ممنون از پیشنهادی که دادی. طبق صحبتی که با مدیرا داشتم، از ایدهت درباره ایجاد آلبومی در گالری برای طراحیهای ایفای نقش استقبال شد. من حتی دیروز رفتم این آلبوم رو ایجاد کنم که با توجه به ماژول قدیمی و عجیبی که گالری داره موفق نشدم! بنابراین دیگه امروز اومدم که بگم این آلبوم ایجاد خواهد شد، فقط باید چند روزی بهم مهلت بدی تا کار باهاش دستم بیاد یا این که در نهایت از حسن بخوام انجام بده.

در این رابطه حتی به نظرم رسید که با توجه به این که یه سری از تصاویر مختص رول یا سوژهای هستن که در جریانه، میتونیم لینک اون تک رول یا پست شروع سوژه رو هم تو توضیحات تصویر قرار بدیم تا ملت بتونن علاوه بر دیدن تصویر، داستان پشتش رو هم بخونن.
فقط حتما طراحی یا نقاشی یا ساخت خود اعضا باشه دیگه... به نظرم تصاویر خامی که تو اینترنت پیدا کردیم (یا تصاویر هوش مصنوعی) که تغییری توسط خود اعضا توش ایجاد نشده، هرچقدرم به صورت اتفاقی با شخصیتای سایت جور در بیاد درست نیست که اونجا قرار بگیره.
راجع به کندی سایت... بله. متاسفانه این مشکل برای خیلی از اعضا وجود داره اما ربطی به خود سایت و سنگینی یا سبکی قالبش نداره و همهش به اینترنت ایران برمیگرده! در واقع اگه با فیـلترشکن یا وی پی ان سایت رو باز کنی این مشکل وجود نخواهد داشت!
اگه با کامپیوتر یا لپتاپ به سایت وصل میشی به من یه پیام بده تا راهکاری که خودم ازش استفاده میکنم رو بهت معرفی کنم.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج