو دوره ای خواهد بود... ما در دوره ی اول وزارت، کاستی های ننگینی که به سر وزارت آمده بود را از بین بردیم... اوضاع تازه به دوران پایان وزارت مورفین بازگشته... و در دوره ی دوم به بالاتر از این مقام هم خواهیم رسید!
بر آن شدیم که با تشکیل حذبی بر ضد قدرت، اتحادمان را حفظ کنیم و اعلام داریم که حذب ما به طور قطع در انتخابات پیش رو شرکت خواهد داشت.
خانم ها و آقایان!
این شوما و این هم
حذب آنارشیریال کیکومونیستی فداییان جادوگران
یا به اختصار، حاکف
هواداران عزیز ... به زودی منتظر اعلامیه های حذب و لوگوی حذب در رسانه های کثیرالانتشار باشید...
زنده باد مردم!
زنده باد حاکف!