من کلی تو قلعه هاگوارتز گشتم و گشتم و گشتم...
اول به
اتاق ضروریات رفتم و چون خیلی گشنهم بود و آلنیس هم میخواست غذا بپزه، ازش سوء استفاده کردم و هرچی ماده اولیه در میاوردو میذاشتم تو دهنم تا سیر بشم.
بعدش رفتم به
ماجراهای مرموز مدرسه هاگوارتز. اینجا نحسی میخواست باهام مچ بندازه، ولی من به جاش دو کفتر عاشق رو انداختم وسط تا به جای من خونشون رو تقدیم شوالیه خونآشام کنن و اینطوری جا خالی دادم از نحسی!
مقصد بعدی
جنگل ممنوعه بود. نیمهی اسلیترینی وجودم یهو رگ غیرتش زد بالا و تصمیم گرفتم تالار اسلیترین رو از دست فضولیای مودی نجات بدم!

آخرم تو
هاگوارتز در تاریخ به کلاهگروهبندی کمک کردم تا به خواستهش یعنی اذیت کردن جادوآموزان برسه!

حالا هم اومدم پنجمین گناهم رو تحویل بگیرم.
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
با اینکه مأموریتها یکییکی دارن سختتر میشن، اما بهخوبی از پسشون برمیای. کاملاً مشهوده که آموزشهای جهنمیمون اثر خودش رو گذاشته؛ نهتنها خودت مأموریتها رو عالی انجام میدی، بلکه با خلاصهنویسیهات کاری کردی که بقیه هم راحت و بدون دردسر گناه کنن!
بریم سراغ مأموریت:
گناه پنجم: به انجمن «سرسرای چهارگانه» برو و در قالب ۵ پست جداگانه، در تاپیکهای گروهها (بهجز ریونکلاو)، پستی ارسال کن. در هر پست، گابریلا سوار بر چوب پرشی (Pogo stick) وارد سوژه میشه، فقط یک جملهی دیالوگی میگه، و به همون سرعت از صحنه خارج میشه. ادامهی داستان باید بدون اختلال و به شکلی طبیعی جلو بره.