شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اول وسط بحثِ آروم کردنِ آمبریج تو کافه ریون پریدم و بهشون گفتم که چقد بستنی توتفرنگیایی که خوردم فوقالعاده بودن!
بعدش نوبت اسلیترینیا تو شبی از شبهای ریونکلاو بود تا بحث احضار جدشون به حاشیه رونده بشه و بفهمن هاگوارتز چه دستپخت خوبی تو ساخت بستنی توتفرنگی داره!
در نهایت دوباره برگشتم پیش ریونکلاویها تو خوابگاه پسران ریونکلاو که سعی داشتن دامبلدورو گول بزنن و اینجا فهمیدم شاید بستنی آلبالوییهای خوبی هم بتونم پیدا کنم!
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
دخترم، با این سرعتی که ماموریتها رو یکی پس از دیگری تموم میکنی، کاملاً مشخصه که داری به دوران اوج خودت نزدیک میشی. و خب، دوران اوج گابریلا یکی از اون چیزهایییه که ما خیلی ازش لذت میبریم!
بریم سراغ مأموریت:
گناه چهارم:
تو قلعهی هاگوارتز بچرخ و چهار جادوآموز پیدا کن (در چهار پست جداگانه) و از هر کدوم یه جوری سوء استفاده کن تا به اهداف شخصی خودت برسی و یا به بعضیهاشون کمک کن که اونا به اهداف خودشون برسن، پیش به سوی غیر قابل پیشبینی بودن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 22:05:50
اعتراف میکنم گرچه با مقادیری از تفکراتتون مخالفم، تقریبا کلش! اما نمیتونم انکار کنم که شما یکی از بزرگترین جادوگران عرصه جادو هستید و خواهی بود. اومدم به پیشگاهتون عرض کنم که منم در خلوت خودم یکسری گیلتی پلژرهای مگو دارم.
ببینم شما میتونید یکسری گیلتی پلژرهای بگو، بگید؟!
صدای سالازار اسلیترین:
آلبوس،
قدرت ما آنقدر گسترده و آشکاره که حتی جادوگران بزرگ و باهوشی مثل تو هم چارهای جز اعتراف به تسلط بینظیر ما بر جادو ندارن؛ نوری که مثل خورشید، بیاجازه، به چشمان همه نفوذ میکنه.
برویم سراغ مأموریت:
گناه اول: هلگا هافلپاف بهتازگی کوکی جدیدی درست کرده و بهعنوان دسر در سرسرای عمومی هاگوارتز بین اساتید و جادوآموزان پخش کرده. اما به نظر میرسه تو بیش از حد مجاز از این کوکی خوشت اومده و داری مقدار زیادی ازش میخوری...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 10:11:42
ابتدا آواداکداورایی در انبار معجونها نثار یکی کردم تا بتونم به بستنی توتفرنگیم برسم!
سپس صفی طولانی رو در سالن امتحانات سمج دیدم. به زور متوصل شدم و با قلدری به جلوی صف رفتم. بعدش تو سالن بستنی توتفرنگی دوم رو یافته و نوش جان کردم.
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
خوشحالیم که تونستی اون دو بستنی توتفرنگی رو پیدا کنی و با لذت نوش جان کنی. حالا که انرژی کافی داری، بریم سراغ مأموریت بعدی:
گناه سوم: در سه تا از تاپیکهای ریونکلاو در انجمن سرسرای چهارگانه (میتونه یک تاپیک تکرار بشه)، پست ارسال کن و وارد مکالمهی سه نفر شو که دارن دربارهی یه موضوع مهم حرف میزنن. اما بهجای توجه به حرفهاشون، کل بحث رو نادیده بگیر و موضوع رو به سمت بستنیهای خوشمزهای که خوردی بکش!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 10:06:21 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 10:06:56 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 10:20:54
لوسی بهت گفتم نرو! نه اونور نه! ای شیطونک پست فطرت خبیث کوچولو!
عه- اوه! سالازار! من منظوری نداشتم- فقط... اون اهریمن کوچولو برگشته به جهنم و حالا منم باید از این دروازه رد بشم تا پیداش کنم... پس...؟
صدای سالازار اسلیترین:
گرگ حسابدار ما،
حالا که لوسی برگشته یه سر به خونهاش بزنه، تو هم بیا کمی گناه انجام بده، شاید خوشت اومد و موندی.
برویم سراغ مأموریت:
گناه اول: اوضاع در تاپیک «انبار معجون» داره برای هاگوارتز خطرناک میشه. ماگل نمیری که اونجاست داره میزان عصبانیت ما، سالازار، رو به سطحی میرسونه که ممکنه همهچیز رو نابود کنه. وظیفهی تو اینه که وارد سوژه بشی و با یه دروغ قشنگ این ماگل رو از ما دور کنی تا جلوی فاجعه رو بگیری.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 9:58:46
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
خواستم که برای رد شدن از دروازههای جهنم اعلام حضور کنم.
لطفا به ما هم یه ماموریت شَیطانی بدین بریم پی کارمون.
صدای سالازار اسلیترین:
کاسیوپا،
از داستان زندگیات لذت بردیم. در ابتدا تعجب کردم وقتی دیدم بهعنوان دومین عضو از خاندان بلک، راه اسلیترین را نرفتی و بهجای آن به گریفیندور پیوستی. اما وقتی دیدم که به مرور زمان و با آموزشهایی که در هاگوارتز دیدی، به تاریکی گرایش پیدا کردی و در نهایت خانوادهی واقعیات را در مرکز تاریکی یافتی، تحسینبرانگیز بود. حالا نهتنها مایهی افتخار خاندان خودت هستی، بلکه هاگوارتز هم به داشتن تو افتخار میکند.
برویم سراغ مأموریت:
گناه اول: به تاپیک «قدح اندیشه» برو و یکی از خاطراتت را که در آن متوجه علاقهات به تاریکی شدی، تعریف کن. میخواهیم بدانیم چه چیزی باعث شد مسیرت بهسمت ما تغییر کند و چگونه تاریکی را در آغوش گرفتی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/11 0:08:49
.Everything could be achieved with effort همهچیز با تلاش به دست میآید.
فقط در لحظه حال کردم به جا یک نفر، سه نفرو بکشم (یکیش پشت صحنه بود)! تازه یکی رم یجوری فراری دادم که دیگه تا آخر سوژه برنگرده و یه نفر دیگهم قانع کردم هرچی رخ نشون داده بسه و بهتره که بره دیگه برنگرده! به آخری اما رحم کردم، جدیدا اینورا دیده بودمش!
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
چه خبری بهتر از اینکه بگیم یک گناه برات در نظر گرفتیم، و بعد معلوم بشه که در واقع باید سه تا گناه انجام بدی؟ شاید بعضیها اینو نشونهای از سرپیچی از اوامر پادشاه جهنم بدونن، ولی ما معتقدیم که هرچی گناه بیشتر، زندگی لذتبخشتر.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: دو عدد بستنی توتفرنگی خوشمزه در دو تاپیک رندوم از قلعه هاگوارتز پنهان شده. وارد انجمن قلعه شو، دو تاپیک تصادفی انتخاب کن و بدون توجه به سوژهی در جریان، با زور، چرخوندن فضا یا جادوی سیاه، واردشون شو و بستنیها رو پیدا کن. بعد از کشف، سوژهها رو به حالت طبیعیشون برگردون، انگار که هیچوقت هیچ بستنیای اونجا نبوده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/10 23:35:09
بی زحمت ماموریت منو بدین بهم تا گوی پیشگوییم منفجر نشده!
صدای سالازار اسلیترین:
پیشگو،
تردیدی نیست که گناهی که برایت صادر میشود، پیش از صدور، در گویهای پیشگوییت دیدهای. شاید حتی پیش از آنکه ما آن را اعلام کنیم، خودت آغازش کرده باشی. از پیشگوی اعظم ارتش تاریکی انتظار دیگری نمیتوان داشت.
برویم سراغ مأموریت:
گناه اول: در تاپیک سالن امتحانات سمج، استرس فضای سنگینی ایجاد کرده؛ جادوآموزان باید بهصورت حضوری و در برابر سالازار امتحان دهند. وقت آن رسیده که در صف امتحاندهندگان ظاهر شوی و با بهرهگیری از تواناییهای پیشگویانهات، از این اضطراب جمعی سوءاستفاده کنی. اینکه این سوءاستفاده چه شکل و سودی برایت خواهد داشت، به تخیل و نیت تاریک خودت واگذار میشود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/10 23:28:52
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
خب نهایت سعیم رو در مورد گناهان دوم به کار گرفتم. و الان میتونم بگم که تابحال اینقدر خیال پردازی نکرده بودم سالازار. کافه ریون و زیر نور ماه
صدای سالازار اسلیترین:
مارکوس،
از سرعتی که گناهان را یکییکی پشت سر میگذاری رضایت دارم؛ این نشان از تسلطت بر تاریکی و تواناییات در بیرون کشیدن معنا از دل آن دارد. در نوشتههایت حسی از رمز و ابهام جریان دارد که کاملاً با شخصیتپردازیات هماهنگ است، و این پیوند میان روایت و هویت شخصیت، تا اینجا برای من لذتبخش بوده است.
برویم سراغ مأموریت:
گناه سوم: در اعماق قلعهی هاگوارتز، ارواحی سرکش حضور دارند که از سلطه و قدرت ما سر باز میزنند و میکوشند مسیر خود را از فرمان ما جدا کنند. تو، بهعنوان نگهبان پل مرگ و زندگی، و کسی که توانایی ارتباط با ارواح را دارد، مأمور میشوی که این ارواح را شناسایی کرده و به اجبار از این پل عبور دهی، تا به نیستی و در نهایت به جهنم منتقل شوند. برای اجرای این گناه، به تاپیک جوتیوب برو، کانال شخصی خود را تأسیس کن و در قالب سه پست، روند شکار ارواح سرکش هاگوارتز را با جزئیات روایت کن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مارکوس فنویک در 1404/4/10 15:36:13 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/10 23:21:47
مگه میشه شما هفتخوانی ترتیب بدین و دخترتون برای فتح قلههای گناه حضور پیدا نکنه؟
ماموریت اول منو بدین یه تُکِ پا برم انجامش بدم برگردم.
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
اگرچه تاکنون صدها مأموریت را در اعماق جهنم زیر نظر ما پشت سر گذاشتهای، اما گناه هیچگاه کهنه نمیشود و افراط در آن، همیشه لذتبخشتر است.
برویم سراغ مأموریت:
گناه اول: به یکی از تاپیکهای انجمن سرسرای چهارگانه برو، تاپیکی خارج از مجموعهی ریونکلاو(از سه گروه دیگر) را انتخاب کن. سپس یکی از شخصیتهایی را که دیگر در سایت فعال نیست اما در آن سوژه حضور دارد، به جنازهای تبدیل کن و او را از جریان داستان خارج نما.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/10 14:07:48