جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: فیلم ساختن از هری پاتر یک اشتباه نبود؟؟؟؟؟
ارسال شده در: شنبه 31 فروردین 1387 10:01
نمایش جزئیات
آفلاین
تعدادی پست از این جا حذف شد

اینطوری که معلومه تمام مطالب عنوان شده و کسی چیزی برای اضافه کردن ندارن! به خاطر همین این تاپیک قفل می‌شه

اگه کسی درآینده فک کرد که این سوژه قابل ادامه دادنه! البته درست حسابی! یه پخ (پیام خصوصی) بزنه بهم! (یا به ناظر وقت!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 فروردین 1387 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم ایده ی خوبی بود البته من با فیلمش اشنا نشدم اول رفتم کتاباش را خوندم بعد فیلمش را دیدم دیدن فیلم برای ما روشن میکنه که مثلا هاگوارتز چه شکلیه یا این بچه ها ی هاگوارتز چه شکلین یا چیزای جادویی چه شکلین و ما با دیدن این فیلم هاست که نه تنها دنیای هری پاتر بلکه چیز های جذاب را تونستیم به چشم خودمون ببینیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven !

ارسال شده در: سه‌شنبه 21 اسفند 1386 00:25
نمایش جزئیات
آفلاین
فیلم ها تا فیلم 2 جالب بود اما بعدش جنبه ی درآمد زایی پیدا کرد و پر شد از جلوه های ویژه و بافت اصلی خودش رو از دست داد !! ولی خوب از یه نظرم خوب بود چون شخصیت ها تو ذهنمون حک شدن !! در کل خوب بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همچو کبریت کشیده در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را همچو یک معجزه باور دارم آخرین دانه کبریتم را میکشم من در باد هر چه باداباد!
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1386 07:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نه به نظر من خیلی هم درست بود چون همون طور که مورگان عزیز گفتن وقتی یک کتاب نوشته میشه و فروش بالایی رو به خودش اختصاص می ده به احتمال زیاد فیلمی هم در رابطه باهاش ساخته میشه ، و حتی اون فیلم احتمال داره جذاب تر از کتاب هم باشه ولی به نظر من فیلم های هری پاتر به جذابیت کتاب هاش نمی رسه و حتی کارگردان ها و نویسنده گان متن می تونستن فیلم رو جالب تر درست کنن ، اما باز هم من اعتقاد دارم ساختن فیلم های هری پاتر یک اشتباه نبود بلکه این فیلم ها خیلی از افراد رو وسوسه کرد که بیان کتاب ها رو بخونن و یکی از طرف دار های هری پاتر بشن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من همون روبیوس هاگریدم !!!
عضو اوباش هاگزمید
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1386 21:29
نمایش جزئیات
آفلاین
در اکثریت اوقات زمانی که کتابی ( جه فانتزی، چه واقع گرایانه) منتشر میشه و فروش بالایی می کنه فیلم به عنوان مکملی برای اون کتاب محسوب میشه که بعد از مدتی حتی به بخشی جدایی ناپذیر از کتاب مبدل میشه تمامی توصیفاتی که یک انسان میتونه از متنی که می خونه، بکنه ، هر چه قدر هم کامل باشه نمی تونه جای تصاویر واقعی رو بگیره بنابراین فیلم های هری پاتر نه تنها به اشتباه ساخته نشده اند بلکه کاملا هم ضروری بوده اند.
( با تشکر: عضو هیئت رئیسه ی سازمان ارزشی های خط ولدی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1386 08:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من ايده ي خيلي خوبي بود
عالي بود اگه فيلم ها رو نمي ساختند هيچ وقت همچين سايتي برپا نمي شد.
نظر من اينه که:
اگه چهره هاشون در فيلم به تصوير کشيده نمي شد! ما دقيقا" نمي دونستيم هري پاتر کيه و چه کارايي ازش بر مياد هر چه قدر هم که تو کتاب خوب توضيح مي داد هيچ وقت به اين واضحي نمي شد چون هر کسي از هري يه چيز در ذهنش داشت اما اين جوري تصويري از هري پاتر و اتفاق هايي که واسش پيش مياد واسه همه يه جوره!!! و تصاوير تخيلي که هر کسي از کتاب هاي هري پاتر داشت به يک صورت و متحد شدند.
حالا همه هري پاتر رو با يه تصوير مي شناسيم...
خود من اولين فيلمشو که ديدم شروع به خوندن کتاب هاش کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من غريبه ي ديروزم و آشناي ام
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1386 00:47
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم اين جوري بهتره.خيلي ها اصلا كتاب هارو نمي خونند واگه فيلم هاي هري پاتر رو نمي ديدند اصلا نمي دونستند هري كيه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1386 23:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من كه دو جنبه داره از اين نظر خوب بود كه خيلي ها با هري پاتر اشنا شدن ولي فيلمش براي من و خيلي ها مثل من يه چيز وحشتناكه كه حالمون ازش بهم ميخوره خوب من يكي كه اعصابم خورد ميشه وقتي ميبينم فيلم و كتاب اين همه باهم فرق دارن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1386 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من دوباره برگشتم تابستون که می اومدم خیلی ها از دستم شاکی شده بودن وللش مدیر های جدید چطورن
راستی سوال از این هم مسخره تر میشه معلومه که ساختن فیلم ها خیلی خوب بود به نظر من اگه نگم نصف ولی یک سوم طرفدارهای هری طرفدار فیلم هاشن البته من اینجوری نیستم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
www.rjhp.blogfa.com
چه فرقی می کنه ؟
مرزها کجاست ?
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1386 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نه،برای چی باید اشتباه باشه.اتفاقا باید هم این کارو میکردند.این جوری هری پاتر بیشتر با حقیقت نزدیک شد.ولی می تونستند فیلم ها رو بهتر از این بسازند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتمش دل ميخري؟پرسيد چند؟
گفتمش دل مال تو تنها بخ�