نقل قول:
اینکه کی آریانا دامبلدور رو کشت؟
سر آبرفورث دامبلدور چی اومد؟
سر آرتور و مالی ویزلی چی اومد؟
دورسلیا چی شدن؟
مامان بابای هرماینی چی شدن؟
سوال اول یه سوالیه که واقعا توی کتاب بهش جواب داده نشده ولی جوابی که من خودم رو باهاش قانع کردم، اینه که مهم نیست طلسم کی به آریانا خورده. آلبوس و گلرت هردو توی مرگ آریانا مقصر بودن و اینکه طلسم کی به آریانا خورده این موضوع رو تغییری نمیده.
آبرفورث دامبلدور همونجور که جی کی رولینگ در سال 2007
اینجا گفته، بعد از جنگ هاگوارتز، آبرفورث دوباره به کافه ی هاگزهد برگشت و مشغول بازی با بزهاش شد! :دی
نقل قول:
Emily: What ever happened to aberforth
J.K. Rowling: He is still there, at the Hog's Head, playing with his goats.
بعد از مرگ ولدمورت فکر نمیکنم اتفاق خاصی برای آرتور و مالی ویزلی افتاده باشه. فکر می کنم هنوز هم توی پناهگاه (Burrow) زندگی میکنن و با این تفاوت که الان کلی نوه دارن و بچه هاشون هم همه زن گرفتن. البته همه بجز چارلی ویزلی.
پانوشت: آرتور ویزلی توی کتاب ششم توی وزارتخونه ارتقا درجه گرفت و مسئول یه بخش نسبتا کاراگاهی شد.
در مورد دورسلی ها، دادلی ازدواج کرد و حداقل دوتا بچه داشت. طبق چیزی که میدونیم، هری هر از گاهی به همراه خانواده اش به خونه ی دادلی اینا سر میزد و بچه هاشون با همدیگه بازی میکردن.
قبل از جنگ هرمیون حافظه ی پدر و مادرش رو تغییر داد تا فکر کنن کس دیگه ای هستن و در طول جنگ بهشون آسیبی نرسه. بعد از جنگ، هرمیون پدر و مادرش رو توی استرالیا پیدا کرد و حافظه شون رو بهشون برگردوند.
موفق باشی!