پست آخر هم مال من بوده!
اینجا با وجود این که تو بخش ایفای نقش قرار گرفته، جزو ایفای نقش نیست.
حرفای منو جدا از شناسم بخونین. اگه مثالام از مرگخواراس برای اینه که در جریان کاراشون هستم.
یه چیزی هست که مدتیه می خوام بگم...ولی صبر کردم. امیدوار بودم خودبخود درست بشه، ولی رفته رفته داره بدتر می شه.
یه مدته اگه به بلاک ایفای نقش دقت کنیم یه چیز واضح رو می بینیم.
انجمن ها به ترتیب اینجوری هستن:
خانه ریدل ها...خانه ریدل ها...یه انجمن دیگه...محفل..محفل...خانه ریدل ها...
اون "یه انجمن دیگه" رو بدون استثنا یا مرگخوارا می زنن یا بی گروه ها.
محفلیا نمی زنن!
حالا سوال من اینه:
واقعا یعنی هیچ سوژه ای از هیچ انجمن دیگه ای شما رو جذب نمی کنه؟
مسلما جواب این سوال "نخیر...جذب نمی کنه" نیست.
پس یه گزینه می مونه. پست می زنین که انجمن بیاد بالا؟
ببینین، منم تو خانه ریدل ها بیشتر از هر جای دیگه پست می زنم.
مرگخوارا هم بیشتر پست هاشون رو تو خانه ریدل ها می زنن. ولی این اصلا به این دلیل نیست که خانه ریدل ها بیاد بالا یا مثلا من بهشون گفته باشم پست بزنین. خانه ریدل ها الان و دیروز و پارسال و پنج سال پیش، تو هر شرایطی همیشه فعال بوده. یعنی دلیل پست خوردنش کاملا متفاوته.
قبلا هم اشاره کردم که من هرگز هیچ ماموریت عمومی و انفرادیم رو تو خانه ریدل ها ندادم. هرگز هیچ اشاره ای نکردم که بچه ها، برین تو خانه ریدل ها پست بزنین.
ولی گذشته از این، مرگخوارا تو انجمن های دیگه هم پست می زنن. منم می زنم.
بدون اغراق می گم، بیشتر از نود در صد سوژه های فعال انجمن های دیگه(بجز محفل)، نتیجه ماموریت های اختصاصی مرگخواراس. اون ده در صد رو هم برای احتیاط خالی گذاشتم.
حتی سوژه های غیر فعال هم، خیلیاشون اصلاح شده و آماده ادامه داده شدن هستن.
اینجوری می شه برای ایفای نقش این سایت مفید بود.
یه چیزایی هست که دیده نمی شه و لازمه که گفته بشه. یه جو و یه رسم اشتباهی جا میفته. گاهی خودبخود و گاهی با راهنمایی های اشتباه. و تا وقتی که یکی یه تلنگر بهمون نزنه متوجه نمی شیم. در مورد من یا گروه مرگخوارا هم شاید همچین چیزی پیش بیاد.
برای همین می گم که فعالیتتون به نظر من اشتباهه. و هر چی این اشتباه تصحیح نشه، همینجوری پیش می ره و به عنوان یه روش ظاهرا درست جا میفته. نسل بعدی هم همین اشتباه ها رو یاد می گیرن و همونجوری پیش می رن. خودتون هم احتمالا ازش لذت نمی برین. یه حالت ماشینی و مصنوعی پیدا می کنه.
فکر نمی کنم کسی بتونه یا بخواد بگه که این روش فعالیت، خوب و درسته.
این فعالیت نه به نفع سایته نه به نفع خودتون. هیچی رو هم ثابت نمی کنه واقعا. همونطور که فعال بودن خانه ریدل ها به نظر من کوچکترین ارتباطی به فعال بودن گروه مرگخوارا نداره.
یه مرگخواری که تو لندن پست بزنه با مرگخواری که تو خانه ریدل ها پست بزنه فرقی نداره. هر دو فعالیت کردن.
این ذهنیت رو برای همه جا بندازین.
برای من و مرگخوارا فعال و دائما بالا نگه داشتن خانه ریدل ها واقعا آسونه...خیلی آسونه...
این که ساعت ها تو انجمن های دیگه دنبال سوژه مناسب و قابل اصلاح بگردم خیلی سخت تر و وقت گیر تره...ولی گاهی باید راه سخت تر، ولی مفید تر رو انتخاب کرد.
ممکنه شما هم همچین کارایی کرده باشین و من ندیده باشم. خودتون بهتر می دونین.
حالا اگه به نظر شما فقط سوژه های انجمن خودتون جالبن و بقیه انجمن ها واقعا جذبتون نمی کنن ادامه بدین. اگه واقعا از همین شکل فعالیت لذت می برین و به نظرتون براتون مفیده. کسی نمی تونه تو نوع فعالیت و سلیقه شما دخالت کنه.
ولی اگه اینطور نیست، یه تجدید نظری بکنین که فعالیت برای همه دلچسب تر بشه و خودتون هم مفید باشن و پیشرفت هم بکنین. چون این محدودیت جلوی پیشرفتتون رو می گیره.
من خیلی سعی می کنم مرگخوارا تو یه نقطه سایت متمرکز نشن...محدود نشن...پست هاشون اجباری زده نشه...ولی دیگه الان به جایی رسیدم که احساس کردم لازمه به بقیه هم بگم. چون این موضوع قبلا هم بود، ولی تازگیا خیلی بیشتر شده. منم جلوی دو دستگی رو تا یه جایی می تونم بگیرم. بعدش این حالت پیش میاد که یکی شما تو محفل می زنین و یکی مرگخوارا تو خانه ریدل ها...یه فعالیت خشک و اجباری تو دو انجمن...و بقیه سایت زیر سایه مون به فنا می ره!
این فعالیت شما برای من مشکلی ایجاد نمی کنه. ولی برای خودتون و سایت ایجاد می کنه.
همین دیگه...تموم شد!