بسم اللهدر این سایت دوستان بسیار خوبی پیدا کردم.
اینجا من رو یاد اون قسمت از یک شعر میندازه که میگه:"اونا رو پولهاشون به هم نزدیک کرد ما رو باورامون."
رفقایی که توی این سایت پیدا کردم، با من هم محل نیستن. هم مدرسه یا هم دانشگاه نیستند. در یک تراز رفاهی نیستند. از یک خانواده ی نزدیک نیستن.
جبری که ما رو رفیق میکنه، جبر مادی نیست.از جنس جغرافیا و پول و شانس نیست. جبر معنویه. بر اساس اندیشهست.
یعنی اشخاصی رو پیدا میکنی که به واسطه علایق مشترک و اندیشههای مشترک با تو دوست میشن. این خیلی خوبه.
از سایت بابتش ممنونم...
لطفا از اینجا به بعدش رو کسانی که در جریان اتفاقات اخیر انتخابات وزارت و بوقی بازیهای قبلش که توسط هاگرید انجام شد نیستن، نخونند. گیج میشید صرفاً! انقدر مسخرهس داستان.
قضیه ی دزدیدن دسترسی وزارت و ندادنش به مدیریت، یک
بازی بود.
یک ایده که چون ممکنه توهین بشه، نمیگم همه و حتی نمیگم بیشتر، که تعداد خیلی کمی با یکم سبک سنگین کردن متوجه می شدن که یک بازیه.
از دید یک شخص بیرونی نگاه کنیم.
یعنی چی؟ دسترسی وزارت رو یه نفر بدزده؟ مدیر هم نتونه درستش کنه؟ انقدر خنده دار؟
به هر حال...
این یک بازی بود و افراد در مقابل این قضیه سه رویه پیش گرفتن.
+عده ای که قابلیت فهمیدنش رو داشتن، همون ابتدا فهمیدن.
+عده ای که برای من احترام قائل بودن و با اینکه نفهمیدن، ولی بودن یا حداقل توهین نکردن.
+عده ای که سردرگم شده بودن و رفتار های عجیب و غریب نشون دادن که البته تقصیر من بود.
من عذرخواهی میکنم. از گروه دو و سه از صمیم قلب عذر میخوام. من رو ببخشید.
و خیلی هم حال میکنم از اینکه عذرخواهی کردن برام یه افتخاره.
بنده اسامی تک تک دوستان رو یادم نیست فلذا از گروه گروه ملت عذرخواهی میکنم.
الف.از اون گروهی که توی چت باکس اومد گفت آقای هاگرید خیلی بیادبی من توی اینستاگرام( =))))))))))))))) ) آنفالوت میکنم، عذر میخوام.
ب.از اون گروهی که گفتش من بی طرفم ولی کارت خیلی زشته، عذر میخوام.
ج.از اون گروهی که می رفت تلگرام مدیریت و میگفت هاگرید رو جمعش کنید منوی وزارت رو دزدیده از سایت( :|| ) عذر میخوام.
د.از اون گروهی که می رفت تلگرام اعضای قدیمی که برای نجات مقام شریف وزارت بیان توی چتر فحش بدن و برن عذر میخوام.
ه.از اعضای قدیمی که گروه بالایی اومد تلگرامشون و مزاحم خوابشون شد عذر میخوام.
جدیه داستان. من متوجه شدم که بعضیا به دل گرفتن. برام عجیب بود. عجیب تر اینکه نیومده بودن تو این مدت بگن و یک دفعه امشب که بحثش وا شد دیدم دلشون چقدر پره! یعنی بعد این همه مدت هنوز طرف متوجه نبود که قضیه یک بازی ایفای نقشی با نظارت مستقیم تیم مدیریت بوده.
حقیقتا من توانایی این رو ندارم که ملت بخاطر کاری که نکردهم بدشون بیاد ازم. ببخشید...تو رو خدا! قصد و غرضی نبوده.هرچه بوده ایفای نقش بوده و اگر بد اجرا شده، از ضعف بوده.
لطفا هرکی چیزی در دل داره بگه چون برام مهمه که کسی توی خفای خودش من رو دیو نکنه.
و اون هایی که با جو سازی، قضیه رو از یه بازی ایفای نقشی مضحک و دیوانه وار تبدیلش کردن به اقدام علیه امنیت سایت و الکی اعضا رو ملتهب کردن: شما باعث شدید که منی که مدت ها یک هاگرید بیحاشیه و دوست داشتنی رو ایفا کرده بودم، منفور بشم و کینه از من در قلب ملت ایجاد کردید. دمتون گرم! بیاین هرکدوممون به کاری که توش ماهریم ادامه بدیم.
از مدیریت و نمایندگان مخالفین وزارت(فنگ و رودولف) و موافقین وزارت (ریگولوس) که از ایده استقبال کردن هم تشکر میکنم ولی کاش اونایی که نمیخواستین همکاری کنین رو هوا استقبال نمیکردین. گفتین برو جلو پشتتم، ولی اصلاً آنلاین هم نشدین حتی!
تنهام گذاشتین و این خودش بر روی سوءتفاهم شدن داستان تاثیر دوچندان گذاشت. مهارش از دستم در رفت.
حق!