جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 31 شهریور 1396 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
خیلی ندای وظیفه‌ای.

ینی تا حالا هیچ لقبی رو ندیدم که انقد عمیق، مَچ و با معنا باشه!
ینی حتی شیطان مقیم هم اینقد به گیبن نمی‌خوره.
مرسی ریتا!

نقل قول:
ولی نکته‌ای که وجود داره اینه که هیچ تیمی آلمان نمی‌شه و همیشه اولین انتخاب من آلمان خواهد بود.

با توجه به اینکه توی تورنمنت‌های ده سال اخیر، همیشه پرتغال و آلمان به همدیگه خوردن، شکی درش نیس که سال آینده هم می‌خورن.
برا همین، بیا قضیه رو جالب کنیم. اگه آلمان باخت، قول بده خودتو یه هفته بلاک کنی!

نقل قول:
آرنولد پفک پیگمی: خیلی خوبه. :))

اممم... چی بگم... مرسی واقعاً. نظر لطفته.

نقل قول:
in reply to Leiny

لینی، لِینی خونده میشه؟ ینی من چهار سال اشتباه می‌خوندم؟
(رو به افق می‌کنم. غروبه. آخرین بازمونده‌های آفتاب، پلک‌هامو نوازش می‌کنه.)
آه... ینی... ینی زندگیم همش دروغ بود؟

نقل قول:
ریتا: بدترین دعوایی که خودت کردی؟
لینی: با ویولت بودلر بود.

حدس میزدم جوابت ویولت باشه. ویولت با همه دعوا داشته. حتی توی یکی از رولای لادیسلاو، داشت روی کوسن، فنون کشتی‌کج اجرا می‌کرد.

نقل قول:
21 Pilots

یه آهنگ بود از این گروه توی PES 2017. اسمشم Ride بود. بهترین آهنگ بازی بود به نظرم. نمی‌دونم آهنگ خوب دیگه‌ای هم دارن یا نه، ولی حوصله‌ی کشف گروه‌ها و خواننده‌های جدید رو ندارم.

نقل قول:
بازی هم ترسناک و اکشن و بزن بزن تفنگی.

خیلی وقت پیش خواستم بپرسم، نشد. الآن موقعیتش پیش اومد که بپرسم... هنوزم RE4؟ چند بار تمومش کردی؟ گفتی عاشق Iron Maiden ـی. (همون موجود جهش‌یافته که توی جزیره‌س و ازش تیغ میزنه بیرون. )

نقل قول:
یه فانتزی که همیشه تو ذهنته نقل کن برامون.

اِ؟ اینو چرا جواب ندادی؟ سؤال منم بودا.

نقل قول:
مثلا می‌بینم یه اتفاق بدی افتاده، حالا چه تو فیلم چه تو واقعیت برای دیگران حتی، کلی ناراحت می‌شم و افسوس می‌خورم.

خیلی کم دیدم کسی به این موضوع اشاره کنه.
قبلاً خیلی اینطور می‌شدم. مخصوصاً در مورد شخصیت‌های تخیلی. مثلاً یه شخصیت می‌مُرد، کلی افسرده می‌شدم. طوری که یکی دو روز اون کتاب یا سریال رو کنار می‌ذاشتم و در مورد مرگ یارو فک می‌کردم‌. نه فقط مرگ. نه فقط اتفاقات بد. کلاً هر اتفاق یا دیالوگی که به دلم بشینه و منو تکون بده. این حس رو هم دوس دارم، هم اذیتم می‌کنه بعضی وقتا. انگار یکی توی ذهنم بهم میگه: ولش کن. خودتو بخاطر یه اتفاق، دیالوگ یا کاراکتری که وجود خارجی نداره، اذیت نکن.
یه مدتیه به‌ندرت دچار همچین چیزی میشم. اصلاً به‌ندرت وارد اتمسفر داستان‌ها میشم. نمیدونم دلیلش چیه. ولی دوس دارم دوباره تجربه‌ش کنم.

و در آخر...

نقل قول:
ریتا: نوربرتا!
این همون شناسه‌ی خجالت‌آوریه که نمی‌خوای کسی ازش خبر داشته باشه؟ چرا؟

لینی: ازت متنفرم. چرا اسرار ملت رو فاش می‌کنی؟ :(

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Rock 'n' Roll 'n' Rule 'n' Role!
ارسال شده در: جمعه 31 شهریور 1396 01:00
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه خیلی خوب بود.(لینی خوب بود نه تو سوسکی ) از اون جایی که مصاحبه قبلی رو هم رفتم گشتم و خوندم میگم که احتمالا لینی توی این چند سال تغییر کرده واقعا! چون این به لینی ای که من میشناسم خیلی نزدیک تر بود...

و این که در نهایت...
واقعا با من بری مسافرت؟ خدایی من؟ اصلا یعنی تو کل مصاحبه یکی سر اون صد و یازده تا جزوه خندیدم یکی سر سوتیات با منوی مدیریت یکیم از همه بیشتر سر این... یعنی من خودمم حاضر نیستم با خودم برم مسافرت! از بس که تنبلم و کارام و میندازم گردن همسفرام.

و مورد دوم این که بله روونایا به من یه وقتی بده و من قول میدم در عرض سه روز هشتاد عدد رول بزنم. تازه الان که خوبه... روونا خودش مهرو بخیر کنه واقعا!+راجب استعداد هم بسیار لطف داری،شرمنده میکنی...

ویرایش:آقا اینا جاموند
آلمان؟ تو کجا بودی تا الان؟خیلی خوبی خیلی.
و مورد بعد این که 21piolt?تو کجا بودی واقعا چرا من انقدر دیر پیدات کردم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلفی در 1396/6/31 1:53:54
ویرایش شده توسط دلفی در 1396/6/31 3:01:17

ارسال شده در: جمعه 31 شهریور 1396 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اینه که باید دامبلدورو واقعا به چشم یه رهبری که خواهان پیشرفتشونه ببینن و از هیچ کمکی بهش دریغ نکنن.

موافقم با این. گرچه بازم یه مقداریش به کتاب برمی گرده که همونجا هم دامبلدور بیشتر نقش دوست و راهنما رو داشت تا رهبر.
شایدم من این جوری برداشت کردم.

نقل قول:
نکنه کسی الگویی که نباید بگیره؟

:

نقل قول:
بزرگترین و مهمترین خرابکاریای که کردم به همین چند ماه پیش برمیگرده. یه بلاک مهمی بود مخصوص مدیرا که کلی چیزای خوب خوب و مفید و راه سریعکن و اینا توش بود. خیلی پرملات بود. آقا زدم پاکش کردم.  مدیران حال و آینده مرا نفرین خواهند کرد.

نقل قول:
هیچی دیگه، هنوزم نداریمش. فحش بدین مدیرا. :همر:

:|
خب چیزی که آرامشم می‌ده اینه که احتمالا نصفی شون به ایفا مربوط بوده، احتمالا!
ولی اگه به آپلود عکس بر می گشته...

نقل قول:
-یه کاری بکن مملکت رو بردن
+ نه ما قصد ادامه تحصیل داریم جفتمون

....:)))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رز زلر در 1396/6/31 11:11:47
ارسال شده در: پنجشنبه 30 شهریور 1396 23:43
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه ی خیلی خوبی بود!

خیلی دوست داشتم مصاحبه ی لن رو بخونم که خوندم!

نفر بعدی کیه؟

همین دیگه...قهرم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قهر،قهر،قهر تا روز قیامت!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 شهریور 1396 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لینی وارنر نوشته:
سلام.

بابت اینکه اینقد طول کشید معذرت می‌خوام. سوالا زیاد بودن و منم یکم سرم شلوغ بود.
امیدوارم سوتی‌ای نداده باشم، چون فرصت نکردم برای آخرین بار چک کنم.
تقدیمتون.

+ نیم ساعته سعی دارم بفرستم یهو چنان نت کند شد که نگو. :|

چه سوالات خوبی ، واقعا از بعد پرسی ویزلی یادم نمیاد سوالاتی اینقد گرم و صمیمانه پرسیده بشه ، معمولا همیشه خشک و رفع تکلیفی بود سوالات.

جواب هام که خیلی خودمونی و گرم بود ، خوندنشون رو لذت بخش تر میکرد و جذب میکرد که ادامه بدی لینی وارنر رو بهتر بشناسی.

Good Job to both

داشتم میدیدم یه دفعه دیدم اا اسم منم اومده چند بار ، لذت بخش بود که همش تو خاطرات خوبت از سایت بودم و این خودش یه افتخاریه

نقل قول:
به نظرم دامبلدور فعلی اگه بخواد می‌تونه. آدم خوبیه و شخصا قبولش دارم. فقط حس می‌کنم خودش یکم اذیت می‌شه. هاگرید رو تصور کنین! چه شخصیتی داشت و چه طنزی. حالا با دامبلدور محدودیت پیدا کرده و باید چارچوب خاصی رو رعایت کنه. نمی‌تونه خودشو مث هاگرید واسه هرچیزی آزاد بدونه. حتی وقتی هر از گاهیم ترمزو ول می‌کنه و چشمه‌ی هاگرید بودنش می‌جوشه، نگران می‌شه که من دامبلدورم، نکنه کسی الگویی که نباید بگیره؟ (این آخری حرفای خودشه‌ها، این‌چنین به فکره. :) )

زمانی که من دامبلدور بودم اگر یادت باشه ، قطعا آراگوگ که یادشه ، با پرسی ویزلی ، بی ناموسی نویسی رو به اوج خودش رسوندیم. یعنی رسما سایت رو مثبت هیجده کرده بودم و خیلی ها شاکی بودن. میدونم اینم ربطی به تو و مصاحبت نداشت ولی چون اینجا خوندم و با خودش هم در ارتباط نیستم ، بهترین جا دیدم که نظرمو بگم.
کلا دامبلدور های زیادی بودن تو سایت ، هر دامبلدور هم شخصیت قبلیه اون طرف بوده. خیلی ها مثلا فکر میکنن که کار راحتیه که از هاگرید بری دامبلدور شی و عوض شی که اینجوری نیست و اکثرا هم انجامش ندادن. شاید مثلا یه سری افراد دامبلدور شدن جدی تر شدن و یه سری شوخی ها رو دیگه نکردن ولی این حتما نشونه دامبلدور خوب بودن نیست.
در واقع تمام این چیزای گیج کننده ای که بالا گفتم ، منظورم اینه دامبلدور ورژن خودت باش، مهم نیست چه ورژنیه ، همینه که رول نویسی رو خاص میکنه. یه سال دامبلدور مثبت هیجده ، یه بار یه پیرمرد خرفته ، یه بار دلقکه ، یه بارم هاگرید

نقل قول:
اما دلیل اینکه جدی نمی‌نویسم اینه که تعداد سوژه‌های جدی کم شده و اکثر تاپیکا طنز هستن. خودتم سوژه جدید شروع کنی اینقد طرفداراش کمن که احتمالا یا دیر به دیر ادامه پیدا می‌کنه یا اصلا سوژه می‌خوابه.

ها یه تاپیک جدی نویسی پیدا کن ، اگر خودت وقت و حوصلش رو داری ، دوتایی داستانش رو جلو ببریم. البته اگر بقیه هم خواستن بیان که ایول ولی اگر نیومدنم هفته ای نفری یه پست میزنیم مثلا داستان جلو میره. اگر دوست داری جدی بنویسی و وقتش رو داری چون میدونم مدیریت باعث میشه وقتی که واسه پست زدن میتونی بذاری خیلی کم بشه.

نقل قول:
نمی‌گم بهترین هاگ چون نمی‌دونم چیش برتری داشت. اما لذت‌بخش‌ترین هاگی که شرکت کردم هاگوارتزی بود که مدیرش پرسی ویزلی بود. فک کنم تعداد کلاسا 13 تا بود (برای اون زمان خوب بود، برای الان بسیار بده!) و کلا خیلی خوش گذشت بهم.

اون دوران یادش بخیر واقعا ، من و آرش (پرسی) یکی درمیون مدیر هاگوارتز میشدیم و من اعتقاد داشتم که تعداد کلاسا باید پایین باشه و موضوعات تازه تدریس بشه ، کلاسارو میاوردم 6 تا میکردم ، بعد ترم بعد اون میرفت 20 تا کلاس میذاشت.
حالا هر کدوم دلایلی داشتیم واسه خودمون و هر جفتش هم به یه اندازه منطقی بود و چون رفیق هم بودیم هیچوقت درگیر نشدیم ولی کلا جالب بود.
ریونکلاو هم خیلی هاگوارتز برده ، خجالت بکشید فارغ التحصیل (کلمه سختیه ) شید دیگه باو ( زمانی که من ریونکلاو بودم کوییدیچ بردیم فقط فک کنم )

ها در آخر هم اینکه خسته نباشی کلا بابت مدیریت سایت و نظارت و رول نویسی و همه کارهایی که میکنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: پنجشنبه 30 شهریور 1396 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

بابت اینکه اینقد طول کشید معذرت می‌خوام. سوالا زیاد بودن و منم یکم سرم شلوغ بود.
امیدوارم سوتی‌ای نداده باشم، چون فرصت نکردم برای آخرین بار چک کنم.
تقدیمتون.

+ نیم ساعته سعی دارم بفرستم یهو چنان نت کند شد که نگو. :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 27 شهریور 1396 02:32
نمایش جزئیات
آفلاین
لینی چی شد مدیر شدی؟
چرا مدیر شدی؟
مدیر چیه؟
مدیر کیه؟
چی کیه؟
کی چیه؟
چرا من هفتا بچه دارم؟
حالا چرا هفتا؟
اصلا من برا چی بچه دار شدم؟
چرا انقد زیاد؟
من چی دارم میگم؟
چرا برج پیزا کجه؟
چرا که نه؟
وای اصلا چرا آره؟
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور/ کلبه احزان شود روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواستن توانا بود هر که دانا بود/ که ایزد در بیابانش دهد باز؟

دیگه سوال نپرسین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1396/6/27 2:40:07
معتقد به روماتیسم در حد آرتریت و آرتریت روماتوئید

فرزند بیشتر، زندگی بهتر!
ارسال شده در: یکشنبه 26 شهریور 1396 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
یعنی میتونیم بازم بپرسیم؟ نه خیر!
خب من یه سوال که جا انداخته بودم اضافه میکنم:
راجب امضات بگو. اون بخش(مال خودمه) جریانش چیه؟ اصلا چرا لینک اون رول اسمش اینه؟ کلا راجب این تیکه از امضات یه توضیح بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلفی در 1396/6/26 23:47:59
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1396/6/27 2:38:28

ارسال شده در: شنبه 25 شهریور 1396 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم.
به علت مسافرت بودن مصاحبه شونده و بسیاری دیگر از اعضا، مصاحبه یک هفته تمدید شد.
این آخرین مصاحبه ی دوره ی تابستان نود و ششه. نفر بعدی متعاقبا، در زمان خودش اعلام میشه.

فایل سوالات رو داشته باشیدفعلا، تا پیکسل بیاد جواب بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 150.78 KB; بازدیدها: 21

Only Raven
ارسال شده در: شنبه 25 شهریور 1396 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اصن لینی من سوالارو دیدم یه لحظه هنگ کردم! فکر کنم بالات سفید شده و هنوز داری جواب میدی.
من خیلی حوصله سوال پرسیدن ندارم و نیازی هم به سوال شخصی نیس چون ذهن خوانم و تمام! فقط یه سوال؟ فقط فقط همین.
اگر تازه وارد بودی، خب تازه ی تازه نه، مثلا مثلا حدود دو سه ماه و شخصیت خودت رو هم شناخته بودی، چطور سعی میکردی به بقیه نشونش بدی؟ بیشتر توی رول ها؟ توی چت؟ یا بیرون سایت میسپردی از شخصیتت استفاده کنن؟

همین دیگه. خسته نباشی پیکسی عزیز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!