1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.من هیچوقت برخورد طولانیای با این دو گروه نداشتم. پشمک میخواستم، یه داس انداختم، دامبلدور اومد. روغن میخواستم، یه داس انداختم، اسنیپ اومد. روغن زیر بغل سگ سیاه میخواستم، داس انداختم سیریوس بلک اومد. یبار هوس کردم طاس کباب بخورم، هرچی داس انداختم، یبار یه نیمتاج اومد، یبار یه دفترچه خاطرات اومد که خالی بود چیزی توش نبود بخونیم بخندیم، یبار یه گردنبند اومد انداختیم گردنمون یه ماره توی گوشمون فس فس کرد و گردنبند بعد یه جز گفت از کار افتاد. حقیقت اول فکر کردم داسم خرابه، ولی بعدش فهمیدم شما با ما شوخیتون گرفته...
2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟اون پیرمرد رو با یه سر داس گرفتمش، لرد رو پیرم در اومد...
3- مهمترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟والا مرگخواران مرگ میخورن دیگه... ما هم مرگیم خب! اومدیم بدیم بخورن.
(اگه حرف بدی به نظر میاد معذرت میخوام! اما از لحاظ منطقی همینه دیگه! )4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.روندا فلدبری: رونی خلعت بری (ترکیبی از دو بازیکن فوتبال)
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟از راه جاده ابریشم. ولی خب چون جاده ابریشم اواسط قرن پانزدهم نابود شد، راهی نیست متاسفانه و ویزلیها تا به الان با مکیدن شست پای خودشون زندگی رو سر میکردن و هرموقع شست پای خودشون از شوری افتاد، میرن سراغ شست پای بغلی!
6- بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟فرو کردن داس در نافش وقتی داره از برج ستاره شناسی میفته. من روی دامبلدور امتحان کردم جواب داد!
7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟قول نمیدم. ولی اگه وقتی منو دید، فرار نکرد باهاش بایبای میکنم!
8 - به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟میدونید ازونجایی که من مرگم. در همهجا و در همهزمانی حضور داشتم و اطلاعاتم زیاده و اینم میدونم که لرد اندام بسیار ورزیدهای دارن، من حس میکنم ایشون رفته باشگاه، بعد سنگین زده و زیر وزنه زیاد زور زده و رشدش سوخته. که البته این موجب افزایش ابهت ایشون شده. البته ابهتشون همینجوری زیاده ها... ولی خب بابا نمیرفتی از ترس من 7 تا! هـــــــفــــــــتتــــا! هورکراکس بسازی... مگه ما باهم این حرفارو داریم برادر من؟
9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.error 404!
.
.
.
.
.
.
یه لحظه صبر کنین یادم اومد...
.
.
.
نه هیچی آقا مشقی بود. یافت نشد!
به نام تاریکی و هر چه از آن برمی خیزد...
انگار باید چند نکته را تاریک کنیم!
اولا که مرگخواران ما، مرگ نمیخورند! در واقع " مرگ خوار کننده" هستند! بسیار هم لایق اسمشان هستند و میتوانید شخصا بیایید و ببینید!
دوما که قدرت ما بینهایت است و هیچ وزنه ایی در باشگاه برایمان سنگین نیست! چه برسد که بتواند موی و بینی ما را بسوزاند!
سوما که بیایید ببینیم چه کسی گفته ما از ترس شما هورکراکس ساخته ایم؟ روح خودمان است و دوست داریم تیکه تیکه اش کنیم!
اگرچه فکر میکنم در درک ابهت ما کمی ضعیف عمل نمودید ولی شاید بتوانیم با شما به مرگ محفلی های بیشتری برسیم... بیایید تو ببینیم چگونه به ما وفاداریتان را اثبات میکنید!
تایید شد.