نقل قول:
کنت الاف نوشته:
اقا بیاین بشینین اینجا یه ذره حرف بزنیم!
اول اینکه: بهتر نیست تاپیک نحوه برخورد رو خصوصی کنیم؟ یعنی فقط اعضای ایفای نقش اونو ببینن؟ بر فرض مثال یکی توی سایت ثبت نام کرده میاد این دعوا ها رو میبنه می گرخه میره. در حالی که خودمون میدونیم اینا ظاهر و شاید واقعا مشکل به این بزرگی نباشه. یه سری سو تفاهم فقط.
دوم اینکه: یه سرچ بار برای تاپیک ها بزارید اون بالا لطفا. من الان میخوام برم تاپیک خورندگان معجون راستی. هیچ ایده ای ندارم که ممکنه کجا باشه.
تشکرات.
سلام بر جناب کنت.
ما نشستیم روی این بحث کردیم، به این نتیجه رسیدیم که اعتراض حق همس، اگر کسی خارج ایفاست، نمیتونیم این حقو ازش بگیریم که وارد اون تاپیک نشه و صحبت نکنه. بنابر این به یه پیشنهاد جایگزین فکر کردیم که البته همچنان داریم روش بحث میکنیم، اونم اینه که بیایم یه تاپیک برای خارج ایفا بزنیم، یکی هم داخل ایفا، برای بعضی حرفا که نیازه داخل ایفا بمونه.
در مورد دوم، در حال حاضر میتونید از قسمت سرچ اصلی سایت استفاده کنید و اسم تاپیکو بزنید داخلش. مطمئنا اسم تاپیک و انجمنش اونجا ظاهر میشن. تا ما هم ببینیم قابلیت گذاشتن سرچ بار وجود داره برای تاپیک ها یا نه.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نقل قول:
سیوروس اسنیپ نوشته:
از اونجا که ما اصلا و ابدا اهل رو دادن به کسی نیستیم و اصلا علاقه ای نداریم احساساتمان را در میان عوام بر ملا کنیم، بنابراین تا از حضورمان در این تاپیک پشیمان نشدیم مستقیم می ریم سر اصل مطلب.
پونصد-شونصد امتیاز بابت نذاشتن گزینه لایک یا تشویق باید ازتون کسر کنم! شانس اوردین سمتی ندارم وگرنه بلاک کردن کمترینش بود!
انصافا بعضی از پست ها به اندازه ای زیبا نوشته و پرداخته شده که شخصا گاهی وسوسه می شم برم در میان پست ها، پستی بزنم و از اون نویسنده تقدیر کنم.
پس تا هوس نکردم منوی مدیریت را بزور و از طریق دست های پشت پرده تصاحب کنم برید در این مورد یک فکر بکری بکنید.
حداقل فعلا این امکان وجود نداره متاسفانه.