جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

تولد هجده سالگی جادوگران

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: تولد هجده سالگی جادوگران
ارسال شده در: دوشنبه 27 دی 1400 08:44
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 دی 1400 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: جمعه 24 دی 1400 10:22
نمایش جزئیات
آفلاین
یره هجیژده سال
مبارک باشه ♥️♥️♥️

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

If you are not willing to risk the usual you will have to settle for the ordinary. ~Jim Rohn

ارسال شده در: پنجشنبه 23 دی 1400 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
همسن همیم...احساس همزاد پنداری کردم.

و خب تولد سایت مبارک.
البته تولد سایت رو باید به تک تک بچه های باحال و دوست داشتنی و فعال سایت تبریک گفت. به مدیرای عزیز و معاون و ناظرای واقعا زحمت کش.

من هر ازگاهی میام میگ میگ میکنم و میرم ولی اینقدر اینجا گرم و دوست داشتنیه که همیشه یه گوشه ای از ذهنم هستش.

ایشلا 120سالگیش.

#جادوگران_عزیز_تولدت_مبارک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دست به حباب هام نزنید. پاهم نزنید حتی. تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 20 دی 1400 00:47
نمایش جزئیات
آفلاین
هجده سالگی مبارک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عمرا
ارسال شده در: شنبه 18 دی 1400 22:57
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تولدت مبارک جادوگران عزیز!

خیلی خوشحالم که باهات اشنا شدم و قطعا یکی از بهترین تجربیات زندگیم بوده و هست.
چیزهای زیادی از اعضای کوچیک و بزرگ سایت یاد گرفتم، دوستای جدید پیدا کردم، تونستم شاید کمی بهتر بنویسم و مهم تر همه بهم این اجازه داده شد که چیزی که دوس دارم رو بسازم!
نه فقط من، بلکه برای همه اعضای سایت این فضا فراهم شد که اونجور که دوست دارن باشن.

تونستم با کسایی که همسنم نبودن و توی حالت عادی، روم نمیشد یا به هر دلیلی نمیتونستم باهاشون حرف بزنم، خیلی راحت درباره مسائلی که دوست داریم و هم نظریم صحبت کنم و از نظرات اونا هم استفاده کنم.

همینطور تجربیاتی که بزرگترای سایت در اختیارمون گذاشتن و باعث شدن "نوشتن" رو بهتر یاد بگیریم.

فارغ از جبهه مون، همه با هم برای گروهمون تلاش میکنیم و فارغ از اینکه تو چه گروهی هستیم، تلاش میکنیم تا سایت رو سر پا نگه داریم.

از همه بزرگا و کوچیکای سایت و پیشکسوتا و تازه واردا ممنونم که با فعالیتشون سایت رو همچنان زنده نگه داشتن مخصوصا ناظرا و مدیرای سایت که وااااقعا خیلی زحمت میکشن.
قطعا بعدا هم افرادی هستن که باعث شن سایت جادوگران جاودانه بمونه. :)
دم همه تون گرم!

یادتون نره این اعضا هستن که سایتو میسازن!
پس تولد همه مون مبارک باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلنیس اورموند در 1400/10/19 1:15:22

Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!

Hell is empty
And all the devils are here

William Shakespeare
ارسال شده در: شنبه 18 دی 1400 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
× برگزاری میتینگ آنلاین تولد هجده سالگی جادوگران ×

سلام به همگی.
اول از همه تولد جادوگران رو تبریک می‌گم و امیدوارم همه‌مون به همراه اعضای جدیدی که بعدها به ما محلق خواهند شد تا سالیان درازی تو این سایت فعالیت داشته باشیم.

دوم می‌ریم سراغ میتینگ تولد!
همه‌ی اعضای جادوگران می‌تونن آزادانه برای شرکت تو میتینگ آنلاین اقدام کنن تا همه با هم تولد سایت رو جشن بگیریم. امسال هم مثل پارسال به خاطر کرونا میتینگ حضوری نخواهیم داشت و به صورت آنلاین توی دیسکورد جادوگران دور هم جمع می‌شیم.

تاریخ برگزاری: چهارشنبه 22 دی ماه
ساعت برگزاری: 7 بعد از ظهر

علاقمندان برای شرکت تو جشن تولد جادوگران لطفا به من پیام شخصی بزنن تا لینک دیسکورد جادوگران رو در اختیارشون قرار بدم.

بعدش کافیه تو زمان مشخص شده حضور پیدا کنین و رز زلر توضیحات کامل رو درباره چگونگی برگزاری میتینگ می‌ده. از طرفی توی بخش ضیافت تولد دیسکورد جادوگران هم توضیحات کامل کار با دیسکورد جادوگران و تولد مجازی هست.

همین دیگه. سعی کنین بیاین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 دی 1400 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
منم به نوعبه خودم تولد ۱۸ سالگی این سایت رو تبریک میگم
و ارزو دارم یک روز یک جغد خوشگل برای همتون نامه دعوت به هاگوارتز رو بیاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 دی 1400 01:33
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تولدت مبارک جادوگران عزیز؛

شب‌ها و روزهایی که در این سال‌ها با تو سپری کردم، هنوز هم از بهترین تجربه های زندگیم به حساب میاد. در کودکی باور داشتم که جادو واقعیه و منتظر نامه‌ام از هاگوارتز بودم. اما حالا بعد از ۱۲ سال آشنایی با جادوگران و چشیدن سردی و گرمی زندگی، مطمئن شدم که جادو واقعیه. جادو چیزیه که وجود خاک گرفته و سرد درونمون رو تبدیل به گرما و تازگی می‌کنه، ارزش‌ها و زیبایی هارو دوباره بهمون یادآوری می‌کنه و اینکاریه که هری پاتر و جادوگران با من کرد. واقعا خوشحالم که چنین چیزی رو تجربه کردم.

همین‌طور دلم برای رفقای قدیمیم در سایت تنگ شده. از خیلی ها خبر ندارم. تلخ و شیرین، هرچه که اتفاق افتاد، الان که فکر می‌کنم همگی چقدر رنگ «زندگی» داشتند. همه چیز «ساده» اما «فوق العاده» بنظر می‌رسید. امیدوارم تجربه این مسائل که
باعث ایجاد حسی عمیق در وجودمون می‌شدند، برای نسل‌های آینده کشورمون همچنان به واسطه جادوگران ادامه دار باشه.

تولدت مبارک رفیق قدیمی..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: جمعه 17 دی 1400 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

تری بوت نوشته:
راستش می خواستم بیام و یه تبریک ساده بگم و برم... ولی وقتی می خواستم ارسالو بزنم فهمیدم چیزی که می خواستم بگم خیلی بیشتر از یه تبریک خشک و خالیه.

فکر کنم تبریک خشک و خالی تری اومده به ذهن من

جادوگران تولدت مبارک!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
EVEN IN DEATH MAY I BE TRIUMPHANT