جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  213 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1398 15:13
نمایش جزئیات
آفلاین

ستاد برگزاری پانزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ 30 خرداد، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.

توجه داشته باشید که سابقه‌ی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربه‌های نظارتی و یا مدیریتی تنها میتواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلی‌ای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.

فرم ثبت نام کاندیداها:

مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش:

شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته:

شعار انتخاباتی:

توضیحات تکمیلی:

* در خصوص برنامه‌های آینده، می‌توانید برنامه‌های جدیدتر یا خلاقانه‌تری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامه‌های نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.

* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دوره‌های مختلف قبلی داشته‌اید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.

* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمن‌های ایفای‌نقش داشته‌اید را ذکر کنید.

* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

تذکر: در صورتی که پستی به غیر از ثبت‌نام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دوره‌ی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.

برنامه زمان بندی پانزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو:

23 تا 30 خرداد: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو

31 خرداد: اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات
1 تا 10 تیر: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
11 و 12 تیر: رای‌گیری نهایی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فنریر گری‌بک در 1398/3/23 15:17:21
ارسال شده در: جمعه 13 مهر 1397 09:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):
کمتر از یک ماه. وووی وووی وووی! عح عح عح عح عح! یعنی داغون شدمااا.

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):
ما که خودمون نداریم ولی دوستان به جای ما.

حالا دیگه نمیخوام پزم بدم ولی هااااع! ما هم آره. نمدونم چیطو شد یهو بیدار شدم دیدم ریاست فدراسیون کوییدیچ رو دادن به ما.

ورزش - دینی - ورزش - پرورشی

شعار انتخاباتی:
تا مرد سفر نرفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مهر 1397 12:57
نمایش جزئیات
آفلاین

ده سال و یک ماه و ۸+۸ روز. :دی

کورمک مک‌لاگن / تایبریوس مک‌لاگن (مک)
عمه مارج
بلاتریکس لسترنج

شرکت در انتخابات سال 88 با شناسه‌ی عمه مارج!

ندارم چون حوصله ندارم. :دی البته گمونم با مک چند روز ناظر گریفیندور بودم. حدود 9 سال گذشته از اونروزا و دقیق یادم نیست و مطمئن نیستم!

- خوردن تمامی جامعه‌ی جادوگری
- سیطره‌ی هر چه بیشتر لردسیاه بر جامعه‌ی جادوگری
- نیش محکمی بودن بر دهانِ جامعه‌ی جادوگری
- فراگیر کردن پیتزا() در جامعه‌ی جادوگری
- سرکوب شور و نشاط در جامعه‌ی جادوگری
- له کردن مشنگ‌ها زیر پای اصیل‌زاده‌های جامعه‌ی جادوگری
- جامعه‌ی جادوگری

شعار انتخاباتی:

پیـتزا!

نماد انتخاباتی:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نجینی در 1397/7/4 15:21:36
"...And you, my friend, must stay close"

for you
"ما از رگِ دُم بهت نزديکتريم."
ارسال شده در: شنبه 31 شهریور 1397 06:34
نمایش جزئیات
آفلاین

اوجازه؟ همین هاگرید اولین شیناسه‌‌مه. نتیجتاً تاریخ عضویتمم همینه که کنار پست می‌بینید. شهریور 93.
هاگرید - هری‌پاتر - آلبوس دامبلدور - کالین کریوی - هاگرید

سوابق اجرایی-خدماتی: معاون اول وزیر باروفیو
فعالیت‌های آزاد: منتقد تمامی دولت‌ها به‌جز دولت وزیر باروفیو

سوابق برجسته: از بالا بیگیریم بیایم پایین میشه دماغ، شیکم و... ام... راستش... گلاب به روتون... کشکک زانو!
خدمات نظارتی-مدیریتی: مدیر فنی، مدیر ترجمه، ناظر گریفیندور، ناظر محفل ققنوس

مجانی کردن بوفه، برچیدن بساط مشق شب، آزاد کردن موبایل، مدیریت موظف است برای هر دانش‌آموز یک تبلت بخرد درست مثل خارج، چی؟ اوه! اینا واسه اینجا نیس؟

شعار انتخاباتی:

بلد نیستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

ارسال شده در: جمعه 30 شهریور 1397 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید): از 13 خرداد نود و شیش در خدمتتونم!

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):ندارم

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش:ندارم

توجه به تایپیک های گل گرفته!
محکوم کردن ملت و دادن مجازات رول زدن در تایپیک ها!
زدن تایپیک های جدید!
توجه به پیشناهات شما!

شعار انتخاباتی:
پست پسته حتی اگه یه خط باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

"تنها ارباب است که میماند"
ارسال شده در: جمعه 30 شهریور 1397 05:06
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

همه چی از یه صبح سرد زمستونی شروع شد ده سال آزگار ازش گذشته پس انتظار نداشته باشین چیز زیادی ازش یادم بیاد. مخصوصا با این بطری جن ساز لعنتی که حسابی سنگینه! راستیتش همینقدریم که گفتم یادم نبود! نیگا به امضای پشت سجلم کردم:
نقل قول:
عضویت از ۱۳۸۷/۱۰/۹ ۱۱:۲۳

شناسه پیشینم تا دلت بخواد! خانوم فیگ، باروفیو، لودو بگمن، هری پاتر، دراکو مالفوی، دابی، نیمفادورا تانکس و فرانک لانگباتم. تنوع همیشه جواب میده! تو یه هفته از یه نوشیدنی بخوری دیگه بهت جواب نمیده، یا باهاس زیادش کنی یا عوضش. منم به عنوان یه پیرمرد خوشتیپ و دخترکش باهاس مراقب هیکلم باشم ... واسه همین همیشه راه دومو انتخاب میکنم. مثلا تا هفته پیش سه کله اسب می‌خوردم اما الان ... چی شد که بحث به نوشیدنی رسید؟

می‌دونین؟ گول جذابیتای قدرتو خوردن از من گذشته. همشو چشیدم! مستی و راستی بذار همشو بگم دیگه ... دو دفه وزیر بودم. تو دوره اول وزارتم به فک و فامیل و دوست و آشنام حسابی رسیدم. به بهونه های مختلف بهشون تسهیلات دادم! تموم ساحره‌هایی که واسم جذاب بودن مدال مرلین گرفتن! تو دوره دوم کلا وزارتو سپردم دست دور و بریام و رفتم پی عشق و حال خودم! از مرلین که پنهون نیست از شما چه پنهون، یه زخم گذاشتم رو کلّم و ناظر محفل شدم تا از نیروی عشقم واسه خودم بهره برداری کنم، بهم نساخت البته! یه مدتم مدیر بودم و حسابی از منو واسه سرکوب بدخواهام سواستفاده کردم! شناسه هاشونو ترکوندم. یه بارم با دست‌های پشت پرده لابی کردم و با کودتا، رو تخت لرد سیاه نشستم! دست آخرم همین یکم پیش مدیر هاگوارتز بودم و از صندوق ذخیره فرهنگیان یه اختلاس تپل کردم. با پولش یه کشتی تفریحی پر از نوشیدنی و ساحره‌های جوون خریدم و یه مدت زدم به دل اقیانوس و رو آب زندگی کردم! خلاصه که هر جور بهره ای از قدرت که میشده بردم ... دیگه اگه الان این جام فقط واسه خدمته.

آخرین متد مدیریتی که من بهش دست پیدا کردم، مدل مدیریتی «دسش نزن خودش درس میشه» است! بدین صورت که شما می‌شینی رو مبلت و نوشیدنیتو می‌خوری و کاری به کار دنیا نداری ... دنیا هم کاری به کارت نداره! وزارت و مجموعه‌های وابسته هم خودش ایشالا درست می‌شه. والا! شما برو از اقتصاددونای کارکشته بپرس بازارو چجوری باید اصلاح کرد؟ می‌گن باهاس آزاد بذاریش تا خودش به تعادل برسه.

شعار انتخاباتی: دسته بیلته!

آخر کاری یه اعترافی هم بکنم ... گرم شدم حیفم میاد چیزی تو دلم بمونه! شمام نشنیده بگیرین. من فقط اومدم واسه مناظره. می‌چسبه! بشینیم دور هم یه نوشیدنی بزنیم سلامتی مردم، گرم شیم فکمون گرم شه هرچی که هست و نیست بریزیم رو داریه آبرو و شرف همو ببریم. اگه من موندم و توحید ظفرپور، من موندم و عنتونین دالاهوف، من موندم و یه دزد شارلاتان قالتاق، من موندم و هیشکی ... وزارت رو به توحید و عنتونین و شارلاتان و هیشکی بدین. سلامتی ستاد برگزاری انتخابات که این تیریبونو داد دست ما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید! تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 30 شهریور 1397 02:23
نمایش جزئیات
آفلاین
ستاد برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ 4 مهر، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.

توجه داشته باشید که سابقه‌ی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربه‌های نظارتی و یا مدیریتی تنها میتواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلی‌ای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.

فرم ثبت نام کاندیداها:

شعار انتخاباتی:

توضیحات تکمیلی:

* در خصوص برنامه‌های آینده، می‌توانید برنامه‌های جدیدتر یا خلاقانه‌تری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامه‌های نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.

* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دوره‌های مختلف قبلی داشته‌اید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.

* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمن‌های ایفای‌نقش داشته‌اید را ذکر کنید.

* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

تذکر: در صورتی که پستی به غیر از ثبت‌نام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دوره‌ی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.

°• ضمیمه •°

برنامه‌ی زمانبندی چهاردهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

30 شهریور تا 4 مهر: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو
5 مهر: اعلام اسامی نامزدهای اولیه
6 و 7 مهر: انتخابات اولیه
8 مهر: اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات
9 تا 18 مهر: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
19 و 20 مهر: رای‌گیری نهایی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The MUSIC is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's no one here to break me or bring me down

Onlyتصویر تغییر اندازه داده شدهaven
ارسال شده در: چهارشنبه 7 تیر 1396 22:40
نمایش جزئیات
آفلاین
بسمه تعالی

مدت زمان عضویت:

در سایت جادوگران چهارمین سنه حضور و در ایفا کده آن، سه سال و چند روز.

سوابق اجرایی-خدماتی و فعالیت های آزاد:

در دولت مجموعه اعداد حقیقی در ضلع مقابل بر وتر بر نیمی از صندلی ریاست سازمان فرهنگ و هنر جادوانه ایان می نشستیم.

سوابق نظارتی/مدیریتی:

چند صباحی را بر کوچه دیاگون نظارت نموده و عبور و مرور ملتی را می نگریستیم. نوبتی نیز لرد سیاه گفتند رای ها را شمارم... لکن پس از آن جنابشان نیز نوبتی بشمردند. آن سان ننگرید که اینجانب چیزی زان آلات حساب کم داریم، بسیار فزون تر از آنان نیز داریم، لکن عملی از محکمیت عیب نمی نماید.

برنامه آتی اینجانب:

1. کروتی که موسوم به قورباغه ای هستند منتشر می نماییم در ابتدای هر فصل و تا کنون نیز مقداری اش را نیز انجام داده می باشیم.

2. طرح تاریخ مستطاب جادویی داریم که کمی بعد تر فزون تر از این ز ایشان خواهیم گفت و خواهید شنید.

3. توزین قوانین وزارت سحر و جادو که چهارچوبی گردد از برای مزکوبانیدن ( مختصری از به آزکابان در آوردن ) مجرمین که نه آن سان مسخره باشد که از سر افتاد و نه آن سان قلیل که چون سالی گذرد نوبتی رخ مدهد. بدان امید که آن سرای رونق گرفته و جوانان مسیر تباهی اتخاذ و بوسه ای بر لبان چون لعل مجنون گران نشیند.

4. رسیدگی بر امور مرسومه انجمن وزارتخانه: صد البته این بحثی است که اینجانب به شدت و حدت با آن دست بر گریبانم و آن این که وزارتخانه نیز انجمنی است چونان دگر انجمونان و دلش سوژه و پایان سوژه و زین سان اشیاء می طلبد و ملزومش هستند و چون وزیر را اموری دگر نیز دخول هست دلیل بر خروج زین وظایف نیست.

5. مسلما فعالیت هایی متناسب و جادوانه در طول سال و با توجه به میزان فراغت حضار در طول سال در نظر گرفته شده است که بسیار مهندسی شده و موی شکافانه می باشند.

6. جدولی زمانبند که در آن جمله افعال مذکور الفوق و موردی دیگر که در ذیل آمده را شامل می شود و نشان از خفانت اینجانب و کابینه مان می باشد.

7. گزارشات نود روزه که در پایان هر نود روز بر آستانتان عرضه می گردد.

8.و برخی برنامه های دیگر که در این مقال مگنجیدند...

شعرمان:

آه!

لادیسلاو پاتریشوا خانزفا کاردلکیپ جورامونت پتیران عاصدیغ زاموژسلی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 تیر 1396 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین

مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (به ماه یا سال):

چند ساعت دیگه دقیقا سه سال تموم میشه میرم تو چهار!

یک دوره نامزدی که تاپیک ستادم به موزه منتقل شده...فعالیت در وزارت و مجموعه های وابسته حساب میشه دیگه..هوم؟
آها...توسط وزارت سابق که کوییدیچ رو مسئول بود،ناظر زمین بازی کویدییچ بودم که اونم استعفا دادم وسط کار!

رودولف بودن خودش برجسته ترین سابقه اس!لاکن دو دوره ناظر هاگزمید،یک دوره ناظر دیاگون،یک دوره نظارت تالار خصوصی (هم هافلپاف و هم اسلیترین!)،یک دوره هم مدیر بودم...و در حال حاضر هم عضو شورای عالی ایفای نقش!
چند تا رنک و اینا هم هس که مهم نی،لاکن رای هایی بود ارزشمند که تو این دوره ها به من داده شد!

1_ پیاده سازی سند "ده بیس سه پونزده"
2_گذاشتن سالی پنج ملیون نفر سر کار!
3_به زیر کشیدن مرفهین بی درد و به قدرت رساندن جنبش هشتاد و پنج درصدی ها که نمینده شون من باشم!
4_آزادی فسق و فجور به شرطی که وزیر هم دعوت شود!
5_پخش یارانه غیر نقدی!
6_طرح جدایی ساحره ها از همسرانشان در صورت عقد با وزیر!
7_تعدیل میانگین کمالات کابینه به وسیله کابینه تمام ساحره که طبیعتا فقط وزیر که بنده باشم ساحره نیست!
8_اختصاص یک کارت قورباغه شکلاتی به هر کاربری که بیشتر از چهار پست داشته باشد!
9_دستکاری منوی مدیریت به صورتی که ارسال هر پست در تاپیک "کی،کی کجا،چیکار،با کی" چهار پست حساب شود!
10_جایگزنی تصویر منحوس کله زخمی در سردر سایت با تصویر ساحره های باکمالات با انواع پوشش ها!
و هزاران برنامه دیگر که به دلیل اینکه ممکن است باعث رد صلاحیت شود،بعدا درگوشی بهتون میگم!

شعار انتخاباتی:

دولت قمه و ساحره،دولت هشتاد و پنج درصدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 تیر 1396 23:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ناگهان درب هاي مركز ثبت نام از جا كنده شدند و يك نيمه غول به همراه تعدادي از كارمندان وزارت قبلي سحر و جادو وارد شدند و يك گوني و دو چمدان را وسط سالن پرتاب كردند!
نيمه غول ناشناس (!) تكه كيكي را بلعيد تا خستگي ناشي از حمل گوني را فراموش كند. سپس گفت:
- چمدوناشو بسته بود مي خواس در بره، اما كور خونده بود! گرفتيمش كت بسته آورديمش خدمت شوما!

صدايي از گوني بلند شد:
- اومممم ممم نممنممم آم!

ليني و رز از عمق جان پوكرفيس مانده بودند! ليني پرسيد:
- اين ديگه كيه؟
- ديدم سيتاد ثبت نام خلوته، كانديدا آوردم واس شوما! البت اولش يه خورده مقاومت به خرج مي داد ها، ولي مال اين حرفا نبود!

رز گلبرگ هايش را كه بر اثر شوك ريخته بودند را جمع كرد و سر جايشان چسباند. بعد با لكنت گفت:
- ئه... خب... حالا چند وقته عضو ايفاس كانديداتون؟

نيمه غول لگدي از سر لطف به گوني زد و پرسيد
- گريوز دادا چن وقته عضو ايفايي؟
- اومممنن مومم نام!
- فك كنم ميگه سه چار سال!!

رز ادامه داد:
- تو وزارت هاي قبلي اي، جايي خدمات ارائه داده؟
- آممن ممم ميومم!
- هاااا، ميگه كه توي وزارت مورفين كارآگاه ارشد بوده يه مدت، مسئوليت كاراگاهان وزارت جيگرم اولش با اين بوده و البته ايده ي «دسته ي اوباش هاگزميد» رو هم اين داده بوده اون زمان!

ليني تند و تند اطلاعات را يادداشت مي كرد. رز پرسيد:
- سوابق برجسته ي نظارتي مديريتي چي؟ داشته؟
- آااااامممم!!
- والا گمونم ميگه كه تا حالا چن بار بهش پيشنهاد نظارت دادن كه در كمال فروتني قبول نكرده. البت پارتيش اونقدرا كلفت نبوده كه پيشنهاد مديريت بش بدن كه بخواد قبول بكنه يا نكنه!

در زماني كه ليني حرفهاي نيمه غول را مي نوشت، او هم تكه ي بعدي كيكش را بلعيد. بعد از اندكي درنگ، رز سوال بعدي را مطرح كرد:
- حالا برنامه هاش چيه كانديداتون؟

با لگد مجدد نيمه غول، صداي جيغ عجيبي از گوني بلند شد.
- كاملاً مشخصه كه داره ميگه برنامه هاي زيادي براي وزارت سحر و جادو داره! با توجه به سابقه ي زيادش در ديپارتومان هاي زير مجموعه ي دولت، حداقل دو تا ديپارتومان رو فعال مي كنه... و البت براي اينكه در ايفا جو رقابت سالم و هيجاني به وجود بياد اين ديپارتومانا گروه هاي رقيب غيردولتي خواهند داشت كه باهاشون رقابت كنن! همچنين برگزاري موسابقات جذابي رو در دستور كار داره كه بعداً در سيتادش اعلام خواهد كرد تا ملت كف كنن!
همچنين در راستاي گسترش فرهنگ همرزني خواهد كوشيد و نخواهد گذاشت كه اين پتانسيل بالاي چكش هاي سايت هدر بره و مردم به استفاده از اين همر ساده اكتفا كنن! بيبينم، مگه همر نجيني چشه كه اينطور بلااستفاده مونده؟!
همچنين معتقده كه دنياي امروز دنياي گوفتمانه، نه گاز فنگ! كه يعني قرارداد توافق با سايت دمنتور و واردات اعضاي جديد از گاتيفا رو به صورت جدي پيگيري خواهد كرد!

ليني كه اين بار هيچكدام از حرفهاي نيمه غول را نفهميده بود، سقلمه اي به رز زد تا هر چه زودتر سوال آخر را بپرسد:
- ميگم كه... شعارش چي هست حالا؟

از گوني كه بعد از لگد آخر نيمه غول بي حركت مانده بود صدايي بلند نشد. معلوم نبود فرد داخلش مرده يا هنوز زنده است.
- فك كونم سكوتش يعني اهل شوعار موعار نيست... شما همون «عملكرد ما، خودْ شعار ماست!» رو بزن به حسابش! ما رفتيم ديگه خدافس!

با تكميل شدن فرم ثبت نام گريوز، نيمه غول بار ديگر گوني را بر شانه اش گذاشت و از مركز ثبت نام خارج شد.
ليني و رز:

.
.
.
(و در تمام اين مدت، تنها چيزي كه گريوز از داخل گوني مي گفت اين بود: «كـمـــك! من رو به زور آوردن اينجا! » به مولا. )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسیوال گریوز در 1396/4/6 23:23:00
ویرایش شده توسط پرسیوال گریوز در 1396/4/6 23:25:18
ویرایش شده توسط پرسیوال گریوز در 1396/4/6 23:28:11
ویرایش شده توسط پرسیوال گریوز در 1396/4/7 0:02:44

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده