Re: <== ستاد مرکزی آسلام و منکرات جادو ==>
ارسال شده در: سهشنبه 24 خرداد 1384 11:31
آلبوس دامبلدور درفتوایی حکم مرگ گیلیدی نویسنده کتاب ریش های شیطانی را صادر کرد. فتوای صادر شده بدون هیچ تغییری بدین شرح است:
« و آن فردی که هر روز دو کتاب و دیروز سه تا که امروز هم نوشته و در آن ریش های مقدس ره به سخره گرفته که اول در فیضیه هاگوراتز من خودم آورد اونه و محصله ها همش از دور و ور ما رفتن دور و ور اون و الان که من خودم در سی دی ها آن فرد ره دیدم که این چطور با ساحرات تنفس مصنوعی بود و از روی آن شناخت که گیلیدی بوده و من حتی شون پن را هم همه جا شناخت ودر آن سی دی ها بی جامه بوده آن سی دی ها و فقط افسوس من از آن سی دی ها که چرا آنها خط داشته و عینک نداشته بوده ام و گیلیدی هم که آن ره نوشته و بوده آن آواداکورا برش مباحه و واجبه و هر جادوگری بدانه ولو 5 ساله یا کمتر که برش اجرا کنه.
و آن ساحراتی هم که اینجا گفته و نوشته بوده که پوشش چرا و چی؟ من به آن شماره ( شما + را . مترجم: این شد دوبارهنوز یاد نگرفتید؟) راهنمایی حفظ میکنه و این باعث میشه که شما از گیلیدی حفظ بشه و ما هم حفظ میکنه از شما و شماره از ما و آنطور میشه که همه خوبن همه باید حفظ بشن و البته همانطور که اینطور گفته مرلین : لا اکراه بالجامه و بیجامه ما هم همین ره میگه که اعتماد کرده است هر کس که خودش را در ریش مرلین انداخته چه با جامه و چه بی جامه . البته من باید بگه ریش من هم کم از مرلین نبوده و یه بند چوب جادویی باقی مانده تا به آن برسه و همه ساحرات که خواسته نجات پیدا کنه میتانه در پناه مرلین بیا اینجا تا در ریش من عزیز باشی چون این سی دی ها خط داره و ما هم نزدیک نرفته برای آن تنفس مصنوعی ها . در انتهای این نوشته بیان باید شده این نکته هم که گفته بوده شده یکی یا دو تا که من چرا فارسی بلد ننوشته و هم خوانده که این ها همه بدانه این خط بیانیه ما بوده که دایال آپ کرده و من هر وقت روی سند زده بیزی کرده و همه چیره به هم ریخته که البته من همانجا دشمن ره و دارک جنایتکار هم دخالت بوده و همه دیده و دانسته و شده »
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.