آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
بلید باید بگم که این فقط یه تیکه از موضوع بود و خیلی جاها هست که با دین مخالفت داره مسلا موضوع اصلی کتاب که همین جادو هست که هم مسیحیت هم اسلام اون رو قبول نداره و اگه دقت کرده باشی خیلی از کسایی که هری پاتریستن به جادو علاقه دارن خودمم یکیش در ضمن ما از موضوع تاپیک هم بطور کامل خارج شدیم
گزیده ای از برداشتهایم... جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
تا اونجا که من یادمه پاپ از کتاب 3 مخالفت خودش رو اعلام کرده بود اما سر بسته و نه به این گستردگی. در ضمن یه لباس که شباهت به لباس کشیشها داره دلیل بر این نمیشه مسیحیت زیر سوالب بره نه فکر نمیکنم این دلیلش باشه. موضوع فراتر از این حرفهاست شاید این فقط بهونه بوده.
خب بلید باید بگم که تو هری پاتر یه جا هست که به کشیش ها توهین شده و اونم در کتاب چهارم قسمت یول بال هست که نوشته دراکو با لباسی بلند و.......همانند کشیشها شده بود.این قسمت رو وقتی پاپ دیده فکر کرده که رولینگ ضد مسیحی ها و کشیش ها نوشته واسه همین ضد اون تبلیغ میکنه.
گزیده ای از برداشتهایم... جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
درسته توی هری پاتر اسمی از مذهب نبرده شده ولی میبینیم که چقدر پاپ مخالفش بود.پس هری پاتر توی اروپا هم برای بودنش با مذهب مشکل داره چه برسه به ایران که میخوان همه چیز رو به دین و مذهب ربط بدن پس مذهب دلیل بزرگیه نا دیده نگیریدش.
من با نظر ایوان موافقم.دین و مذهب دلیلی بر این موضوع نیست،چون میشه یه کتاب نوشت که نه خدا رو رد کنه نه قبول داشته باشه مثل هری پاتر،تو هری پاتر نه خدا وجود داره نه خدارو رد کرده،به نظر من رمان های تخیلی چیزی نیست که بشه درش دین رو جا داد،مگه اینکه بیاد مسائل دین رو بصورت داستان در اورد.مثلا بیاد یه دین رو توضیح بده که باز این کتاب موفقیتش زیاد نیست.من که میگم تو هر جای دنیا میشه کتاب تخیلی نوشت البته در صورتی که ارادش باشه،تبلیغاتش درست باشه،و مردم به اون سطح فرهنگ رسیده باشن که اگه یه مرد یا زن محصل با تحصیلات دانشگاهی بیاد یه کتاب تخیلی بنویسه نگن که یارو با این سنش مثل بچه ها رفتار میکنه.
گزیده ای از برداشتهایم... جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
من با قضیه مذهب مخالفم.مذهب دلیل اینکه ما توی کشورمون داستان های فانتزی نداریم نیست.خیلی راحت میشه داستانهایی نوشت که بدون نقض کردن قوانین مذهبی یه داستان فانتزی باشه.در واقع اگه کسی بخواد میتونه اینطوری بنویسه.حتماً لازم نیست که با دین مغایرت داشته باشه.مشکل اینه که کسی به خودش زحمت این کار رو نمیده.چون این سبک در داستان نویسی ایرانی سبک جدیدی به شمار میاد و تا در ایران جا بیوفته زمان زیادی لازم داره.
آخه ایرانی ها چی دارن که بخوان هری پاتر و ارباب حلقه ها داشته باشن( حقیقت تلخ است). خدا وکیلی ایرانی ها همش چسبیدن به انرژی X و کار دیگه ای انجام نمی دن. بعدشم تا بگی ایرانی ها چیزی ندارن پای رستم و لی و خسرو و ... رو میارن وسط.
There is something that I see In the way you look at me There's smile There's truth In your eyes What an unexpected way On this unexpected day Could it be This is where I bel
يه چيزي توي كتاب ارباب حلقه ها ما چنين چيزي كه دنياي ديگري بعد از مرگ وجود نداره نداريم و همچنين فانتزي مي تونه توي اين جهان اتفاق بيفته خيلي از كتابها هستند كه به سبك فانتزي هستند اما در اين دنيا اتفاق افتادند .
يكي از دلايلش جنبه مذهبي مردم ايرانه.تو كتاب هاي نظير ارباب حلقه ها و يا لايرا مسائل مربوط به خلقت مورد شك قرار ميگيرن و يكسري مباحث اضافه رو وارد ميكنن.مثلا تو لايرا ميبينيم مردم بعد از مرگ در حال پوچي ميمونن و يا به عبارت درست بعد از مرگ زندگي و حسابي نيست.هر كس كه بميره چه خوب چه بد به يه دنيا ميرن و در كنار هم هستن و توسط يك سري موجود شرور عذاب ميشن.كه اين اين فرهنگ رو القا ميكنه كه اينده رو بيخيال حال رو بچسب! ما از اين مسائل نداريم.اگه جنبه مذهب رو هم وارد كار كنيم ميشه همون شاهنامه خودمون.پس ما قبل از اونا به اين سبك نوشتن وارد شديم!