با سلام؛
نقل قول:
كساي زيادي از جان پيچ خبر نداشتن و اصلا نمي دونستن جان پيچ چي هست
این درسته ولی قطعا عده زیادی از تاج ریونکلا خبر داشتن و شکل و شمایل اون رو هم دیدن و از خاصیت فوق العاده اون در افزایش تیزهوشی هم با خبر بودن؛ چه طور همچین چیزی توجه اونها رو جلب نکرده؟
نقل قول:
در مورد حمله مرگخوارا هم ولدمورت كه نميدونست اون كمد كجاي اتاق قرار داره و احتمال داده كه نرديك اون جان پيچ نباشه
این مسئله اصلا مطرح نیست. طبق نص صریح کتاب هفت! ولدمورت فکر می کرده که فقط خودش از اتاق ضروریات با خبره (جایی که نگران هوروکراکس ها میشه و یکی یکی محل اونه رو مرور می کنه) ... و به همین خاطر خیالش از هاگوارتز کاملا راحت بوده و اونجا رو میگذاره برای آخر کار که سرکشی کنه.
نکته جالب اینجاست که اتاق ضروریات رو حتی از غاری که اون همه تجهیزات امنیتی براش گذاشته بود امن تر میدونه ( که البته این قابل توجیه هست چون غار محل کشتن همکلاسی هاش بوده و یک ردی از گذشته ولدمورت رو با خودش داره در حالی که فکر می کرده که از اتاق ضروریات فقط خودش خبر داره.)
نقل قول:
من كه بعيد ميدونم همچين چيزايي سوتي باشه
بر عکس من فکر می کنم سوتی باشه. از یک طرف مسئله بالا هست (اینکه ولدمورت عقیده داره فقط خودش از اتاق اطلاع داره) و از طرف دیگه اینکه وسایلی پنهان شده در طول قرن ها در این اتاق وجود دارند. این دو نکته با هم تناقض دارن ولی این تناقض در نکاه اول و خوندن تدریجی فصل های کتاب بدست نمیاد چون به هر دو نکته فقط در جاهای کوچک کتاب و خیلی مختصر اشاره شده و فقط با بحث درباره حوادث کتاب چنین تضاد هایی در میاد. ( همان طور که در تاپیک مربوط به مشکلات و سوالات کتاب هفت این نکته ابتدا به صورت مشکل مهمی مطرح نبود و بعد با طرح مدارک به صورت سوال بزرگی در اومد) به همین خاطر من فکر می کنم خانم رولینگ هم اصلا به این موضوع فکر نکرده که بخواد از قبل براش دلیلی داشته باشه. باید صبر کنیم ببینیم نظرش راجع به این موضوع چیه. هر چند اگر بخواد دلیل هایی مثل دلیل هایی که اینجا مطرح شد بیاره به نظر من نمی تونه قانع کننده باشه.
نقل قول:
هر ننه قمري كه نمي دونست كه اتاق ضروريات وجود داره
شما ننه قمر دیگه ای به جز تریلانی می شناسین؟!