درک وارد کلاس میشه...خب وارد میشه دیگه انتظار داشتی چی بشه؟ بعد به طرف تخته میره و با اشاره به تابلو، شروع میکنه به فک زدن، حالا چرا باید به تابلو اشاره کنه باید بگم که به تو چه و اون استاده و بهتر میدونه چی کار کنه، فضولی هم نکن!
- خب بچه ها، درس امروز راجع به اماکن سیاهه! کسی می دونی به چه اماکنی میگن سیاه؟
آلفرد از ته کلاس مثل کسی که صندلیش میخ داشته باشه بالا پایین می پره و میگه: "سیاه چاله آقا!"
درک: "
هوی بوقی اینجا کلاس دفاعه نه کلاس نجوم!"پرسی ویزلی: "پروفسور، دفتر پروفسور دامبلدور یه مکان سیاهه"
درک: "تو چطور به دفتر دامبل با اون همه چراغ مراغ میگی سیاه؟
"پرسی: "ولی من هر وقت برای کلاس خصوصی میرم اونجا تاریک و سیاهه!"
درک: "
نه عزیزم، اون چیز دیگه است، دفتر دامبل تاریکه، سیاه نیست"درک با چوبدستش به تابلو می زنه و نوشته هایی از غیب ظاهر میشن:
مکان سیاه، به مکانی می گویند که به نوعی به جادوی سیاه مرتبط باشد، محل اجتماع جادوگران سیاه، محل زندگی موجودات سیاه، محل آموزش جادوهای سیاه و اماکنی از این قبیل جزو اماکن سیاه به حساب می آیند.
کوچه ناکترن واقع در کوچه دیاگون که محل خرید و فروش انواع وسایل سیاه است و چندین مغازه جادویی سیاه دارد از شناخته شده ترین اماکن سیاه جهان است. آلونک جیغ زن نیز که در حوالی دهکده هاگزمید است مکانی سیاه است و اعتقاد بر این است که محل اختفا و زندگی جن های شرور است. مدرسه جادویی دورمشترانگ نیز که بر اساس شایعات محل آموزش جادوی سیاه است در بعضی مواقع از اماکن سیاه به شمار آمده است.
درک به پوزخندی به پرسی نگاه می کنه و می پرسه: "خب، به نظرت دفتر دامبل یه مکان سیاهه؟"
ولی به جای پرسی، گابریل با اطمینان جواب میده: "بله!" (این قسمت تلمیح داره!)
---------------------------------------------
تکلیف:
1- یک مکان جادویی سیاه را توصیف کنید یا رولی بنویسید که در یک مکان جادویی سیاه اتفاق بیفتد 25 نمره
2- یک مکان سیاه را نام ببرید و توضیح دهید چرا یک مکان سیاه است (این مکان نباید در تدریس ذکر شده باشد. از تخیل خود استفاده کنید) 5 نمره
* جدی یا طنز بودن هیچ محدودیتی ندارد، هر گونه نوآوری و ... پذیرفته می شود در صورتی که در اصل تکلیف اخلال ایجاد نشود.
* ترجیحا تکلیف دوم طنز نوشته شود.
------------------------------------------------------
به بازرس و مدیر هاگوارتز:
دیشب سایت بوقیده بود، هر کاری کردم نتونستم سایت رو باز کنم. کلا سایت باز نشد از یکی از بچه ها هم پرسیدم گفت سایت ترکیده، در نتیجه پست رو امروز زدم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

برقا که نرفته... چرا کام خاموش شد!

سنگ شد !
چه حالی میده ! ، یه بار دیگه بکنم ، میدونم یاد نگرفتی هنوز !
سنگ شد !