سلام :)
ما هفته ی پیش داشتیم فکر می کردیم که چند ماه بعد که دلمون خواست بمیلیم و تناسخ کنیم چی بشیم,

چیزی که به ذهنمون رسید میرتل گریان بود و انقدر بلند بلند فکر کردیم و حتی رفتیم دنبال عکس پروفایل گشتیم که استاد فکرامون رو شنید و برش داشت.

بعد ما الآن بین دو راهی گیر کردیم.

نمی دونیم میرتل رو به خاطر شخصیت احساساتی و شیطونش که قبلا روش چشم داشتیم دوست داشته باشیم یا به خاطر روح استاد که از قبل بهشون ارادت داشتیم و تو میرتل تناسخ پیدا کردن و نه تنها تخیلات ما رو خیلی بهتر از چیزی که ما می تونستیم دارن اجرا می کنن بلکه هنوز از جیمز پاتر بدشون میاد و با اشاراتشون ما رو مستفیض می کنن.

حالا هی می گیم ما داریم تو جادوگران سختی می کشیم، از لحاظ احساسی دائم مورد حمله واقع می شیم کسی مگه درک می کنه؟

در ضمن ما اون مدت که داشتیم به میرتل فکر می کردیم یه تاپیک دیدیم به اسم دستشویی میرتل گریان که باور داریم حق بدیهی میرتله که به صورت کاملا رایگان تا زمانی که در این کالبد هستن به ایشون اختصاص داشته باشه.

انقدر هم در این مورد جدی هستیم که حاضریم تا تاپیک نحوه برخورد هم پیش بریم چون مدیران فکر کردن کی هستن؟ مگه تاپیک ها ارث پدرشونه که برای همشون تصمیم می گیرن؟

آره خوب جناب فروشنده. گوشتون رو درد نیارم. من شوهرم یه مدته رفته ماموریت برای همین هم صحبت ندارم تا یکی رو گیر میارم سرش رو می برم.

می خواستم یه برتی بات برای میرتل بپیچید که امیدواریم این بار شانسش خوب باشه.

یه برتی بات هم برای پسر نابغم بپیچید. که هم مهربونه، هم باهوشه، هم خیلی شیوا و با ادب و کامل صحبت می کنه هم مالتی لنگوئجه هم یه پارچه آقاست، عصای دست ننشه. نگم براتون. اسپند هم دارید براش دود کنیم؟
سلام @نیمفادورا تانکس.
وای میبینی اینا اثرات چفتشدگی قویشهها که فهمید تو چی میخوای زودتر قاپیدش.
به نظرم که تا حق دستشویی رو هم براش نگرفتی اصلا کوتاه نیا. 
40 گالیون کسر و دو برتی بات با طعمهای زیر بدست اومد:
@میرتل وارن: کسب جایزه 30 گالیونی
@تد ریموس لوپین: دریافت اشتراک 2 ماهه جادوگران پلاس
جایزه میرتل پرداخت شد و تدی تا پایان 1 مرداد ماه فرصت داره تا اطلاع بده این اشتراک کی فعال بشه و در غیر این صورت، به صورت خودکار اشتراک جادوگران پلاس از 1 مرداد تا 1 مهر ماه فعال میشه.