نقل قول:
یوآن یه پسر گریفیندوریه که در حد یه شلغم تو داستان حضور داره و یادمه فقط یه بار اومد و به هری پاتر یه چیزی گفت.. یه چیزی داد.. نمیدونم.. یه کاری کرد دیگه!
توی محفل ققنوس که نقش صدم درصدی هم نداشت اما به نظر میرسه توی گردش سوم یکی از ارکان مهم داستان و همچنین همدم اوقات تنهایی جیمز و تدی باشه :همر:
من تنها چیزی که از یوآن یادمه این بود که گروهبندیشو تو کتاب ۵ میخونیم

تو گردش سوم هم که جوابتو دادم.. اون فوکس آبرکرومبیه

نقل قول:
نمیخوام عملکرد کلاه رو زیر سوال ببرم، اعتراضی نیس ولی یه سوال کوچیکی مد نظرمه.. راستش نمیدونم چرا اکثر تازه واردا رو هافلیا تشکیل میدن؟
مخالفم. البته هافل خوش شانستر بوده چون به قول تو آسهای بیشتری برده.. چون تازهوارداش خیلی سریع به تالار جون دادن و الان حسابی دارن خودشونو نشون میدن. گروههای دیگه هم اعضای تازهوارد گرفتن ولی اعضایی بودن که انگیزهی هافلیا رو نداشتن.. برای همین بحران پارسال هافل تبدیل به بحران امسال ریون شده به نظرم.
در مورد گریف.. به نظرم وضعمون خیلیم خوبه! من که راضیم!

نقل قول:
خیلی به فکر نظارت نیستم و اونقدرام وسوسم نمیکنه اما اگه این جماعتی که نام بردی دست به دست هم بدن.. نظارت تالار گریف رو به عهده میگیرم
یکی رو میشناسم که سالها پیش، وقتی یک سال از عضویتش گذشته بود، شبیه همین جوابو داد! البته اون بهش پیشنهاد نظارت گریف شده بود و رد کرده بود!

نقل قول:
جیمز بهم پخ داد و پیشنهاد داد که توی لیگ کوییدیچ به تیم کیو.سی.ارزشی بپیوندم، منم قبول کردم اما یکی دو روز بعدش بود که ویولت بهم پخ داد که به دلیل سیاستهایی که توی تیم برقراره، ویکتوریا ویزلی جایگزین من شده و منو هم قرارداد ثبت نکرده با اردنگی طرد نمودن!
اردنگی کدومه روباهه؟ راستش ما فکر نمیکردیم محدودیت ۴ تا بازیکن باز برقرار باشه برای همین همزمان با تو و یکی دو نفر دیگه صحبت کرده بودیم اما وقتی دیدیم سیاست لیگ بازم اینطوریه، و چون ویکتوریا یه مرتبه تو هاگ ارشد شده بود و نمیتونست تو تیم گریف باشه، مجبور به انتخاب شدیم.. آسون نبود.. ما همه دوست داشتیم تو کیو.سی.ارزشی با ما باشی!

نقل قول:
و همینم مزید بر علت شد تا این دوتا مسابقات کوییدیچ رو بدترین و وحشناکترین تجربه ی یکساله ی خودم توی رولنویسی بدونم...
درسته ما به قصد برد کوئیدیچ بازی میکنیم ولی برای من همیشه هدف اولیه اون حس دور هم نوشتنشه! تجربه میشه برات ولی نذار برات تجربه تلخ بشه... باور کن اتفاقای بدتری هم تو این سایت افتاده و میفته!
نقل قول:
سایت به نسبت خیلی سوت و کور شده الان ولی اوایل عضویتم اینجوری نبود! الان "رزرو" دیگه هیچ کاربردی نداره چون عملا ایفای نقش جنب و جوشی به خودش نمیبینه..
جالب بود برام این حرفت.. همیشه دورهای بوده که سایت نسبت به یه دورهی دیگه سوت و کور باشه. در مورد رزرو... من دورهای رو یادم میاد که باید ثانیهای رزرو میکردی و گرنه تاپیک پریده بود.
نقل قول:
وقتی دو سه هفته پیش شازده کوچولو رو خوندم یا به عبارتی بهتر کتاب صوتیش رو گوش دادم نظرم به کلی عوض شد.. قبلش فک میکردم بدست عموپورنگ نوشته شده ولی بعد واز اینکه خوندم به اشتباه خودم پی بردم و فهمیدم که این کتاب، داستانیه که تا دلت بخواد حقیقت تلخ و گله از آدم بزرگا داره..
عمو پورنگ؟
نقل قول:
منچستر یونایتد، هرچند که این یکی دو سال فقط بوق زده اما من از اون طرفدارای ارزشی نیستم و همچنان هوادارشم
آفرین! به تو میگن طرفدار واقعی!
بازم ممنونم یوآن .. یه چیزی رو یادت باشه. خیلی وقتا از حرفای ما چیزی جز منظورمون برداشت میشه ولی مهم اینه که خودمون یادمون نره چی میخواستیم بگیم. جادوگرانم نمونهی کوچیکی از جامعه است.. رول بزن، کل کل کن، لذت ببر ازش.. نذار به این سادگی بحثایی که پیش میاد، دلسردت کنه!

و اما مهمون بعدی..
با اینکه اولین بار نیست که روی صندلی داغ مصاحبه میشینه ولی طی یک سال گذشته انقدر تو سایت فعال بوده و انقدر مسئولیتهای مختلف دستش بوده و همه رو به خوبی انجام داده که مطمئنا حرفای زیادی برای گفتن داره و بی تردید شما هم ازش سوالای زیادی دارین.. فقط بگم قلمپر هیچ مسئولیتی در برابر گم شدن وسایل قیمتی ( و حتی بی قیمت!

) شما نداره و همهی شایعات در مورد دریافت رشوه از
ماندانگاس فلچر رو قویا تکذیب میکنه!