Re: ولدمورت چطور آن همه وسایل درون اتاق نیازمندی را توجیه میکند؟
ارسال شده در: چهارشنبه 18 مهر 1386 19:52
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
به نظر من این به نوعی به تفاوت دید هم برمیگرده. مثلا هری اینجور استنباط کرده که هر وسیله ای ممکنه متعلق به یه نفر باشه... ولی شاید ولدمورت استنباط کرده که این وسایل از اول اینجا بوده اند. همونجور که نمیشه به طور صددرصد گفت که چرا ما در اتاق ضروریات هر چیزی رو که تجسم میکنیم سریعا ظاهر میشه یا خواستمون براورده میشه.
برای همین نمیشه گفت تمام وسایل اتاق ضروریات حتما باید به دست کسی به اونجا منتقل شده باشند .. چون اتاق ضروریات جاییه که هر چیزی بخوایم (تقریبا) میشه توش پیدا کرد ... خب مگه سازنده اونجا چقدر خلاقیت داشته که همه نیاز ها رو پیشبینی کنه؟
هدف من از مثال های بالا اینه که بگم شاید تعدادی از وسایل اون اتاق برای دانش آموزان بوده ولی به نظر من اکثریتش از اول بودند ... من برای دلایل شما یک مثال نقض میارم:
نفر اولی که میخواسته وسایلشو پنهان کنه و آرزوی چنین اتاقی کرده ... حتما در جوابش اتاق شلوغی مثل همین اتاق پدیدار شده تا اون با اطمینان اون چیزی رو که میخواد در اونجا، جا بده ... در حقیقت یه چیزی رو بین کلی خرت و پرت بذاره که کلا دیگه پیدا کردنش محال به نظر برسه ...
اگر اتاق قرار بود اون اول خالی باشه خب هیچ کس چیزی رو اونجا مخفی نمیکرد ... به نظر من این یک نظر شخصی هست ... هیچ کس نمیتونه درست استنباط کنه که فلان وسیله برای یک دانش آموز هست یا نه شاید از اول همونجا بوده و اون وسیله اصلا متعلق به آن اتاق باشه ...
از طرفی تعداد اون وسایل خیلی خیلی زیاده .. اگر قرار باشه هر چیزی متعلق به یک دانش آموز باشه در اون صورت هر دانش آموز بوقی باید اونجا رو بشناسه و بازم هر دانش آموز بوقی باید یه وسیله برای مخفی کردن داشته باشه و باز هم هر دانش آموز بوقی که قاعدتا باید دنبال اون چیزی که مخفی کرده بیاد، دیگه دنبالش نیاد. با تمام این تفاسیر بازم فکر نکنم این استدلال درست باشه و این همه وسیله حتی در طول هزار سال اونجا جمع بشن .. چون مثلا اون اتاق یه جای فوق العاده سریه و تا قبل از موضوع ارتش دامبلدور تعداد بسیار کمی از وجود این اتاق با خبر بودند.
من فکر میکنم میتونیم یه جور دیگه به مسئله نگاه کنیم:
هری وارد آن اتاق شده و دیده کلی خرت و پرت هست و فکر کرده هر وسیله ای قاعدتا باید یه جوری به اونجا اومده باشه پس حتما یه شاگردی اونو به اونجا برده ...
اما وقتی ولدمورت وارد اتاق شده فکر کرده تمام این خرتو پرتا متعلق به خود اتاقه ... یعنی همونجور که دامبلدور وقتی به فکر دستشویی رفتنه وارد اتاقی با یک عالمه سرویس های عالی میشه ( و هممونم میدونیم کسی این چیزا رو قبلا وارد اتاق نکرده و این مسئله احتمالا ویژگی خود اتاقه) شاید ولدمورتم فکر کرده تمام این خرتو پرتا ذاتا به اون اتاق تعلق دارند و غیر از خودش کسی نمیتونه اونجا رو پیدا کنه...
به هر حال یادتون باشه این که هر وسیله ای متعلق به یک دانش آموزه تنها نظر هری بوده و این هم میتونه درست باشه ، هم میتونه غلط باشه و هم میتونه فقط تا حدودی درست باشه.
کلا به نظر من دید ولدمورت خیلی با هری فرق داشته و ما باید از روی استدلال اون قضاوت کنیم.
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1386/7/18 20:02:19