اربـــابــ سلام!
خب... ارباب! اَفتِر آل!
من چندبار گفته بودم که درخواستمو قبلا اماده کردم. نه؟ ولی خب این اون اصلیه نیست. اون اصلیه خیلی وقت پیش به کائنات پیوست...یعنی من پیوندمش. اره!
این نسخه به روزه. امیدوارم مهر تائید ارباب بزرگ زیرش بخوره.
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در هر یک از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید!اربـــاب شما واقعا از من تازه وارد و خام انتظار دارید که در قدیم در جایی عضو بوده باشم؟
اگر در مرگخواران خدمت می کردم که عقلم مورد نداشت برم.
و اگر در محفل جوجه اردک زشت حمالی میکردم که ...!
2- به نظر شما مهم ترین تفاوت میان دو شخصیت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چیست؟تفاوتـــ؟ (رامبُـــد؟)
ارباب دیدید این روزها همه جناب خان می بینند؟ دیدید من به خندوانه همین الان گفتم جناب خان؟
چون واقعا دیگه کسی برای رامبد و موسیقی کمدین و مهمونش نگاه نمی کنه. همه فقط برای جناب خان نگاه می کنند.
من می ترسم چند روز دیگه یکی با اسم جناب خان درخواست مرگخوار شدن بده!

بعدش احتمالا همون طوری که شنل بقیه رو اره می کنه، جناب خانم می ره برای بقیه.
ارباب دیدید چه قدر از بحث اصلی منحرف شدیم؟ این یکی از استعدادهای منو که تو مدرسه برای هدردادن وقت کلاسا –الخصوص دینی- ازش بهره می برم.
خب واقعیتش اگه بخوایم برگردیم سربحث اصلی - که خیلی کار سختیه - من باید بگم تفاوتها خیلی فاحشه.
جدا از اینکه شما خفن و تاریک و اینایید شما دارای عشق نیستید ارباب. ولی دامبل دودور هست.
عشق وابستگی میاره...وقتی هم ادم به چیزی یا کسی وابسته می شه یعنی یک نقطه ضعف براش به وجود میاد و نقطه ضعفم ارباب، یعنی بدبختی...
همه انسانها این مشکلو دارن. البته نه وقت انسانها ها ارباب! حتی وینکی نیز که جن خانگی بود، به مسلسلهایش وابسته بود. ( من نمی دونم چرا هرسری راجب وینکی حرف می زنم شبیه خودش حرف می زنم!

)
و وقتی شما، لرد تاریکی، به چیزی یا کسی وابسته نباشید یعنی هیچ نقطه ضعفی ندارید و این یعنی برتری مطلق!
3- مهم ترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در گروه مرگخواران چیست؟ارباب!
این موقعیت وحشتناکیه ارباب!
شما گفتید مهم ترین هدف جاه طلبانه تون ارباب! نگفتید اهداف... ولی من کلی هدف دارم ارباب که می شن اهداف!
ارباب من می خوام پیشرفت کنم. می خوام اینقدر بنویسم که همه رو خسته کنم!
بعدشم می خوام محفلیها رو کباب کنم.
تازه! ارباب من می خوام زیر شناسه ام بنویسه مرگخوار! اون وقت آملیا واقعا آملیا می شه.
ولی مهم ترین هدف جاه طلبانه ام اینکه مرگخوار بشم بعد شما برام لقب بذارید ارباب! اون وقت منم لقبمو می نویسم تو امضام و میذارم از طرف پادشاه سایه ها یا یک همچین چیزی! بعدم پوزشو می دم...چه خفن!
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.ارباب میخواستم دمبل دودور را بنویسم ولی نمی دونستم قبول میشه یا نه.اخه لقب که نیست اسم واقعیشه!
این ریگولوس هم که اومد مرگخواران نون ما رو آجر کرد. مگرنه ما این بچه را اول ریگول و الانم ژیگول صدا می کنیم! ارباب شنیده شده بعضی بهش ریگِ لوس هم می گن. اسم ریگولوس انعطاف خارق العاده ای داره. حالا که به اینجا رسیدیم، به منم میگن اسب ارباب...مخفف اسممه!
ارباب من اسم یکی از این خونه خرابای محفلی ها رو می خوام عوض کنم. می شه ارباب؟
پناهگاه = ویزلی لند = دیزنی لند! کل کائنات شاهدن که اینا به همون اندازه تفریحات ما رو فراهم می کنن.
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟جمله ای هست به این صورت که : "هر غیرممکنی ممکنه." ولی من همین الان به نویسنده جمله یک جغد فرستادم و این سوال شما را مطرح کردم با ایشون.جواب رسید :" هر غیر ممکنی ممکنه ولی هرچی استثنایی داره به جان خودم!" شنیدم الانم بنده خدا داره توی کویر لوت ماهی گیری میکنه.کارشم حسابی گرفته.
ولی می گم ارباب، این ویزلی ها که شکم خودشونو نمیتونن سیر کنن، حداقل من میدمشون به حیوانام شکم این حیوونکی ها سیر بشه!
6- بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟ارباب فکر نکنم سالمی داشته باشن که بخواد نابود بشه ولی...
می تونیم محفلو تحریم کیکی کنیم! اون وقت هاگرید همشونو می خوره.
یا می تونیم یه ورد ساختن قاصدک از ادمیزاد بسازیم و بدیمش به ویولت.
در اخرم اگه همه اینجا جواب نداد، یویوی جیمزو ازش می گیریم تا اینقدر جیغ بزنه که بقیشون خودشونو بکشن!
7- در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟واااای ارباب! رسیدیم به سوال مورد علاقه من!
من عاشق حیوون جمائتم ارباب! همشون گوگولی مگولین. از جمله مارِ اربــاب!
صبح به صبحش بهش غذا می دم...بعد می برمش تاب بازی! هر وقتم وقت پوست انداختنش شد اینقدر فشارش می دم که پوست بندازه...وااااای ارباب! من یکی عاشق بلاک شدنم، یکی عاشق حیوونام!
فقط ارباب...می گم من ی سگ و ی خرگوشو و ی جغد و ی گربه و سه تا گرگ دارم...نجینی که حیوون خونگی نمی خوره؟ نه؟
8- به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟بعضی مسائل هستند که از درک من خارجند ارباب. مثلا اینکه چگونه یکسری محفلی می شنوند؟ چگونه دمبل دودور هنوز زنده است و فعالیت می کند؟ چگونه است که معلم پرورشی ما امسال از ما امتحان پایان ترم گرفــــــــــــــت؟
این سوال هم جزو همین دسته است. ولی من سوالات اربابــ را بی جواب نمی گذارم!
اربـــآب فردی دنیا دوست است ولی غرب زده نیست!
شما به مد اهمیتی نمی دهید. اربــاب، شما فقط استایل خودتان را دنبال می کنید و این موضوع هم برای بیشتر متفاوت شدنتان است.
تازه اینکه مو نداشته باشید، خوبیهایش این است که که نیاز نیست نگران موخوره، کرک شدن، شونه، شستن و ... باشید.
در کل ارباب، شما وقتی ندارید که به مو و بینیتان فکر کنید. شما دارید دنیا را تصرف می کنید و سرتان شلوغ است.
9- یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.گرد گیر دمبل دودور: با یک حرکت کل خانه خود را تمیز کنیــــد.محصولات ریشــــ دمبل دودور!
پتو دمبل دودور: خانواده های ویزلی بشتابید و با یک پتو کل فرزندان خود را پوشش دهید.محصولات ریشــــ دمبل دودور!
طناب دار دمبل دودور: مناسب برای دار زدن معلمین خود -از جمله معلیم پرورشی عزیـــــــــــــزی که امتحان پایان ترم می گیرند- از برج ایفل، ساعت بیگ بنگ، برج میلاد و ارتفاعاتی بیش از 4 متر.محصولات ریشـــــ دمبل دودور!
با خرید هر یک از این محصولات به عنوان هدیه همین طوری الکیــ یک ویزلی دریافت کنید!
برای مطلع شدن از اطلاعات بیشتر راجب محصولات ریشـــــ دمبل دودور جغدی به خودش بفرستید.
ارباب می گم، الان اینها تمام شد ولی من دارم از استرس می میرم.
این همه وقت منتظر ماندم تا اول مورد قبول خودم بشم و بعد بیام اینجا! و اینقدر لفتش دادم که فلو خودش را از دستم کشت! دیدید ارباب؟ حالا که فکر می کنم این هم می تونه یکی از راه های نابود کردن محفلی ها باشه!
#اربـــآب_در_واکُن_مُیُوم
شما نیومده بودی؟!
ما فکر می کردیم شما مرگخواری!
برای شما هم پیام شخصی حاوی موارد لازم خودتون رو خواهیم فرستاد که البته مورد خاصی وجود نداره. یکی دو نکته کوچیکه.
مخفف اسمتون چهره ما رو بسیار متبسم کرد. ویزلی لند عالی بود. اتفاقا محفل یک "سالمی " داره...به جان خودمان! و نجینی هر چیزی رو ممکنه بخوره. زنده یا مرده! همین الان سرگرم جویدن کفش های ما به جای آدامسه. هیچ تضمینی وجود نداره که خودتونم درسته قورت نده.
تایید شد.
بالاخره...خوش اومدین!