سلام خدمت همه عزیزان
خب من شاید خیلی اومدنم به سایت قدمت نداشته باشه که بخوام خاطره یا تجربه بگم ...
اما فقط دلم میخواست این اتفاقو تبریک بگم ...
به هر حال ، اینجا جاییه که همه طرفدارای هری پاتر فرقی نمیکنه مرگخوار و محفلی ، سیاه و سفید با وجود تفاوتهاشون به خاطر یه باور مشترک دور هم جمع شدن و به افکارشون اجازه منتشر شدن میدن و این خوبه ... این باعث میشه ما کسایی رو پیدا کنیم که هیچوقت حرفای طول و درازمون درباره هری پاتر براشون خسته کننده نیست . اینجا هیچوقت کسی ازچیزی که همه ما با تمام وجود باورداریم انگ مسخره یا بی خود بودن نمیزنه . اینجا ما _ یا حداقل ، شخصا من _ میتونم درباره جادو حرف بزنم و تظاهر کنم یه قهرمانم بدون اینکه نگران باشم که کسی بهم میگه دیوونه !
اینجا من احساس ارزش میکنم ، هر روز میام ، مینویسم ، تو نوشته هام زندگی میکنم ... باهاشون میخندم، میگریم و خودمو شکل میدم و مهمتر ! با کسایی حرف میزنم که بهشون میگن : "همگروهی ! " و احساس میکنم همین الان تو تالار اجتماعات ریونکلاو هستم . با تمام وجودم احساس میکنم ... نور رو ، روبان های آبی رو ، همه چی رو ! و مطمئنم همه گروه های دیگه این احساس رو دارن !
میدونین اینجا بودن باعث میشه وقتی برای سری دوم فیلمای هری پاتر رو میبینم یه دید متفاوت نسبت به هر کاراکترش داشته باشم ...
باعث میشه وقتی یه جایی گیر میکنم بگم : خب اگه لاورن بود چیکار میکرد ؟
جادوگران جاییه که من زنده میشم ... لاورن زنده میشه ... و تنها جاییه که میتونه زنده باشه ...
زادروزش مبارک ...