خیلی ندای وظیفهای.
ینی تا حالا هیچ لقبی رو ندیدم که انقد عمیق، مَچ و با معنا باشه!

ینی حتی شیطان مقیم هم اینقد به گیبن نمیخوره.
مرسی ریتا!

نقل قول:
ولی نکتهای که وجود داره اینه که هیچ تیمی آلمان نمیشه و همیشه اولین انتخاب من آلمان خواهد بود.
با توجه به اینکه توی تورنمنتهای ده سال اخیر، همیشه پرتغال و آلمان به همدیگه خوردن، شکی درش نیس که سال آینده هم میخورن.
برا همین، بیا قضیه رو جالب کنیم. اگه آلمان باخت، قول بده خودتو یه هفته بلاک کنی!

نقل قول:
آرنولد پفک پیگمی: خیلی خوبه. :))
اممم... چی بگم... مرسی واقعاً. نظر لطفته.

نقل قول:
in reply to Leiny
لینی، لِینی خونده میشه؟ ینی من چهار سال اشتباه میخوندم؟

(رو به افق میکنم. غروبه. آخرین بازموندههای آفتاب، پلکهامو نوازش میکنه.)
آه... ینی... ینی زندگیم همش دروغ بود؟

نقل قول:
ریتا: بدترین دعوایی که خودت کردی؟
لینی: با ویولت بودلر بود.
حدس میزدم جوابت ویولت باشه. ویولت با همه دعوا داشته. حتی توی یکی از رولای لادیسلاو، داشت روی کوسن، فنون کشتیکج اجرا میکرد.

نقل قول:
21 Pilots
یه آهنگ بود از این گروه توی PES 2017. اسمشم Ride بود. بهترین آهنگ بازی بود به نظرم. نمیدونم آهنگ خوب دیگهای هم دارن یا نه، ولی حوصلهی کشف گروهها و خوانندههای جدید رو ندارم.

نقل قول:
بازی هم ترسناک و اکشن و بزن بزن تفنگی.
خیلی وقت پیش خواستم بپرسم، نشد. الآن موقعیتش پیش اومد که بپرسم... هنوزم RE4؟ چند بار تمومش کردی؟ گفتی عاشق Iron Maiden ـی. (همون موجود جهشیافته که توی جزیرهس و ازش تیغ میزنه بیرون.
)نقل قول:
یه فانتزی که همیشه تو ذهنته نقل کن برامون.
اِ؟ اینو چرا جواب ندادی؟
سؤال منم بودا. 
نقل قول:
مثلا میبینم یه اتفاق بدی افتاده، حالا چه تو فیلم چه تو واقعیت برای دیگران حتی، کلی ناراحت میشم و افسوس میخورم.
خیلی کم دیدم کسی به این موضوع اشاره کنه.
قبلاً خیلی اینطور میشدم. مخصوصاً در مورد شخصیتهای تخیلی. مثلاً یه شخصیت میمُرد، کلی افسرده میشدم. طوری که یکی دو روز اون کتاب یا سریال رو کنار میذاشتم و در مورد مرگ یارو فک میکردم. نه فقط مرگ. نه فقط اتفاقات بد. کلاً هر اتفاق یا دیالوگی که به دلم بشینه و منو تکون بده. این حس رو هم دوس دارم، هم اذیتم میکنه بعضی وقتا. انگار یکی توی ذهنم بهم میگه: ولش کن. خودتو بخاطر یه اتفاق، دیالوگ یا کاراکتری که وجود خارجی نداره، اذیت نکن.
یه مدتیه بهندرت دچار همچین چیزی میشم. اصلاً بهندرت وارد اتمسفر داستانها میشم. نمیدونم دلیلش چیه. ولی دوس دارم دوباره تجربهش کنم.

و در آخر...
نقل قول:
ریتا: نوربرتا!
این همون شناسهی خجالتآوریه که نمیخوای کسی ازش خبر داشته باشه؟ چرا؟
لینی: ازت متنفرم. چرا اسرار ملت رو فاش میکنی؟ :(
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) از اون جایی که مصاحبه قبلی رو هم رفتم گشتم و خوندم میگم که احتمالا لینی توی این چند سال تغییر کرده واقعا! چون این به لینی ای که من میشناسم خیلی نزدیک تر بود...
خدایی من؟ 

) شید دیگه باو
)