شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
به نام ارباب نامیرا(1) وای بر شایعه پراکنان(2) وای تر بر باور کنندگان(3) و وای تر تر بر هوریس اسلاگهورن که هر آتشی از گور او بلند می شود(4)
همونطور که می بینیم، کتاب مقدس برای شایعه پراکنان و باور کنندگان بشدت ابراز تاسف نموده و برای هوریس اسلاگهورن و همدستانش آتشی عظیم تدارک دیده. دیری نخواهد پایید که هوریس و همراهانش در آتش وعده داده شده، جزغاله خواهند شد.
کسانی که با دیدن یک شکلات، آن هم از نوع بسیار بی کیفتیش از خود بیخود شدند، به سزای اعمالشان خواهند رسید... اشک های تمساح دیگر اثر نخواهد کرد...
در انتظار بارش بدبختی و فلاکت بر سر خود باشید...چرا که ما بازگشته ایم! دو روز هم دیر برگشتیم که ببینیم اگه دو روز ولتون کنیم چه می شود!
می رویم کوره جادوگر سوزی را روشن بنماییم.
شما را لای همین اعلامیه ای که آن بالا زده اید خواهیم پیچید و به سیاهچاله های فضایی ارسال خواهیم کرد...
سلام و درود فراوان بر لرد شکلاتی بزرگ و کبیر!ا ایشالمرلین سایه تان همیشه بر سر مرگخوارن مستادم باشد. غرض ع مزاحمتم می خواستیم بدونیم، قرار بود یه مقام منصب تپل به بنده بدین، می دین یا چی؟
دوستان! همخالکوبیان! با گذشت مدتی از وفات جانسوز و جانگداز ارباب، اندکی از سوی چشم من بازگشت و موفق شدم ادامه پیام سرورمون رو بخونم.
نقل قول:
لرد ولدمورت نوشته: ما یک هفته دیگر باز خواهیم گشت...
و حالا توجه شما رو به تاریخ این نامه جلب میکنم:
نقل قول:
یکشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۸
اما الان چه روزیه؟
نقل قول:
دوشنبه 1 مهر ۱۳۹۸
موسی ارباب سر کارمون گذاشت. بازگشتی در کار نیست. همه چیز روشن شد. هفت روز شد هشت و روز و روز هشتم هم داره تموم میشه.
ای کسانی که در شک و تردید بودید و هوریس را دروغگو میپنداشتید؛ حالا دیگر جای هیچ درنگی نیست. بدانید و آگاه باشید که حجت بر ما تمام شد و ارباب هیچ گاه بازنخواهد گشت.
حال وقت آن فرا رسیده که از هوریس دلسوزتان متشکر باشید که در نبود ارباب شما را بی سرور رها نکرد. اکنون بیایید و این گوساله هاگرید بزرگ را به لردی بپذیرید و کار را یک سره کنید.
فریب کسانی که به دنبال چند دستگی بین ما هستند را نخورید! آن کس که با لرد شکلاتی به دشمنی و مخالفت برمیخیزد، با تک تک شما دشمن است! با قدرت و ابهت ارتش سیاه دشمن است! ما وقتی قدرتمندیم که زیر یک پرچم باشیم. زیر چتر صورتی!
پس از آن که حجت تمام شد، هیچ عذری پذیرفته نیست. مطمئن باشید که سزای سختی در انتظار کسانی است که ایجاد نفاق در ارتش سیاه میکنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید، از آن گر نان پزی مستی فزاید!
ما مرگخوار تعیین کردن میشیم! ما تو دهن مرگخوار شکلاتی زدن میکنیم!
اصلا حواستون بودن میشه که دارین چیکار کردن میشین؟ کجا بودن میشه آرمان های ارباب فقید؟ کجا بودن میشه اون همه ابهت؟ کجا بودن میشه اون سیاهی؟ مار صورتی؟ مار خوب بودن میشه ولی صورتی؟ خودتون دونستن میشین که دارین چیکار کردن میشین؟
آخه صورتی؟
الان به یک محفلی گفتن کنین که ما زیر چتر صورتی بودن میشیم، ترسیدن میکنه؟ یا گفتن میکنه: -چه با عشق!
یه نگاهی به دور و برتون کردن بشین. یه نگاهی هم به من کردن بشین. این شباهت من به ارباب براتون سوالی بوجود نیاوردن میکنه؟ اگه نمیکنه مشکلی نیست...برای خودم میکنه!
من به پشتوانه وزارت خودمو لرد بر حق اعلام کردن میکنم. شاید گفتن کنین: -چه غلطا!
باید گفتن بشم که من و ارباب فقید خیلی شباهت داشتن میشیم! ۱-مو نداشتن میشیم! 2-پرنسس بابا داشتن میشیم! و از همه مهم تر هر دو ابهت زبان زدی داشتن میشیم!
اینا همه نشان دهنده ی این بودن میشه که من ارباب آینده ی شما مرگخواران بودن میشم! بیعت خودتون رو با اون شکم پرست شکستن کنین و با من بیعت کردن بشین تا دوباره ابهت رو به مرگخواران برگرداندن کنیم!
هنوز خیلی مونده تا کامل درجریان قرار بگیرم. ولی چیزی که تا الان فهمیدم اینه که شما نشستین و فکر کردین که لرد قبلی چی کم داشت که مرحوم( ) شد؟ ارباب هیچی کم نداشتن. از شجاعت و درایت و فراست و عقل و هوش و همه چی! فقط یک چیزی نداشتن و از نداشتنش هم اصلا رنج نمیبردن! مو! شما هم گفتین بریم یکیو بیاریم که کل این بالاییا رو نداشته باشه، ولی مو رو به میزان کافی و بیشتر از کافی داشته باشه! خیلی داشته باشه. به اندازه ی یک ارتش داشته باشه...
عجب انتخاب مدبرانه و شایسته ای! در اوج غم و اندوه، حمایت میکنم. تازه، با خیال راحت میتونیم این یکی رو ارباب بزرگ خطاب کنیم. کسی هم نتونه ایراد بگیره. بزرگه..
من خیلی به درد میخورم. یه مقام و منصب تپل بدین بهم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چهره و هویتم مال شما...از زیر سایه ی ارباب تکان نخواهم خورد!
چتر آخه؟ اونم از نوع صورتیش؟ میدونم ارباب باید ترسناک باشه، ولی تا این حد آخه؟
خیلی سعی کردم نیام و خودمو در معرض خطر چترهای صورتی قرار ندم، اما... ارباب جدید، بوی شکلاتتون هر جا رفتم میومد! کلی نشستم فکر کنم که چیکار کنم، کلی مغزم کار کرد، تا اینکه بالاخره به این نتیجه رسیدم که از در پشتی بیام تا با چتر صورتی رو در رو نشم.
ارباب، شکلات دارین؟ ارباب، میشه چترتونو اون ور تر بگیرین؟