تدریس جلسهی چهارم کلاس تاریخ جادوگری
تلما بعد از خوندن نمرات جلسهی پیش، پشت میزش مینشینه. نگاهی به تکتک جادوآموزها میندازه و آهی میکشه.
- خب بچهها... همونطور که میدونین این جلسهی آخر کلاس ماست.

برخلاف تلما، بقیه که از تکالیف عجیب و غریب و رفتارهای عجیبتر اون خسته شده بودن، اصلاً بابت تموم شدن جلسات احساس ناراحتی نمیکردن. تلما ادامه میده...
- من تموم تلاشم رو کردم بهتون تموم نکات مهمی که دربارهی تاریخ باید بدونین رو یاد بدم. مطمئنم که شما هم به خوبی یادشون گرفتین.
اگر هم نگرفتین دیگه به من ربطی نداره! 
جادوآموزها لحظه به لحظه مطمئنتر میشدن که تلما یک دوقطبیه. ولی اشتباه میکردن! اونا که ریاضیات جادوییشون ضعیف بود، نمیتونستن بیشتر از دو بشمارن. پس در نتیجه نمیتونستن حدس بزنن که تلما نه تنها دو قطب، بلکه هزار و پونصد و چهل و چهارتا قطب اضافی هم داره!
- توی جلسات پیش درس مون رو کاملاً تموم کردیم، خیلی هم جلوتر از برنامه بودیم.

طبیعتاً نمیشه انتظار داشت که تلما حرفی بزنه و هرماینینما های کلاس، ازش ایرادی نگیرن!
- ولی پروفسور ما که اصلاً کتاب رو شروع نکردیم که بخوایم...

- ساکت!
اهم...
منظورم این بود که مگه به تدریسهای قبلی قشنگ گوش ندادی عزیز دلم؟ 
از نگاه اون جادوآموز، علامتسوالهای رنگین کمونی میبارید! تلما که این رو بیاحترامی به خودش و زحماتش میدونه، به بقیه نگاه میکنه تا بلکه اونا چیزی یادشون مونده باشه. ولی از بخت بد، یکی از یکی گیجتر بهش نگاه میکردن.
- من اون همه زحمت میکشم و برای شما وقت میذارم، اونوقت شما هیچی یاد نمیگیرین؟

هیچکس حرفی نمیزنه.
- فلور! تو پاشو بگو چرا به جای تدریس از کتاب، موضوعات دلخواهمون رو یاد گرفتیم؟

فلور به چپ و راستش نگاهی میکنه تا بلکه کسی بهش تقلب برسونه...
- اممم... چون شما دوست نداشتین؟

- نه!
نورا! تو بگو. 
- پروفسور من اونموقع چون پنجره باز بود، باد زد و تو هوا معلق بودم و متوجه نشدم...

تلما سرش رو به نشونهی تاسف تکون میده. درسته که این جلسهی آخر بود و نمیتونست همهی تدریسهارو برای اونا خلاصه کنه، اما قابلیت این رو داشت که مجبورشون کنه همهاش رو مرور کنن!
نقل قول:
تکلیف: سهتا نکتهای که از پستهای تدریس و تکالیف ارسال شده جلسات پیش یاد گرفتین رو نام ببرین و توضیحشون بدین. حتماً لینک پستی که ازش چیزی یاد گرفتین رو قرار بدین. فراموش نکنین خلاقیت بیشتر=نمرهی بیشتر!
نکته: یکی از پستهایی که ازش چیزی یاد گرفتین میتونه برای خودتون باشه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

»

جلسههای بعد منتظرتم!