استاد جایگزین
نمرات جلسه آخر و چهارم
خب سلام ملت!
خوبید ملت؟
بیاید نمره هاتونو بدم ملت!
من دونت هو عانت ملت!
کلا تکلیف چیز سختی بود:دی
و پیدا کردن معیار برای نمره دادن بهش سخت تر:دی
22 امتیازو برای خلاقیت در نظر میگیریم، 6 امتیاز مسائل نگارشی و خب زیبایی ظاهری پست، دو امتیازم حق منِ "نمره دهنده" باشه دیگه!
ینی مستقیما وابسته به سلیقه من. اممم.. فک کنم منصفانه باشه:-؟
رز زلر زلزله!رز! سلام!
خب اول میریم معیار خلاقیتو بررسی میکنیم که به نظر من در نوع خودش خلاقیت خوبی بود! فلسفه کاربران:دی اون جام آتشو گفتی یاد خودم افتادم فقط.
مسائل ظاهری تقریبا رعایت شده بود ولی یکی دو قسمت اسپیس رو فراموش کرده بودی و "دسته ی" شده بود "دستهی"
یه قسمتایی هم جمله بندی هات - اصطلاحا- می لنگید:دی مثلا نگا:
نقل قول:
رز به اطراف نگاه کرد و چونکه دید کسی سوالی ندارد، ادامه داد:
من واقعا توانایی برقراری ارتباط با این جملرو ندارم:دی بعضی جاها شاید بشه به جای یک جمله، دوجمله نوشت و در عوض مفهوم رو بهتر رسوند؛ هوم؟
به چشم های تک تک دانش آموزان نگاه کرد. اینطور به نظر می رسید که کسی سوال ندارد، پس ادامه داد:یا حتی؛
به چشم های تک تک دانش آموزان نگاه کرد و وقتی مطمئن شد که کسی سوال ندارد، ادامه داد:و خب از نظر من نیاز نیست که تو هر خطی که درباره کاراکتر رز مینویسی اسمشو بیاری:دی
من حیث المجموع نمره شما:
28آنتونین دالاهوف!
سلام آنتو:دی
خب سریع بریم سر وقت پستت:دی
این تکلیف چقدر خوب بود!!
میشه به این سی بدم؟
از پشت صحنه دارن میگن که صاحب اختیارمو اینا!
ولی واقعا تکلیف خوبی بود. و البته دوتا ایراد میشد بهش گرفت :دی
یکیش این دو نقطه های اول هر خط بود که خب نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم و دومشم آخرِش بود. احساس میکنم خسته شده بودی. آخرش ناگهانی تموم شد. من منتظر یه اتفاق خیلی خفن بودم.. یه حرف..
شاید یه توصیف آخر دیالوگ آخر میتونست کمک کنه. توصیفی که آنتونینو به سایه برگردونه؛ هوم؟
با اینکه کلی دلم میخواد سی بدم ولی حق ملته دیگه:دی
خدمت شما:
29ویکتور کرام!مایکل یه دقه دیالوگتو قرض میدی؟:دی بیا بغلم ویکتور:دی چه رنگ قشنگی داره سوالت:دی یه لحظه شک کردم ریونی باشی:دی
خب..
پستتو خیلی ناگهانی شروع کردی. امم.. بهتر نبود اگه با فضاسازی شروع میشد؟ یا توصیف احساسات؟
تا وسطای رولت خواننده گیجه. نمیدونه داره چی میشه.. تازه وقتی نصف رول میگذره با فضاش وفق میده خودشو.
نقل قول:
نقطه!
شاید بهتر بود با همین فضاسازی پست رو شروع میکردی:-؟
بعضی جاها هم تغییر لحن داشتی. مث اینجا:
نقل قول:
نشستم و بهش زل زدم. به خودم میگفتم من باید از لحظه ورود تا زمانی که طلسم بر من اجرا شد رو بنویسم. آره، اینجوری بهتره. دوباره روی تخت دراز کشیدم و چشمام رو بستم. شروع به مرور اون صحنه ها کردم...
کودوم جمله این وسط تو ذوق میزنه؟:دی
شاید بهتر بود فلش بک رو بولد میکردی یا یه چیزی تو همین مایه ها. از کد center هم میتونستی استفاده کنی حتی. حداقل میتونستی با یه اینتر دیگه یه خط فاصله بدی بینشون.
و یه چیز دیگه:دی چرا فلش بکتو نبستی؟:|
حالا برگردیم به سوژه؛ واقعا چه ربطی به فلسفه داشت؟ دقیقا حس میکنم رول نوشته شده و لحظه آخر متوجه شدی که مثلا باید به فلسفه ربطش بدی. یه سوال به این کوچیکی؟
هممم.. از بابت نمره واقعا متاسفم.. ولی خب نمره شما:
19مایکل کرنر!
سلام
شرک! مایکل!:دی خوبی مایکل؟ بریم یه نقد کوچیکی به پستت بزنیم:دی
نقل قول:
دالاهوف با "غیژ غیژ غیژ"ـی کنار مایکل نشست. مایکل سلام کرد.
همم.. من تو این قضیه یه کم شک داشتم.. این موضوع سوژه درون تالاری نبود؟ اگه سوژه درون تالاری بود که خب جایی که بقیه هم میتونن بخونن استفاده ازش کار چندان جالبی نیست. مسلما وقتی خواننده میخونه که یکی با صدای" غیژ غیرژ" میشینه پوکرفیس میشه و متعاقبا تمرکزشو از دست میده.
نقل قول:
سوالش احمقانه به نظر رسید. شروع کرد به صحبت کردن در ذهنش:
به نظرم اگه این جمله رو اینطوری بنویسم بهتر میشه:
سوال احمقانه ای به نظر می رسید. شروع کرد به حرف زدن با خودش:و اینکه عایم پوکر فیس:| واقعا عایم پوکرفیس:| این متنی که نوشتی نشونه یه متن فلسفی واقعی بود:| نه به جایی شروع شد نه ختم:دی
واقعا فکر نمیکنی این سوژه جای کار بیشتری داشت؟
خب.. بیا نمرتو حساب کنیم:دی از 22 نمره سوژه 16 بدم بهت کافیه؟:-"
اگه بخوام بیشتر بدم واقعا احساس میکنم داره ظلم میشه در حق ملت:دی از نظر نگارشی و ظاهریم که به نظرم پست مشکلی نداشت:دی
نمره شما:
22فلورا دلاکورا!
سلام بغ بغوی مریض:دی
ببینم چرا تو همه رولای تو من وجود دارم؟ ها؟
بیا اجازه بگیر ازین ببعد
اصن ازین ببعد باید یه پولی بهم بدی ازم تو سوژه هات استفاده کنی:| من نباشم میخوای از چی بنویسی اصن؟:|
خب بعد خودشیفته بازیا(:-") بیا بریم ببینیم چی نوشتی:دی
نقل قول:
-اِتِس ووزِن اِن بُنه سَنته؟( حالت خوبه؟)
من خودم این تیکه های فرانسویو دوس دارم:دی ولی در کل بیا از دید کسی نگاه کنیم که برای اولین بار داره پستو میخونه.. - خیلی خوبه که ترجمشو مینویسی تو پرانتز البته- ولی خب طرف فک میکنه با یه عادم فضایی طرفه:دی چقدر طول میکشه تا بفهمه زبان دیگه ایه؟ و خب وقتی که فهمید، ما چی رو از دست دادیم؟ تمرکز خواننده رو احتمالا:دی
نقل قول:
و دستمالِ آبی رنگِ روبان دوزی شده اش را به سوی روونا دراز کرد.
این قسمت طنز ظریف خیلی شیرینی داشت:دی از همه رولت بیشتر از این خوشم اومد:دی
چیزه.. چرا اشکالاتت اینقدر کمن؟:| نگو که باید بهت سی بدم:| تو از من تو رولات استفاده ابزاری داری:| ولی خب متاسفانه نمره شما:
30و خب جدا از شوخی.. مرسی که با اون حال به شدت نزارت نوشتی:دی
بیاید یه جمع بندی کنیم:دی
هافلپاف:
رز زلر:
28ریونکلا:
آنتونین دالاهوف:
29مایکل کرنر:
22فلورا دلاکورا:
30گریفندور:
ویکتور کرام:
19