جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 18 مهر 1393 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
بعد از مدت ها اومدیم یه سر به اینجا بزنیم. دیدیم مهمون تنش میخاره، نوشته منو به چالش بکشید. ما هم که کارمون همینه اصن

آقای ماندانگاس فلچر، سابقه دار مشهور، ساقی مواد در میدون گریمولد، کوچه ناکترن، دیاگون و حومه! جدیدا هم توی هاگزمید دیدمت

خب اولین سوالی که برای من پیش اومد این بود که:

= چطور یه سابقه دار، شده مدیر یک مدرسه؟! اونم مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز! حالا دورمشترانگ بود یه چیزی. البته دیدم رای گیری بود مثکه... این ملت نا آگاهن

دومین سوال و اساسی ترین سوال این بود که:

= ماندانگاس فلچر تا چند سال گذشته کنار خوده من با شناسه ارنی مک میلان در دفترفرماندهی کاراگاهان واقع در وزارت سحر و جادو خدمت می کرد و سر و صدای خاصی هم نداشت. در این مدتی که من نبودم چه اتفاقی افتاد که شما یه روز که میخواستی بری سر کار در دفتر فرماندهی، راهتو گم کردی و از خوابگاه مدیران سر در آوردی؟!

داداش ما یه عمر اون مسیر رو رفتیم و اومدیم به جایی نرسیدیم!

فعلا همین دو سوال بود که اگر مسئولین لطف کنن در مصاحبه بگنجونن ممنون میشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 مهر 1393 11:36
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگدانگاس فلچر را به چلنج سطل آب داغ دعوت می نماییم!

خب دون دانگ سوالا رو می شروعیم:

اول:شال گردن منو بذار زمین! :|

دوم:چی شد که تو رو سمت به دوش کشیدن مسئولیت های سنگین سایت کشوند؟چرا همچین شد اصن؟

سوم: افراد پشت صحنه ازت بعنوان جالب ترین مدیر تاریخ یاد میکنن. امکانات جدید و جالبی به هاگ و لیگ کوییدیچ اضافه کردی. چرا؟ فکر میکنی که سایت داره کم کم کسل کننده میشه و به سمت دوران سیاهش پیش میره؟ فکر میکنی یک جهش عظیم نیاز داره؟

چهارم: اگه واقعا کلاه گروهبندی رو سرت میذاشتی به کدوم گروه میفتادی؟چرا؟

پنجم: شناسه های قدیمت رو لیست بفرما. کدومشون بدترین وکدومشون بهترین بودن به نظرت؟

ششم: وایت یا دارک؟ شخصیت واقعیت کدوم یکی رو بیشتر می پسنده؟خواهشا نگو خاکستری!!

هفتم: :| الان که دارم به سوالات بالا نیگا میکنم می بینم این سوال چقدر اضافه به نظر میرسه. ولی در هر صورت... رابطت با فیلم و بازی و سریال و انیمه چطوره؟ :|

چیه خو؟ مگه داندانگاس فقط داندانگاسه؟ خب یه شخصیت پشت مانیتور هم داره که انیمه می بینه مثلندش!

+چقدر دلم میخواست داندانگاس صدات کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: پنجشنبه 17 مهر 1393 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر تو دانگ!

من به شما علاقه مندم فرزندم.. ایده ت رو دوست داشتم ولی ما آدم بعد مصاحبه ای هستیم. هرکار می خوای بکنی دست خودتو می بوسه! بیا و یه کم سر و صدا راه بنداز!

چقدر گرفتی مدیر شدی!؟
چقدر گرفتی ویولت رو از نظارت گذاشتی کنار!؟
چقدر گرفتی مدیر هاگوارتز شدی!؟
چقدر گرفتی مسئول کوئیدیچ شدی!؟
چقدر گرفتی مدیریت رو رها کردی؟!
چقدر گرفتی بگمن رو جایگزین کردی؟!

آه دانگ خیلی دست بگیر داری، اینطوری خوب نیستا!

پ.ن:
من سوالها رو صرفا از جهت طنز ماجرا و دور هم بودن مطرح کردم.. یقینا تدی بلده چطور همین موضوعات رو تو سوالاتش مطرح کنه و دانگ هم خوب می دونه چطور مشروحا به قسمت های مورد نظر جواب بده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مهر 1393 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین

یک دو سه یک دو سه صدا خوب می اید؟
خب اینم از سوالات:
1-چرا شخصیت فلچر را برداشتی؟شخصیت های منفی یا مثبت زیاد بودند چه باعث شد تا شخصیت خاکستری برداری؟
2-از اینکه هافلپافی هستی راضی هستی؟
3-تا حالا شده دلت بخواهد گروهت را عوض کنی؟
4-اصلا چی باعث شد بیایی هافلپاف؟
فعلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مهر 1393 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
ماندانای بابا بگو ببینم ! آیا تو از داشتن یه همچین نقشی که دله دزده راضی هستی؟ اصلا چرا بین این همه اسم ماندانا رو انتخاب کردی؟ باید جواب بدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میجنگم، زیرا من...

یک ویزلی ام

خوشحالم از تیم کارآگاهان بیرون آمدم و خداحافظ را گفتم! خداحافظ جن خانگی!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مهر 1393 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
مانی جان به قول ویولت یه مقداری از مشکلاتی بگو که توشون دوست داشتی داد بزنی:

-مادر سیریوس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارزشی انفجاری

شناسه قبلی:لاوندر براون
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مهر 1393 11:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به طور کلی نظارت لیگ کوییدیچ سخت تره یا مدیریت هاگوارتز به نظرت؟ مشکلات هر کدوم؟ درد و دلی؟ غمی؟ غصه ای؟ اندوهی؟ چیزی؟! بریز بیرون هرچی مادرسیریوس میخوای نثار کاربرا و نظارت این دو تا انجمن کنی!

تصمیم داری لیگ بعدی رو هم برگذار کنی؟ داری! من تو اعماق چشات دارم میبینم که داری!

اهم! ضمناً اینجا لازم میدونم تشکر کنم از این که بعد از مدت ها، یه لیگ خوشگل و تر و تمیز داشتیم.. هممم.. نسبتاً! چار امتیاز جیمزو پس بده! مادرسیریوس!

ولی کلاً، این حکایت داورای لیگ چی بود؟ چه ماجرایی داش؟ قرار بود تو باشی، بعد یهو اسم پرسی شنیده شد، بعد باز تو بود.. خلاصه چی بود ماجرای داور لیگ؟!

قصد نداری وزیر بشی؟ چی شد راستی بیخیال مدیریت ایفا شدی؟

جون ِ داداش چطوری مورف رو راضی کردی واس نظارت کینگزکراس؟! این تن بمیره!

حالا اینا دستت باشه علی الحساب، برمیگردم! :سنجد:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: دوشنبه 14 مهر 1393 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین کی اینجاست! اول از همه اولین برخوردمونو یادته دانگ؟

بعد از کوییرل اولین مدیری که دسترسی های منو محدود کرد تو بودی! نخند! هندونه! شات باکسو میگم!

یادش بخیر دلم برای کوییرل تنگ شده. اولین و آخرین مدیری که بلاکم کرد اون بزرگوار بود و اولین و آخرین مدیری که مدیرم هم کرد اون والا مقام بود. هییییی...میگن دست روزگار گلارو میچینه

البته کوییرل بیشتر از گل شبیه بادمجون بمه چون میره و میاد بعضی وقتا. اگه اینجارو میبینه من از همین تریبون بهش سلام میکنم و میگم من نبودم دستم بود خانم مدیر.
کوییرل تو ذهن من شبیه مک گونگاله. حتی مدیرم نباشه بازم برام مدیره.

در مورد ماجرای شات باکس، البته ما با هم بحثی نداشتیم مربوط به اشخاص دیگه ای میشد و چون تاکید کرده بودی که هر کس میخواد راحت ازت انتقاد کنه باید بگم ما قبلا تو گفتگو با مدیرا حسابی از خجالت هم در اومدیم. بعد از اون دیگه انتقادی نیست که نسبت بهت وارد بدونم.
جز اینکه دوست داشتم هنوز مدیر بودی چون حتما اوضاع بهتر از این میبود. کلا شخصیت مدیریتی داری و اینو در ترم اخیر هاگوارتز هم نشون دادی. میتونی شرایط رو مدیریت کنی و کلا انسان "شریف"ی هستی.

راستی اون کارنامه هایی که برای هر کدوم از اعضا درست کرده بودی واقعا عالی و بی نقص بود. یه بار دیگه بهت خسته نباشید و دست مریزاد میگم.
فقط اینکه حتما تو هم مثل من متوجه شدی که بعضی وقتا با بعضیا حتی بحث هم نباید بکنی چون معلوم الحالن و حتما درک کردی که آزمودن "آزموده را آزمودن خطاست" خطاست و باید مراقب باشی مار در آستین نپرورانی.

خب از بحث های سیاسی که بگذریم

سوال:
ماندانگاس فلچر یه شخصیت جالبه. از لحاظ ایفای نقشی راضیت میکنه؟

در آخر، این روحیه ت که بدون رو در واسی عمل میکنی رو دوس دارم. من اینجوری نیستم که بخوام زمانی خودم پیشنهاد بدم باهام مصاحبه بشه ولی این اعتماد به نفست که خودت پیشنهاد دادی و اونم موقعی که دیگه مسئولیت اجرایی نداری، خیلی خوبه.

فعلا دادا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مهر 1393 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر همه!

اول از همه تشکر از تدی واسه این که پیشنهادم رو قبول کرد و من رو نشوند روی قلم پر!
دوم این که، الان من بعد از حدود 1 سال که مسئولیت های مختلفی توی سایت داشتم، دیگه هیچ مسئولیتی ندارم و خودم به شخصه دوست دارم جوابگوی همه ی انتقادات و اعتراض ها به صورت رسمی و فیس تو فیس باشم. یعنی یه جورایی فکر می کنم بد نباشه علاوه بر سوال و جوابای عادی قلم پر، بدون رودربایستی بیاید و منو به چالش بکشید و منم حرف هایی که توی دلم هست رو بزنم. هر چند سوال و جوابای معمول این مصاحبات رو هم خیلی دوست داریم! آقا اصلاً ما فردی هستیم که مصاحبه خیلی دوست داریم!

ممنون از همه، پیشاپیش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مهر 1393 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یوآن یه پسر گریفیندوریه که در حد یه شلغم تو داستان حضور داره و یادمه فقط یه بار اومد و به هری پاتر یه چیزی گفت.. یه چیزی داد.. نمیدونم.. یه کاری کرد دیگه!
توی محفل ققنوس که نقش صدم درصدی هم نداشت اما به نظر میرسه توی گردش سوم یکی از ارکان مهم داستان و همچنین همدم اوقات تنهایی جیمز و تدی باشه :همر:

من تنها چیزی که از یوآن یادمه این بود که گروه‌بندیشو تو کتاب ۵ میخونیم تو گردش سوم هم که جوابتو دادم.. اون فوکس آبرکرومبیه

نقل قول:
نمیخوام عملکرد کلاه رو زیر سوال ببرم، اعتراضی نیس ولی یه سوال کوچیکی مد نظرمه.. راستش نمیدونم چرا اکثر تازه واردا رو هافلیا تشکیل میدن؟

مخالفم. البته هافل خوش شانس‌تر بوده چون به قول تو آس‌های بیشتری برده.. چون تازه‌وارداش خیلی سریع به تالار جون دادن و الان حسابی دارن خودشونو نشون میدن. گرو‌ه‌های دیگه هم اعضای تازه‌وارد گرفتن ولی اعضایی بودن که انگیزه‌‌ی هافلیا رو نداشتن.. برای همین بحران پارسال هافل تبدیل به بحران امسال ریون شده به نظرم.
در مورد گریف.. به نظرم وضعمون خیلیم خوبه! من که راضیم!

نقل قول:
خیلی به فکر نظارت نیستم و اونقدرام وسوسم نمیکنه اما اگه این جماعتی که نام بردی دست به دست هم بدن.. نظارت تالار گریف رو به عهده میگیرم

یکی رو میشناسم که سالها پیش، وقتی یک سال از عضویتش گذشته بود، شبیه همین جوابو داد! البته اون بهش پیشنهاد نظارت گریف شده بود و رد کرده بود!

نقل قول:
جیمز بهم پخ داد و پیشنهاد داد که توی لیگ کوییدیچ به تیم کیو.سی.ارزشی بپیوندم، منم قبول کردم اما یکی دو روز بعدش بود که ویولت بهم پخ داد که به دلیل سیاستهایی که توی تیم برقراره، ویکتوریا ویزلی جایگزین من شده و منو هم قرارداد ثبت نکرده با اردنگی طرد نمودن!

اردنگی کدومه روباهه؟ راستش ما فکر نمیکردیم محدودیت ۴ تا بازیکن باز برقرار باشه برای همین همزمان با تو و یکی دو نفر دیگه صحبت کرده بودیم اما وقتی دیدیم سیاست لیگ بازم اینطوریه، و چون ویکتوریا یه مرتبه تو هاگ ارشد شده بود و نمیتونست تو تیم گریف باشه، مجبور به انتخاب شدیم.. آسون نبود.. ما همه دوست داشتیم تو کیو.سی.ارزشی با ما باشی!
نقل قول:
و همینم مزید بر علت شد تا این دوتا مسابقات کوییدیچ رو بدترین و وحشناکترین تجربه ی یکساله ی خودم توی رولنویسی بدونم...

درسته ما به قصد برد کوئیدیچ بازی می‌کنیم ولی برای من همیشه هدف اولیه اون حس دور هم نوشتنشه! تجربه میشه برات ولی نذار برات تجربه تلخ بشه... باور کن اتفاقای بدتری هم تو این سایت افتاده و میفته!

نقل قول:
سایت به نسبت خیلی سوت و کور شده الان ولی اوایل عضویتم اینجوری نبود! الان "رزرو" دیگه هیچ کاربردی نداره چون عملا ایفای نقش جنب و جوشی به خودش نمیبینه..

جالب بود برام این حرفت.. همیشه دوره‌ای بوده که سایت نسبت به یه دوره‌ی دیگه سوت و کور باشه. در مورد رزرو... من دوره‌ای رو یادم میاد که باید ثانیه‌ای رزرو میکردی و گرنه تاپیک پریده بود.

نقل قول:
وقتی دو سه هفته پیش شازده کوچولو رو خوندم یا به عبارتی بهتر کتاب صوتیش رو گوش دادم نظرم به کلی عوض شد.. قبلش فک میکردم بدست عموپورنگ نوشته شده ولی بعد واز اینکه خوندم به اشتباه خودم پی بردم و فهمیدم که این کتاب، داستانیه که تا دلت بخواد حقیقت تلخ و گله از آدم بزرگا داره..

عمو پورنگ؟

نقل قول:
منچستر یونایتد، هرچند که این یکی دو سال فقط بوق زده اما من از اون طرفدارای ارزشی نیستم و همچنان هوادارشم

آفرین! به تو میگن طرفدار واقعی!

بازم ممنونم یوآن .. یه چیزی رو یادت باشه. خیلی وقتا از حرفای ما چیزی جز منظورمون برداشت میشه ولی مهم اینه که خودمون یادمون نره چی میخواستیم بگیم. جادوگرانم نمونه‌ی کوچیکی از جامعه است.. رول بزن، کل کل کن، لذت ببر ازش.. نذار به این سادگی بحثایی که پیش میاد، دلسردت کنه!

و اما مهمون بعدی..

با اینکه اولین بار نیست که روی صندلی داغ مصاحبه میشینه ولی طی یک سال گذشته انقدر تو سایت فعال بوده و انقدر مسئولیت‌های مختلف دستش بوده و همه رو به خوبی انجام داده که مطمئنا حرفای زیادی برای گفتن داره و بی تردید شما هم ازش سوالای زیادی دارین.. فقط بگم قلم‌پر هیچ مسئولیتی در برابر گم شدن وسایل قیمتی ( و حتی بی قیمت! ) شما نداره و همه‌ی شایعات در مورد دریافت رشوه‌ از ماندانگاس فلچر رو قویا تکذیب میکنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1393/7/14 18:29:48