هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

لیگالیون کوییدیچ

تور جهانی سالازار اسلیترین

در حال دیدن این عنوان:   2 کاربر مهمان

پاسخ به: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
پیام زده شده در: ۲۱:۱۱:۵۱ شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیگنس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۲:۴۴ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۳۶:۱۲
از خواستگاه شرارت
گروه:
اسلیترین
مرگخوار
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 108
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
من که نه ولی نسل اندر نسل خانوادمون مرگخوار بودن. سیریوس از خانواده طرد شده پس حساب نیست تازه دوتا از دخترای خودمم زیر سایه شما خدمت کردن. به نحوی میشه گفت شایعه کردن که نوه‌ی منم دلفی بچه‌ی شماست.

2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟
اگر از کلیشه های دماغ و این جریان ها بگذریم، لرد اصیل‌زاده‌ی واگعی بود، دامبلدور اصیل زاده‌ی کیک.

3- مهمترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
باد به غبغب انداختن خدمت در راه آرمان های ارباب، برای ساخت دنیایی بهتر تحت سلطه ارباب

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

گادفری میدهرست: جغدِ سفید. جغد چون شبا نمیخوابه، سفید چون محفلیه

5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
به قیافه مظلومشون نگاه نکنین! از این محفلی ها که یه خون اشامو راه دادن تو گروهشون و میزارن از خون ملت بخوره و سیراب بشه، چه انتظاری میره؟ صد در صد ماه به ماه بچه های کوچولو رو میدزدن، کباب میکنن میدن به ویزلیا.

6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
ببخشیدا، ولی بنظر من نابود کردن همیشه به معنای کشتن نیست، بهترین راه اینه که کاری کنیم که آرزوی مرگ کنن.

7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
هر روز از گوشت تازه‌ی محفلی ها بهش میدم بخوره، جون بگیره.

8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
شاید به گل و گیاه حساسیت داشتن و ترجیح دادن مشکل رو از ریشه حذف کنن، یعنی با حذفِ بینی! مو هم.. انقد مرگخوارا حرصش دادن که چنین شده. بزارین من بیام، یکی از محلولای مخصوصمو براشون میارم تا موهاشون بشه مثل موهای خودم.

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
نکنه یهو مثل راپانزل باشه؟ مثلا شبا قبل خواب می‌شینه آواز میخونه، ریشش طلایی میشه، و قدرتش بیشتره میشه. یا شایدم به طول عمرش اضافه میشه

تاریکی به پا خیزد...

ما جوابهایتان را خواندیم و خوشمان آمد!
سابقه فعالیتتان هم خوب است! ادامه دهید...مرگخوار جان فدای ما باشید! فقط ما محلول مو نمیخواهیم! خودمان دوست داریم کچل باشیم! همین است که هست!

تایید شد!

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۸/۷ ۳:۰۰:۲۴

Let the game begin

تصویر کوچک شده
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲۰:۵۷:۲۴ یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳

هافلپاف، مرگخواران

زاخاریاس اسمیت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۳۴:۲۸ جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۱۸:۱۲
از نزدیک ترین نقطه به رگ گردنت
گروه:
مرگخوار
جـادوگـر
هافلپاف
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 102
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی را در یکی از جبهه‌های محفل ققنوس / ارتش تاریکی با روی خوش شرح دهید.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
(خلاقیت میخواستی؟)

۲- مهم‌ترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟

اگه جناح و سلسله تصمیمات جزئی و کلی حضرات را درنظر نگیریم...
دماغ. بله قربانت گردم دماغ و گوش. صد البته که اینها جزو فرعیات دین هستن و اصلا از همان اول هم به چهره مبارک نمی‌آمدند.

۳- مهمترین هدف جاه‌طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

میخوام، آسمونو قرمز کنمممم خورشیدو آبییییی
میخوام انقده خوب بشم که دومی بشه واسه پشتیه عادی
میخوام انقده بد بشم که ای محفلی! پشیمون شی از جناهی که داری

۴- به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد و مرگخواران) را انتخاب کنید و لقبی مناسب برایش بنویسید.

جوزفین مونتگومری: چراغ نفتی
بد بود؟
نیلکلاس فلامل(عضو سابق محفل و همگروهی خوبم) نیکی جان

ببین قربانت گردم... من واسه مرگ خوار شدن رفیقامم فروختم به خاطرت
(هرچند به خاطر رفیقام اومدم اینوری)

۵- به نظر شما محفلی‌ها از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی‌هاست؟

با دریافت سهمیه بهزیستی

۶- بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟

اگه دختر بود باید باهاش وارد رابطه‌ی احساسی بشی و تهش امیر بازی در بیاری.
اگه پسر بود هم نمیدونم چرا فکر میکنین نمیشه از پلن A استفاده کرد.

۷- در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی خواهید داشت؟

براش غذای تقویتی میخرم و تو سایت دوست یابی ماری واسش اکانت میزنم.

۸- به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟

طرف پیش فلانی سیبیل گرو میذاره تا بره و برگرده...

اعلی حضرت هم پیش مرگ دماغ گرو کذاشته اند که در روز موعود بذارن دست مرگ به گریبان مبارکشان برسد.

۹- یک یا چند مورد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام ببرید و در صورت تمایل شرح دهید.

به اکستنشن تهرانی بفروشی جاش هورکراکس شانسی بخری

تاریکی به پا خیزد...

به به...ما همیشه فکر میکردیم یک امیر با 206 سفید، افسانه است اما انگار شما واقعی هستید...
خوشمان آمد!
جوابهایتان غافلگیرکننده و فلفلی بودند!
یادتان باشد که ارتش تاریکی به همه دوستی ها ارجح است و فقط ما برایتان میمانیم نه نیکی جان!
فقط مار ما را در سایتهای دوست یابی نبرید و همان محفلی ها را از راه به در کنید کافی است.
خلاق بمانید!

تایید شد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۸ ۱۰:۲۷:۲۴

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو حمل میکنن .
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۷:۵۶:۳۴ پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

ترزا مک‌کینز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۱:۱۳ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۶:۴۰:۱۶
از درون کتاب ها 📚
گروه:
گریفیندور
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
شـاغـل
پیام: 105
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی را در یکی از جبهه‌های محفل ققنوس / ارتش تاریکی با روی خوش شرح دهید.

من همیشه دنبال این بودم که برم جبهه. میخواستم سهمیه بگیرم برا آزمون سپجم ولی متاسفانه زمان جنگ هنوز به دنیا نیومده بودم و بی جبهه موندم. بعد از فارغ شدن از هاگوارتز خیلی منتظر بودم ببینم کدوم جبهه اول میخواد ساحره ماهر و باهوش و خفنی مثل من رو جذب کنه ولی به نظر میرسید جبهه ها یه مقدار نسبت به جذب افراد شایسته بی توجهی و کوتاهی میکنن به همین جهت تصمیم گرفتم خودمو از جبهتون دریغ نکنم و درخواست بدم!

متاسفانه لرد در کتاب شخصیتی خیلی بد، منفور، بی‌خرد و ضعیف و در مقابل دامبلدور شخصیتی بسیار عاقل، قوی و خوب به تصویر کشیده شده بود. این درحالی بود که اشتباهات به ظاهر ساده دامبلدور در کتاب در حقیقت تاثیراتی خیلی مخرب تر داشت. حداقلش این بود که لرد صداقت داشت نه مثل دامبلدور که خودشو خوب نشون بده ولی از درون هزار جور اشتباه مختلف بکنه آخرشم بگه همش از سر عشق بوده! خلاصه که به نظرم لرد اونطور که شایستش بود حقش در کتاب ادا نشد!

من همیشه فکر میکردم خیلی سفیدم ولی به تازگی با چیز هایی مواجه شدم که حکایت از سیاهی درونم داره. اومدم در بخش تاریکم رو باز و کشفش کنم! شاید ظاهر بیرونیم سفید باشه ولی یه دایره سیاه همیشه اون تو هست. مثل یانگ!

۴- به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد و مرگخواران) را انتخاب کنید و لقبی مناسب برایش بنویسید.

کدوالادر جعفر مرلین بیامرز : گوسفند اسکراپی
( اسکراپی نوعی بیماری گوسفندهاست که بر اثر نوعی پریون ایجاد میشه و CNS گوسفند رو تخریب میکنه. پریون اسم گروهی از پروتئین هاست. CNS هم دستگاه عصبی مرکزی شامل مغز و نخاعه. خلاصه که همون معنی گوسفند بی مغز رو میده!)

با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم و نمودار هایی که موجوده محفل تا الان داشته به همه کم غذا میداده تا همه یه چیزی خورده باشن ولی دیگه دارن دچار سوءتغذیه میشن. به زودی مجبور میشه بین ویزلی ها و بقیه اعضاش یکی رو برای زنده موندن انتخاب کنه! من میتونم این انتخاب رو براشون راحت تر کنم! شما ترجیح میدین کیو اول سر به نیست کنم؟

نفوذ! باید به درون محفل نفوذ کرد و بینشون تفرقه انداخت! بالاخره از قدیم گفتن تفرقه بنداز و حکومت کن!

مار ها خیلی موجودات جالب و مفیدی هستن. بعد از این که تونستم با نجینی ارتباط خوبی برقرار کنم یه بار با هم میریم یکی از دوستامو که خیلی از مار میترسه اذیت کنیم!

من تو کار لرد دخالت و فضولی نمیکنم! حتما صلاح دونستن دیگه! اگر نیازی بود من چیزی بگم یا کاری کنم خود لرد بهم میگفتن!

۹- یک یا چند مورد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام ببرید و در صورت تمایل شرح دهید.

اول از همه باید هشدارهای ایمنی رو بدم. هنگام کار با ریش دامبلدور حتما ماسک و عینک بزنید و دستکش بپوشید تا مرلینی نکرده به واسطه ریش دامبل آلوده نشین. نرین از این دستکش پلاستیکیا بپوشینا! میکروبای ریش دامبل اینقدر قوین که از اونا رد میشن. دستکش حتما باید پوست اژدها باشه!

در مرحله بعد ریش رو با احتیاط به آزمایشگاه میکروب شناسی منتقل میکنیم. اون ریش حتما پیشرفت بزرگی به علم خواهد کرد. گونه های جدید از باکتری ها و قارچ ها کشف خواهد شد. چون همونطور که میدونید ریش دامبل خیییییییییلی دراز بود و به همه جا میمالید. اصلا تصور کنین چطوری میشه با اون ریش دستشویی رفت و ریش به جایی نماله؟! دامبل هم که اینقدر کار داشت و مشغول خراب کردن زندگی هری بود که وقت نمیکرد اون همه ریشو بشوره و تمیز کنه!

بعد از انجام آزمایشات علمی با رعایت نکات ایمنی هم میتونیم ریشو به موزه بفروشیم به عنوان ریش پر نیرنگ ترین جادوگر زمان!

تاریکی به پا خیزد!

خب خب... اول از همه بگوییم که ما بی خرد و ضعیف هستیم؟؟ در آخر فقط صادق هستیم؟؟
باید به لایه های وجودی ما بیشتر دقت کنید و ابهت ما را هرگز زیر سوال نبرید!! ما همه جا خفن و بی نقص هستیم! فقط باید دقت کنید!

البته اینکه در آخر گفتید که حق ما ادا نشده و یا اینکه ما خودمان میدانیم مو و بینی میخواهیم یا نه خوب و کافی بود.
فعلا شما را قبول میکنیم...ولی با دقت شما را نگاه میکنیم که ببینیم ابهت و شکوه ما را رعایت میکنید و برایمان مرگخوار خوبی هستید یا نه...
مراقب خودتان باشید... حواس ما بهتان هست...

تایید شد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۱ ۱۷:۴۸:۲۰

تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

Evarything is possible

پیام زده شده در: ۲۰:۲۱:۵۴ دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳

هافلپاف، مرگخواران

زاخاریاس اسمیت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۳۴:۲۸ جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۱۸:۱۲
از نزدیک ترین نقطه به رگ گردنت
گروه:
مرگخوار
جـادوگـر
هافلپاف
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 102
آفلاین

صفر کیلومترم

یه شخصیت قوی و باهوش صرفا تو جبهه متفاوت

ببینم میتونم چقدر سیاه باشم

جوزفین مونتگومری: چراغ نفتی

با دریافت پسمانده غذا های امارت ریدل‌ها

از درون

شاید براش جفت پیدا کردم

رفتن مسافرت

تناب دار

تاریکی به پا خیزد!

در ابتدا بگوییم که ما این پست را هفته پیش جواب دادیم!
واقعا نمیدانیم چرا پاسخمان ثبت نشده!
در کل به پست شما توجه شد و جواب در زمان مناسب داده شد، اما در مورد ثبت نشدنش میتوانید مقصر را سرعت اینترنت ماگلی و بقیه مشکلات فنی بدانید...

خب.... اما جواب ما!
آقای اسمیت عزیز...
به سابقه فعالیت های شما نگاه کردیم و بدمان نیامد... اما نحو درخواست مرگخواری شما را نپسندیدیم. در حد ابهت ما و ارتش تاریکی ما نبود!
خلاق تر باشید و وفاداریتان را به ما نشان دهید!
با جوابهای خاص و غافلگیرکننده برگردید!

تایید نشد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۱ ۱۷:۳۷:۲۰

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو حمل میکنن .
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۴:۱۷:۳۶ شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

کجول هات

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۱۶:۳۱ جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۰:۳۰:۲۰
از جنگل های قوزقوز آباد
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
پیام: 17
آفلاین
سلام و درود بَرگوارانه می فرستم!

گاهی وقتا توهم می زنم. حس میکنم تناسخ قبلیم اینجا عضو بوده.

دامبلدور احمقی بیش نیست چون شاده، میخنده، سوسکارو دوست نداره، برگارو فقط برگ میبینه.
ارباب پر از کمالات و ریشه ان!

ثابت کردن اینکه برگ هارا نباید خورد، نباید چید، و نباید تحقیرشون کرد. چون برگ ها ام زندگی دارن، هیچ فرقی با حیوانات ندارن، میتونن حیوون خونگی باشن!

مالی ویزلی: قاتل بی رحم پیاز های نحیف!

با سر به نیس کردن و اعدام کردن سبزیجات و خوردن چمن ها که هر کدومشون حق زندگی کردن دارن!

تنها گذاشتنشون با حیوانات مبتلا به قانقاریا.

اگه هندونه و خربوزه دادم با دو دست بهشون تقدیم می کنم. و برگو رو وادار میکنم با خودش بادشون بزنه.

مطمئنم تا دیدن چه ظلمی داره در حق برگ ها میشه موهاشون ریخته.
و برای احترام به برگ ها و درخت سان ها که دماغ ندارند دماغ خودشون رو سر به نیس کردن و با روش فتوزسنتز به ادامه ی حیاط می پردازند. ( مثل ما)

بافتن کفن برای برگ های مرُده.

به نام تاریکی و هرچه از آن برمی خیزد...

ما یک هاله تاریک دور شما می بینیم. به نظرمان ظرفیتش را دارید اما...
دوست داریم فعالیت مستمر شما را هم ببینیم و بعد تصمیم نهایی را بگیریم.
پس فعالیت کنید و دوباره به خدمت ما برگردید.

فعلا تایید نشد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۶ ۱۱:۰۰:۴۸

#تبعیض قائل نشویم برای برگ ها
#برگ ها هم می توانند حیوان باشند

پیام زده شده در: ۰:۵۷:۱۹ پنجشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۳

هافلپاف، مرگخواران

مرگ

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۷:۴۴ یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۶:۵۲:۴۷
از کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
هافلپاف
جـادوگـر
شـاغـل
مرگخوار
پیام: 66
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

من هیچوقت برخورد طولانی‌ای با این دو گروه نداشتم. پشمک می‌خواستم، یه داس انداختم، دامبلدور اومد. روغن می‌خواستم، یه داس انداختم، اسنیپ اومد. روغن زیر بغل سگ سیاه می‌خواستم، داس انداختم سیریوس بلک اومد. یبار هوس کردم طاس کباب بخورم، هرچی داس انداختم، یبار یه نیم‌تاج اومد، یبار یه دفترچه خاطرات اومد که خالی بود چیزی توش نبود بخونیم بخندیم، یبار یه گردنبند اومد انداختیم گردنمون یه ماره توی گوشمون فس فس کرد و گردنبند بعد یه جز گفت از کار افتاد. حقیقت اول فکر کردم داسم خرابه، ولی بعدش فهمیدم شما با ما شوخیتون گرفته...

اون پیرمرد رو با یه سر داس گرفتمش، لرد رو پیرم در اومد...

والا مرگخواران مرگ می‌خورن دیگه... ما هم مرگیم خب! اومدیم بدیم بخورن. (اگه حرف بدی به نظر میاد معذرت می‌خوام! اما از لحاظ منطقی همینه دیگه! )

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

روندا فلدبری: رونی خلعت بری (ترکیبی از دو بازیکن فوتبال)

از راه جاده ابریشم. ولی خب چون جاده ابریشم اواسط قرن پانزدهم نابود شد، راهی نیست متاسفانه و ویزلی‌ها تا به الان با مکیدن شست پای خودشون زندگی رو سر میکردن و هرموقع شست پای خودشون از شوری افتاد، میرن سراغ شست پای بغلی!

6- بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟

فرو کردن داس در نافش وقتی داره از برج ستاره شناسی میفته. من روی دامبلدور امتحان کردم جواب داد!

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟

قول نمیدم. ولی اگه وقتی منو دید، فرار نکرد باهاش بای‌بای میکنم!

8 - به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟

می‌دونید ازونجایی که من مرگم. در همه‌جا و در همه‌زمانی حضور داشتم و اطلاعاتم زیاده و اینم میدونم که لرد اندام بسیار ورزیده‌ای دارن، من حس میکنم ایشون رفته باشگاه، بعد سنگین زده و زیر وزنه زیاد زور زده و رشدش سوخته. که البته این موجب افزایش ابهت ایشون شده. البته ابهتشون همینجوری زیاده ها... ولی خب بابا نمی‌رفتی از ترس من 7 تا! هـــــــفــــــــت‌تــــا! هورکراکس بسازی... مگه ما باهم این حرفارو داریم برادر من؟

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

error 404!
.
.
.
.
.
.
یه لحظه صبر کنین یادم اومد...
.
.
.
نه هیچی آقا مشقی بود. یافت نشد!

به نام تاریکی و هر چه از آن برمی خیزد...

انگار باید چند نکته را تاریک کنیم!

اولا که مرگخواران ما، مرگ نمیخورند! در واقع " مرگ خوار کننده" هستند! بسیار هم لایق اسمشان هستند و میتوانید شخصا بیایید و ببینید!
دوما که قدرت ما بینهایت است و هیچ وزنه ایی در باشگاه برایمان سنگین نیست! چه برسد که بتواند موی و بینی ما را بسوزاند!
سوما که بیایید ببینیم چه کسی گفته ما از ترس شما هورکراکس ساخته ایم؟ روح خودمان است و دوست داریم تیکه تیکه اش کنیم!

اگرچه فکر میکنم در درک ابهت ما کمی ضعیف عمل نمودید ولی شاید بتوانیم با شما به مرگ محفلی های بیشتری برسیم... بیایید تو ببینیم چگونه به ما وفاداریتان را اثبات میکنید!

تایید شد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳ ۱۰:۴۷:۱۴

MAYBE YOU ARE NEXT

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲۱:۴۱:۵۶ شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

هافلپاف

پاتریشیا وینتربورن

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۷:۵۱:۰۸ دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲
آخرین ورود:
۱۲:۲۳:۵۱ دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳
از خلافکارا متنفرم!
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 268
آفلاین

من یه مدت توی محفل ققنوس عضو بودم اما بنا به دلایلی دیگه بهش دسترسی ندارم. غیر از این هیچی.

دامبلدور سفید بود لرد سیاه.

کمک به ارباب و تبدیل شدن به یک مرگخوار باوفا.

ریموس لوپین: شکلات‌دوست!

با گدایی کردن!

با شکنجه!

براش بستنی و هرچی بخواد رو می‌گیرم!

هیچ نظری ندارم ولی بهشون خیلی می‌آد!

هیچ فایده‌ای نداره!

به نام تاریکی و هر چه از آن برمی خیزد!

بعد از بررسی سابقه فعالیت و خوندن رول هات، نظرم اینکه بیشتر فعالیت کنی و برای بالا بردن کیفیت کارت، از نقد غافل نشی!
قوی تر برگرد و فرم رو خلاقانه تر پر کن.

منتظر دیدن پیشرفت کارت هستم.

رد شد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۲۹ ۲:۱۴:۳۳
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۲۹ ۲:۱۹:۱۹

با یه کتاب می‌شه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.

پیام زده شده در: ۱۷:۲۴:۱۰ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیلویا ملویل

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۵:۳۷:۴۵ جمعه ۱ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۸:۴۰:۳۹
از همین اطراف
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
مترجم
هیئت مدیره
پیام: 54
آفلاین
!! توجه، توجه !!
دوست دارین به جای جیغ‌های مزخرف، آوازهای زیبا بشنوین؟
دوست دارین اگه جایی شانس کم آوردین، یه نفر مثل شبدر چهار برگ باشه و براتون خوش شانسی بیاره؟
دوست دارین یه فرت نرم و خوشگل داشته باشین، به جای خفاش جیغ جیغو و زشت؟
«سیلویا اشلی ملویل» برگشته تا همه اینا رو براتون به ارمغان بیاره!
سلام به بانو مروپ! اجازه دارم برگردم پیش‌تون؟ لطفاً...

سلام!

البته که می‌شه برگردی پیش‌مون... فقط دفعه پیش یه خفاش داشتیم که مامان نمی‌دونه چرا سر از سوپ مامان در آورد و باعث ایجاد یه همه‌گیری کوچولو شد! این دفعه اومدی اشتباهی توی سوپ مامان نیفتیا!

بیا داخل و برامون حسابی خوش شانسی بیار سیلویا مامان.

تایید شد.
خوش برگشتی.

ویرایش شده توسط مروپ گانت در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱۵ ۱۹:۴۸:۳۹

I'll be smiling at the end of this road
« دوئل و قوانین آن »

پیام زده شده در: ۰:۱۳:۴۵ شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

لوسی ویزلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۰۶ سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
آخرین ورود:
۲۳:۰۵:۰۸ پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳
از شما بعیده!
گروه:
مـاگـل
پیام: 257
آفلاین
سلام، خونه ریدل ها؟
یکی از ماشین حسابام افتاده تو حیاط پشتیتون..
میشه بیام تو؟

سلام، لوسی مامان؟!

البته که می‌شه بیای تو. فقط ماشین حسابتو از حیاط برداشتی دوباره اینور و اونور نندازیشا... می‌شکنه.

تایید شد.
خوش برگشتی.

ویرایش شده توسط مروپ گانت در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۶ ۱:۱۳:۰۷

احتمالات مختلفی محتمله!

پیام زده شده در: ۲۱:۰۱:۳۱ چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

یوریکا هاندا

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۲:۲۱:۴۱ جمعه ۲۴ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۱۶:۰۷:۴۹ چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳
از لباست خوشم نمی‌یاد!
گروه:
مـاگـل
پیام: 46
آفلاین
والا ما 14-15 سال پیش که از دیار گودزیلا اومدیم لندن از جلوی یه سری خونه رد شدیم که پلاک 12ش گم شده بود، بعدا بابام گفت یه سریا اونجا بر علیه جادوی سیاه فعالیت میکنن. به جز این سابقه نداشتم جون شما! پاک پاکم!

لرد سیاه تونستن تاریکی رو در وجود خودشون کشف کنن و بدون اینکه با واقعیت وجودشون بجنگن استعدادشون رو پرورش بدن و به بالاترین نقاط در جادوی سیاه برسن! دامبلدور چی اون وقت؟ انقدر با سیاهی مبارزه کرد که دچار از خودباختگی فرهنگی شد!

طراحی بهترین یونیفرم ها و رداهای مخصوص برای مبارزه با سفیدی که صرفه جویی گالیون بشه بودجه رو صرف کارهای مفید تر کنیم.

مالی ویزلی:کاپشن پفی

من شنیدم چند سال پیش به یه انبار پیاز دور و بر شهر دستبرد زدن، به نظرتون کار خودشون نیست؟

6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
تو چله تابستون پالتو و شال گردن بدیم بپوشن! از درون آب پز میشن فرصت توطئه پیدا نمیکنن.

7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
برای پرنسس نجینی کلی پیراهن و لباس قشنگ دوختم، پرنسس لرد سیاه باید خوش پوش ترین مار دنیا باشن:]

8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
فدایشان شوم لرد سیاه خیلی به روزن، الان اتفاقا خیلی هم مد شده. مردم میرن پول میدن برای شبیه لرد شدن، هرکسی مثل لرد سیاه نچرال بیوتی نداره!

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
میشه بافتشون و به عنوان پشم توی کاپشن استفاده کرد، البته از این کاپشن زپرتیا:>

بیام تو؟ قول میدم بچه ی خوبی باشم

فرزندم، یوریکا!

اینکه از کنار اون مکان منحوس و شوم هم گذر کردی، می تونه خط قرمزی باشه برای ورود به زیر سایه لرد سیاه. ولی خب حالا یه چند سالی گذشته، ازش چشم پوشی می کنیم. در ضمن، مخارج لباس و تیپ و به روز بودن مرگخوار ها، ضربه های اساسی ای به خزانه خانه ریدل ها زده؛ ما به شدت دنبال فردی دست به جیب هستیم که از مد روز درک داشته باشه و با هزینه شخصی، لباس و مدل پوشش مرگخوارهامون رو به روز تر از این هم بکنه. مطمئنا در این راه خود اون فرد هم بسیار یاد خواهد گرفت و این هدیه ما به ایشون هستش.

اما در مورد عضویتت توی گروه مرگخوار ها، ما تلاشت برای پیدا کردن یه شخصیت برای یوریکا رو دیدیم و پست هایی هم که اخیرا نوشته بودی رو مطالعه کردیم. مطمئنا انگیزه و پشتکار خوبی برای پیشرفت خودت داری، ولی هنوز به اون مرحله ی دلخواه ما برای ورود به زیر سایه ارباب نرسیدی. اما نگران نباش. اگه این پشتکاری که داری رو ادامه بدی، به زودی تو رو هم در کنار خودمون خواهیم دید.

فعلا تایید نشد.

ویرایش شده توسط مرلین کبیر در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۱ ۳:۱۲:۳۹

“J'ai peur de te blesser, parce que je t'aime. Je pense que je le ferai toujours.”
“What did you say?”
"I said your hair looks ridiculous."

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.