سلام. دابی تو اطلاعیهی پایان ترم نوشت 500 گالیون به عنوان جریمه به صندوق مدرسه واریز میکنه. خزانهدار بانو سنگ جلو پای دابی گذاشت و گفت این کار غیرقانونی بود! حرف دابی نباید روی زمین افتاد. دابی نباید ادعای توخالی کرد! دابی به جاش برای تمام اعضای گروه قهرمان هاگوارتز (15 نفر اعضای فعلی + هوریس که تغییر گروه داد) + اعضای تیم کوییدیچ ریونکلا و داورشون (9 نفر) برتی بات خرید که جمعا شد 25 تا برتی بات، هر کدوم 20 گالیون، جمعا همون 500 گالیون... مرلین داد برکت! اینطوری ترک هم برنداشت چینی نازک قوانین (دور از جون!)
به به سلام به فروشنده عزیز اقا از این دونه ها اینجا میفروشن نه؟ حقیقتا دیدم به عنوان کوچیک گریف واقعا زشته که دختر داییم اومده تو گروهم و براش جایزه نگرفتم،گفتم یکی بپیچین براش ببینیم شانسش چجوری در میاد. پارتی بازی کنین دیگه دختر خانم گرنجره، بعدا به دردمون میخوره یک جایی بعد داشتم فکر میکردم که گریفندور عضوهای فعال خفنی داره ها، هم امتیازا رو نگاه کنین میفهمین. با وجود همچین رقبایی، بعد بین این همه گریفندوری فعال بجز خودم من که تسترال کی باشم؟ بیام به اون فعال ترین شون یک جایزه بدم. فعال ترین این فصل هم دملزا بوده، واقعا هم دمش گرم دیدی چجوری معاون وزیر شد؟ اره دیگه میگفتم خواهر یک برتی برات برای دملزا رابینز بی زحمت و یکی هم برای رز ویزلی. اسپویلربرای آشکار شدن کلیک کنید
اگه هم نداشتم بزن به حساب سر ماه میام خدمتتون
درود. توی حسابت داشتی ولی بهخاطر مرامت این رو از ما داشته باش که از حساب خودمون کسر کنیم هزینهاش رو. ۴۰ گالیون کسر شد.
@دملزا رابینز: اشتراک یک ماهه ی جادوگران پلاس (جهت فعالسازی پخ بده.) @رز ویزلی: ۸ گالیون جایزه با پست بعدی در انجمن هاگزمید
بیزحمت دوتا برتیبات سمتمون روونه میکنین؟ یکیش رو بدین به دملزا یکیشهم برای... خودم. خوشمزه باشه لطفا!
درود. ۴۰ گالیون کسر شد. برتی بات دملزا با طعم مجسمه خروس بی محل تهیه شد و یک معجون شیفتگی هم برای خودت به دست اومد. برای استفاده از هرکدوم کافیه به ترتیب به شوخیکده و معجونسرا مراجعه کنین.
درود. با اینکه از قدیم الایام روباه ها و فامیلای موریگان با هم رابطه خوشی نداشتن ولی یه عدد برتی بات برای بانو سلوینیا بپیچید؛ باشد که این یکی روباه فرق کند.
و
یکی هم برای جن مدرسه ساز که با این کار نیک تحت تاثیرمون قرار داد
بدرود.
درود ربکا. ۴۰ گالیون کسر و برتیبات های شما با این طعم به دست اومد:
سلوینیا: ۵۰ گالیون جایزه دابی: ۸ گالیون جایزه با پست بعدی در انجمن هاگزمید